- 28 Mart 2012
- 202
- 10
- 98
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.901
kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
sonra nst ye girdim sancı falan çıkmadı herşey normaldi
sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey
bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,
işte böyle, gelişmeleri bildiririm...
bende yarın doktora uzun yola gidip gidemeyeceğimi
soracağım sorun olmazsa bi kaç günlüğüne
sanırım alanyaya gidiyorum.inşallah oralarda doğurmam
ben daha çok var diye düşünüyordum ama
ne olacağı belli olmuyor anlaşılan
Biz de uzun zamandir yuzunu gormuyoruz, normal.
Kilo konusunda cok aceleci olma, son haftalarda bebek agirlastikca annenin hareketleri iyice kisitlaniyor, yeter artik dogsun diye krize giriyor insan.
öznurcum kurabiyelerinizi de gördüm...çok güzel olmuşlar...maşallah ne hamarat bu haziran anneleri...
ben anca tebrik edeyim sizi
kızlar bu arada hayırlı uğurlu olsun...
çatlamışımmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yapacağımı bilemedim...
yok hiçbir krem,yağ bilmem ne fayda etmiyormuş,bu cilt yapısıymış bunu anladık tecrübeyle...
zayıf değil ki
neden takıldın anlamadım
benim de 34+3te 2350 idi
doktorum da hiçbişey demedi
genelde haftası ile uyumlu gidiyor zaten
kızların da dediği gibi sen iyi besleniyorsun önemli olan o
3 kilo rahat doğar bence
bizimkiler de 4 kilo doğmayıverirler napalım
canım benim taktığım 2 hafta içinde doğru düzgün kilo almaması. endişe aldı benide acaba zayıfmı olcek yavrum diye. inş. 3 kiloyu buluruz.
Arkadaşlar park yatağa takılabilecek cibinlik varmıdır?Cibinlikli almadım yatağı ama şimdide özendim.Bulabilirmiyim acaba?:44:
canım ikiedan almıştım resmini ekyemiyorum hata veriyo. ama çok güzel. 30 tl felandı üstelik çok uygun
yaaa buhranlılara beni de ekleyin.. adamla kötü kavga ettik, sebebi akşam yemeğine pilavın yetişmemesi..iyi de gece 1 de yattım okulla ilgili iş yapmaktan sabah 4 te kalktım iş yapmaya başladım. kahvaltıyı hazırladım. sonrasında dr randevuma gidecektim, o sırada çok kötü bir hbr geldi bugün sezaryene girecek bi arkadaşın kayınvalidesinin gece vefat haberi gelmiş. kadıncağız mecburen kocasını yollamış 14 saat uzağa cenazeye o da sezaryene girecekti son haftasında olduğu için. ona üzüldüm tansiyon düştü evden çıkamadım. sonraasında düzelmesini beklerken koltukta bi saat sızmışım hatırlamıyorum bile.. kalktım evrak teslimine okula gittim sonra da dr a. sıra bekle falan derken saat oldu 3. güzel hbrler aldım tabii de.. bebiş kanala doğru ilerlemiş,oturamamam ondanmış. ama dr ablamız haftaya yokmuş izne ayrılacakmış.uslu durmamız gerekiyor yani 14 gün boyunca.. yoksa emanetçi dr a kalacağız. neyse acıktım dışarıda birşeyler atıştırdım,terziye uğrayıp en son bedenime göre diktirdiğim eteğimi aldım eve geldim saat 5.15. her zaman 6 çeyrekten önce gelsin diye yalvardığım adam yarım saat sonra kapıdan içeri girdi. daha yeni yerimden kalkabilmiştim oysa ki. yemeği de 6 dan önce yetişmez diye uyarmıştım. çok ayakta kalınca yemek hazırlığında kötü oldum pilavı yapmasam olur mu dedim. hay demez olaydım.. başta tamam dedi iki sonra da pilav için kavga çıkarttı. Allah aşkına koca gün koca göbeğimle oradan oraya koştum durdum ama yorulduğumu anlayacak bana anlayış gösterecek adam yok daha da birsürü şey eksikmiş de tonlarla laf söyledi.. canım çok sıkkın şimdi
pardon ama sen o gün paso yatmış da olabilisin okadar işi yapmayadabilirsin. ne bu öle pilav yapmadın diye kavga etmesi. mecbur değilsin ki pilav yapmaya Allahım ya. üzülme diyecem ama bu zamanda da işitilcek laf değil bu. gaza getirmeyelim seni genede
bu arada DUMAN da mı doğum yaptı. vay be ne güzel. Allah analı babalı büyütsün.
canım benim ki hiç geç gelmiyor en geç akşam 20:00. ama senin eşin tek mi çalısıyor? ondan yetişemiyor olabilir. benim eşimin bürosunda 3 kişiler.
canım inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın. ne güzel kolay bir doğumun olacakmış en azından bunu biliyorsun. keşke senin gibi kolay doğum yapabilsek :)
sağsalim kucağına alırsın inşallah.
daha varmış doğumuna da hakkınızda hayırlısı.
canım ne güzel işte kolay bir normal doğum yaparsın demiş doktorun.bebiş kendini hazır hissetmişki geliyor
ayyy sevineyim mi endişe mi edeyim senin adına bilemedim cnm yaaa,, seninle bdt miz de aynı.
neyse ki bebeğin sağlığında bi problem yok şükür...
