- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.921
kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
sonra nst ye girdim sancı falan çıkmadı herşey normaldi
sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey
bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,
işte böyle, gelişmeleri bildiririm...
günaydın anniştolarrr
bizde erkenden uyandık bu sabah
dün doktor amcamıza gittik
nst ye bağlandık sancı falan çıkmadı
oğluştom kanala girmiş
ama yapılan vajinal ultrason ve çatı muayenesi sonucu benim pelvis yapımın bebiştomu doğurabilecek esneklkte olmadığı
ortaya çıktı :26::26:
bebiştocuk 3650 gr şuanda
ancak yapısı iri olduğundan normal doğum başlasa bile sezeryana dönme ihtimali çok yüksek dedi
herşeyin hayırlısı
cuma günü tekrar çağırdı
o gün kesinleşicek sezseryan olacağımız gün vericek
allah hepimizin ve bebiştolarımızın yardımcısı olsuunnn,
sizler nasılsınız??
evde olmadığımız için nete giremiyoruz ve sizlerle haberleşemiyoruz
özledik
doğum hikayelerini hayranlıkla okuyoruz
ne mutlu arkadaşlara aldılar bebiştolarını
darısı bizlerreee
kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey
bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,
canım ya hakikaten sevinsem mi endişelensem mi bilemedim. senin için stresli bi durum tabii.. hazırlıklarını yaparsan yetiştirirsen de harikulade bi durum.. ama anlamadığım birşey var? perşembe hastaneye gidince hemen suni sancı mı verecekler ya da suyunu mu patlatacaklar da doğum olacak??? yoksa o günden itibaren yatış yapılıp bebiş mi beklenecek???:44::44:kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
ayyy canım benim.. ben de öyle diyorum oğluşum gelse de hep benle olsa.. sensiz yapamayacak küçücük şefkate muhtaç bi varlık.. senin de en fazla karşılıksız sevilmeye ihtiyacın var.. müthiş bi uyumerkeklerin hepsinin köküne kibrit suyuçok fena cezalandırmak istiyorum suan onu ama aklıma bişi gelmiyo dışarı çıkcaktık güya ettik kavgayı oturduk bi tarafımızın üstüne yok bu erkek milleti eksik yaratılıyo vallaha biz tamamlayalım diye ama bu dönemde biz ruhsal çökükken onu tamamlayamıycam valla. ay çok mutsuzum çok kızım doğsada arkadaş olsa yoldaş olsa anasına
ayy maşallah kocaman olmuş yaramaz... olsun canım gerekirse sezaryenle olsun yeter ki sağlıkla gelebilsinler... ama iinşallah hepimiz normal doğururuz sağlıklı bir şekilde..günaydın anniştolarrr
oğluştom kanala girmiş
ama yapılan vajinal ultrason ve çatı muayenesi sonucu benim pelvis yapımın bebiştomu doğurabilecek esneklkte olmadığı
ancak yapısı iri olduğundan normal doğum başlasa bile sezeryana dönme ihtimali çok yüksek dedi
herşeyin hayırlısı
cuma günü tekrar çağırdı
sizler nasılsınız??
özledik
darısı bizlerreee
slm kızlar nasılsınız? bayadır yoktum malum elazığa gitmiştim doğum için, oğluşum geldi 22 mayıs salı günü 3700 gr doğdu meleğim, bugün evimize geldik iyiyiz çok şükür, doğum yapanlar olmuş Allah hepimizin bebğini bağışlasın bizlere...
insallh çarşamba günü gelir bebişimhem daha fazla dayanamıyorum hemde çarşamba benim doğum günüm
bugün nts ye girdim sancı falan çıkmadı. üzüldüm ben biraz ama aşağıya baskı yapıyor bebişim insallh bu yakında geliyoruma bir işarettir:26:
Bende de sanci cikmadi. Acayip hayalkirikligi yasadim. Benimki de baski yapiyor zaman zaman ama hic bir dogum isareti yok.
Son gunler oldugu icin sabirsizlik had safhada!
slm
dr.dan geliyoruz...paşam maşallah çok iyi teyzeleri
3400 gr. 51 cm olmuş...( makinenin yalancısıyım hala)
nst de sancı da çıkmadı...iyiyiz şimdilik...
bu hafta son,ondan sonra evdeyiz...zaten ne kaldıysa doğuma şurada
eve geldiğim gibi buzluğa baktım malum yemek faslına girişmem gerek...kuşbaşı etim varmış..hemen onu düdüklüye koydum...pişsin biraz diye...patates,havuç karışık bir şeyler yaparım artık...orman kebabı gibi...
yanına da pirinç pilavı yeterrrrr...
kocemi özledim...akşam olsada gelse bari biran evvel
sanırım bebıslerın keyfı yerınde gelmek ıstemıolaren son cuma günü doğuma gircekti öyle yazmıştı karıştırmıyorsam
canım benim paşa bile girmedi kanala hala
40.haftaya girmiş bulunmaktayız
yürü diyor doktor yürüyorum ama nafile
sancılar var ama nst de yok
anlamadım giiti
hakkımızda hayırlısı artık
edacık sen oğluşuna kavuştun biz hala beklemekteyiz
heyecan dorukta... gözün aydın Rabbim analı babalı gğzel günlerde büyütmeyi nasip etsin
adacım gözün aydın maşallah kuzucuğuna
günaydın anniştolarrr
oğluştom kanala girmiş
herşeyin hayırlısı
cuma günü tekrar çağırdı
sizler nasılsınız??
özledik
darısı bizlerreee
kapı süsünün sadece simit kısmını hazır aldım....kenar kurdelasını,içindeki bebeği tülünü süslemesini ben yaptım içime sindi...hemde 15 tl ye mal oldu pembe inci aldım ayrıyeten onları da silikonla tüle yapıştıracağım:))Eki Görüntüle 430862 Eki Görüntüle 430863
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?