2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar... hastaneden geliyorum kolumda damar yolu açık vaziyette 3 gün yaşayacakmışım yoksa her tarafım delik deşik olurmuş bi de bilekten açtılar damar yolunu, elimi yıkamak bile işkence oldu.. abdest daha da zorluyo.. neyse Allahtan 3 gün...
chanel cim.. seninki beklememş perş yi ama kilosu harika gözün aydın..
doğum yolunda olanlara,bugün-yarın doğuracak olanlara da Rabbim kolaylıklar versin,
yaaa geçenlerde nst de sancımın çıktığı gün anneler günü programına katılmıştım, orada en yakında anne olacak kişi olduğum için anons yapıp ödül vermişlerdi. sunucu nst yi bildiği için anonsta da yer vermişti. şimdi yolda o programa gelen kimi görsem hala tek parça msn sen diyooo bi de düşünün program 200 kişilkti ve ben küçük bi şehirdeyim sonuçta.. sabah akşam yürüyüş,gelen tlflar derken sıkıldımmm.. tansell cim seni anlayabiliyorum az buçuk. benim 25 gün kala başladılar üstelik sormaya.. ama ben önce Allaha sonra oğluma güveniyorum. annesine bi cam silecek bi de tam teşekküllü bi temizlik daha yaptıracak vakit bırakacak benim oğlum çantamızı ve iki valizimizi de hazırladık.. temizliği de yarın yapmayı düşünüyordum ama elimin suya değmemesi gerekiyor bandajdan dolayı.. 3 gün sonraya kısmetse..
bu arada benim kociş bebişi kıskanıyo ondan huysuzluğu bence.. bugün yeğeniyle konuştuk kızcağız sınav haftasında bunalmış diyo ki ne msjıma cvp verdi aradım onu da reddetti kaç kere.. ben de küsme olur bu aralar büyük kardeş sendromuna girdi ben sallamamaya çalışıyorum dedim herkes bi bebek büyütecek ben iki birden.. büyük olanının derdi de büyük hem de

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sağol canım ama olan oldu bir kere.. enfeksiyon bi geçsin çok rahat edeceğim.. ağrım oluyo ama bebişe yoramıyorum bile..
kızlar hadi ben kaçtım.. bütün kızlar toplandık toplandık yapıcaz.. akşam dönüşte de güzel bi yürüyüş planlıyorum serin serin.. erken gelirsem de bi arkadaş 3 gün önce sezaryen olmuştu ona uğrarım.. gece uyuyamazsam buradayım artık

Geçmiş olsun canım

kardelencimde gece acile gitmiş suyum geldi diye ama yanlış alarmmış...şuan durumu nasıl acaba..onuda merak ediyorum..bugün herkesler beni merak ettirdi ya...kızlar gelin topicede bi ceeeeee diyin ya...

kardelencim ben çıkıyorum ama kendinden haber yazarsın öbür topicede yazmıştım tam çıkarken ışığını yanıyor görünce yanına geldim burayada yazayım dedim..öpüyorum canım..inşallah sen ve oğluşun iyisinizdir...

Son düzenleme:
offfff kızlar cok kötüyüm..

bütün gece uyumadım, yatagın ucunda oturdum, oturdum da denmez resmen çömeldim kaldım..
cok sancım wardı.. alt tarafımın ağrısından hiç bahsetmiyorum bile..
ki suan bile zor oturuyorum, yatamıyorum. Ancak ayaktayken iyi, o zamanda cok yoruluyorum..

Allahım kendi kendime nazar değdirdim, hep rahat gecti hamileliğim diye..
esim de cok korktu gece, hiç böyle olmamıstı.
takip ettim düzensizdi, bende daayanmaya calıstım, sabaha doğru gecti ancak..

yarın doktor kontrolüm war..
büyük ihtimalle hepsi normal diycek.. ama ben 1 ay daha nasıl dayanıcam bu normal olan sancılara bilmiyorum..
ama sonuna kadar bekliycem normal doğum için..

Chanel canım hayırlı olsun cok sewindim we heycanlandım..
günlerimiz yakın, korktum acıkcası. hemen bugün işe giriştim dolabımı toparladım..
temizliğe de önmzdeki haftaiçi baslıyoruz. burda gördükçe erken gelen bebişleri herseyi hızlandırdım..
kiii benim bu sancı we ağrılarla gününü doldurmaz gibi geliyo benim bebiş..

hayırlısı olsun..
istanbuldaki kasweti de çözemedim.. bi güneş war, bi şarıl şarıl yağmur yağıyo..
bende de ağrılarrr
Allahım sen bütün hamilelere yardım ettttttttttttttttttt

ben bi gecmişe bakıyım..

bugun okadar yorgun ve halsizimki..
sebebinide bilmiyorum.
Gozum aciyor,yaniyor gibi
Sabah kahvaltidan sonra (10 gibi)yattim tekrar. 14 e kdr uyumusum.Uyandimki esimde gelmis kursdan
Hic duymadim geldigini.
Sonra birseyler yedik,az oturduk.Esim yaklasik 1saat once ise gitti
Ve ben yine uyumak istiyorum
Gozumu zor acik tutuyorum
Ne oldu boyle ya

gecmıs olsun canım dikkat et

geçmiş olsun az kaldı artık teker teker bebişler geliyor.. bu sıkıntılar bitecek inş.

merhaba kızlar
bir hafta süresince annemdeydim. hiç takip edemedim. ilk ten sonra doğuranlar oldumu?
benim bugün son günüm. allahın izniyle yarın sabah 8.30 da son kontrolümü olucam ve suni sancıyla almaya çalışcaklar bebeğimi. haziranın ilk bebeği oluucak.dua edin benim için.

hayırlısı ile kucağına al yavrunu inş. güzel haberlerini alırız bizde.

kızlar nerdesınızyaa puff
ayy herkez dogurunca topık boylemı olcak sessız zaten cogu dogurdu

aaaa buarada kızlar pentı kesın dogurmustur yoksa muhakkakgırerdı msjmı atsak

ah be canım nerde. gece gündüz normal yollarla duğurim diye dua ediyorum ama yok bişey. ne ağrı ne sancı hiçbişey. bu gece son gecem kendi sancımla doğurmam için.

ayy bir tekmeleri insanı nasıl mutlu ediyor,ben de hareket etmeyince hemen üzülüyorum.anne olmak zormuş:)

kızlar kızımın bayramlıkları bile hazır 3 gün için üç ayrı kıyafet ve ayakkabı

Eki Görüntüle 433164

Eki Görüntüle 433162

Eki Görüntüle 433166

canım hepsi birbirnden harika,özellikle mavi olana bayıldım.güle güle giysin cimcimen:)

bu arada bu günlerde topik ne kadar sessiz,işe gidip geliyorum 6-7 sayfa anca ilerlemişbirileri kız mı doğuruyor ne

Canım Allah yardımcın ve yardımcımız olsun
bizim de son 3 günümüz bebiş geldi geldi
ama hala kanala girmedi hiç umudum yok
40+2 de suni sancı olmadı sezeryanla alıcak doktorumuz
hakkımızda hayırlısı...
bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım artıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…