- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.461
Canım Allah yardımcın ve yardımcımız olsun
bizim de son 3 günümüz bebiş geldi geldi
ama hala kanala girmedi hiç umudum yok
40+2 de suni sancı olmadı sezeryanla alıcak doktorumuz
hakkımızda hayırlısı...
bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım artıkkkkk
penticim doğuran doğurana...
bizden önceki arkadaşlar doğurdu bile
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/523335-2012-haziran-anneleri-dogum-listesi.html
burdan bakabilirsin
bakalım biz kaçıncı olucaz
Canım Allah yardımcın ve yardımcımız olsun
bizim de son 3 günümüz bebiş geldi geldi
ama hala kanala girmedi hiç umudum yok
40+2 de suni sancı olmadı sezeryanla alıcak doktorumuz
hakkımızda hayırlısı...
bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım artıkkkkk
canım acılman warmı hiç ?
benim duyduguma göre açılma olmadan suni sancı werilmiyomus ?
onu da bi sorsan doktoruna da biz de öğrenmiş olsak..
hakkında hayırlısı olsun.. insallah sağlıklı bi sekilde al bebeğini kucagına..
Karbonat miktari kabartma tozuyla ayni mi? Karbonat bana da cok mantikli geldi, Esraninkileri daha kolay yapariz bence
amin canım inş. bende geçen hafta kontrole girdiğimde kanala girmediğini söylemişti. yarın için işte gel son kontrolümüzü yapalım ona göre karar vericez dedi. ama işte yarın için doğuma giricekmiş gibi geliceksin dedi. yarın beni geri gönderemez yani yarın doğdu doğdu. bitsin artık bu çile valla dayanıcak gücüm kalmadı.
allahın izniyle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.
canım acılman warmı hiç ?
benim duyduguma göre açılma olmadan suni sancı werilmiyomus ?
onu da bi sorsan doktoruna da biz de öğrenmiş olsak..
hakkında hayırlısı olsun.. insallah sağlıklı bi sekilde al bebeğini kucagına..
kızlar bacaklarım karnım berbat kaşınıorummm kızardı bencık bencık oldu pütür pütürrrrr
gecen sankı bnm gıbı olan vardı hamılelık kasıntısı yazıo nette bktım ama bazı yazılar korkuttu kara cıgerden dolayı hamılelıkte anne karnında bebegı oldure bıılıo yazıo 6hazırnda
kontrol var doktora gosterıcem ama bılgısı olan bole olan varmııııı
ihtimalleri göz ardı etme doktorunu ara hemen
saol cnm en azındn bır kıişi bii yzdıııııııı
kızlar bacaklarım karnım berbat kaşınıorummm kızardı bencık bencık oldu pütür pütürrrrr
gecen sankı bnm gıbı olan vardı hamılelık kasıntısı yazıo nette bktım ama bazı yazılar korkuttu kara cıgerden dolayı hamılelıkte anne karnında bebegı oldure bıılıo yazıo 6hazırnda
kontrol var doktora gosterıcem ama bılgısı olan bole olan varmııııı
kızlar ya bebişlerimizle ilgisi yok ama bişe sorcam. önerisi olan varsa yazabilirmi lütfen. mutafağıma ahşap jaluzi yada zebra perde yaptırmayı düşünüyorum. kullananlar varmı hangisi kullanışlı.
ben ıkısını de kullandımeğer gerçek ahşapsa jaluzi hiç yaptırma.eşşek ölüsü gibi oluyo yerınden kalkmıyo bı de zamanla ıpleri çürüyo güneşten.zebra perdeyuı de 3 aydır falan kullanıyorum.görüntü çok şık kullanım da pratık ama kırlendı ındırp yıkıyayım gibi bişi yok.çok buyuk bı leke olursa özel yıkayan yerler varmış sökup onlara verıyo perdeciler.
kızlar ya bebişlerimizle ilgisi yok ama bişe sorcam. önerisi olan varsa yazabilirmi lütfen. mutafağıma ahşap jaluzi yada zebra perde yaptırmayı düşünüyorum. kullananlar varmı hangisi kullanışlı.
ben jaluzi kullanıyorum ama norma beyaz olanlardan temizlik yaparken mehvettiler resmen bizi tek tek uğraşmak zorunda kaldım..O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?