- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.761
ayyy inanmıyorum ya yalan dünya nın yeni bölümü yyokmuş bugünha başladı ha başlayacak diye feriha sarmıştım,meğer yalan dünya yokmuşş
ben anneler gnünn de hediye almadığım için ona da bişi vermeyi düşünmüyorum...
avcunu yalasın
sevgili oğluşu olacak anneler size bir şey sorucam.sünnet için ne düşünüyorsunuz?hemen yaptırcak mısınız? 1hafta içinde yapılınca ağrısı olmuyormuş diyorlar ama babamız büyüyünce aklı ermeye başladığında yaptırmamızı söylüyor ve bu konuda çok net ne desem değiştiremedim fikrini
canım ben de anneler gününde hediye alamayan talihsiz anne adaylarından biriryimama benim onun için düşündüğüm hediyem var. maksat onu utandırmak hediyem güzel bir çerçeve alıp 17 hazirana kadar doğum yaparsam ki yapmış olurum Allahın izniyle baba kız fotosunu çekip çerçeveye koyup hediye etmek istiyorum. şimdilik hediye planım bu nasıl güzel olurmu acaba:82::82:
canımcım bende biraz aklı erince istiyoodum. ama gecen gün bi doktorun ağzından duydum..
küçükken yaptırılması hem sağlık acısından, hemde cocugun psikolojisi acsından en uygunuymus..
bi arastır sende istersen.. nette yazılar war bu konuyla alakalı..
benim esim de ilk haftasında yaptıralım diyo. bende kabul ettim..
biz hemen yaptırıcaz. hem sıkıntı da olmuyomus, cok cabuk iyileşiyomus..
hemde psikolojik olarak etkilenmiycek kuzumm..
bu arada birşey danışmak istiyorum sizlere bebeğime internetten özdilek marka sıvı geçirmeyen alez aldım ama ürünün havlu kısmı çok sert. Ben şimdiye kadar yataş kullandım ve yumuşacık bir havluydu bunun sert olması acaba orjinal değilmi şüphesi uyandırdı bende yoksa gerçeği böylemi oluyor aranızda değişik marka kullananlar varsa benimle bilgilerini paylaşabilirmi duruma göre iade edicem
kızlar devlet memuru babalara doğum izni aç gün bilen var mı?baktım baktım bulamadım:44:
iyi geceler hanımlar... bugün doktora gittim... 37-2.deyim... kafam çok karıştı size sorayım... en son doktora gittiğimde bebişimin boyu 45 cm kilosu 2700.dü... aradan 18 gün geçti bugün kü kontrolde boyu 51 cm kilosu 3000 kilo çıktı sizce bu kadar kısa sürede boyu bu kadar uzayabilir mi... doktora da söyledim defalarca fl.yi ölçtü boyuna aynı dedi...
cnm senle bnm aramda 2 gün var.
bn çarşmba gittim dr a, kilosu 3100 gr boy da 50 cnm di.
yani değerlerimiz birbirine yakın.
hem zaten bu usg ler net ölçümü de vermiyo ki..
belki bi önceki ölçümde bi yanlışlık vardı, olamaz mı???
böyle cm lere falan takılma çok, maşaallah sağlığında bi sorun olmasın.
kılzra bu arada utopya nerelerde yaaaa, bugün hiç görmedim sanki?
bi yaramazlık yoktur inşş.. belki ablası geldi onla vakit geçiriyordur gerçi:26::26:
cnm senle bnm aramda 2 gün var.
bn çarşmba gittim dr a, kilosu 3100 gr boy da 50 cnm di.
yani değerlerimiz birbirine yakın.
hem zaten bu usg ler net ölçümü de vermiyo ki..
belki bi önceki ölçümde bi yanlışlık vardı, olamaz mı???
böyle cm lere falan takılma çok, maşaallah sağlığında bi sorun olmasın.
kılzra bu arada utopya nerelerde yaaaa, bugün hiç görmedim sanki?
bi yaramazlık yoktur inşş.. belki ablası geldi onla vakit geçiriyordur gerçi:26::26:
kızlar iyi geceler... geçmişi okuyamadım sayfalar çok ilerlemiş :) heyecanlı anne adayı için saatler geçmek bilmiyor :) bugün çok yoruldum ama bitti sonunda herşeyimiz hazır yarın sabah saat 10:00 da yatış yapıcam hastaneye. doğum sonrası annemlerde kalacağım için internete girme şansım çok az. sizlerden bayağı uzun bir zaman takip edemeyebilirim. kendinize çok iyi bakın banada dua edin ne olurşimdiden doğum yapanların ve yapacakların Allah yardımcısı olsun, Allah hepimizin kucağına bebişlerimizi sağlıkla almayı nasip etsin.
teşekkür ederim canım ölçümlere takıldığımdan değilde geçenkinde bu bebeğin boyu çok kısa demişti doktorum ilk kez böyle bişey dedi... ondan kafama takıldı... bugünde fl.ye 7.35 deyince şok oldum bu kadar nasıl uzamış diye büyük bi ihtimalle bi öncekinde yanlış ölçtüm yapmış...
canım eskiden 3 gündü fakat son değişiklikle 10 gün oldu diye biliyorum.
657 sayılı Kanunun 104. maddesinin (B) bendine eklenen yeni cümle şu şekildedir:
"B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?