- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.341
cnm bende 20+2 deyim de 10 kilo almışım..ben ekmek çok fazla tüketiyorum ondan alıyom kiloları
ve en başından beri günde yarım saat yürüyüşüm vardı bi de çalıştığım için akşam eve de gelince hareket halindeyim hep..
ayrıca bulantılarım geçmedi henüz, ilaç kullanıyorum o da iştah açıyo maalesef...
bende kan iğnesi dodex demır hapı multı vıtamın (haftada 3 kez) normalde çok iştahlı değildim ama hamıle kalınca dıye yapıyodum ağır dıyet hamıle olduğumu öpğrenır öğrenmez dıyetı bıraktım hatta canımın istediği şeylerı yedım ve 2 ayda zaten 7-8 kılo almıştım zaten
evet bende ferrum fort kan ilacı ve elevite başladım..sanırım onların etkisi de oluyo..
,kızlar iyi akşamlar hepinize. geçmişi okudum da şimdi. girememiştim öğleden beri.
ayyy ben de 1 kilo daha almışım. toplam aldığım kilo 7 oldu.bakalım sonunda kaçla bitiricem. rekor kırcakmışım gibi geliyo bana ama hayırlısı
hyr cnm rekor afatmas dan sonra bende vermeyiz kimseciklere
kaldırma ve uzanma yok 5 aydır ama yoruldum cok ondanmış zaten, uzandım başladı kıpsaşmaya. Amin gerçekten Allaha emanet olsunlar :)
maşallah cnm şükür bişi yokmuş bak boşuna endişelendin bol bol dinlenmeliyz...
kizlar ben 4,5-5 kg arasi aldim. hava soguk oldugunda yuruyuse cikamadim ondan galiba. hedefim 12 kg ile tamamlamakti ama hayal olcak gibi. bu arada detayli ultrasona 21+4 te giricem, gec olmuyor degil mi? benim doktor somestr tatiline gore randevu verdi de.
bugün ebe de dedi ideal kilo alımı 13-14 müş bunu yapabilen çok az kişi var dedi..
cnm bana detaylı usg yi neredeyse 23. haftama denk gelen bi tarihte randevu verdi dr..
seninkinin geç olduğunu sanmıyorum..bide o tarihte bana şeker yüklemesi de yapılacakmış...
kızlar yarın doktora gidiyorum ,cinsiyetini öğrenicem inşallah,allahım inşallah hayırlısıyla kız olur inşallah çooookk istiyorum ,birde 3 lü test yapılacak hayırlısı bakalım hakkımda.
hadi hayırlısı cnm...inş güzel haberlerle gelirsin...
bende kız istiyordum eşimde...dr % 70-80 kız dediğinde eşimle ben bi çığlık attık dr bile şaşırdı... inş yarın sende bu güzel haberi alıp gelirsin tabiki önce sağlıklı olması önemli..
merhaba anneler,
ben bugün detaylı ultrason için doktora gittim. saat 11'den 6'ya kadar 4 kez ultrasona girdik ama bizim inatçı keçi pozisyon değiştirmedi bi türlü.
doktor kalple ilgili detayları inceleyemedi. bu nedenle perşembe yine doktordaydız...
görünürde bir sorun söylemedi ama 2 gün daha beklemedeyiz. inşallah o gün çok uğraştırmaz bizi.
cnm detaylı usg o kadar uzunmu sürğyor ki? yani o gün işten izin mi almalıyız bi de benim şeker yüklemem de var aynı gün nasıl olucak ki?
şeker yüklemesi kaçıncı haftada oluyordu kızlar
aslında 20 dakikada bitiyormuş, bizimkinin pozisyonu uygun değilmiş. öyle dedi doktor..
ben de işe gidemedim ne yazık ki. şeker yüklemesi yapılmadı bana ama sanırım 1 saat bekliyormuşsun şekerli su içtikten sonra.
banada doktor 100 de 70 kız demişti bende 2 oğlandan sonra senin verdiğin tepkiyi vermiştim doktorda çok umutlanma dedi ama nasıl umutlanmım,,
anladım cnm...neden şeker yüklemesi yapılmadı ki?
sanırım onda da 2 ya da 3 kez birer saat arayla kan veriyormuşsun..
cnm inş istediğin gibi olur kız bebekler bi başka şeker oluyolarrrrrrr
canım kaç haftalık hamilesin nasıl merak etmiyosun yaa
sanırım daha erken şeker yüklemesi için?? 24. haftadan sonra yapılıyor diye okudum ama internette doktorum henüz bişey söylemedi bana..
Bebek hareketelerini nasil hissediyorsunuz? Benimki seyirme gibi, saatte 2 kez hissedilmeliymis benimki daha az sanirim.
valla bilmiyorum ki şubat 15 de ben 23 haftalık oluyorum zaten ikisini bir arada yaparsın dedi...
şeker yüklemesi yapan arkadaşlar varmı nasıl oluyo ki?
bakın kızlar
bu sayfanın sonunda kilo alımıyla ilgili ne diyor
kiminin vücudu daha çok su tutarmış
böyleleri doğumdan sonra daha kolay kilo verirmiş
belki biz böyleyizdir
Ayrıca 20. Haftaya kadar 3,5-6 kilo almış olmanız normaldir diyor
hafta hafta gebelik (hamilelik) - 20.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - jinekolog operatr dr. Kaan kocatepe
bende boludayım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?