- 13 Ocak 2009
- 1.094
- 543
- 658
- 46
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.301
canım sende mi boludasın
selam kızlar Chicco Mamma Donna çatlak kremi kullanan varmı etkilimi sizce:44:
cnm belki kendini korumaya almıştır yavru :)))
yani ben daha hiç hareketlerini hissetmediğim için nasıl birşeydir bilemiyorum
belki de senin yorulduğunu hissedip o da durgunlaşmıştır...
dr.na danışsan bir daha sağlıklı cevap verir....
çok korkuttu beni velet :) reçelli yoğurt yedim uzandım baktım ben burdayım dedi kıpraştı rahatladım yattım dinleniyorum şimdi, en kısa zamanda sende hisset inşaALLAH canım :) çok saol
kızlar iyi akşamlar hepinize. geçmişi okudum da şimdi. girememiştim öğleden beri.
ayyy ben de 1 kilo daha almışım. toplam aldığım kilo 7 oldu.bakalım sonunda kaçla bitiricem. rekor kırcakmışım gibi geliyo bana ama hayırlısı
kızlar iyi akşamlar hepinize.
geçmişi okudum da şimdi. girememiştim öğleden beri.
ayyy ben de 1 kilo daha almışım. toplam aldığım kilo 7 oldu.bakalım sonunda kaçla bitiricem. rekor kırcakmışım gibi geliyo bana ama hayırlısı
çok korkuttu beni velet :) reçelli yoğurt yedim uzandım baktım ben burdayım dedi kıpraştı rahatladım yattım dinleniyorum şimdi, en kısa zamanda sende hisset inşaALLAH canım :) çok saol
cnm bende 20+2 deyim de 10 kilo almışım..ben ekmek çok fazla tüketiyorum ondan alıyom kiloları
ve en başından beri günde yarım saat yürüyüşüm vardı bi de çalıştığım için akşam eve de gelince hareket halindeyim hep..
ayrıca bulantılarım geçmedi henüz, ilaç kullanıyorum o da iştah açıyo maalesef...
cnm ağır kaldırmıyorsan bence sorun olmaz ha bi de mümkün olduğunca uzanma bi yerlere..
ama yinede az az yap işlerini sıkça dinlen...
Rabbime emanet meleklerimiz sıkıntı etme kendine stres daha çok etkiliyo bebekleri...
merhaba ben kakao yağı kullanıyorum ama etkılımı bılmıyorum zararsız olduğunu ıokudum bende onu kullanmaya başladım
benım gıbı 17+6 ıken 10 kılo almış olsan napardın arkadaşım hatta şimdi tartılmaya çok ama çok korkuyorum
hoşgeldin cnm...sen geldin ben gidiyorum eşim geldi....
hımmm 7 kg. ne bileyim ya zayıf hamiş kaldınız herhalde o yüzden fazla alıyonuz....]
kızlar iyi akşamlar hepinize. geçmişi okudum da şimdi. girememiştim öğleden beri.
ben 2.5 kilo aldım 20 haftadayız ama ben çok da zayıf değildim normali kaç olmalı :44:
bende şimdilik 3kilo aldım canım 5.aydan sonra artıyomuş zaten kilolar, benim karnımdan çok popom büyüdü yaaa
kızlar bence çatlak kremlerine o kadar para vermeye gerek yok
ben çok araştırdımda çatlayacaksan hiçbiri işe yaramıyormuş
kalıtsalmış yani
ben aktara hazırlattığım yağ karışımından kullanıyorum 2 günde 1
bazen de vazelin sürüyorum
aman napıyım yaa çatlamak istemiyorum ama elde değil canım sağolsun
göğüslerim benim de büyüdüler ama çok değil
henüz çatlağım yok ama mutlaka çatlayacaktır
bir de kilolardan konuşulmuş
ben de 4 kilo aldım
doktorum 20. haftaya kadar 4-5 kilo ideal demişti
ama kesinlikle bünyeyle çok alakalı bence
bir de zayıf hamile kalmakla
baştan çok takıyodum hızlı girdim çünkü
şimdi fazla takmıyorum çünkü elimde değil
çok da yemiyorum
ekmek yemiyorum zaten
tatlı da arada sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?