2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba anneler,
ben bugün detaylı ultrason için doktora gittim. saat 11'den 6'ya kadar 4 kez ultrasona girdik ama bizim inatçı keçi pozisyon değiştirmedi bi türlü.
doktor kalple ilgili detayları inceleyemedi. bu nedenle perşembe yine doktordaydız...
görünürde bir sorun söylemedi ama 2 gün daha beklemedeyiz. inşallah o gün çok uğraştırmaz bizi.

cnm detaylı usg o kadar uzunmu sürğyor ki? yani o gün işten izin mi almalıyız bi de benim şeker yüklemem de var aynı gün nasıl olucak ki?

cnm detaylı usg o kadar uzunmu sürğyor ki? yani o gün işten izin mi almalıyız bi de benim şeker yüklemem de var aynı gün nasıl olucak ki?

aslında 20 dakikada bitiyormuş, bizimkinin pozisyonu uygun değilmiş. öyle dedi doktor..
ben de işe gidemedim ne yazık ki. şeker yüklemesi yapılmadı bana ama sanırım 1 saat bekliyormuşsun şekerli su içtikten sonra.

banada doktor 100 de 70 kız demişti bende 2 oğlandan sonra senin verdiğin tepkiyi vermiştim doktorda çok umutlanma dedi ama nasıl umutlanmım,,

anladım cnm...neden şeker yüklemesi yapılmadı ki?
sanırım onda da 2 ya da 3 kez birer saat arayla kan veriyormuşsun..

banada doktor 100 de 70 kız demişti bende 2 oğlandan sonra senin verdiğin tepkiyi vermiştim doktorda çok umutlanma dedi ama nasıl umutlanmım,,

cnm inş istediğin gibi olur kız bebekler bi başka şeker oluyolarrrrrrr

anladım cnm...neden şeker yüklemesi yapılmadı ki?
sanırım onda da 2 ya da 3 kez birer saat arayla kan veriyormuşsun..

cnm inş istediğin gibi olur kız bebekler bi başka şeker oluyolarrrrrrr

sanırım daha erken şeker yüklemesi için?? 24. haftadan sonra yapılıyor diye okudum ama internette doktorum henüz bişey söylemedi bana..

canım kaç haftalık hamilesin nasıl merak etmiyosun yaa

İlk bebek oldugu icin nolursa olsun cok sevinicem, hic farketmez kiz oglan. Dogumda surpriz olsun istedim, dogumhanenin kapisinda heyecanla beklesin herkes neymis diye? İkinci olsaydi mesela o zaman merak ederdim erkenden ogrnmek istedim. Neyse zaten mahalle baskisina direnemiyoruz 10 gun sonra ogrenicez. Ben bugun 20+0 im. Yolu yariladik nihayet

sanırım daha erken şeker yüklemesi için?? 24. haftadan sonra yapılıyor diye okudum ama internette doktorum henüz bişey söylemedi bana..

valla bilmiyorum ki şubat 15 de ben 23 haftalık oluyorum zaten ikisini bir arada yaparsın dedi...
şeker yüklemesi yapan arkadaşlar varmı nasıl oluyo ki?

valla bilmiyorum ki şubat 15 de ben 23 haftalık oluyorum zaten ikisini bir arada yaparsın dedi...
şeker yüklemesi yapan arkadaşlar varmı nasıl oluyo ki?

evet, 24. haftada yapılıyor 50 gr şeker yüklemesi. ama ben daha önce düşük yaptığım ve annem de şeker hastası olduğu için 11. haftada, devlet hastanesinde yaptırdım. eczaneden 50 gr glikoz alıp gittim, kavanoz ve su da götürdüm yanımda. (özelde sanırım hepsini veriyorlardır )hemşire glikoz ve suyu karıştırıyor ve yanında hepsini içiyorsun. tam bir saat sonra da aynı yerde kan alıyorlar. ertesi gün aldım sonucu. sınırın üstündeyse sanırım 100 gr şeker yüklemesi yapılıyor sanırım. gebeliğe bağlı şeker çok önemli. bi yakınımızın bebeği şimdi o yüzden doğuştan şeker hastası.

günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun ben şimdiye kadar 6 kg aldım biraz fazla malesef spor yapmak istiyorum haftanın 3 günü hamileler için yoga yapıyorum diğer günler eliptik bisiklet çalışmak istiyorum sizce bir zararı olur mu

+10 kılo almak çok anormal sanırım ama napsamda kılo almam dursa ama akşiam yemeğini olduğunca hafıf yemeğe alışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…