2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın. ne güzel kolay bir doğumun olacakmış en azından bunu biliyorsun. keşke senin gibi kolay doğum yapabilsek :)

jelibons bende antalyadayım gelmişken misafir edebilirim seni Alanya 2 saat :)) beklerim canım

Biz de uzun zamandir yuzunu gormuyoruz, normal.
Kilo konusunda cok aceleci olma, son haftalarda bebek agirlastikca annenin hareketleri iyice kisitlaniyor, yeter artik dogsun diye krize giriyor insan.

ama kilosu okadar iyi giderken nolduda iki haftada durdu nerdeyse. bende 2 haftadır çok sinirli ve takıntılıydım kesin bebişim hissetti diye düşünüyorum. neyse sağlık olsun da önemli olan o .

üzülme canım dediğin gibi bünyeyle ciltlle alakalı bişe. ben 1 aydır hiçbişe sürmüyorum. görünürde bişe yok ama doğumdan sonra belli olur heralde. doktorumda da ilk zamanlar diyodu çatlayacağın varsa çatlarsın zaten ne sürsen fayda etmez diye.

canım benim ki hiç geç gelmiyor en geç akşam 20:00. ama senin eşin tek mi çalısıyor? ondan yetişemiyor olabilir. benim eşimin bürosunda 3 kişiler.

bnm ki hariç 2 kişi daha çalışıyo yanında işte. 70 tane de mükellef var.
ben pek anlamıyorum bu işlerden ama bu kadar saat sürmesi mantıksız değil mi yaa...

canım inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın. ne güzel kolay bir doğumun olacakmış en azından bunu biliyorsun. keşke senin gibi kolay doğum yapabilsek :)

evet canım doktor öyle dedi bakalım göreceğiz.

sağsalim kucağına alırsın inşallah.
daha varmış doğumuna da hakkınızda hayırlısı.

evet canım, epey vardı daha ama

canım ne güzel işte kolay bir normal doğum yaparsın demiş doktorun.bebiş kendini hazır hissetmişki geliyor

bende biran önce doğsun diye bakıyorum zaten

ayyy sevineyim mi endişe mi edeyim senin adına bilemedim cnm yaaa,, seninle bdt miz de aynı.
neyse ki bebeğin sağlığında bi problem yok şükür...

evet bende seni takip ediyordum bakalım hangimiz önce doğuracak diye, hatta ikimizde medical parka gidiyoruz, belki doğumhanede karşılaşırız diyorum kendi kendime :)

hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım...

çok sağol canım

jelibons bende antalyadayım gelmişken misafir edebilirim seni Alanya 2 saat :)) beklerim canım
ayy canım asıl oralarda doğum başlarsa
doktor öğrenmek lazım alanyada doğuracak hastane var mı bilmiyorum
antalyaya geliriz mecbur
şaka bi yanada Allah korusun beklesin benimki

Sorma canım ya perişan oldum.. Bı arkadasım önermişti malt içeceği mı ne varmış, o acayip süt yapıyor demişti. Yarında onu bulup deniyecem. Allah hepimize yardım etsin..

aaaaaaaa gerçekten mi, bak hastanenin aynı olduğunu bilmiyodumm?
dr un kimmm???

Son düzenleme:

canım bende bütün gün evde yalnız olmaktan sıkılıp bunlalıyorum ve aynı senin gibi bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum bana yoldaş olur onunla ne güzel vakit geçer. sıkma canını bizler için geir sayım başladı yakında istemesekte miniklerimiz gelicek.

bende aynı şeyleri yaşadım canım. evet Allah kimseye muhtaç etmesin. kayınvalidemlerin durumu çok iyi olmasına rağmen bebek arabasını biz alıcaz dediler almadılar ses soluk çıkmadı sonra bebeğin ihtiyaçlarını alışverişe çıkalım beraber alalım dedi kvde tamam dedim yine ses soluk çıkmadı. yani biz onlara onu bunu alın bize demedik kendileri dedi ama yine onlardan ses çıkmadı. en son 2 hafta öncede doğum parasının biz veririz dediler en sonunda kendimi tutamayıp alaycı bir gülücük attım hııı hıı eminim verirsiniz der gibi

kim olsa şok olur canım. ama bak doktorunda demiş doğum olursa alır bebişini çıkarsın diye:) bi tehlike görmüyo ki bebişinin gelişimide tamamlanmıştır. ne güzel kavuşacaksın meleğine. bi an önce eksiklerini tamamla yardım edece biri varmı yanında.

