2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben 53 kilo ile hamile kaldım
boyum da 168
çok zayıf değildim ama zayıf sayılabilirdim

ben aktara bir karisim yaptirmistim fakat hem cok yogun kokusu midemi bulandirdi hem de beni kesinlikle nemlendiremexi. elancyl aldim goguslerime ve karnima, vucudumun geri kalani.a emolium diye sahane bir nemlendirici suruyorum. sabunu da kaldirdim asiri kuruttugu icin. babe dus jeli kullaniyorum. biraz pahali ama kuruluktan kurtardi beni.

bende şimdilik 3kilo aldım canım 5.aydan sonra artıyomuş zaten kilolar, benim karnımdan çok popom büyüdü yaaa

Bende senin gibi 3kilo aldim ve popom kocaman oldu desem yeridir Zaten boyumda mini oda kocaman cikinca goruntuyu siz dusunun artik

benim oğlum olcak canım, inş. bebekler sağlıklı ve tombik doğsunda biz nasılsa veririz kiloları

zayıfmışsın canım sende fazla almamışsın 4 kilo iyi zaten fazla kilon yokmuş

hızlı başlamıştım canım
16+4te doktora gittiğimde 4 kilo almıştım
doktor çok fazla dedi
sonra yürüyşe başladım
1 kilo kadar verdim
şimdi de 1 kilo daha aldım işte
ama 2 gündür çok çıkıyorum yürüyüşü bıraktığımdan
yeniden başlayınca yavaşlar heralde yine

bu arada omega3 kullanan var mı?
ben 2-3 gnde bir bir tablet alıyorum
balık ve ceviz yiyebiliyorum aslında ama doğum sonrası depresyonun nedeni omega eksikliğiymiş
zaten balık hafızalının tekiyim
hafızamı da güçlendiriyor iyi oluyor

benim oğlum olcak canım, inş. bebekler sağlıklı ve tombik doğsunda biz nasılsa veririz kiloları

melinam avatarına bayıldım, süper bişi

di mi ya, onların peşinde koştururken biz de kilo veririz.
hem anayız biz; yemeyiz yedirirz, içmeyiz içiririz. böylece kilo da almayız

biz mermicegin cinsiyetini ogrenmeyelim surpriz olsun demistik ama agir baski altindayiz, subatin 4nde detayli taramada ogrenicez. ben hic merak etmiyorum aslinda

melinam avatarına bayıldım, süper bişi

di mi ya, onların peşinde koştururken biz de kilo veririz.
hem anayız biz; yemeyiz yedirirz, içmeyiz içiririz. böylece kilo da almayız

oyy benim pipili oğlumda böle tombik olsun inş.
evet canım takmayalım bukadr nasılsa veririz bişekilde

yürüyüş derken yavaşmı yürüyorsun bende hamile kalmadan önce yapıyordum bıraktım ama belim popo kemiğim çok ağrıyor yürüyüş iyi gelir heralde bende çok unutkan oldumvede alıngan

bende merak etmiyordum doktor kesin olmadığı halde söyledi gıcık oldum kesin değilse neden söylüyor sanki

iyi akşamlar kızlar.geçmişi okudum şimdi bitti.çatlaklar konusunda ben 2 kez doğum yaptım krem falan hiç bişey kullanmadım hiç çatlak falan yok bende.annemde çok var yırtık çatlak falan.babaannemin karnına baktım tesadüfen geçen gün 7 tane çocuk doğurmuş kadın bitane bile çatlak yırtık görmedim.gögüsleri bile öyle.ona çekmiş olabilirim belki diye düşündüm.genetik biraz bu olaylar bence...

Benimde annemin sadece bacaklarinda olmus catlak. Insallah bende hic olmaz.Simdilik birsey yok.Gerci daha erken.Ne zaman basliyor bu catlaklar onuda bilmiyorum

bende merak etmiyordum doktor kesin olmadığı halde söyledi gıcık oldum kesin değilse neden söylüyor sanki

biz gecen muayenede doktoru uyardik soylemesin diye. sonra aileden arkadaslardan falan kusenler oldu, ozellikle soylemiyoruz sandilar. biz bebek haberini de gec soylemistik nerdeyse 3aylikti. cok alinmislardi

kızlar yarın doktora gidiyorum ,cinsiyetini öğrenicem inşallah,allahım inşallah hayırlısıyla kız olur inşallah çooookk istiyorum ,birde 3 lü test yapılacak hayırlısı bakalım hakkımda.

kızlar yarın doktora gidiyorum ,cinsiyetini öğrenicem inşallah,allahım inşallah hayırlısıyla kız olur inşallah çooookk istiyorum ,birde 3 lü test yapılacak hayırlısı bakalım hakkımda.

allah hayırlısını sağlıklısını versin canım gönlünden geçen olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…