2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar opuyorum bu gece dogurmam dılegıyle cıkıyorum ıns
(ama ıcımden bı ses dıyorkı cok beklersın sabah yıne yazarsın kızlar ben daha dogurmadım dıe )

Sağol canım
37 yi doldursak yeter herhalde
Küveze girmez
Tam da birşey demedi
Sonuçlar çıkmadan
Yarın öğlen belli olacak

inş. hakkımızda hayıırlısı olur allahın izniyle 37yi de doldurur sağlıkkla bebişini kucaklarsın..iki üç gündür benim de el ve ayağım hafif şiş,ayakkabılarım falan oluyo sorun yok ama dr teyzemiz çarş günü ne diyecek

canım umarım yarın sonuçların iyi çıkar.

Canım geçmiş olsun. Sezeryan ya da normal farketmez bebişin sağlıkla gelsin de. Umarım yarın sonuçların iyi çıkar. Suyu az olan arkadaşlar vardı. Bi kaç hafta idare etmişlerdi sanırım. Hatta atanlar vardı. Umarım bebişin biraz daha bekler canım. Sonra da sağlıkla kucağına alırsın.

Çok sağol canım
Hepimiz inşallah

Gerçekten tipik pek bi sessizlesti. Doğumlar arttıkça daha da sessizlesecek herhalde. Ben de bugün çok yazamadim telastan. Ama hep takipteydim.

canımcım ben cok sıcak yııkanırım genelde.. walla ben hep tutarım ama bilmiyodum öyle bişey oldugunu..
bişey olurmu ki acep

Cnm gec kalmisim ama gene de yazayim. Eger dogum zamani geldiyse kesinlikle suyun gelmesine yardimci oluyo cnm.
Benim ilk bebiste vaktim gelmisti bir sicak banyoya girdim(bende yeter artik diye:))) bayagi bi sicak su tuttum dedigim bolgelere ve cikar cikmaz suyum akmaya basladi.Banada ozmnlar soylemislerdi sicak banyo hizlandirir diye.

sağol canım
Stres oluyor insan işte
Beklemiyordum hiç
Şimdiye kadar bir problem çıkmamıştı

canım inş testlerin temiz çıkar bir problem olmaz.
su için de benim 5. ayda suyun azalmış demişti doktorum çok moralim bozulmuştu daha el kadar diye
ee napıcam diye sormuştum su iç sol tarafına yat demişti.bana o zaman çok mantıklı gelmemişti nası yani soluma yatınca düzelcek mi suyum demiştim ama yaptım dediğini su içip içip soluma yattım şu anda iyi çok şükür hala
sen de bi dene eğer tabi idrarında problem çıkmazsa

Canim Allah yardimcin olsun ins. bisey cikmaz da son zamanina kadar beklersin.
Icini ferak tut ola ki almak zorunda kaldilar bebisi kilosu az degil masallah korkma Allahin izniyle,ama gerek kalmaz ins. vaktinde gelir kuzun.

Sağol canım
Sonuçlardan sonra
Bakalım ne dicek

iyi geceler güzel anneler,

doğum yapanların gözü aydın,
yarın ve sonrasında doğuma gidecek arkadaşlara da Allah kolaylık versin, sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah.

Sezeryan kesinleşirse benimde yaklaşık 2 haftam kaldı. Şimdiden heyecan basıyor. o yüzden yarın öbür gün doğuma gidecek arkadaşların heyecanını tahmin edemiyorum bile :)
Bence topik son hazırlıklar ve doğum heyecanları yüzünden eskisi kadar yoğun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…