- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.781
yok kuzum olur mu öyle şey...
gel gel kuzum merak ettim.. evden çıkmadan önce gelmemştin dah bütün gün doğurmuştur inş dedim..
kuzum haklısın yaa... ayıp etmişiz. geçmiş olsun..
oooohhh yarasın bizim yerimize de gez,yüz bakalım..ben de 36 haftalıkken her gece doğurduğumu görüyordum.. ev dışında kalınca oluyo galiba ööle şeyler..
gözün aydın canım, mis gb hissediyo insan kendini di mi
becom88,Simuzerkızlar güzel geçmiş dr ziyaretleriniz.. gözünüz aydın
geçmiş olsun canım,inş sorunsuz temiz neticelerini alırsın... dediğin doğru, geçende de bi arkadaş söyledi, doğum kanalına girmiyo yaramazlar suni sancıyı verip bi de öyle bekliyoruz son anda demiş dr u..
tunambabym gözün aydın canım korktuğun olmamış.. soluna da yat bakalım bi de meyve suyu demişlerdi sanki:44::44:
09nursen61 hayırlı hbrlerle gel inş..
umaygulaysabırla bekleyelim bence de.. normal doğum şansının arttığına sevindim hadi hayırlısı
adaer dualarımız sizinle canım, üzme kendini sen çok iyi ama duyguları çok yoğun yaşayan bi annesin.. oğlun da bunu biliyordur,sıkma canını..
ben de bilmiyorum canım ama kuzenim son haftalarda bebiş iyi görülemediğinden dr lar eski ultrasonları istiyo demişti.. sadece sezaryen için mi geçerli bilmiyorum ama.. biz de bekliyoruz bbakalım..
kızlar iyi geceler... geçmişi okuyamadım sayfalar çok ilerlemiş :) heyecanlı anne adayı için saatler geçmek bilmiyor :) bugün çok yoruldum ama bitti sonunda herşeyimiz hazır yarın sabah saat 10:00 da yatış yapıcam hastaneye. doğum sonrası annemlerde kalacağım için internete girme şansım çok az. sizlerden bayağı uzun bir zaman takip edemeyebilirim. kendinize çok iyi bakın banada dua edin ne olurşimdiden doğum yapanların ve yapacakların Allah yardımcısı olsun, Allah hepimizin kucağına bebişlerimizi sağlıkla almayı nasip etsin.
bazen bebeklerin duruş pozisyonlarına göre bile yanlış ölçüm yapabiliyorlar...
tbmtn doğuma gidiyomuşsun yarın, cnm inş sounsuz atlatırsın bu süreci de
arada sırada girmeye çalış, kendinden hbr ver bize olur mu, mrkda bırakma
iyi geceler hanımlar... bugün doktora gittim... 37-2.deyim... kafam çok karıştı size sorayım... en son doktora gittiğimde bebişimin boyu 45 cm kilosu 2700.dü... aradan 18 gün geçti bugün kü kontrolde boyu 51 cm kilosu 3000 kilo çıktı sizce bu kadar kısa sürede boyu bu kadar uzayabilir mi... doktora da söyledim defalarca fl.yi ölçtü boyuna aynı dedi...
kocişi aradım meşgule verdi, geri de dönmedi
mrk ettim
offf ben nasıl anne olucam, çok evhamlıyım..
çocuğu okula gönderir arkasından takip ederim ben kesin
kızlar hepinize iyi geceler
benim karnım baya bi geriliyo,acaba kasılma falan mı oluyo içerde ve ben farkedemiyorum bilemedim
kızlar hepinize iyi geceler
benim karnım baya bi geriliyo,acaba kasılma falan mı oluyo içerde ve ben farkedemiyorum bilemedim
iyi geceler hanımlar... bugün doktora gittim... 37-2.deyim... kafam çok karıştı size sorayım... en son doktora gittiğimde bebişimin boyu 45 cm kilosu 2700.dü... aradan 18 gün geçti bugün kü kontrolde boyu 51 cm kilosu 3000 kilo çıktı sizce bu kadar kısa sürede boyu bu kadar uzayabilir mi... doktora da söyledim defalarca fl.yi ölçtü boyuna aynı dedi...
slm annecikler
bugün acayip başım ağrıyor sanırım bu insanların merakı sorusu
hala doğuramadın mı?
son ay iice şiştin sen
amaaaaaannn sezeryanı kabul etme
die sıralanan cümlelerden sıkıldııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
doktora giden arkadaşlar vardı tek tek alıntı yapmadım
gözünüz aydın kızlar maşallah bebişlereeee...
adaer kardeşin için Rabbim hayırlısını versin sıkıntıları bi an önce atlatın
penticim ve vizon kızlar gözünüz aydın bebişlerinize kavuşmuşsunuz darısı başımızaa
tbmtn Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz [/COLOR]
nilgüncüm troid için ilaç kullanıyormusun?
seninle bi gün aramız var canım,bakalım napıyo bizim bebişlerbnm de karnım bi acayip bugün..
sanki ayakları ağzımdan çıkacak oğluşumun...
öyle bi pozisyonda
sanada iyi geceler
olabilir canım erken doğumları duydukça artık yalancı sancıdır diyemiyorum
dikkat et kendine
sevgili oğluşu olacak anneler size bir şey sorucam.sünnet için ne düşünüyorsunuz?hemen yaptırcak mısınız? 1hafta içinde yapılınca ağrısı olmuyormuş diyorlar ama babamız büyüyünce aklı ermeye başladığında yaptırmamızı söylüyor ve bu konuda çok net ne desem değiştiremedim fikrini
nilgüncüm neden sordum
kan hapıyla troid ilacını aynı anda içersen ilaç etkisini göstermiyo
tahlillerde dalgalanma çıkıyo
aralıklı içilcekmiş de ondan neyse
inş en kısa zamanda şu troid belasından kurtulursun
ben 7-8 yıldır kendileriyle yaşıyorum da
iyigecelerrrr tatlı rüyalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?