2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

walla bende büte güwenip 3 tanecikk olan dersime hiççççç çalışmadımmm
bende eşime diyorum al beni okuldan alll diye, zorla okutuyo

ccnm cıkmıssın topıkten neyse evet dedıklerın konusunda haklısın drumada guvenmem lazım ıns kızım gelırde
buarada ben hamıle kaldıgım gecenın tarıhını bıle bılıyorum ayıptır soylemesı

oooo masallah
benimkinde de tahminler war ama bizimkisi kaza kurşunu

nasıl içime oturduysa keç kere yazmışım:))))))))))))))))))))))

:))))

Benimkide almadi Aslinda.
Gerci o hafta hastaydim 2 hafta kalkamadim. Basimdaydi hep,disari bile cikmadi simdi Allah var.
Ama yinede almazdi
Acile gittigimiz gun patronu icin sarrafa gidecekti.
Gidemedi yalniz evde kalmayim diye.
Dedim istesen giderdin filan ama,fanatik FB li ve gs ile final macina bile gitmedi 1 gun onceden

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
penti gözünaydınnnn saglıkla büyüsün
mine kurabiyeler süper elinize sağlık bende mevlüde yapsammı diye düşündüm ama bebekle dahada zor

sevgili oğluşu olacak anneler size bir şey sorucam.sünnet için ne düşünüyorsunuz?hemen yaptırcak mısınız? 1hafta içinde yapılınca ağrısı olmuyormuş diyorlar ama babamız büyüyünce aklı ermeye başladığında yaptırmamızı söylüyor ve bu konuda çok net ne desem değiştiremedim fikrini

canım ben de göze alamıyorum.ne kadar az acı falan da deseler,oğlum dünyaya alışmaya çalışacak,sarılık sorunumuz olabilir vs. bir de bunların yanında sünnet yerini düşünmek istemiyorum.bence de sonra olması mantıklı,eşim de öyle düşünüyor.

Geçen esra eroldu sanırım o anlatıyordu doğduktan bilmem kaç saat sonra sünnet yaptırmış o mis diyordu hepsi aradan çıktı çocuk anlamadı bile diyor..:44:

canımcım bende biraz aklı erince istiyoodum. ama gecen gün bi doktorun ağzından duydum..
küçükken yaptırılması hem sağlık acısından, hemde cocugun psikolojisi acsından en uygunuymus..
bi arastır sende istersen.. nette yazılar war bu konuyla alakalı..
benim esim de ilk haftasında yaptıralım diyo. bende kabul ettim..
biz hemen yaptırıcaz. hem sıkıntı da olmuyomus, cok cabuk iyileşiyomus..
hemde psikolojik olarak etkilenmiycek kuzumm..

valla cnm benım annem hep erken dogurmus bende de tık olmayınca boyle oldum annem ha dogurcan dogurucaksın dıye dıye psıkolojımde bıttı
zaten bakalım beklıcem dıcem cunku zaten tam olarak sat tarıhımde olay ben dıyorum 30 agustos ole ısaretlemısım ultrasonda bı ara 7 eylul cıkıodu yanı soylekı dr a gore 12 hazıran bdt cıkıor bazen o yuzden dr guvenmekten baska bı carem yok ama kesın bı hafta daha beklıcem ben

senaryolar tutsa hayat bayram olsa
pembiş gözluklerı taktık bakalım ne olcek ayyyyyyyyy

Allah ayşin hn ın herseyı gönlune göre versın ınş...hakkındada hayırlısı...

senınde az kalmış cnm ınsss sancın gelırde sunı sancıya gerek kalmazz valla su aralar hep dılegımız bu yonde normal ısteyenler ıns normal dogururlar

ayy akşam akşam bı guldum kı sorma aynı ben bu kız yaaa dedım bu kadar olur bıde benım ıcımden hep erken gelıcegı gecıyordu valla 40 dolucak tık yok senın kız benım oğlan cıkmaya nıyetı yok..bunlar doguncada mıymıntı olucak solım sana

yegenımden bılıorum oda annesını bekletmıstı karnında cıkmadı bı turlu neyse sımdı 10 yasında 2002 lı bıde dıok hala 7 hazıranda dogur dıo heh dedım esra cım 7 hazıranda da dogurursam aynı sen olur..nıcın öle dıorum bılıomusun bu kucukken annesı dedıkı kızım sana kahvaltı mı hazırlıyım sut mu yapıyım ?anne dedı ne ugrascam sımdı kahvaltıyla yap ıkı dk sut dedı...

sımdı yengem dıokı kızıma guluodun senın oğlunda öle olmasın dıoo

benımkı planlıoldugu ıcın heralde aklımda kalmıs utandırma benı kız

bızımkıde planlıydı valla o yuzden adet tarıhımı bıle not etmıstım 30 agustos normalde hıc öyle adet tarıhımı not etmem ama ultrasonda 7 eylul cıkıo ya sanırım adet tarıhım bıtısı ya ben anlamadım bu dr ları zaten hanı ılk adet tarıhının baslangıcı nı baz alıolar ya eeeee sen o zaman ılıskıye gırmıosunkı töbeeee
yanı 7 gun adet surse sanırım 7 eylulde hemen tuttu

ayyy inanmıyorum ya yalan dünya nın yeni bölümü yyokmuş bugünha başladı ha başlayacak diye feriha sarmıştım,meğer yalan dünya yokmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…