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım...
ayy canım asıl oralarda doğum başlarsajelibons bende antalyadayım gelmişken misafir edebilirim seni Alanya 2 saat :)) beklerim canım
hayırlı olsun.hiç üzülme arkadaşım benım de 3.gun falan anca gelmişti.sen emzırebıldıgın kadar emzır olmadı sağ kaşıkla ver.ay ben de delı gibi ağlıyodum sutum yok dıye.lohusalık bambaşka bişey.üzülme.
evet canım doktor öyle dedi bakalım göreceğiz.
evet canım, epey vardı daha ama
bende biran önce doğsun diye bakıyorum zaten
evet bende seni takip ediyordum bakalım hangimiz önce doğuracak diye, hatta ikimizde medical parka gidiyoruz, belki doğumhanede karşılaşırız diyorum kendi kendime :)
çok sağol canım
erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyuçok fena cezalandırmak istiyorum suan onu ama aklıma bişi gelmiyo dışarı çıkcaktık güya ettik kavgayı oturduk bi tarafımızın üstüne yok bu erkek milleti eksik yaratılıyo vallaha biz tamamlayalım diye ama bu dönemde biz ruhsal çökükken onu tamamlayamıycam valla. ay çok mutsuzum çok kızım doğsada arkadaş olsa yoldaş olsa anasına
Eşlerden yana hepimiz dertliyiz anlaşılan.Bende bebeğe ne aldıysam tartışma çıktı.Oturma odamı yeniledim.Koltuk,ünite,tv ve halı aldım.Haliyle epey borçlandık.Şimdi bebeğe birşey alırken söylenip duruyor.Al al bitiremedin diyor.Hastane çıkışı alırken onca laf etti çarşının ortasında zırlamaya başladım ben.Al birini gitsin diyor,beğenemiyormuşum onu yoruyormuşum.Bende bebeğin tüm ihtiyaçlarını yavaş yavaş farklı zamanlarda alarak fazla yüklenmedim eşime.Böylece kavgada etmemiş olduk.
Birde kimseden destek görmüyoruz.Ailelerden bir eksiğiniz var mı,şunuda biz alalım diyen yok.bazen çok takıyorum ve üzülüyorum.Burda okuyorum bazen annem şunu aldı,kaynanam bunu aldı gibisinden.Annem ilk kızımın çok şeyini almıştı.Ama karşı taraftan hiç ses olmayınca bu sefer oda koyverdi gitti.offff offfffffffffff Allah muhtaç etmesin onlara.
kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
sonra nst ye girdim sancı falan çıkmadı herşey normaldi
sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey
bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,
işte böyle, gelişmeleri bildiririm...
kozmatik .!.:CNM HAİRAN ANNELERİNDE ÇİKOLATALARINI GÖRDÜM HAYRAN KALDIM MALZEMELERİNİ NEREDEN ALDIN ?KAÇ TANE YAPTIN ?
KAÇ LİRAYA MAL OLDU?
MÜMKÜNSE MÜSAİT OLDUĞUNDA CVP VEREBİLİRMİSİN?
bilmiyorum denediniz miSorma canım ya perişan oldum.. Bı arkadasım önermişti malt içeceği mı ne varmış, o acayip süt yapıyor demişti. Yarında onu bulup deniyecem. Allah hepimize yardım etsin..
dediğim gibi canım erkek milleti akılları fikirleri orda..
hurma filan ye canım ii geliyor diyolar belki sütün gelir birde sık sık ılık duş tavsiye ediyolar kendini üzme belki o yüzdende gelmez
bilmiyorum denediniz mi
ama maden suyuda çok süt yapıyormuş
öyle duydum onuda deneyin bi.
bnm ki hariç 2 kişi daha çalışıyo yanında işte. 70 tane de mükellef var.
ben pek anlamıyorum bu işlerden ama bu kadar saat sürmesi mantıksız değil mi yaa...
ayy canım asıl oralarda doğum başlarsa
doktor öğrenmek lazım alanyada doğuracak hastane var mı bilmiyorum
antalyaya geliriz mecbur
şaka bi yanada Allah korusun beklesin benimki
aaaaaaaa gerçekten mi, bak hastanenin aynı olduğunu bilmiyodumm?
dr un kimmm???
kim olsa şok olur canım. ama bak doktorunda demiş doğum olursa alır bebişini çıkarsın diye:) bi tehlike görmüyo ki bebişinin gelişimide tamamlanmıştır. ne güzel kavuşacaksın meleğine. bi an önce eksiklerini tamamla yardım edece biri varmı yanında.
COLOR="#0000CD"]chanel[/COLOR] cim maşallh bak ne güzel bebişin sorunsuz gelmeye hazırlanıyo. darısı son günlerinde olanlarımızın başına
daha önce konuşmuştuk seninle ama unuttun galiba neslihan pakkal benimki :)
evet canım herşey hazırdı, çantamı da hemen hazırladım, annem var herşey yolunda yani, zaten bu günden sonra bebek sadece kilo alıyor yani gelişimini tamamlamış olyormuş, benimki kilo olarak önde zaten, o konuda da endişem yok, doğumu da epudral isteyeceğim, çok şişmiştim ve göbeğim altlardan çatlamaya başlamıştı, erken olmasına seviniyorum aslında
amin canım son günler çok zor oluyormuş, ben şanslıyım sanırım, Allahtan herşeyin hayırlısı
İyi geceler kızlar. yarın iş var yatayım artıkın. hepinizi öpüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?