2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar iyi akşamlar hepinize. geçmişi okudum da şimdi. girememiştim öğleden beri.
ayyy ben de 1 kilo daha almışım. toplam aldığım kilo 7 oldu. bakalım sonunda kaçla bitiricem. rekor kırcakmışım gibi geliyo bana ama hayırlısı

çok korkuttu beni velet :) reçelli yoğurt yedim uzandım baktım ben burdayım dedi kıpraştı rahatladım yattım dinleniyorum şimdi, en kısa zamanda sende hisset inşaALLAH canım :) çok saol

çok korkuttu beni velet :) reçelli yoğurt yedim uzandım baktım ben burdayım dedi kıpraştı rahatladım yattım dinleniyorum şimdi, en kısa zamanda sende hisset inşaALLAH canım :) çok saol

iyi aman canım yaa var olduğunu sana hıssettırsın de korkutmasın

ben hiç hareketını hıssetmıyorum ama hıç hıssetmedım de dört gözle 20. haftayı beklıyorum

Son düzenleme:

benım gıbı 17+6 ıken 10 kılo almış olsan napardın arkadaşım hatta şimdi tartılmaya çok ama çok korkuyorum

selam kızlar Chicco Mamma Donna çatlak kremi kullanan varmı etkilimi sizce:44:

ben kakao yağı ve kremi kullanıyorum cnm.....dediğini ben duymadım ama araştırayım bir

hoşgeldin cnm...sen geldin ben gidiyorum eşim geldi....
hımmm 7 kg. ne bileyim ya zayıf hamiş kaldınız herhalde o yüzden fazla alıyonuz....

şükür cnm.....hissedeceğim hayırlısıyla inşallah sağolasın :)))

kaldırma ve uzanma yok 5 aydır ama yoruldum cok ondanmış zaten, uzandım başladı kıpsaşmaya. Amin gerçekten Allaha emanet olsunlar :)

merhaba ben kakao yağı kullanıyorum ama etkılımı bılmıyorum zararsız olduğunu ıokudum bende onu kullanmaya başladım

merhaba canım bende bebek yağı nemlendirici krem kullanıyorum ama yinede çatlaklar başladı malesef Mamma Donna kremi daha etkilidir diye internetden aldık ama daha gelmedi inşallah iyi gelir...

benım gıbı 17+6 ıken 10 kılo almış olsan napardın arkadaşım hatta şimdi tartılmaya çok ama çok korkuyorum

korkma canım korkma ben sana yetişirim aramızda 1 hafta bile yok nerdeyse
ya takma bu kadar da kafayı. ben ben evlendiğimde 52 kiloydum, boyumda 167. herkes çok zayıfsın diyodu. evlendim bi sene sonra 61 kiloya çıktım. 61 kiloyla hamile kaldım, şimdi de 68 oldum, ohhhh bakalım nereye gidiyozben sadece kociş beni beğenmez diye üzüzlüyorum ama beni avutmak için söylemiyosa o beni böle tombul seviyomuş. öyle diyince rahatlıyorum

hoşgeldin cnm...sen geldin ben gidiyorum eşim geldi....
hımmm 7 kg. ne bileyim ya zayıf hamiş kaldınız herhalde o yüzden fazla alıyonuz....
]

ya canım çok da zayıf değilim 61 kiloyla hamile kaldım. ama bünye meselesi sanırım. benim annem falan da 3 çocuğunda da 25 er kilo olmış. ben de ona çektim sanırım.

kızlar bide göğüsleri çatlayan var mı? benimkiler birden büyüdüler de, böyle kırmızı kırmızı çatladılar yaaa

ben 2.5 kilo aldım 20 haftadayız ama ben çok da zayıf değildim normali kaç olmalı :44:

çok şükür çatlağım yok daha banyodan sonra kurulanmadan nemli cilde bol bol kakao yağı sürüyorum dizimden üst tarafa komple sürüyorum vıcık vıcık olana kadar

kızlar bence çatlak kremlerine o kadar para vermeye gerek yok
ben çok araştırdımda çatlayacaksan hiçbiri işe yaramıyormuş
kalıtsalmış yani
ben aktara hazırlattığım yağ karışımından kullanıyorum 2 günde 1
bazen de vazelin sürüyorum
aman napıyım yaa çatlamak istemiyorum ama elde değil canım sağolsun
göğüslerim benim de büyüdüler ama çok değil
henüz çatlağım yok ama mutlaka çatlayacaktır

bir de kilolardan konuşulmuş
ben de 4 kilo aldım
doktorum 20. haftaya kadar 4-5 kilo ideal demişti
ama kesinlikle bünyeyle çok alakalı bence
bir de zayıf hamile kalmakla
baştan çok takıyodum hızlı girdim çünkü
şimdi fazla takmıyorum çünkü elimde değil
çok da yemiyorum
ekmek yemiyorum zaten
tatlı da arada sırada

bende şimdilik 3kilo aldım canım 5.aydan sonra artıyomuş zaten kilolar, benim karnımdan çok popom büyüdü yaaa

bebiş kızmı canım bizimkide kız gibi ama kesin değilmiş bende bu aydan sonra korkuyorum kilo almakdan zaten1 düşüğüm oldu kullandığım kan ilaçları vitaminler derken 15 kilo aldım 70lerdeydim inşallah biz çok almayız da bebiş alır

kizlar ben 4,5-5 kg arasi aldim. hava soguk oldugunda yuruyuse cikamadim ondan galiba. hedefim 12 kg ile tamamlamakti ama hayal olcak gibi. bu arada detayli ultrasona 21+4 te giricem, gec olmuyor degil mi? benim doktor somestr tatiline gore randevu verdi de.

evet canım bebek yağı sürüyorum banyodan sonra ama göğüsümde çatlaklar oluşmuş bile annemlerde ablamlarda çok hafif inşallah bendede olmaz kötü görünüyor anne olmak kolay değilmişsen zayıfmı hamile kaldın:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…