2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydınlar güzel annecikler gece çok sessiz geçmiş anlaşılan ...benim kocacım sınava gitti evlendiğimizden beri okuyo hala 2. sınıfta bitmicek mi bu açık öğretim diyorum kızımla bir mezun olurum diyo

bende aynı valla az kaldı ya artık minikler sıkışıyo içerde

Günaydin anneler
bugun cok erkenciyim
2 saat oldu uyanali. Neyse artik oglen sonu uyurum kesin
Ruyamda oglum erken dogmus. Garip bir ruyaydi. Evde dogum olmus. Dogum da degil. Aciyorum karnimi,oglum kucagima dusuyor. Cook mini birsey. Yorgana sariyorum,beni birakmasin diye konusuyorum oglum ile. Bide bakiyorum ki normal dogmus bir bebek gibi oluyor
Daha cok gariplik vardi ruyada. Banyo hep kan di

Günaydın taze anneler ve anne adayları
Sabah sabah acılar içinde uyandım
Sol dizim kitleniyor benim
Bunu yaşayan varmı
Yeni başladı bu da

Hayır olsun canım
Yaklaştıkça böyle rüyalar görüyorum bende
Bir de ilk zamanlar görüyordum hep
Kan revan içinde kendimi

kızzzlarrr günaydınnnn
ben de öyle diyorum kuzum bi daha içimde hissetmeyi özleyeceğim

şimdi gelelim hesaplamaya... dr lar tam ilişki tarihini bilmedikleri için +14 yumurtlama dönemi ekleyip öyle 280 gün yani 40 hafta diyorlarmış. tam tarihinize 266 gün eklerseniz muhtemel doğum tarihiniz ortaya çıkıyo.. gerçi bende çok oynamıyo hesaba göre ama düzeni 28den farklı olanlar için fark çıkabilir..

üroloğa sorduk biz.. erken olması bebeğin temizliği ve mikrop kapmaması açısından da iyiymiş. 2 aya kadar anestezi verilmeye gerek kalmadan oluyormuş. biz de erken yaptırmak istiyoruz.. mevlitte de pilavı dağılır artık

canım önceki ölçüm yanlıştır takma kafana bu ara öyle şeyleri çok duyuyoruz..

Günaydın taze anneler ve anne adayları
Sabah sabah acılar içinde uyandım
Sol dizim kitleniyor benim
Bunu yaşayan varmı
Yeni başladı bu da
geçmiş olsun canım.. benim sol dizimde sürekli kemik ağrısı vardı bir yere çarpmış gb.. son bi aydır falan.. bazen geçiyo.. kalsiyum ve magnezyuma dikkat et derim

günaydın kızlarrr
gece bende pek uyuyamadım
bütün gün tansiyonum 9-6 ya düşmüştü
gecede düzelmedi ne içtiysem
oda baş ağrısı yapıyooo
sancılar yetmezmiş gb bide tansiyon çıktı
teker teker gelinnnnn

bugün son günümüz
yarına takvimizde kapanıcak:26:
40 haftayı devirmiş olcaz
bu oğlan gelmez gelmezzzz

adını Özgür koyucaz Allah nasip ederse
Özgür adın da oğlu olanlar sakın koyma çok özgürler başına buyruklar diooo
kociş diyo bizimki şimdiden başladı

günaydın hanımlarben de iki gecedir hep oğlumu görüyorum,kucağımda emzirmek için oda arıyordum.dün gece de karışıktı ama oğlum kucağımda idi..yüzünü pek görmedim ama kucağımda olması bile güzeldi:)

yaaa kızlar bir sabah da günaydın msjı için hastanedeki wireless şifresini öğremeye çalışmayı istiyorum canlı bağlantı yapıcam size ordan,net varsa tabiii.. kızlar gece şöyle oldu böyle oldu dr dedi ki vs vs yazıcam. öğleden sonra da oğluşumla birlikte msj yazıcaz teyzoşlara..
bu sabah oğlumu büyüttüm de bakkala ekmek almaya gönderdiğimi düşündüm başladım ağlamaya... yazık çocuğu be böyle manyak kadından anne olur mu

Son düzenleme:

Adıyla yaşasın inşallah canım
Hakkaten bitmiş senin 1 gün kalmış :)
Oğlanlar biraz geç gelir diyorlar
Tansiyon olayı da kişiden kişiye değişiyor
Benim en yüksek hali 10-6 şimdiye kadar
Ama normalde de düşüktü benim
Hayırlısı ile gelsin bebişin inşallah

canım geçmiş olsun sarmısak ve limonu nerdeyse yasakladı bana dr lar.. sarmısak yüzünden inanılmaz düşüyo tansiyonum.. sen de dikkat et, şekerli birşeyler tüketmeye çalış, yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi..
ya ilginç gelebilir size ama pozitif doğum hikayelerinde okudum geçende.. kadın doğum koçuymuş. 40 hafta dolmuş doğuramamış dr u ona tenis topu üzerine günde 20 dk oturmasını tavsiye etmiş 5-10 gün sonra koşa koşa normal doğuma gitmişler ve açıklığı da gayet iyiymiş.. kolay bir doğum olmuş.. denenebilir..

Son düzenleme:
Günaydin
Dün sabah kizim 10;30 da dogdu allaha sükür ikimizde çok iyiyiz darisi dogum yapacak tüm annelere hayirlisiyla kucaginiza alırsınız inşallah cok güzel bir duygu geçmişi okuyamadım ilk haziran annesimiyim merak ediyorum

gözün aydın canım.. normal,sezaryen??? bebişine ve sana dün penti ve vizon arkadaşlarımız da doğum yapmış, penti öğleden sonra onu biliyoruz. saatlere bakar,haziranın ilk bebeğini belirleriz artık

gözün aydın canım darısı başımıza artık

günaydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzel kavustun yavruşuna darısı başımıza

Gozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun

Biz kahvaltimizida yaptik.Tekrar yataga girdim
Ikea a gitcez yine ama suan hiiic halim yok

kılo olayına takılmıorum artık 3300 gr dedıler sonrakı hafta 3030 gr sımdıde hastane ve dr degıstırdım burdakılerde 2700 gr dedıler he bıde dr dedıkı 400 gr yukarı 400 asagı olabılır yuh dedım yaaaa neyse ne bızım oğluş saglıklı gelsınde dedım
bu olayı eşime anlattım dun aksam epey gulduk yapma yaa dedı bu kadar net bellı olmuyosa takıp etmelerı mantıksız dedı...

cnm bızım takvımde 4 gun sonra sona erıcek hala ne sancım var ne suyum geldı nede bısey oldu oğluşun keyfı yerınde gelmıor
annesı hep konusuyor artık gell gell dıo ama nafıle sanırım ben gelsın ıstedıkce o annesınden kacıyor gelmek ıstemıor

erkek cocukları hep gec gelır dıolardı da ınanmıodum gercı cınsıyetle alakası varmı?onuda bılemıcem ama benım bebıs ınatcı cıktı

salı gunu randevumuz var sezaryene almazlar umarım:2:
normal dogurmakkkk ıstıorummmmm Allah ım duy sesımıı...böyle normal dıye haykırcagım hıc aklıma gelmezdı:18:

maşşallah kızına cnm darısı basımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…