2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
gözünüz aydın,rabbim sağlıklar nasib etsin ikinize de
kızlar az önce alt tarafıma şiddetli bir sancı girdi bıçak gibi ve geçti ama bağırmama neden oldu sizce neyin nesiydi bu şimdi???

bazen benim de oluyo,sanırım doğumun yaklaştığını gösteriyo diye düşünüyorum

bu gece kasılmalarım var birde alt tarafıma arada baskılar var elini bacağını çıkartıcak neredeyse tedirgin oldum uyuyamıyorum((

Merhaba çıtır anne adayları :)
Geçen yıl bu zamanlar bizlerde sizin gibi heyecanla gün sayıyorduk bu sene de sayıyoruz ama bebeklerimizin 1.yaşlarını doldurmalarını
Allah hepinizi hayırlısıyla meleklerinize kavuştursun inşallahh
o koskoca göbeklerinizden hiç şikayetçi olmayın bebeğinizi kucagınızı aldıktan sonra o koca göbeği çok özleyeceksiniz

bana kalsa hep içimde dursun :))

çok yorgunum
gelip doğru düzgün okuyamıyorum bile
neyseki temizliğim bitmek üzere
hastane çantam bile hazır değil
birkaç güne inş hazırlıycam
bebişlerini görenlere maşallah
çok şükür her şey yolundaymış

O kadar yorgunum ki, hic birsey yazacak halim kalmadi.
Esrayla 8 saat mesai yaptik, cok yorulduk.
75 tane kurabiye yapmisiz, suslemesi falan cok uzun surdu.
İyi geceler kizlar...

ellerinize sağlık kızlar
çok güzel olmuşlar
sizi hamarat hatunlar sizi

Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik

Hayırlı olsun canım ne güzel kavuşmuşsun bebişine ben de 39 un içindeyim ama hiç bir doğum belirtisi yok.yatmak yürümek her şey çok zorluyo artık.benim bebişim de gelsin artık ya.

Ayyy ne güzel kavuşmuşsun bebişine hayırlı olsun canım Allah uzun ömürler versin ins. Bende 39un içindeyim yatmak kalkmak herşey çok zorluyor. benim bebişim de gelsin artık yaa

günaydun bacular...
canım bebişler her an dönebiliyor. geçen gün hastanede kadın ultrasondan çıkmış tersmiş bebek,nst de kalbini ararken ebe normal doğum pozisyonunda dedi ki 38-39 gb birşeydi haftası..

gözün aydın olsun canım sağ salim kavuşmuşsunuz ne güzel

bu gece kasılmalarım var birde alt tarafıma arada baskılar var elini bacağını çıkartıcak neredeyse tedirgin oldum uyuyamıyorum((
kuzum dinlenince geçiyorsa ve çok kısa kesik kesikse bebiş yol almaya çalışıyordur içeride

bu arada pompa almayı düşünenlere araştırmalarım sonucu tavsiyem avent isis iq uno. 312/60 diye geçiyo. hem elektrikli hem pilli hem manuel çalışabiliyo.. bugün e-bebekte indirime girmiş. normalde bir haftadır bakıyorum en düşük 225 e bulmuştum e-bebekte 198.. aldım gitti walla...

merhaba bende araştırarak bu pompadan aldım. en iyisi bu diye biliyorum. ben 235 tl ye almıştım cidden fiyatı çok iyi almak isteyen kaçırmasın

Günaydin anneler..
Baya erkencisiniz
Gerci Türkiyede saat 7:53
Burda daha 627: Ay hic okula gidesim yok. Uyuyamiyorumda pek.Ama uykuyu arayan bir tip degilim.Evde kalsamda sklirim
Birseyler atistirip okulun yolunu tutayim.
Anca eve geldigimde okurum tekrar

Dilex annis olmussun,gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun

günaydın kılzar gece 4 de uyumama rağmen 7 de uyandım bugün 18:30 da doktorla randevum var bakalım ne olacak.

DİLEX hayırlı olsun canım maşallah bebişine.

HMANOGLU ve NİOBELLA kurabiyeler harika görünüyor ellerinize sağlık. :)

günaydın kızlar
bugün benim doğum günüm. bakalım bebişim bugün gelecekmi gerçi gelmeye niyeti yok gibi
bugün tüm gün dışarıdayım.kociş güzel bir süpriz hazırlamış ne kadar belli etmemeye çalışsada hissettim. insallh güzel bir gün olur benim için.
hediyemi çok merak ediyorum

günaydın canım.. doğum günün kutlu olsun bebişin hediye gibi gelsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…