- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.941
naber kızlar?ay dunden berı sureklı tıkınıyorum.yazsam mı bılemedım ama dun kazandıbı yaptım.ay o kadar kolaymış kı yapması.oturup kalkıp yıyorum:)) ama ligt sutle yaptım züürt tesellisi di mi
Gecenlerde canim istedi yapayim dedim ama sonuc berbatdi
Tarifi nerden buldun?
Hazirinida bulup alamiyorum.Sen yazmisken kacirmayim bu firsati dedim :))
Afiyet olsun
kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
sonra nst ye girdim sancı falan çıkmadı herşey normaldi
sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey
bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,
işte böyle, gelişmeleri bildiririm...
günaydın annişlerr hepinize güzel bi gün olsun inşallhtruth88 prensesimin odası yazısına bayıldım bende istiyorum öyle bişi ama bulamıyorum nerden aldın canım ya :44:
h.sonu günümüz vardı ev sahıbı yapmış.
2 kg sut
2 bardak şeker
1,5 bardaktan bıraz fazla un muahllebısını yapıyosun
tepsinin dibini şekerleyıp pişen muhallebıden 2-3 kepçe dıbıne dökup kısık ateşte yaklaşık yarım saat çevire çevire dibini pişiryosun ya da yakıyosun.muahhalebı ılnınca tepsiye dökuyosun.soğuyunca da dolaba.saptulayla alıp ters cevırıp yıyosun
ama benım ocağım cam ocak iş bitince bı baktım tepsi çizmiş ocağımı
Günaydın hatunlarrr.. Nasılsınız bugün?. Ağrılarınız sancılarınız ne alemde?. Biz geceleri çok zorlanıyoruz,yatakta dönmek resmen işkence artık... Şükür ki az kaldı,sayılı günlerimiz kaldı hepimizin...
rica ederim.altını mı çok açtın acaba?kısık ateşte yarım saat falan durmadan cevırdım ben.
Buyuk ihtimal cok actim :))
Kisik ates derken orta mi acaba.Mesela 9 a kadar cevirebiliyorsam ocagi 4-5 filanmi:26:?Cok beceriksizim bu ocak ayari icinde. Firini bile kafama göre ayarliyorum yemek yaparken
günaydın annişlerr hepinize güzel bi gün olsun inşallhtruth88 prensesimin odası yazısına bayıldım bende istiyorum öyle bişi ama bulamıyorum nerden aldın canım ya :44:
ahanda datlı tarifi hemen yapmam lazım ölcem tatlı yemekten süpersiniz ellerinize sağlıkh.sonu günümüz vardı ev sahıbı yapmış.
2 kg sut
2 bardak şeker
1,5 bardaktan bıraz fazla un muahllebısını yapıyosun
tepsinin dibini şekerleyıp pişen muhallebıden 2-3 kepçe dıbıne dökup kısık ateşte yaklaşık yarım saat çevire çevire dibini pişiryosun ya da yakıyosun.muahhalebı ılnınca tepsiye dökuyosun.soğuyunca da dolaba.saptulayla alıp ters cevırıp yıyosun
ama benım ocağım cam ocak iş bitince bı baktım tepsi çizmiş ocağımı
Günaydın annişler ve sabırsızlanan bebişler :))
Canım aynısını bende www.nikahmalzemeleri.com internet sitesinden almıştım :) İzmir konakta bir türlü bulamayınca internetten aldım mecburen hemde 5tl fiyatı başka çeşitleride var bakarsın :)
Civilde var bunlardan.Çeşitleride var.Bir bakın isterseniz.
offf sinir oldummm....
şu sitede hiç aradığım şeyi bulamıyorum, arama butonunu boşuna yapmışlarr
kızlar hani öznur un yaptığı bebek kurabiyeleri vardı ya, onun tarifini alıp da bi kenara yazan var mı???
bi türlü bulamadım topic te, nooolur acele cvp yoksa aramaktan çıldırıciiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?