2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amin canım inş. bende geçen hafta kontrole girdiğimde kanala girmediğini söylemişti. yarın için işte gel son kontrolümüzü yapalım ona göre karar vericez dedi. ama işte yarın için doğuma giricekmiş gibi geliceksin dedi. yarın beni geri gönderemez yani yarın doğdu doğdu. bitsin artık bu çile valla dayanıcak gücüm kalmadı.

allahın izniyle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.

kızlar bacaklarım karnım berbat kaşınıorummm kızardı bencık bencık oldu pütür pütürrrrr
gecen sankı bnm gıbı olan vardı hamılelık kasıntısı yazıo nette bktım ama bazı yazılar korkuttu kara cıgerden dolayı hamılelıkte anne karnında bebegı oldure bıılıo yazıo 6hazırnda
kontrol var doktora gosterıcem ama bılgısı olan bole olan varmııııı

canım acılman warmı hiç ?
benim duyduguma göre açılma olmadan suni sancı werilmiyomus ?
onu da bi sorsan doktoruna da biz de öğrenmiş olsak..
hakkında hayırlısı olsun.. insallah sağlıklı bi sekilde al bebeğini kucagına..

aaa demek bana doktor o yüzden kontol edip ona göre suni sancı için karar vericez dedi.

Kızlar kurabiyelerimiz yeni bitti. Biz bittik annemle. Ama çok güzel oldular. Resimlerini eklerim akşam. Bu arada kabartma tozu koyduk biz. Bi sorun olmadı. Iki ölçü için bir tane koyduk. Hiç kabarmadi.

Geçmişi okuyamadım hiç doğuran var mi?

Karbonat miktari kabartma tozuyla ayni mi? Karbonat bana da cok mantikli geldi, Esraninkileri daha kolay yapariz bence

siz ne kadar kabartma tozu kullandınız bilmiyorum ama benim ölçülerde 1 çay kaşığı karbonat kullanıyorsun...

kızlar bu arada benim de yalancı kasılmaarım başladı bugün, hadi hayırlısı

evet canım bize de yatıcak gb hazırlıklı gelin dedi kesin bırakmaz bizi
ne olucaksa olsun artık aynen dayancak güç kalmadı

öyleymiş canım bakıcak varsa açılma suni sancıyı vercek
kanalda girmemişse hala sezeryan yapıcak
benim bebiş karnı küçük olduğu için yeterli basıncı sağlayamıyormuş
ondan kanala giremiyormuş kendini çok hırpalıyomuş kuzucum benim

ihtimalleri göz ardı etme doktorunu ara hemen

kızlar ya bebişlerimizle ilgisi yok ama bişe sorcam. önerisi olan varsa yazabilirmi lütfen. mutafağıma ahşap jaluzi yada zebra perde yaptırmayı düşünüyorum. kullananlar varmı hangisi kullanışlı.

bende var canım aynı rahatsızlık yeni değil başlayalı 1 buçuk ayı geçti gebelik alerjisi deniyo ilk doğumda olurmuş ama ben önce gidip karaciğer testi yaptırdım enzimler normal çıktı sende önce testini yaptır

kızlar ya bebişlerimizle ilgisi yok ama bişe sorcam. önerisi olan varsa yazabilirmi lütfen. mutafağıma ahşap jaluzi yada zebra perde yaptırmayı düşünüyorum. kullananlar varmı hangisi kullanışlı.

ben ıkısını de kullandım eğer gerçek ahşapsa jaluzi hiç yaptırma.eşşek ölüsü gibi oluyo yerınden kalkmıyo bı de zamanla ıpleri çürüyo güneşten.zebra perdeyuı de 3 aydır falan kullanıyorum.görüntü çok şık kullanım da pratık ama kırlendı ındırp yıkıyayım gibi bişi yok.çok buyuk bı leke olursa özel yıkayan yerler varmış sökup onlara verıyo perdeciler.

cevap verdiğin için tşk ederim canım. ahşap çok şık duruyo benim aklım çok karıştı. zebrayı araştırayım ozaman.

Selam güzel anne adayları :) ben bir arkadaşımızı merak etmiştim
akıllıbıdık doğum yaptı mı acaba bilginiz var mı, geçmişe fazla bakamadım.. 36 haftalık, ikizler acele etmemiştirler inşallah :)
ilginiz için şimdiden tşk ederim..

Rabbim bir avazda kurtarsın, kolay doğumlar dilerim..
Annelik bambaşka duyguymuş.. her kadının tatması gerektiğine inanıyorum..

ben jaluzi kullanıyorum ama norma beyaz olanlardan temizlik yaparken mehvettiler resmen bizi tek tek uğraşmak zorunda kaldım..O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…