2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlarr kendimi çok mkutsuz ve negatif hissediyorum yazık eşimi tersleyip duruyorumm

hepimizde oluyor canım,ben de sizler olmasanız tek sorunlu olduğumu düşünüp daha da negatif olurdum..iyi ki varsınız..ne yapalım baba olmak kolay değil,biraz nazımı çeksinler::)

yaaa buhranlılara beni de ekleyin.. adamla kötü kavga ettik, sebebi akşam yemeğine pilavın yetişmemesi.. iyi de gece 1 de yattım okulla ilgili iş yapmaktan sabah 4 te kalktım iş yapmaya başladım. kahvaltıyı hazırladım. sonrasında dr randevuma gidecektim, o sırada çok kötü bir hbr geldi bugün sezaryene girecek bi arkadaşın kayınvalidesinin gece vefat haberi gelmiş. kadıncağız mecburen kocasını yollamış 14 saat uzağa cenazeye o da sezaryene girecekti son haftasında olduğu için. ona üzüldüm tansiyon düştü evden çıkamadım. sonraasında düzelmesini beklerken koltukta bi saat sızmışım hatırlamıyorum bile.. kalktım evrak teslimine okula gittim sonra da dr a. sıra bekle falan derken saat oldu 3. güzel hbrler aldım tabii de.. bebiş kanala doğru ilerlemiş,oturamamam ondanmış. ama dr ablamız haftaya yokmuş izne ayrılacakmış.uslu durmamız gerekiyor yani 14 gün boyunca.. yoksa emanetçi dr a kalacağız. neyse acıktım dışarıda birşeyler atıştırdım,terziye uğrayıp en son bedenime göre diktirdiğim eteğimi aldım eve geldim saat 5.15. her zaman 6 çeyrekten önce gelsin diye yalvardığım adam yarım saat sonra kapıdan içeri girdi. daha yeni yerimden kalkabilmiştim oysa ki. yemeği de 6 dan önce yetişmez diye uyarmıştım. çok ayakta kalınca yemek hazırlığında kötü oldum pilavı yapmasam olur mu dedim. hay demez olaydım.. başta tamam dedi iki sonra da pilav için kavga çıkarttı. Allah aşkına koca gün koca göbeğimle oradan oraya koştum durdum ama yorulduğumu anlayacak bana anlayış gösterecek adam yok daha da birsürü şey eksikmiş de tonlarla laf söyledi.. canım çok sıkkın şimdi

aaa cnm kocan hem ayıp etmiş hem anlayışsızlık etmiş ama
bilmiyo mu peki senin gün içinde böyle koşturduğunu, pilav da yemeyiversin.
yemekten 2 tabak yesin, doymazsa yumurta kırsın yesin cnmm..

sen sıkma canını ama boşver, söylensin söylensin sussun... anlar hatasını biraz zaman geçince

aman bosver ya bunlarin cinsi boyle genlerinde eksiklik var bence. bizi anlama genleri eksik. demin de ben kavga ettim. ikeaya gittik bebek kuveti alcam diye bakiyorum tutmus bana al bi kocaman legen yika diyor. annen seni nasil yikamis diyor. 15-20 tl legen icin benle kavga eden adam haftasonu banyoyu yaptirdi bin liradan fazla tutacak su son ayda cikardigi masaraf tamamen keyfi sebeplerden. bide kalkmis bana laf soyluyo. valla salak bunlar bence ayarlari bozuk. sinirim tepemde benimde. arabada agladim orali bile olmadi. herseyi cok kolay saniyolar.

ya keşke o söylendiğinde ben dursam ben de duramıyorum bu sabah kalktığından beri hiçbirşeyi beğenmedi. biliyor koştuğumu ve kendisinin gece 8 saat benim her gece 4 saat uyuduğumu.. bünye kaldıramıyor artık işte de adam hala bunu anlamadı.. ben de dedim bundan sonra seninle aramızdaki dinlenme farkı kdr dinlenmeden yemeği yapmayacağım.. inat ettim bundan sonra protesto alttan aldıkça zannediyor ki ben keyfimden yapıyorum bunları sırf o gıcık olsun diye.. inanın sofrada kaşığı ağzıma götürürken bile dinlenerek götürdüm getirdim. deli etti beni.. hala üste çıkma derdinde..

walla doğru canım dediğin genetiğinde sıkıntı var bunların.. seninki de az değilmiş.. ona da kızdım şimdi..

annisler ayaklarim fekalet sis ne yapmaliyim sizce.. uykudan kalkiyorum sis, gun icindede oyle ve cok aciyorlar parmaklarimda dahil..

