- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.481
kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
penticim doğuran doğurana...
bizden önceki arkadaşlar doğurdu bile
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/523335-2012-haziran-anneleri-dogum-listesi.html
burdan bakabilirsin
bakalım biz kaçıncı olucaz
Canim biz seni dogurdu sandik, hayirlisi olsun. Umarim hersey yolunda gider bir an evvel kavusursun bebisine...merhaba kızlar
bir hafta süresince annemdeydim. hiç takip edemedim. ilk ten sonra doğuranlar oldumu?
benim bugün son günüm. allahın izniyle yarın sabah 8.30 da son kontrolümü olucam ve suni sancıyla almaya çalışcaklar bebeğimi. haziranın ilk bebeği oluucak.dua edin benim için.
Bir cay kasigi olarak uygulayalim bakalim tutacak mi?siz ne kadar kabartma tozu kullandınız bilmiyorum ama benim ölçülerde 1 çay kaşığı karbonat kullanıyorsun...
kızlar bu arada benim de yalancı kasılmaarım başladı bugün, hadi hayırlısı
canım biz de msj atacaktık sana yarını bekliyordum artık iyi ki geldin,hbr verdin..merhaba kızlar
bir hafta süresince annemdeydim. hiç takip edemedim. ilk ten sonra doğuranlar oldumu?
benim bugün son günüm. allahın izniyle yarın sabah 8.30 da son kontrolümü olucam ve suni sancıyla almaya çalışcaklar bebeğimi. haziranın ilk bebeği oluucak.dua edin benim için.
kuzum senin neden sezaryendi??kızlar doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ediyorum
çok mutlu ettiniz beni
bende insallh 4 haziranda alacağım bebişimi kucağıma3 gün kaldı çok heycanlanıyorum.inanasım gelmiyor
inş canım herşey gönlünce olur..Selam kızlar nasılsınız?. Topik epey bi sessiz,hamileliğin son zamanları böyle rehavet çöküyo demek ki,epilasyonumuzu yaptık,banyomuzu da yaptık,yarın doktor teyzemizle randevumuz var,bakalım ne dicek?.37.haftamızdayız,sanki 2 gündür bebek tekrar döndü gibi,inş hala doğum pozisyonundadır,o koca şey poposu olmalıEn son 1 ay önce gitmiştik,inş büyümüş kilo almıştır kızım.Artık haftada 1 gidicez kontrole.Bu gece heycandan uyuyamam da,çok özledim kızımı Dua edin normal doğum için uygun olsun her şey.
ah be canım nerde. gece gündüz normal yollarla duğurim diye dua ediyorum ama yok bişey. ne ağrı ne sancı hiçbişey. bu gece son gecem kendi sancımla doğurmam için.
Canim Allah yardimcin olsun ins. Rabbim sag salim kurtarsin senide bebisinide.
Sana nacizane bir tavsiye bugun gir sicak bir dus al,ozellikle gobek kismina ve bel kismina tut sicak suyu.
Suyunun patlamasina yardimci olur,tecrubeyle sabittir:)))
ohooooooooooooooo.... kızlar ne oldu bize yaw?? önceden geirdim eve oku oku bitmez en son atlar atlar okurdum. saat 5 olmadan çıktım saat 10 olacak 3 sf falan ilerlemiş muhabbet.. hiç yakışmadı bize walla.. herkes ağırlaştı sancı falan var ondan mı desem yoksa hazırlıklar bitmedi son ziyaretler,alışverişler falan mı desem?? bilemedim walla.. bu arada epidural sezaryen doğum yapan arkadaşın yanından geliyorum.. çarşıya gittim arkadaşlarla buluştuk eve kdr yürüdüm, yolda çok sevdiğim bi ablam aradı. söylediği şeyi belki biliyorsunuzdur ama ben yine de söyliyim hoşuma gidiyor.. "unutma onu sen doğurmuyorsun,o kendi doğuyor. bu onun hayatta gerçekleştirdiği ilk başarı olacak. süreci sen istesen hızlandıramıyorsun da yavaşlatamıyorsun da.. bırak ve sadece tevekkül et.."
İyi akşamlar kızlar
Kontrolüm vardı bugün
Hiç iyi haberler almadım
Bebeğimin suyu azalmış
Benimde ödemim çok fazlaymış
Albümim için kan ve idrar verdim
Yarın çıkıcak sonuçları
Eğer albümim çıkarsa erken almak zorundayız dedi
35+4 Kilosu 2820
Bebeğin akciğer gelişimi için 2 tane iğne verdi
Kızlar dua edin de en azından 37 haftayı dolduralım
İyi akşamlar kızlar
Kontrolüm vardı bugün
Hiç iyi haberler almadım
Bebeğimin suyu azalmış
Yarın çıkıcak sonuçları
35+4 Kilosu 2820
İyi akşamlar kızlar
Kontrolüm vardı bugün
Hiç iyi haberler almadım
Bebeğimin suyu azalmış
Yarın çıkıcak sonuçları
35+4 Kilosu 2820
İyi akşamlar kızlar
Kontrolüm vardı bugün
Hiç iyi haberler almadım
Bebeğimin suyu azalmış
Yarın çıkıcak sonuçları
35+4 Kilosu 2820
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?