2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hayırlı sabahlar anneler
oğluşumda karnımda beni tepikleyip duruyo şuan
onu içimde kıpırdağını hissetmek çok güzel bir duygu az kaldı
ALLAH nasip ederse az kaldı kollarıma alıp koklayacağım bol bol inşallah

Günaydın hanımlaroğlum bu sabah 6:30da uyandırdı ne işimiz varsa,hem annesi uyumak istiyor ama....neyse canı sağ olsun
chanel cım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,evet biraz erken gibi görnüyor ama bebişin sağlıklı olduğundan içini rahat tutmalısın bence..Allah tüm bebişlere ve annelerine sağlık versin:26:

günaydın anniştolarrr
bizde erkenden uyandık bu sabah
dün doktor amcamıza gittik
nst ye bağlandık sancı falan çıkmadı
oğluştom kanala girmiş
ama yapılan vajinal ultrason ve çatı muayenesi sonucu benim pelvis yapımın bebiştomu doğurabilecek esneklkte olmadığı
ortaya çıktı :26::26:
bebiştocuk 3650 gr şuanda
ancak yapısı iri olduğundan normal doğum başlasa bile sezeryana dönme ihtimali çok yüksek dedi
herşeyin hayırlısı
cuma günü tekrar çağırdı
o gün kesinleşicek sezseryan olacağımız gün vericek
allah hepimizin ve bebiştolarımızın yardımcısı olsuunnn,
sizler nasılsınız??
evde olmadığımız için nete giremiyoruz ve sizlerle haberleşemiyoruz
özledik
doğum hikayelerini hayranlıkla okuyoruz
ne mutlu arkadaşlara aldılar bebiştolarını
darısı bizlerreee

hayırlısı olur inşallah
sağlıklı bir şekilde inşallah yavrunu kucağına alırsın
bu arada çatı muayenesini son haftanın kaçıncı haftasında yapıyorlar ve bunu bütün hastaneler yapıyor mu
:44:

Günaydın face canavarları sizi
Geçmişe biraz bakındım ama çok uzun.
Cuma son benimde artık bitiyor Allahın izniyle Allahım başa alıp alıp söylüyorum ama çok bunaldım çok sıkıldım işlerimde hiç bitmiyor.Ben buralardayım haa facede fazla takılmayınn

Tatlim cok bomba bir habermis bu. Hayirlisi olsun, allah bir avazda kurtarsin. Darisi bizim basimiza

Kizlar bugun cok isim var, gece gec yattim sabah erkenden uyaniyoruz malumunuz. Bu aralar fazla yazamiyorum, kendinize iyi bakin.
Uzmeyin kendinizi, bebislere kavusmaya az kaldi son gunlerde hepimiz biraz sinirliyiz.

selam kızlar....bugün benim canım sıkkın kociş beni ankaraya bıraktı eşyaları yollamak için geri döndü van a((üzülmeyeyim desemde üzüldüm...
bu arada eksiklerimi tamamladım çok şükür bebişin sadece odası boyanacak ve eşyaları yerleşecek...o da artık gecikmeli de olsa halledilebilir bir durum...neyse ki evim annemlerle aynı apartmanda:)))))

kapı süsünün sadece simit kısmını hazır aldım....kenar kurdelasını,içindeki bebeği tülünü süslemesini ben yaptım içime sindi...hemde 15 tl ye mal oldu pembe inci aldım ayrıyeten onları da silikonla tüle yapıştıracağım:))

canım ya hakikaten sevinsem mi endişelensem mi bilemedim. senin için stresli bi durum tabii.. hazırlıklarını yaparsan yetiştirirsen de harikulade bi durum.. ama anlamadığım birşey var? perşembe hastaneye gidince hemen suni sancı mı verecekler ya da suyunu mu patlatacaklar da doğum olacak??? yoksa o günden itibaren yatış yapılıp bebiş mi beklenecek???:44::44:

ayyy canım benim.. ben de öyle diyorum oğluşum gelse de hep benle olsa.. sensiz yapamayacak küçücük şefkate muhtaç bi varlık.. senin de en fazla karşılıksız sevilmeye ihtiyacın var.. müthiş bi uyum annem hep benim kocam sensin derdi bana uzun yolculuklarda ya da babam uzağa gittiğinde.. bizde de öyle olacak, hep benim yanıbaşımda olacak uzun zaman oğluşum,tatlım benim.. ben onu özledim.. bu çrş itibariyle gelmesi için elimden geleni yapacaktım ama dr gitti biraz daha bekleyeceğim yoğun yürüyüşler ve hurmaya başlamak için...

ayy maşallah kocaman olmuş yaramaz... olsun canım gerekirse sezaryenle olsun yeter ki sağlıkla gelebilsinler... ama iinşallah hepimiz normal doğururuz sağlıklı bir şekilde..

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı,güzel bir gün olur umarım hepimiz için...
güzel haberler veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum...

bı bebıs daha gelmıs hosgelmıs Allah analı babalı buyutsun ne guzel kurtulmussun darısı bızım basımıza ınss

sanırım herkesı bı heyecan sarmıs o heyecan bende de var benım bebıste alttan baskı yapıor ama henuz sancılarım baslamadı ne zaman dogum yapıcam dıe dusunmekten kafayı sıgırdım galıba

Bende de sanci cikmadi. Acayip hayalkirikligi yasadim. Benimki de baski yapiyor zaman zaman ama hic bir dogum isareti yok.
Son gunler oldugu icin sabirsizlik had safhada!

aynen cnm yaa sabırsızlık var bende de artık bebısım gelsın ıstıorum hayırlısıyla ınss
dun nst de sancı cıktı benım fakat doguma yeterlı deıl denıldı ve eve dondum

maşşallah bebısıne cnm...ıns hayırlısıyla kucagına alırsın...

sanırım bebıslerın keyfı yerınde gelmek ıstemıolar
bızımde 1 haftamız kaldı yuru yuru hep yuruyus yapıyorum ama nafıle dedıgın gıbı nst de sancı cıkmıor
bu hafta ne olur bılınmez benım bebıs kanaldaymıs 1 cm cık te acıklık var ama ılerleme kaydedemedık bakalım pers gunu kont umuz var ne olucak ıns bu hafta sancılar sıklasırda doguma gıderım dıe dua edıorummm
Allah bekleyen tum annelere yardım etsın cunku su son zamanlarda ınsanın kafası cok karısık oluyormuss gercektenn

valla cnm cok sevındım beklemıceksın ıste hersey yolunda sakın stres yapma kurtulmaya bak ıns bebısınde saglıklı sıhhhatlı dogar dualarımız senınle hadı hayırlısı...ıns guzel dogum haberlerını alıcaz

bebısıne maşşallah cnm
hayırlısı olsun bolesı hayırlıymıs de ve stres yapma cnm normal dogumda sıkıntı yasıcaksan sezaryen ol derım dr guven ıns hersey guzel olucak bebısıne kavusucaksın

günaydın annişlerr hepinize güzel bi gün olsun inşallh truth88 prensesimin odası yazısına bayıldım bende istiyorum öyle bişi ama bulamıyorum nerden aldın canım ya :44:

Son düzenleme:
naber kızlar?ay dunden berı sureklı tıkınıyorum.yazsam mı bılemedım ama dun kazandıbı yaptım.ay o kadar kolaymış kı yapması.oturup kalkıp yıyorum:)) ama ligt sutle yaptım züürt tesellisi di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…