2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Tsk ederim cnm artik burdan takip ederim.

Hatirladigina sevindim

Cnm aslinda surekli giriyorum kk'ya ama aksam saatlerinde. Gecmisi okumaktan dolayi gozlerim yanmaya basliyor, uyku basiyor

Kimse kalmiyor zaten yazsam bile tek basima olacagim icin bende sadece okumakla yitiniyorum.

Bu arada bebislerini kucagina alan anneleri tebrik ederim ALLAH anneli babali buyutsun ins.

Darisi basimiza saglikla sihhatle hayirlisiyla almak nasip olur insaALLAHHHHHHH.

Valla arkadasım pek umursama sadece bebeğine odaklan. O da biraz sabretsin sonuçta bebeğin saglıgı o isten çok daha önemli.
Ben de Sezeryanla dogum yaptım ayın 27sinde. Sütüm az geliyor. Ağla ağla icim şişti. İçtiğim şey kalmadı henüz artış yok (((((((( çıldıracam. (((((((

hayırlı olsun.hiç üzülme arkadaşım benım de 3.gun falan anca gelmişti.sen emzırebıldıgın kadar emzır olmadı sağ kaşıkla ver.ay ben de delı gibi ağlıyodum sutum yok dıye.lohusalık bambaşka bişey.üzülme.

dediğim gibi canım erkek milleti akılları fikirleri orda..

hurma filan ye canım ii geliyor diyolar belki sütün gelir birde sık sık ılık duş tavsiye ediyolar kendini üzme belki o yüzdende gelmez

kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,

sonra nst ye girdim sancı falan çıkmadı herşey normaldi

sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey

bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,

işte böyle, gelişmeleri bildiririm...

hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım...

ayyy sevineyim mi endişe mi edeyim senin adına bilemedim cnm yaaa,, seninle bdt miz de aynı.
neyse ki bebeğin sağlığında bi problem yok şükür...

canım ne güzel işte kolay bir normal doğum yaparsın demiş doktorun.bebiş kendini hazır hissetmişki geliyor

sağsalim kucağına alırsın inşallah.
daha varmış doğumuna da hakkınızda hayırlısı.

ay senin ki demi böyle çalışıyo yaaa, bi tek bnm ki mi beceriksiz de yetişemiyo işlere??

canım benim ki hiç geç gelmiyor en geç akşam 20:00. ama senin eşin tek mi çalısıyor? ondan yetişemiyor olabilir. benim eşimin bürosunda 3 kişiler.

bende yarın doktora uzun yola gidip gidemeyeceğimi
soracağım sorun olmazsa bi kaç günlüğüne
sanırım alanyaya gidiyorum.inşallah oralarda doğurmam
ben daha çok var diye düşünüyordum ama
ne olacağı belli olmuyor anlaşılan

erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu çok fena cezalandırmak istiyorum suan onu ama aklıma bişi gelmiyo dışarı çıkcaktık güya ettik kavgayı oturduk bi tarafımızın üstüne yok bu erkek milleti eksik yaratılıyo vallaha biz tamamlayalım diye ama bu dönemde biz ruhsal çökükken onu tamamlayamıycam valla. ay çok mutsuzum çok kızım doğsada arkadaş olsa yoldaş olsa anasına

Eşlerden yana hepimiz dertliyiz anlaşılan.Bende bebeğe ne aldıysam tartışma çıktı.Oturma odamı yeniledim.Koltuk,ünite,tv ve halı aldım.Haliyle epey borçlandık.Şimdi bebeğe birşey alırken söylenip duruyor.Al al bitiremedin diyor.Hastane çıkışı alırken onca laf etti çarşının ortasında zırlamaya başladım ben.Al birini gitsin diyor,beğenemiyormuşum onu yoruyormuşum.Bende bebeğin tüm ihtiyaçlarını yavaş yavaş farklı zamanlarda alarak fazla yüklenmedim eşime.Böylece kavgada etmemiş olduk.
Birde kimseden destek görmüyoruz.Ailelerden bir eksiğiniz var mı,şunuda biz alalım diyen yok.bazen çok takıyorum ve üzülüyorum.Burda okuyorum bazen annem şunu aldı,kaynanam bunu aldı gibisinden.Annem ilk kızımın çok şeyini almıştı.Ama karşı taraftan hiç ses olmayınca bu sefer oda koyverdi gitti.offff offfffffffffff Allah muhtaç etmesin onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…