- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.321
evet canım bebek yağı sürüyorum banyodan sonra ama göğüsümde çatlaklar oluşmuş bile annemlerde ablamlarda çok hafif inşallah bendede olmaz kötü görünüyor anne olmak kolay değilmişsen zayıfmı hamile kaldın:44:
ben 53 kilo ile hamile kaldım
boyum da 168
çok zayıf değildim ama zayıf sayılabilirdim
bende şimdilik 3kilo aldım canım 5.aydan sonra artıyomuş zaten kilolar, benim karnımdan çok popom büyüdü yaaa
bebiş kızmı canım bizimkide kız gibi ama kesin değilmiş bende bu aydan sonra korkuyorum kilo almakdan zaten1 düşüğüm oldu kullandığım kan ilaçları vitaminler derken 15 kilo aldım70lerdeydim inşallah biz çok almayız da bebiş alır
zayıfmışsın canım sende fazla almamışsın 4 kilo iyi zaten fazla kilon yokmuş
benim oğlum olcak canım, inş. bebekler sağlıklı ve tombik doğsunda biz nasılsa veririz kiloları
Bende senin gibi 3kilo aldim ve popom kocaman oldu desem yeridirZaten boyumda mini oda kocaman cikinca goruntuyu siz dusunun artik
benim oğlum olcak canım, inş. bebekler sağlıklı ve tombik doğsunda biz nasılsa veririz kiloları
melinam avatarına bayıldım, süper bişi
di mi ya, onların peşinde koştururken biz de kilo veririz.
hem anayız biz; yemeyiz yedirirz, içmeyiz içiririz. böylece kilo da almayız
biz mermicegin cinsiyetini ogrenmeyelim surpriz olsun demistik ama agir baski altindayiz, subatin 4nde detayli taramada ogrenicez. ben hic merak etmiyorum aslinda
hızlı başlamıştım canım
16+4te doktora gittiğimde 4 kilo almıştım
doktor çok fazla dedi
sonra yürüyşe başladım
1 kilo kadar verdim
şimdi de 1 kilo daha aldım işte
ama 2 gündür çok çıkıyorum yürüyüşü bıraktığımdan
yeniden başlayınca yavaşlar heralde yine
bu arada omega3 kullanan var mı?
ben 2-3 gnde bir bir tablet alıyorum
balık ve ceviz yiyebiliyorum aslında ama doğum sonrası depresyonun nedeni omega eksikliğiymiş
zaten balık hafızalının tekiyim
hafızamı da güçlendiriyor iyi oluyor
bende merak etmiyordum doktor kesin olmadığı halde söyledi gıcık oldum kesin değilse neden söylüyor sanki
kızlar yarın doktora gidiyorum ,cinsiyetini öğrenicem inşallah,allahım inşallah hayırlısıyla kız olur inşallah çooookk istiyorum ,birde 3 lü test yapılacak hayırlısı bakalım hakkımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?