2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım beğendiysen eğer beğendiklerine bak istersen daha kolay bulursun

slm kızlar resmen 29 mayıs oldu saka gıbı yaaa ben hala dogurmadıııımm

bu kız benı ınatla haftaya kestırmeye calısıyor sanırım

neyse gecmısı okuyup gelıyorum

Tatlim cok bomba bir habermis bu. Hayirlisi olsun, allah bir avazda kurtarsin. Darisi bizim basimiza

evet canım hemde nasıl, bende cumartesi hastaneden çıkıp kadıköye senin dediğin meleğin eline gidip kapı süsü siparişi verecektim ama doktor öyle deyince gidemedim maalesef, o kadar da heveslenmiştim ama zaten yetişmezdi

ay sinirim çok tepemde.adam gıbı bı sebeı de yok haa.doğum sonrası depresyona erken gırdım sanırım.durduğum yerde bıle gözlerım yaşarıyo.demın eşim aradı geleyım senı yemeğe çıkarayım dıye.ıstemıyorum dedım.kalk şimdi gıyın çık evden 1 saat sonra gerı gel.istemem

kızım da bakısıyla parkta 2 saattır.canım sıkıldı evde.hem çıkayım yua da bırılerı gelsın ıstıyorum hem de kımseyı görcek gözum yok.ay ne benım bu halım:44:

canımm biliyorum ben ruh halini,arada beni de yokluyor:) Eşim diyor ki ben hamilelikten önceki halini çook özledim,doğum yapıp lohusalığın geçse de ben de eski eşime kavuşsam bir an önce:) Adama da gına geldi heralde gelgitlerimden
Ama geçecek az kaldı sabır...

hepimiz aynıyız kızlar normal bi dönem hem havalardan hem doğum stresi bu stresin insana yaptırmadığı şey yok

ayynnıı bende artık depresyona gırdım kızlar boyle bırı dokunsada patlasam dıe beklıyorum sonrada aman sımdı kalp kırmayayım dıe pusup kalıyorum evde otur otur ıyce ustume gelmeye basladı hayata bak pc ve tv ne zaman gecıyor ne sıkıntım bıtıyor

bıde salak ben 10 ıle 20 arasında dogururum dıen ben mayısı ayını bıtırınce dahada gerıldım sanırım arkadas aradı demın senın gıbı tez canlı bırı nasıl hala dogurmadı dıyorlar
bende babasıu gıbı mıymıy olcak kesın dedım

gunaydinnnn

sonunda banyonun montaji bitti ama ev feci silikon kokuyor biraz daha durursam kafayi bulucam sanirim. biraz disari cikayim bari.

kızlarr hepınız toplasıp bı yerleremı gıttınız yaa kımse yok topıkte cok sıkıcı bugun

slm anneler 5 GUNDR GREMIORUM HEPINZI COK MERK ETTM DOGUM YAPN VARMI BNM HER YRIM CATLADI KARNIM YARILDI KIPKRMZI HIC FAYDA ETMIO NEYPIOSM DAYNAMIOM ACIYA

Slm kızlar

biz doktordan geldik şimdi
oğluşum 3.350gr olmuş
kafası 2 hafta öndeydi nihayet 1 haftaya düştü
normal doğuma engel değilmiş

hala karnı 2 hafta geri
bu durum artık canımı iice sıkıyor
ne yaptıysak düzelmedi
sancılar var ama
karnı küçük olduğu için yeterince baskı yapamıyormuş
kanala girememesinin sebebi buymuş:26:
kanala girmeyince çatı kontrolü yapmadı
hepsi birbiriyle bağlantılı ya...

haftaya salı tekrar gidicez ozaman 41. haftamızda olucaz:18:
hala girmemişse sezeryanla alıcaz dedi
yatıcak gb hazırlıklı gelin dedi
ama biz normal istiyoruz dedim
hiç bir sorun çıkmazsa suyu azalmazsa plesenta kreçlenmezse yada ayrılmazsa
gününden sonra +10 gün bekleyebiliriz dedi
hayırlısı artık...
bu kociş de başımın etini yiyiyor salı günü aldıralım aldık
beklemeyelim die oooofffff çok sıkıldım çokkk

chanel hakkında hayırlısı canım
sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz

ayy cnmya beklemek cok zor ıyı tutuyo drunda ama sana dedıkloerının aynısı banada dedı benımkıde daha kanala gırmedı 7 hazıraza kadar beklerız gırmemısse ogun sezeryana alırız dedı gırmısse 1 hafta daha beklerız dedı

ama kocam cok panık ona kalsada kestırıp alalım yok kakasını yerse yok bılmemne dusunup duruyor ne karar vercegımı sasırdım bende bakalım cuma yıne gıdıcem dr bakalım vallahı artık kafayı sıyırcam yanı

kızlar ya bu evin işi neden hiç bitmiyor. perşembe temizlikçi vardı. pazar elektrik süpürgesi çıkardım, sildim süpürdüm. bugün ev yine hiç temizlenmemiş gibi. ufff sıkıldım. bi de çocukla nasıl yetişcez bunca işe.

selamlar bizde kontrolden geliyoruz
önce nst ye girdim oğluş uyuyordu çikolata falan yedim
tam kıpırdamaya başladı ki doktorumuz öğle yemeğine çıkacağı
için beni ultrasona çağırdı suyum gayet iyi
bizim ki kafayı iyice gömmüş kanala giriyor yavaş yavaş dedi
çok fazla kilo almamışız
bpd 37+1
hc 36+3
ac 36+6
fl 34+4
kilomuz 2886 gr
boy 47 cm
şimdi evdeyim öğle arasından sonra tekrar
nst ye gireceğiz.
bizden haberler böyle

gözün aydın canm. bebişine de maşallah. hayırlısıyla kanala bi girse şu yaramazlar. bizimki de hala girmedi kanala.

daha önce çalıştığın için gözüne
çok çarpmıyordu şimdi evdesin daha çok gözüne batıyor
aman boşver temzilik nankörmüş bizimde öyle yap ertesi gün toz
oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…