2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

dün görümcem minik ayşeyle hilmi nasıl demiş eşime (kayınvalidemin adı ayşe- kayınpeder hilmi)
eşim de anlamış ne demek istediğini bilmiyorum annemlerle konuşmadım bugün hiç demiş
sonra bebişler nasıl diye sormak zorunda kalmış görümcem

nasılsınız kızlar
umaygulay Rabbim sizinle olsun cnm,inşallah düzelir durumun.....
ben de ilk başlar da çok sancı çektim idrar yolu enfeksiyonu olmuştu,ilaç kullandım ama geçmedi,dr. kültür yaptı sonuç temiz çıktı...
gidip şimdi idrar testi yaptırsam yine iltihap çıkar eminim geçmiyor çünkü,o da sancı yapıyor.....bol bol su içmek kesin çözüm olmasa da şikayeti azaltabiliyormuş....

bende de vardı ilk zamanlar baya hem de
monurol şose kullandım geçti
şimdi yine çıktı
yine kullandım
geçmiştir
gebelik kategorisi b zaten
tek kötülüğü ishal yapıyor
gerçi kabız olmaya tercih ederim

isim muhabbetine karışıyolarmı ki?

benim ilacımda B kategorisinde. ama yinede kullanmaya korkuyorum..

eşini ayakta alkışlıyor
kendi kocemin de böyle olması için Rabbime yalvarıyorum :))))

slm kızlar bz geldik dr dan
çok şükürr genelde ii şeyler söledi dr bebişimizde büyümüş 23 cm 370 gr olmuş:)
idrar testi istedi kum döküyomuşum sarıbeybi sormuşsn cnm o sıkıntı bndede war 2 dkda bir wcye koşuyorum ilaç fln wermedi ama bol su iç dedi
bide kültür istedi 3 gn snr çıkıcak sınuç
rahim azını ölçtü 3.5 cm normal dedi yani haberler bnden bu kdr çok şükür ii dilekte bulunan arkadaşlarada tek tek teşekkür ediyoruz:)

aynen ben de monurol şase kullanmıştım cnm....ama oluyorsa gebelik boyunca geçmiyor demişti bir arkadaşım,tekrarlıyormuş....

benim ilacımda B kategorisinde. ama yinede kullanmaya korkuyorum..
valla canım enfeksiyon çok daha fazla tehlikeli
Allah korusun bak demin okudum, bi arkadaş enfeksiyon yüzünden kaybetmiş bebeğini
doktor kllan diyorsa kullanmalıyız bence
bizden iyi biliyodur elbette
ben de tereddüt ettim baştan
iki doktora iki eczacıya sordum
hepsi de kullanmalısın dedi

maşallah bebişine baya büyümüş
bu tip enfeksiyon sorunlarında en doğru sonucu kültür veriyor zaten aklınızda olsun
tit te dışkıdan vs bulaşmış mikrop görünebiliyor
ama kültürde öyle bir sıkıntı yok

eşini ayakta alkışlıyor
kendi kocemin de böyle olması için Rabbime yalvarıyorum :))))

Allah dualarını kabul etsin kardeş

isim muhabbetine karışıyolarmı ki?

kayınvalidem ve kayınpederimden öyle bişey hiç duymadım
isimleri şu olsun yada ne olacak gibi..
görümcede de yoktu ama dün yımırtlamış

n_a_z geçmiş olsun cnm.....
hemen hemen hepimizde bu sıkıntı mevcutmuş bak içini raahat tut....ben de kültür vermiştim en sonunda ama temiz çıktı inşallah seninde öyle olur...

hmm umarım dönebilir o zaman iki gün arayla iki farklı doktordada aynıydı duruşu çok su içek suyumuzu arttırır dimi

hahaha bilmem ki :) olmayız umarım :)

hilmi mi eşimin adı:):):):

n_a_z geçmiş olsun cnm.....
hemen hemen hepimizde bu sıkıntı mevcutmuş bak içini raahat tut....ben de kültür vermiştim en sonunda ama temiz çıktı inşallah seninde öyle olur...

saol cnmm ewet bu sorun gebelerde çok sık grülüyomuş malesef

hoşgeldin cnm maşallah bebişe...
geçmiş olsun cnm zor bi durum kum meselesi bana da bol su içiceksin dedi ama bende bol varmış..
rahim ağzını nasıl ve neden ölçüyoki? :44:

Allah dualarını kabul etsin kardeş

kayınvalidem ve kayınpederimden öyle bişey hiç duymadım
isimleri şu olsun yada ne olacak gibi..
görümcede de yoktu ama dün yımırtlamış

belki şakasına söylemiştir :))

Kızlar sizden bişey rica edicem..

Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…

Şimdiden çok teşekkür ederim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…