2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın güzel annişler,gününüz güzel geçsin...güller açsın yüzünüzde....
Ada kız pek bir enerjik başladı yeni güne.....bugün kuzumla gezme günümüz yaptık kendimize :))))
öğretmen arkadaşa oturmaya gideceğiz......oradan da kayınpederlere geçeceğim yakın çünkü,eşimde akşam oraya gelir....birlikte evimize döneriz.....
yarın da sağlık ocağında kontrolümüz var, tetanos aşımızı olacağız.....

gece rüyamda kadının biri beni pandikleme suretiyle muayene edip "senin yüzde yüz oğlun olucak" dedi bana

gece rüyamda kadının biri beni pandikleme suretiyle muayene edip "senin yüzde yüz oğlun olucak" dedi bana

puhahahahaha muayene usulünde meymenet yokmuş, söylediğine de itibar etme bence

ben de geçen (hayırdır inşallahh) 2 tane mavi beşik gördüm rüyamda, anne biri kız bunların niye ikisini de mavi yaptınız diyorum
yok kızım diyo erkek ikisi de diyo..bebeklerin ikisine de mavi giydirmişler..anne kızım kimlik bunalımı yaşıcak diyorum(aynan bu lafı rüyada söylüyorum)
annem kızım deyip durma erkek o diyo

:) hayır olsun rüyan,siz yine beşik falan görüyorsunuz benim hiç birşey gördüğüm yok bendemi gariplik bilemedim nerde saçma sapan rüya var onları görüyorum yaa..

herkese merhaba..

dün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık. kızımın tüm organları gayet iyi, her şey haftasıyla uyumlu ve olması gerektiği gibiymiş. tek uyarıyı biraz daha fazla su içmem gerektiği yönünde aldım, suyunda biraz azalma görüldü çünkü. risk teşkil etmiyormuş bebek gayet sağlıklı dediler ama son aylara kadar böyle devam ederse o zaman risk doğabilirmiş. günde 3 litre su içmeliymişim ki ben zaten 1.5-2 ltyi zor içiyordum.. 1 ay içinde suda artış olmazsa kan sulandırıcı hap desteğine başlayacak doktorum.

zar zor profil fotosunu çektik bi de :) elleriyle yüzünü kapadığı için baya bi uğraştırdı doktoru ama yüzü ortaya çıkmaya ve şimdiden kime benzediğiyle ilgili espriler dönmeye başladı ya, nasıl bir keyif anlatamam. resme baktıkça çok duygulanıyorum, kimbilir doğunca neler hissedeceğim.

öyle işte :)

maşallah güzel prenses
sağlıkla doğsun annesini daha çok sevindirsin inşallah

kızlar daha önce yazmıştım belki hatırlarsınız 6.5 haftalık hamileyim 5 haftalıkken kanamam oldu bir hafta sürdü yogun kanama oldugu gün doktora gittim düşmemeiş dedi 10 günlük bir igne yazdı...yarın bebegin kalp atışları için gidicem ama çok korkuyorum ..leke gibi bazen peçetey silince geliyo günde 3 kez filan sizce bu normalmi

canım benimde 5.haftada kanamam olmuştu,iğne vurulmuştu yoğunluk zamanla azalmıştı,kanamanın zamanla azalması iyiye işaret sonrasında tamamen kayboluyor hafif kırmızı leke oncesinde snrasında kahverengiye dönüp bitiyor,inşallah senınde oyle olur benım kalp atışları 8 haftada duyulmuştu.doktorum bana bu haftalardaki kanama cocuga zarar vermez demişti panik yapma..

günaydın kızlar hepinize
tatil ne güzel bol bol yatıp dinleniyorum
hepiniz de iyisinizdir inşallah
bugün bebeğim hiç hareket etmiyor nedense

benimde bitti sayılır peçeteyle konrol ediyorum oşekilde anlıyorum ne bilim belki bebek düşmüştür kese duruyodur hep aklıma böle şeyler geliyo

benimde bitti sayılır peçeteyle konrol ediyorum oşekilde anlıyorum ne bilim belki bebek düşmüştür kese duruyodur hep aklıma böle şeyler geliyo

bebek dusse kese durmaz vucut onu atar merak etme bisey yok. kanaman azaldigina gore bebek de iyidir. pozitif dusun.

yok canım okadar kolay bişey değilmiş düşük,düşük olduğu zaman çok sancılı olurmuş düşürenler öyle der,ki zaten kese ordaysa bebekte ordadır canını sıkma kalp atışı içinse 8. haftaya kadar vaktin var hemen görünmeyedebilir.seni çok iyi anlıyorum kötü şeyler düşünme..

su içmeyi ihmal etme canım yanında ped şişide bulundur bardakla biraz zor geliyo insanın aklına. bizde kime benziyor diye bazen konuşuyoruz. ki bence bana benziyor kızım:))

herkese selam;

yarin ozel bi hastaneden randevu aldim sirf cinsiyetini ogrenmek icin :)) umarim gosterir artik ya cok merak ediyorum.

birde detayli icin gun almaya gidicem birazdan. ozelde 350 dediler, tip fakultesinde para aliyolar mi bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…