2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benimkini de ölçmüştü doktor
kaç dedi hatırlamıyorum ama
neden ölçtüklerini ben de hiç bilmiyorum

usgde bakılıyo cnm rahim ağzı uzunluğu bu bnm 2. gebeliğim ilk gebelim ikizdi 22. haftamda erken dğm olmuştu oyzden bunda dikkat ediliyo

allah gönlüne göre wersin işlhh cnmm okuruz tabii

Rabbim yüzünü güldürsün inş. hakkında hayırlısını nasip etsin

ederiz canım nedemek Allah gülşen e de hayırlısyla nasip etsin inşallah....

kızlar cinsiyet öğrenen var mı?

%80 kız denildi bize tatlım ama bakalım 31 ocak ta randevumuz var....ne diyecek dr.muz....

hayırlısı olsun canım. allah gönlüne göre versın.
bnm ilki oğlan. bunu da rüyamda erkek gördüm ama kısmet sağlıklı olsun da.. cuma 3lü tarama ya gitcem ve ayrıntılı ultrason olcak .... hakkımızda hayırlısı....

Herkese selam, öncelikle hayırlı olsun. Çocuklarınızla sağlıklı, mutlu bir hayat dilerim.
Forumunuza yeni katıldım, ve bir konuda araştırma yapıyorum. Yardımlarınız gerçekten çok işime yarayacak. Alışveriş alışkanlıkları1 Survey bu sitede 10 soruluk kendi hazırlamış olduğum bir anket var, eğer 1 dakikadan daha az zaman ayırıp doldururusanız inanın çok sevinirim. Görüşmek üzere

Allah yardımcısı olsun cnm inş Rabbim kucağını boş bırakmaz da bize de müjdesini verirsin...

sağol tatlım çok teşekkür ederim....senin bebeğin de hayırlısıyla gelsin....

bende iyiym çok şükür... iyisin oznur dme öle git yarın güzel güzel haberlerini al hiçbişey olmucak tamam
inş. canım..

canım benimde suyum az olduğu için dr bebek rahat hareket edemiyor demişti
bende 1 haftadır bebeğimin kıpırtılarını hissediyorum ama bugün hiç duymadım

maşşallah bebeğine kocaman olmuş inş. yarın bende böyle güzel haberler alırım..

12 gün önce yaptırdım devlette 3'lü testi ben net.ten sonuçlara bakayım çıkmış mı cuma hala çıkmamıştı

Merhaba ben şimdi 17+6 hamıoleyım ve 10 kılo aldım püffff
çok fazla olduğğunu söyluyo dr kılo alma dıyor ama kılo da veremıyuorum kı kızartma yok hayatımda yağlı dıye bır şey de yok ama tatlı var malesef
bu arada benım 2 li taramam 12+2 de yapıldı ama 3. Tarama yapılmadı

maşallah canım biraz fazla almışın evet
yürüyüşe başlasan iyi gelir aslında

maşallah canım biraz fazla almışın evet
yürüyüşe başlasan iyi gelir aslında

evet yuruyuşe başladım ancak yerler kar olduğu için ara vermek zorunda kaldım yuruyemıyorum akşamları iş çıkışı malesef bırazcık havalar duzelse burda hava -13 u buluyo 0 derecyı bulsa yemen yurycem

Son düzenleme:

arkadaşım evet çok almışsın ben o haftadayken 2 almıştım
ama kendini strese sokma lütfen....üzülme diyetisyenle görüşsen belki bir fikir verir sana....

kızlar akıl verin bana 2 gündür evi temizliyorum ağır kaldırmıyorum ama yoruldum mutfak değişti falan, ama bebişim de hareket yok sanki korkuyorum yaa napsam (

kızlar akıl verin bana 2 gündür evi temizliyorum ağır kaldırmıyorum ama yoruldum mutfak değişti falan, ama bebişim de hareket yok sanki korkuyorum yaa napsam (

cnm belki kendini korumaya almıştır yavru :)))
yani ben daha hiç hareketlerini hissetmediğim için nasıl birşeydir bilemiyorum
belki de senin yorulduğunu hissedip o da durgunlaşmıştır...
dr.na danışsan bir daha sağlıklı cevap verir....

cnm bende 20+2 deyim de 10 kilo almışım..ben ekmek çok fazla tüketiyorum ondan alıyom kiloları
ve en başından beri günde yarım saat yürüyüşüm vardı bi de çalıştığım için akşam eve de gelince hareket halindeyim hep..
ayrıca bulantılarım geçmedi henüz, ilaç kullanıyorum o da iştah açıyo maalesef...

cnm ağır kaldırmıyorsan bence sorun olmaz ha bi de mümkün olduğunca uzanma bi yerlere..
ama yinede az az yap işlerini sıkça dinlen...
Rabbime emanet meleklerimiz sıkıntı etme kendine stres daha çok etkiliyo bebekleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…