- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.361
günaydınnnnnnn günaydınnnnn herkese
kızlarrrrrr bebğin göbeği bır haftalıkkken düşüyo ya bır hafta boyunca sağlık ocagına mı gıtcez batikon mu ne sürüyolar ya evde kendımızmı yapcaz bılgısı olan varmı acabaaaa
günaydın herkeseeeee
ewde hergün baticon sürüyosun cnmm bide sanırım bi ilaç gibi bşy sürüosun snr bi sabah bi bakmışın düşmüş:))
Sizinle bir şey paylaşmak istıyorum önceden yanı hamıle kalmadan önce sadece strese girdiğim zaman yadsa güneşe çıktığım zaman oluşan kırmızı lekeler vardı ama yıne oluştu şimdi güneş yok sinirlı streslı değilim zannedıyordum ama sanırım streslıyım bende ama kırmızı lekeler hala duruyo önceden ılaç vermıştı pek faydası olmuyordu bende güneş kremıyle tedbır alıyodum ama şimdi dediğim gibi güneş yok ama kırmızı lekelerım var çok sınır bozucu
günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun ben şimdiye kadar 6 kg aldım biraz fazla malesef spor yapmak istiyorum haftanın 3 günü hamileler için yoga yapıyorum diğer günler eliptik bisiklet çalışmak istiyorum sizce bir zararı olur mu
aynı dertten muzdaripiz ikimizde. aynen bende 6 kilo aldım şimdiye kadar. baya hamile gibi görünüyorum artık. napsam hangi sporu yapsam diye bi araştırdım. yoga bildiğim kadarıyla vücudu esnetmeye ve rahatlatmaya yardımcı yani kilo verdirmez bence. bisiklet riskli okadar karın kaslarını yormanın anlamı yok. çünkü etrafımdan hep sakın gerinme biyere uzanma diye uyarılar alıyorum. ki bisiklet bu anlamda sakıncalı. bence en güzeli yüzmek. eğer varsa yakınlarında temiz güvendiğin bi yer havuza git derim.
hahaha bn 10 kilo aldım tamıtamına:)) walla okdrda yeniyorum ama nie böle oldu bnde anlamıyom drda kızıyo ufffffffffffff
amannn veririz doğumdan sonra tatlım. bazılarının elinde olmuyo kilo alıyo bünye ve yapı meselesi. ama ben yiyorum hemde iyi yiyorum.:) ne yalan sölim.bence kilo bize çokkk yakışıyo:) bir teselli verrrrr:)
2 bebeli 2 plesantalı 2 amniyon sıvılı ve baca boğazlı ben varken kilo muhabbeti yapmayın rica ediyorum
sende herşey iki katı desene canım. ya bence sende gene normal kilo alman benim anormal:) olsun ya artık takmıyorum daha güzel hem kızlar. hamile olduğumu daha çok anlıyorum ozaman. bebişimi henüz hissetmediğim için karnımın büyümesinden anlıyorum hamiş olduğumu. pozitif bakmak lazım. ama şu yüzme olayını düşünüyorum bakalım.
ya kızlar bişey danışıcam
karnınız nasıl büyüyor
benim göbek deliğimin üstü altından daha kabarık
önceleri göbek deliğimin altı şişmişti şimdi kasıklarımda neredeyse hiçbişey yok ama göbek deliği hizası ve üstü kocaman
senin ikizlerin varya biraz değişik büyüyebilir karnın. bebeklerinden bitanesi üstteydi dimi öle demiştin yanlış hatırlamıyorsam. benim karnım göbekten şişti yanlara doğru yayvanlaştı. bel oyuntularım dolgunlaştı. midede var tabi ama karnım daha büyük. bence senin ikizler diye böle canım. ayyy çok tatlı ya yeyim onları ben
ikizlere artı olarak yapıdan da kaynaklanıyor sanırım
anneme de ağzından doğuracak bu kadın derlermiş tepe gibi olurmuş karnı :)))
seninki anlattığın kadarıyla tam kız bebek karnı :)
doktora sormana gerek yokmuş cinsiyeti karnın bas bas bağırıyormuş içimdeki prenses diye
bildin canım:) geçen hafta doktor amcamıza gittik büyük ihtimalle kız dedi. haftaya kesinleşecek ama erkek çıkarsa bende çok şaşırırım yane. canım bence sen şişine şişine gez neticede iki tane tatlış taşıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?