2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Hayırlı sabahlar güzel annişler ve onların minnakları Sabah 5:50 dan beri ayaktayız,uykum yok,uzun bi aradan sonra gece 12 de yatıp sabah 5:30 da uyandım ama deliksiz uyudum wc ye de kalkmadım,uykum bölünmediği için sanırım aldım uykumu.Doktor kontrolümüz 10:15 te.. Çok heycanlıyım,kızımı ilk göz ağrımı çookkk özledimm... İnş iyi haberlerle geliriz.

günaydın hanımlarbugün son iş günümüzbakalım evde sıkılacak mıyım,oğlum çokta bekletmesin de sıkılmayayım onu mıncıklayayım

günaydın güzel anneler,
Ben haziran ayının ilk annesi olmak üzere hazırlıklardayım. gece uyudummu uyumadımmı hiçbir fikrim yok. heycan denen bişeyde yok. sadece neyle karşılaşıcağımı mmerak ediyorum. herşeyim hazır bende hazırım. şuan çıkmak üzere beklemedeyim. 8:30 da kontrolüm var. dualarınızı eksik etmeyin. suni sancıya umarım vücudum hemen cevap verir ve ilk arkadaşım gibi bende bebeğimi hemen kucağıma alırım. allah yardımcımız olsun hepimizin. lütfen dualarınızı eksik etmeyiin.

Canim dua edicem senin icin
Insallah hemen suni sanciya tepki verir vucudun,ve bebegine kavusursun
Allah yardimcin olsun canim

Gunaydin hanimlar. Kalktim yine erkenden. Kahvaltimida yaptim
Birazcik oturup bulasik yikicam. Sonrada disari cikcam
Dun evdeydim
Patladim skntidan.
Sonra esimle buluscez avm de. Suan kursda
Dun aksam oglumun hickirigi tuttu
Ozlicem ben icimde birseyler hissetmeyi

günaydın hanımlarbugün son iş günümüzbakalım evde sıkılacak mıyım,oğlum çokta bekletmesin de sıkılmayayım onu mıncıklayayım

Gozun aydin canim.
Ben skliyorum evde :)))
Gerci Tr de olsam sklmazdim.
Gezecek yer cok
Su 1 hafta gecsede,kaynanam gelse diye 4 gozle bekliyorum

ben elektronik olanının daha ii oldugunu duydum.manuel alanlar genelde pişman oluyorlarmış.elektronik çok işe yarıyormuş ve büyük bi kolaylıkmış ama onlarda çok pahalı yaelektronik avent uygun bulan var mı?sayılı gün kaldı.bir an önce almak istiyorum.dogumdan sonra alırım diyordum ama asıl dogumun ilk zamanları hayat kurtarıcıymış.gögüste biriken süt annede ateş yapıyormuş.gögüstede agrı.

2012 ağustos annesi olarak haziran ayı annelerimize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum..
bizler de görürüz inş o güzel günleri..
sabah sabah bir uğramak istedim topiğinize bebişlere öpücüklerrr

günaydın çalışan bi anne olarak aynı sorunu yaşıyoruz... bende çalışmayı düşünmüyorum... bu arada öğretmenim... eylülden itibaren alabildiğim kadar rapor almayı daha sonrada ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum... en erken şubat mart gibi en geçte ertsi eylül.de göreve başlamayı düşünüyorum ...

merhaba kızlar
biz şuan hastanedeyiz. Nstye girdim. Sancının s si yok hala bende. inş doktor doğum kararından vazgeçmez. Hadi dua edin bana.

Sanada canim
Bu gece agrisiz,sizisiz uyudugum icin iyiyim
Ama skliyorum evde. Ugrascak birseyde bulamiyorum:26:

aynen bende sıkılıyorum evde
bende dun oğluşuma tığ işi bir yelek başladım bitti gibi son rotuşlarını yapıyorum
bende bu şekilde can sıkıntımı atmaya çalışıyorum

benımde bir arkadasım nısan ayında dogum yaptı dediğin gibi ateş agrı fln yapmış dayanamamız manuelle de baş edememiş koştura koştura elektrıklı almışlar
ama sadece 2 kere o zaman kullandım daha da kullanmadım dedı

cnm sıkma canını, haftan çok erken değil bak..
kilosu da az değil maşaallah. erken almak zorunda kalsaalar bile sağlıkla doğacağını düşünüyorum Allah ın izniyyle cnmm

kızlar son haftalardayız. evde size birileri eşlik ediyormu. gerek varmı acaba :S

