- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.261
nasılsınız kızlar
umaygulay Rabbim sizinle olsun cnm,inşallah düzelir durumun.....
ben de ilk başlar da çok sancı çektim idrar yolu enfeksiyonu olmuştu,ilaç kullandım ama geçmedi,dr. kültür yaptı sonuç temiz çıktı...
gidip şimdi idrar testi yaptırsam yine iltihap çıkar eminim geçmiyor çünkü,o da sancı yapıyor.....bol bol su içmek kesin çözüm olmasa da şikayeti azaltabiliyormuş....
dün görümcem minik ayşeyle hilmi nasıl demiş eşime (kayınvalidemin adı ayşe- kayınpeder hilmi)
eşim de anlamış ne demek istediğini bilmiyorum annemlerle konuşmadım bugün hiç demiş
sonra bebişler nasıl diye sormak zorunda kalmış görümcem
bende de vardı ilk zamanlar baya hem de
monurol şose kullandım geçti
şimdi yine çıktı
yine kullandım
geçmiştir
gebelik kategorisi b zaten
tek kötülüğü ishal yapıyor
gerçi kabız olmaya tercih ederim
dün görümcem minik ayşeyle hilmi nasıl demiş eşime (kayınvalidemin adı ayşe- kayınpeder hilmi)
eşim de anlamış ne demek istediğini bilmiyorum annemlerle konuşmadım bugün hiç demiş
valla canım enfeksiyon çok daha fazla tehlikelibenim ilacımda B kategorisinde. ama yinede kullanmaya korkuyorum..
maşallah bebişine baya büyümüşslm kızlar bz geldik dr dan
çok şükürr genelde ii şeyler söledi dr bebişimizde büyümüş 23 cm 370 gr olmuş:)
idrar testi istedi kum döküyomuşum sarıbeybi sormuşsn cnm o sıkıntı bndede war 2 dkda bir wcye koşuyorum ilaç fln wermedi ama bol su iç dedi
bide kültür istedi 3 gn snr çıkıcak sınuç
rahim azını ölçtü 3.5 cm normal dedi yani haberler bnden bu kdr çok şükür ii dilekte bulunan arkadaşlarada tek tek teşekkür ediyoruz:)
eşini ayakta alkışlıyor
kendi kocemin de böyle olması için Rabbime yalvarıyorum :))))
isim muhabbetine karışıyolarmı ki?
aynen ben de monurol şase kullanmıştım cnm....ama oluyorsa gebelik boyunca geçmiyor demişti bir arkadaşım,tekrarlıyormuş....
Allah dualarını kabul etsin kardeş
kayınvalidem ve kayınpederimden öyle bişey hiç duymadım
isimleri şu olsun yada ne olacak gibi..
görümcede de yoktu ama dün yımırtlamış
hmm umarım dönebilir o zaman iki gün arayla iki farklı doktordada aynıydı duruşu çok su içek suyumuzu arttırır dimi
hahaha bilmem ki :) olmayız umarım :)
bence şaka yapmıştır canım
çünkü biz de eşimle kendi aramızda öyle takılıyoduk birbirimize
n_a_z geçmiş olsun cnm.....
hemen hemen hepimizde bu sıkıntı mevcutmuş bak içini raahat tut....ben de kültür vermiştim en sonunda ama temiz çıktı inşallah seninde öyle olur...
ben normalde enfeksiyon nedir bilmezdim
tekrarladığı muhakkak
ama önlem almak lazım bence
slm kızlar bz geldik dr dan
çok şükürr genelde ii şeyler söledi dr bebişimizde büyümüş 23 cm 370 gr olmuş:)
idrar testi istedi kum döküyomuşum sarıbeybi sormuşsn cnm o sıkıntı bndede war 2 dkda bir wcye koşuyorum ilaç fln wermedi ama bol su iç dedi
bide kültür istedi 3 gn snr çıkıcak sınuç
rahim azını ölçtü 3.5 cm normal dedi yani haberler bnden bu kdr çok şükür ii dilekte bulunan arkadaşlarada tek tek teşekkür ediyoruz:)
kayınvalidem ve kayınpederimden öyle bişey hiç duymadım
isimleri şu olsun yada ne olacak gibi..
görümcede de yoktu ama dün yımırtlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?