Ay kıyamam sana ya sıkma canını
Zaten bebek yokken bile üstümüzde bir sürü iş oluyor iş, temizlik, yemek vs.
Üstüne bebek, kilo, uykusuzluk, yorgunluk,hormonlar derken
Üst seviyede anlayış bekliyor insan

neyse kızlar saolun yazmanız bile o kdr ii geldi ki.. oysa ne hayallerle okumuştum 20 sayfalık geçmişi.. bebişimi ne güzel anlatacaktım size.. kuzucum da arada kaynadı.. kanala girmiş olmasına epey sevindim ama bugün. 38+5 tede çatı kontrolü olacak.. tabi o zmana kdr dayanırsa içeride.. bakalım artık hayırlısı... herkese hayırlı geceler.. belim feci ağrımaya başladı yatıyorum ben, yoksa bütün gece acaba doğuracak mıyım diye düşünmekten uyuyamayacağım..

kızlarr kendimi çok mkutsuz ve negatif hissediyorum yazık eşimi tersleyip duruyorumm

biz de kavgalıyız.daha doğrusu o benımle konuşuyor da mumkun mertebe ben onunla konuşmuorum

canım kocan gerçekten ayıp etmiş günah ya bizlere koca göbeklerimizle hala ev işidir,yemektir uğraşıyoruz bir de nankörlük pes yanii.

aynı modalden bendede var canım bebek için alışveriş yapmaya gitmiştik o kadar mağaza çalışanının yanında beli deli etmişti aynı sizin olayla bebek için küvet alıcam -almasan olmuyomu? yok efendim leğenle yıkansa noluyomuş? hatta canım bizim evde küvet yokmu niye küvet alıyoruz bile dedi geçen gün belim ağrıyordu kalktım biber dolması yaptım yemek akşam geldi -kolaya kaçmışsın niye yaprak sarmadın dedi bana :S bende zıkkım ye o zaman dedim aldım önünden tabağı :)))

ben de sinir oldum şimdi...
bıktım bu adamın geç gelmesinden
sabah evden giderken her sabah aynı şey "bugün erken gelicem"
gündüz arıyo diyo "akşam erken gelicem"
erken dediği de dokuzbuçuk on...
şimdi aradım hala bürodaymış...büro çemberlitaş ta biz oturuyoruz kadıköy de... daha da çalışıyo...

benimkide geleli yarım saat oluyor canım
bu aralar geç geliyor iş güç işte ne yapsınlar yazık.
insan evde yalnız beklemekten sinir oluyor sanırım
sonra suratım asılıyor ama düşşünüyorum mecburen geç geliyor
sende öyle düşün ve yumuşa

Kizlar uzun aradan sonra yaziyorum belki beni hatirlayan bile yoktur

Nasilsiniz?

Dogum haberleri geldi mi hic? bilen varsa yazsin lutfen...

Bu arada benimde ayaklarim cok sisiyor kaldi 12 gun hayirlisiii

Cok kizdim cnm esine nasil kavga eder yaa bir pilav icin... Dogum stresine mi girdi???

Ins hatasinin farkina varir. Karnin burnunda senden hala hizmet bekliyor

Sakinnnnnnnn canini SIKMA bebeginle son gunlerin tadini cikar bol bol olur mu?

ben hatırladım seni, hatırlamaz olur muyum???
nerelerdesin sen ???
bak aşağıdaki linkte doğum yapan arkadaşların listesi var cnmm

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/523335-2012-haziran-anneleri-dogum-listesi.html

oooo tüm kızlar bunalımda sakin olun kızlar hiç birşey için kendimizi ve bebeklerimizi üzmeye değmiyor..

Erkeklerden anlayış beklemek zaten saçma .. onlar için varsa yoksa bi boğzları birde ... anladınız

bizimkide ona takmış durumda yapmadığımız için çk sinirliymiş beyefendi..

gerçekten çok sinirliyim şu an ama...
çocuk gibi kandırıyo beni...
evlenmeden önce de diyodu bak bi evelenelim, erken gelicem diye..
haftada bir gün değil, iki gün değil....
çekemiyorum artık vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…