- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.141
gözünüz aydın,rabbim sağlıklar nasib etsin ikinize deBebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
kızlar az önce alt tarafıma şiddetli bir sancı girdi bıçak gibi ve geçti ama bağırmama neden oldu sizce neyin nesiydi bu şimdi???
Merhaba çıtır anne adayları :)
Geçen yıl bu zamanlar bizlerde sizin gibi heyecanla gün sayıyorduk bu sene de sayıyoruz ama bebeklerimizin 1.yaşlarını doldurmalarını
Allah hepinizi hayırlısıyla meleklerinize kavuştursun inşallahh
o koskoca göbeklerinizden hiç şikayetçi olmayın bebeğinizi kucagınızı aldıktan sonra o koca göbeği çok özleyeceksiniz
bir ben kaldım herkes uyuyo ne güsell
Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
veeee işte şimdi karşınızda nilobella ve bnmmm tüm gün uğraştığımız....
ama sonunda alnımızın akıyla üstesinden geldiğimiz kurabiyeler
Eki Görüntüle 431807
Eki Görüntüle 431808
Eki Görüntüle 431809
O kadar yorgunum ki, hic birsey yazacak halim kalmadi.
Esrayla 8 saat mesai yaptik, cok yorulduk.
75 tane kurabiye yapmisiz, suslemesi falan cok uzun surdu.
İyi geceler kizlar...
Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
öf ne güzel uyuyodum salak bı sıvrı sınek yuzunde n uyandım( gece de o kadar çok ağladım kı başım ağrıyo şimdi
canım bebişler her an dönebiliyor. geçen gün hastanede kadın ultrasondan çıkmış tersmiş bebek,nst de kalbini ararken ebe normal doğum pozisyonunda dedi ki 38-39 gb birşeydi haftası..Kızlar bugün benim çok ağrım var kasıklarım regl sancısı gibi kıvrandırıyor:18: aynı zamanda kasılmalarım çoğaldı, doktorumu aradım kasıklarımdaki sızlamaları söyledim, bebek doğum kanalına inmeye çalışıyordur, korkma dedi perşembe gün kontrolümüz var zaten de beni düşündüren konu şu , benim kız ters duruyor hala dönemedi miyomlarımdan dolayı, popo aşağıdayken ayaklarıylamı kanala girmeye çalışıyorki??
gözün aydın olsun canımBebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
kuzum dinlenince geçiyorsa ve çok kısa kesik kesikse bebiş yol almaya çalışıyordur içeridebu gece kasılmalarım var birde alt tarafıma arada baskılar var elini bacağını çıkartıcak neredeyse tedirgin oldum uyuyamıyorum((
bu arada pompa almayı düşünenlere araştırmalarım sonucu tavsiyem avent isis iq uno. 312/60 diye geçiyo. hem elektrikli hem pilli hem manuel çalışabiliyo.. bugün e-bebekte indirime girmiş. normalde bir haftadır bakıyorum en düşük 225 e bulmuştum e-bebekte 198.. aldım gitti walla...
günaydın kızlar
bugün benim doğum günüm.bakalım bebişim bugün gelecekmi gerçi gelmeye niyeti yok gibi
bugün tüm gün dışarıdayım.kociş güzel bir süpriz hazırlamış ne kadar belli etmemeye çalışsada hissettim. insallh güzel bir gün olur benim için.
hediyemi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?