yoook, ben tek başımayım. gerçi kayınvalidem karşı sokakta hemen ama mümkün olduğunca az bir araya geliyoruz

cnm hayırlı doğumlar diliyorum sana...
dularaımız seninle, bak ne güzel belki cuma saaatine kadar bebeğin dünyaya gelmiş olur inşşş

günaydın kızlar
artık topikte kimsecikler yok gelende
pek bişi yazmadan çıkıyor

penticim mübarek günde dualarımız seninle
Allah yardımcın olsun

herkeslere günaydınlar ve hayırlı cumalarrrr
doğum tarihleri alınmış, minnaklar görülmüş, inşş çok büyük sıkıntılar olmadan geçicek kızlar bu günlerimiz:))
ben gayet iyiyim bugüniçimde bi enerji var, doğurcam mı ne
herşeyi, hazırladım kalkıcam ütü yapıcam şimdi. ama önce hamiş arkadaşlarıma bi bakayım dedim.
zaten bi yandan ütü yapar bi yandan da izi takip edebilirim...

dün ayaklarım şişti benm, hatta ellerim de.. alyansımı takamadım, ayak parmaklarım dolma dolmaydı
ama bugün yok çok şükür.. olucak artık belki de.. napalım yani.
geçen gece nişan a gitmiştim ya bi arkadaşın, orada bi kadın bana "yüzüne doğum şeysi çökmüş" dedi,
ne demekse artık
bu gece de rüyamda 7 cm açılmam olmuş ama suyum yok, sancım yoktu. öle açıkoık varmış sadece..
sanırım bdt si bnle aynı olan chanel in doğum yapması beni biraz etkiledi...

artık işlerimi hızlandırmam lazım sanırım.
yapılacak şeyler...
1) evdeki ütüler
2) hastane için iç çamaşırı almak
3) hafta sonu aöf sınavları var, en azından çıkmış soruları çözmek
4) hastane çantasını hazırlamak
5) bebek kurabiyelerini yapmak
6) park yatağa yatak, oğlumun odasına halı almak
7) bebek şekerlerini almak( kocişi sanırım daha bi iteklemem lazım bu konuda, çünkü o siparişi verecek)

bu saydığım tüm işleri salı günü akşam 21.00 a kadar bitiricem, söz veriyorum

sonra da önümüzdeki cumaya falan temizlikçi ablayı çağırı son temziliğimi de yaptırıp, sonra oğlumu beklicem inşşş...
o zmana doğurmazsam tabi ki

gunaydın kızlar pentıcıgım ıns melekler basucunda olsun ıns acılman olurda normal olur dogumun senı cok ıyı anlayabılıorum suan benımde cok az zamanım kaldı ama henuz sancım yok bı de dr degıstı ustune tuz bıber oldu duygular karmakarısık perş gunu kontroldeydım yenı dr la tanıstık tekrardan zaten kadın hemen tanıdı sen bana gelıodun sonra nereye gıttın dedı ?
bende anlattım dr ayrıldı dedım ok dedı muayeneye aldı alttan muayene ettı cocuk kanalda acılmanda var beklıcez dedı bu kadar ayın 5 ınde gunun doluyor dedı 5 ınde randevu verdı...bu arada nst ye baglandım nst ye baglayan hemsıremız tanıdık ya bı guzel sohbet ettık benı rahatlattı en azından bı tanıdık olması supermıs motıve oluyor ınsan odalarıda gayet guzel..ferah...annemle beraber gıtmıstık nst de beklerken sıkılıodum hep tek kalıodum hem hemsıremız hemde annem vardı dun yanımda sıkılmadım..

hastanenın dogum katında yenı dogan bı bebışı gördum ayyy aman Allah ım yenı dogmus alnı bumburuşuk vede gözlerını acmaya calısıoken o ellerını oynatması yokmu? aman Tanrımmmm yok böle bısey cok tatlıydı yavru kuzu yaaa...
bıde bı kadını sezaryen a aldılar 15 dk sonra bebek geldı kuvezdeydı fazla göremedım ama o da cok sekerdı bı kız bebıs ama gözlerını kapalıydı bebısın..

suan tek dusuncem sancımın suyumun veya nişanımın gelmesı cunku az zamanım kaldı...he bıde sıkıntı olmazsa eger bı hafta daha bekletıcem dedı dr um...ben daha erken beklerken bebısım ınatcı cıktı gelmıor duzensız sancılarım da var acılmam da varmıs ama sancı yok dıye bekletıolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…