- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.881
ben hatırladım seni, hatırlamaz olur muyum???
nerelerdesin sen ???
bak aşağıdaki linkte doğum yapan arkadaşların listesi var cnmm
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/523335-2012-haziran-anneleri-dogum-listesi.html
gerçekten çok sinirliyim şu an ama...
çocuk gibi kandırıyo beni...
evlenmeden önce de diyodu bak bi evelenelim, erken gelicem diye..
haftada bir gün değil, iki gün değil....
çekemiyorum artık vallahi
ne iş yapıyo kı eşin bu saate kadar yok?
gerçekten çok sinirliyim şu an ama...
çocuk gibi kandırıyo beni...
evlenmeden önce de diyodu bak bi evelenelim, erken gelicem diye..
haftada bir gün değil, iki gün değil....
çekemiyorum artık vallahi
Valla arkadasım pek umursama sadece bebeğine odaklan. O da biraz sabretsin sonuçta bebeğin saglıgı o isten çok daha önemli.oooo tüm kızlar bunalımda sakin olun kızlar hiç birşey için kendimizi ve bebeklerimizi üzmeye değmiyor..
Erkeklerden anlayış beklemek zaten saçma .. onlar için varsa yoksa bi boğzları birde ... anladınız
bizimkide ona takmış durumda yapmadığımız için çk sinirliymiş beyefendi..
Valla arkadasım pek umursama sadece bebeğine odaklan. O da biraz sabretsin sonuçta bebeğin saglıgı o isten çok daha önemli.
Ben de Sezeryanla dogum yaptım ayın 27sinde. Sütüm az geliyor. Ağla ağla icim şişti. İçtiğim şey kalmadı henüz artış yok(((((((( çıldıracam. (((((((
Valla arkadasım pek umursama sadece bebeğine odaklan. O da biraz sabretsin sonuçta bebeğin saglıgı o isten çok daha önemli.
Ben de Sezeryanla dogum yaptım ayın 27sinde. Sütüm az geliyor. Ağla ağla icim şişti. İçtiğim şey kalmadı henüz artış yok(((((((( çıldıracam. (((((((
muhasebe bürosu var cnm
ayy muhasebecimi beni ki de muhasebeci kendi bürosu var . Bende muhasebeciyim :)
ayy muhasebecimi beni ki de muhasebeci kendi bürosu var . Bende muhasebeciyim :)
kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
sonra nst ye girdim sancı falan çıkmadı herşey normaldi
sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey
bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,
işte böyle, gelişmeleri bildiririm...
kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey
bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,
sağsalim kucağına alırsın inşallah.kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
ay senin ki demi böyle çalışıyo yaaa, bi tek bnm ki mi beceriksiz de yetişemiyo işlere??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?