- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.281
hoşgeldin cnm maşallah bebişe...
geçmiş olsun cnm zor bi durum kum meselesi bana da bol su içiceksin dedi ama bende bol varmış..
rahim ağzını nasıl ve neden ölçüyoki? :44:
belki şakasına söylemiştir :))
usgde bakılıyo cnm rahim ağzı uzunluğu bu bnm 2. gebeliğim ilk gebelim ikizdi 22. haftamda erken dğm olmuştu oyzden bunda dikkat ediliyohoşgeldin cnm maşallah bebişe...
geçmiş olsun cnm zor bi durum kum meselesi bana da bol su içiceksin dedi ama bende bol varmış..
rahim ağzını nasıl ve neden ölçüyoki? :44:
belki şakasına söylemiştir :))
Kızlar sizden bişey rica edicem..
Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah İsmi GÜLŞEN
Şimdiden çok teşekkür ederim
Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah İsmi GÜLŞEN
Şimdiden çok teşekkür ederim
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…
Şimdiden çok teşekkür ederim…
ederiz canım nedemek Allah gülşen e de hayırlısyla nasip etsin inşallah....
kızlar cinsiyet öğrenen var mı?
%80 kız denildi bize tatlım ama bakalım 31 ocak ta randevumuz var....ne diyecek dr.muz....
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…
Şimdiden çok teşekkür ederim…
hayırlısı olsun canım. allah gönlüne göre versın.
bnm ilki oğlan. bunu da rüyamda erkek gördüm ama kısmet sağlıklı olsun da.. cuma 3lü tarama ya gitcem ve ayrıntılı ultrason olcak .... hakkımızda hayırlısı....
inş. canım..bende iyiym çok şükür... iyisin oznur dme öle git yarın güzel güzel haberlerini al hiçbişey olmucak tamam
canım benimde suyum az olduğu için dr bebek rahat hareket edemiyor demiştimerhaba arkadaşlar
öncelikle bu hafta çok giremeyeceğim kayınvaldemler bize geldi bi hafta kadar kalırlar diye tahmin ediyorum bilgisayarımız da tv ye bağlı oldğu için yazdğım herşeyi kapı gibi okuyacaklarından onlar varken pek girmek istemiyorum şimdı dışarıya gezmeye gittiler bende rahatsız oldğum için ewde kaldım gidemedim son havadisleri yazayım dedim sizlere bazı sorunlarım var belki tavsiyeleriniz olur
daha önce yazmıştım cumartesi günü detaylı ultrasyona girdim bebişimi uzun uzun izledim çok güzel bir duyguydu
ama bazı sorunlarımız varmış sağlığı çok şükür yerinde
ama plesentam çok aşağıdaymış ve bebeğim ters duruyormuş ve suyum yetersiz oldğu içinde dönemiyormuş buda benim ağrıyı çok hissetmeme sebep oluyormuş böyle demişti ve doktorum
veeee dün gece ağrıdan uyuyamadım sabahta wc ye bi gittim elimi aşağıya bir koydum elime baktım elimde kan var birden yüzüm uyuştu sanki bebek zaten aşağıda bir şey oluyor diye nasıl korktum anlatamam
apar topar doktora gittim ultrasyona aldılar alttanda baktılar malesef ben istemedim alttan muayeneyi ama mecbur kaldım
benim kendi doktorum buraya bir saat uzakta oldğu için en yakın dewlet hast. gittimkanamanın sebebini bulamadı herşey normal görünüyor dedi birde işte bebeğin ters ve aşağıda oldğndan bahsetti şuanda kahve akıntım var
uzun oldu biraz ama işte benden şimdilik bu kadar
dualarınızı eksik etmeyin kızlar bugün kötü bir gün dü birde bunların üzerine kayınvaldem ne olacak sanki hepimiz hamile olduk bir şey olmaz diyip durdu pişkin pişkin içim yandı çok acıdı işte((((((
bende 1 haftadır bebeğimin kıpırtılarını hissediyorum ama bugün hiç duymadımcanım benim bu haftalarda hergün duymayabilirsin ki ben 21. haftama girdim bu haftada artık hergün hissedebiliyorum 2. bebeğim birde benim, kafana takma normaldir bence, yaklaşık 1 haftadırda hıçkırıklarını hissedebiliyorum artık, 1 yada 2 hafta daha sabret bak görürsün nasılda kıpır kıpır olacak
slm kızlar bz geldik dr dan
çok şükürr genelde ii şeyler söledi dr bebişimizde büyümüş 23 cm 370 gr olmuş:)
idrar testi istedi kum döküyomuşum sarıbeybi sormuşsn cnm o sıkıntı bndede war 2 dkda bir wcye koşuyorum ilaç fln wermedi ama bol su iç dedi
bide kültür istedi 3 gn snr çıkıcak sınuç
rahim azını ölçtü 3.5 cm normal dedi yani haberler bnden bu kdr çok şükür ii dilekte bulunan arkadaşlarada tek tek teşekkür ediyoruz:)
Merhaba ben şimdi 17+6 hamıoleyım ve 10 kılo aldım püffff
çok fazla olduğğunu söyluyo dr kılo alma dıyor ama kılo da veremıyuorum kı kızartma yok hayatımda yağlı dıye bır şey de yok ama tatlı var malesef
bu arada benım 2 li taramam 12+2 de yapıldı ama 3. Tarama yapılmadı
maşallah canım biraz fazla almışın evet
yürüyüşe başlasan iyi gelir aslında
çok fazla olduğğunu söyluyo dr kılo alma dıyor ama kılo da veremıyuorum kı kızartma yok hayatımda yağlı dıye bır şey de yok ama tatlı var malesef
kızlar akıl verin bana 2 gündür evi temizliyorum ağır kaldırmıyorum ama yoruldum mutfak değişti falan, ama bebişim de hareket yok sanki korkuyorum yaa napsam(
kızlar akıl verin bana 2 gündür evi temizliyorum ağır kaldırmıyorum ama yoruldum mutfak değişti falan, ama bebişim de hareket yok sanki korkuyorum yaa napsam(
evet yuruyuşe başladım ancak yerler kar olduğu için ara vermek zorunda kaldım yuruyemıyorum akşamları iş çıkışı malesefbırazcık havalar duzelse burda hava -13 u buluyo 0 derecyı bulsa yemen yurycem
cnm bende 20+2 deyim de 10 kilo almışım..ben ekmek çok fazla tüketiyorum ondan alıyom kiloları
ve en başından beri günde yarım saat yürüyüşüm vardı bi de çalıştığım için akşam eve de gelince hareket halindeyim hep..
ayrıca bulantılarım geçmedi henüz, ilaç kullanıyorum o da iştah açıyo maalesef...
bende kan iğnesi dodex demır hapı multı vıtamın (haftada 3 kez) normalde çok iştahlı değildim ama hamıle kalınca dıye yapıyodum ağır dıyet hamıle olduğumu öpğrenır öğrenmez dıyetı bıraktım hatta canımın istediği şeylerı yedım ve 2 ayda zaten 7-8 kılo almıştım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?