- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
- 66
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.741
kız deme öyle, bi 9 ay daha karnında kalacak değil yaa....
ay ben kötü bi anne olacağım sanırım..
düşünüyorum da oğlum doğacak, onun altını değiştirme, yemesi, içmesi, çamaşırı bi dünya işi de onunla birlikte doğacak...
böyle içimde daha mı iyi sanki diyorum
hafta sonu da sınavım var, ders çalışmak çok sıkıcı..
hele bu sıcakta
kociş de beni tehdit ediyo, bu sene sınıfı geçemzsem seni okuldan alırım diyo
ben de kendime burs bulurum, öyle okurum ne var diyorum
ayy tam zamanında geldin çıkmadan okuduğum ii oldu.. sancın max 87 dir canım periyodik olarak 60 ın falan üstünde olması gerekiyo galiba.. benim düzenli gb 40 çıkmıştı da yatış yapalım dedilerdi. 100 e bile çıkabiliyo bazen. önemli olan düzenli olması. sen merdiven inip çıkmaya ve yürüyüşe devam et yarım saatten sonrasını önermiyo ama ebeler,dr lar.. sıkma canını biz de dua ediyoruz bakgünün geçsin hiçbirşeycik olmaz.. bu arada doğumların %75 i bdt den+-5 gün içinde olurmuş.. bu hesaba göre halen yekpare yaşamamız çok normal canım.. bi de bi hesap daha vardı ansiklopediden bakıcam. yalnız ilişki tarihini tam olarak bilmen gerekiyo..
ccnm cıkmıssın topıkten neyse evet dedıklerın konusunda haklısın drumada guvenmem lazım ıns kızım gelırde
buarada ben hamıle kaldıgım gecenın tarıhını bıle bılıyorum ayıptır soylemesı
oooo masallah
benimkinde de tahminler war ama bizimkisi kaza kurşunu
Veya hosuna giden bir deri cuzdan vardi,onumu alsam? Suankinin Pek hali kalmamis
benımkı planlıoldugu ıcın heralde aklımda kalmısutandırma benı kız
aman ne dusunuyosun okadar dogur ogn ver bebegı kucagına olun bıtsın
nasıl içime oturduysa keç kere yazmışım:))))))))))))))))))))))
sevgili oğluşu olacak anneler size bir şey sorucam.sünnet için ne düşünüyorsunuz?hemen yaptırcak mısınız? 1hafta içinde yapılınca ağrısı olmuyormuş diyorlar ama babamız büyüyünce aklı ermeye başladığında yaptırmamızı söylüyor ve bu konuda çok net ne desem değiştiremedim fikrini
sevgili oğluşu olacak anneler size bir şey sorucam.sünnet için ne düşünüyorsunuz?hemen yaptırcak mısınız? 1hafta içinde yapılınca ağrısı olmuyormuş diyorlar ama babamız büyüyünce aklı ermeye başladığında yaptırmamızı söylüyor ve bu konuda çok net ne desem değiştiremedim fikrini
Tatlim aklina kotu olasiliklari getirme, daha vaktin var. Eger plesantada yaslanma falan yoksa 1 hafta 10 gun kadar bekleyebilirsin.
Birak kuzucuk cani ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin. Ben de bir ara agrim sizim yok diye takinti yapmistim, sonra deli miyim allahtan belami mi ariyorum diye vazgectimAnnem gibi dogurma ihtimalim var, onun da hic agrisi sizisi yokmus, aniden suyu gelmis 20 dk icinde dogurmus beni.
Sonrasinda agir bir kanama gecirmis tabii, doktorlar bu hizli dogumlari da pek sevmiyor o yuzden.
ya aslında bnm de hayalimde öyle bi doğum senaryou var, ama gece gece gitmek istemiyorum bn..
mesela gece sancılarım gelsin, sabaha kadar sıklaşsın, eşim sabah hastaneye götürsün beni o sırada dr da hastaneye gelmiş olsun ki bi de onu beklemeyeyim
ahhh keşke bölyle olsaa
tabi ki ben de vücudumu annem ve eşimden başkası görsün istemem o anda ama neden bu kayınvalide takıntınnn
arkadaşlarım slm.lar
iki gündür doğru düzgün uğrayamıyorum...biraz ailevi bir konuda sıkıntılıyız...
isim vererek edilen dualar kabul olurmuş...özellikle hamilelerin duası...
en iyi yer de burası aklıma geldi,sizden iyi dua edecek mi var çevremde...sizlerden ricam kız kardeşim için hakkında hayırlısını dilemeniz...ismi ayşin...
gerçekten bu aralar çok duaya ihtiyacımız var...
çok sıktım kendimi bu 2 gündür...hiç keyfim yok hiç(( oğlum da hissediyor sanırım,onu da huzursuz ettim...ben nasıl anneyim ya
bende diyodum canım hiç acele etmiycem sonuna kadar beklerim geleceği zaman gelsin diye ama şimdi doğsun istiyorum çünkü aklıma kötü şeylerde geliyor ALLAH korusun benim arada sancı oluyor ama düzensiz sanırım yalancı sancı dedikleri şey
canlar ben geldım anca yazıyorum
basta nst gırdık hafıf sancım cıktı dr gosterdık ultrasonla bakalım dedı suyum ıyı kıscem hala kanala gırmemıs dr bol bol yuru dedı zaten 2 saatte yakın hergun yuruyorum dedım
haftaya cuma yıne gel dedı persembe gunum doluyor dedım olsun sen cuma gel dedı bende sezeryan olcak gıbımı geleyım hazırlıklımı dedım yok hayır dedı haftayada catı muanesı yaparız dedı
1 hafta dahamı dedım bellı olmaz belkı gorusuruz dedı ıns dedım cıktım ama bu kız gelmeye nıyetlı deıl dr teyzemızde almaya nıyetlı deıl ne olcak boyle
pek anlamam ama sancım 87 cıkmıstı
benımkı planlıoldugu ıcın heralde aklımda kalmısutandırma benı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?