kozmatik .!.:
CNM HAİRAN ANNELERİNDE ÇİKOLATALARINI GÖRDÜM HAYRAN KALDIM MALZEMELERİNİ NEREDEN ALDIN ?KAÇ TANE YAPTIN ?
KAÇ LİRAYA MAL OLDU?
MÜMKÜNSE MÜSAİT OLDUĞUNDA CVP VEREBİLİRMİSİN?

ii akşamlar canım.öncelikle teşekkür ederim beğenmene sevindim...özel mesaj yazma hakkım olmadığı için burdan yazıyorum umarım görüp okuyabilirsin
ben bursada yaşıyorum çikolataları 2 çeşit aldım görmüşsündür biri kutuda diğeri dışı varaklı çikolata.bunları burda bi pastaneden aldım 80 tanesini 70 tl ye.biblolarıda bursada çemrek diye bir dükkan var hazır malzemeler satıyor istediğini alıyosun 100 tanesini 50 tlye aldım ama internettedeki sitelerdende alabilirsin bibloları mesela birmax diye ve benzeri sitelerden bi araştır istersen bebek mevlüt şekerleri diye arama yaparsan çıkar.kurdeleleride 1 çiklatanın üstüne 2 kat yaparak yapıştrdık.hazır satılanlara göre daha ucuz oldu ve kendi el emeğimiz oldu hoşumuza gitti.şimdi mevlütte dağıtmak içinde birşeyler yapıcaz onlarıda paylaşırım bir ara inşallah.umarım yardımcı olabilmişimdir.bebeğini hayırlısıyla kucağına alabilmen dileğiyle hoşçakal..

COLOR="#0000CD"]chanel[/COLOR] cim maşallh bak ne güzel bebişin sorunsuz gelmeye hazırlanıyo. darısı son günlerinde olanlarımızın başına

Sorma canım ya perişan oldum.. Bı arkadasım önermişti malt içeceği mı ne varmış, o acayip süt yapıyor demişti. Yarında onu bulup deniyecem. Allah hepimize yardım etsin..
bilmiyorum denediniz mi
ama maden suyuda çok süt yapıyormuş
öyle duydum onuda deneyin bi.

dediğim gibi canım erkek milleti akılları fikirleri orda..

hurma filan ye canım ii geliyor diyolar belki sütün gelir birde sık sık ılık duş tavsiye ediyolar kendini üzme belki o yüzdende gelmez

Doğru söylüyorsun öyle derler çok uzulunçede olmaz diye ama iste insan korkuyor bişeyler olursa ya diyende iste birazda lohusaiktanmi yapıyoruz nedir.. Sana da Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin.. Allah kurtarsın..

bnm ki hariç 2 kişi daha çalışıyo yanında işte. 70 tane de mükellef var.
ben pek anlamıyorum bu işlerden ama bu kadar saat sürmesi mantıksız değil mi yaa...

belki işlere yetişemiyolardır canım çalışanların birbiriyle kordineli çalışması çok önemli özellikle muhasebe bürosunda. ama zor bir durum senin için seni anlıyorum.

ayy canım asıl oralarda doğum başlarsa
doktor öğrenmek lazım alanyada doğuracak hastane var mı bilmiyorum
antalyaya geliriz mecbur
şaka bi yanada Allah korusun beklesin benimki

bir sıkıntı yaşamazsın canım inşallah.

aaaaaaaa gerçekten mi, bak hastanenin aynı olduğunu bilmiyodumm?
dr un kimmm???

daha önce konuşmuştuk seninle ama unuttun galiba neslihan pakkal benimki :)

evet canım herşey hazırdı, çantamı da hemen hazırladım, annem var herşey yolunda yani, zaten bu günden sonra bebek sadece kilo alıyor yani gelişimini tamamlamış olyormuş, benimki kilo olarak önde zaten, o konuda da endişem yok, doğumu da epudral isteyeceğim, çok şişmiştim ve göbeğim altlardan çatlamaya başlamıştı, erken olmasına seviniyorum aslında

COLOR="#0000CD"]chanel[/COLOR] cim maşallh bak ne güzel bebişin sorunsuz gelmeye hazırlanıyo. darısı son günlerinde olanlarımızın başına

amin canım son günler çok zor oluyormuş, ben şanslıyım sanırım, Allahtan herşeyin hayırlısı

yaaa şimdi hatırladım cnmm...
sanırım sen benden önce ziayret ediceksin doğumhaneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…