- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.381
gece rüyamda kadının biri beni pandikleme suretiyle muayene edip "senin yüzde yüz oğlun olucak" dedi bana
gece rüyamda kadının biri beni pandikleme suretiyle muayene edip "senin yüzde yüz oğlun olucak" dedi bana
puhahahahaha muayene usulünde meymenet yokmuş, söylediğine de itibar etme bence
ben de geçen (hayırdır inşallahh) 2 tane mavi beşik gördüm rüyamda, anne biri kız bunların niye ikisini de mavi yaptınız diyorum
yok kızım diyo erkek ikisi de diyo..bebeklerin ikisine de mavi giydirmişler..anne kızım kimlik bunalımı yaşıcak diyorum(aynan bu lafı rüyada söylüyorum)
annem kızım deyip durma erkek o diyo
herkese merhaba..
Dün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık. Kızımın tüm organları gayet iyi, her şey haftasıyla uyumlu ve olması gerektiği gibiymiş. Tek uyarıyı biraz daha fazla su içmem gerektiği yönünde aldım, suyunda biraz azalma görüldü çünkü. Risk teşkil etmiyormuş bebek gayet sağlıklı dediler ama son aylara kadar böyle devam ederse o zaman risk doğabilirmiş. Günde 3 litre su içmeliymişim ki ben zaten 1.5-2 ltyi zor içiyordum.. 1 ay içinde suda artış olmazsa kan sulandırıcı hap desteğine başlayacak doktorum.
Zar zor profil fotosunu çektik bi de :) elleriyle yüzünü kapadığı için baya bi uğraştırdı doktoru ama yüzü ortaya çıkmaya ve şimdiden kime benzediğiyle ilgili espriler dönmeye başladı ya, nasıl bir keyif anlatamam. Resme baktıkça çok duygulanıyorum, kimbilir doğunca neler hissedeceğim.
öyle işte :)
kızlar daha önce yazmıştım belki hatırlarsınız 6.5 haftalık hamileyim 5 haftalıkken kanamam oldu bir hafta sürdü yogun kanama oldugu gün doktora gittim düşmemeiş dedi 10 günlük bir igne yazdı...yarın bebegin kalp atışları için gidicem ama çok korkuyorum ..leke gibi bazen peçetey silince geliyo günde 3 kez filan sizce bu normalmi
canım benimde 5.haftada kanamam olmuştu,iğne vurulmuştu yoğunluk zamanla azalmıştı,kanamanın zamanla azalması iyiye işaret sonrasında tamamen kayboluyor hafif kırmızı leke oncesinde snrasında kahverengiye dönüp bitiyor,inşallah senınde oyle olur benım kalp atışları 8 haftada duyulmuştu.doktorum bana bu haftalardaki kanama cocuga zarar vermez demişti panik yapma..
benimde bitti sayılır peçeteyle konrol ediyorum oşekilde anlıyorum ne bilim belki bebek düşmüştür kese duruyodur hep aklıma böle şeyler geliyo
benimde bitti sayılır peçeteyle konrol ediyorum oşekilde anlıyorum ne bilim belki bebek düşmüştür kese duruyodur hep aklıma böle şeyler geliyo
herkese merhaba..
dün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık. kızımın tüm organları gayet iyi, her şey haftasıyla uyumlu ve olması gerektiği gibiymiş. tek uyarıyı biraz daha fazla su içmem gerektiği yönünde aldım, suyunda biraz azalma görüldü çünkü. risk teşkil etmiyormuş bebek gayet sağlıklı dediler ama son aylara kadar böyle devam ederse o zaman risk doğabilirmiş. günde 3 litre su içmeliymişim ki ben zaten 1.5-2 ltyi zor içiyordum.. 1 ay içinde suda artış olmazsa kan sulandırıcı hap desteğine başlayacak doktorum.
zar zor profil fotosunu çektik bi de :) elleriyle yüzünü kapadığı için baya bi uğraştırdı doktoru ama yüzü ortaya çıkmaya ve şimdiden kime benzediğiyle ilgili espriler dönmeye başladı ya, nasıl bir keyif anlatamam. resme baktıkça çok duygulanıyorum, kimbilir doğunca neler hissedeceğim.
öyle işte :)
bebek dusse kese durmaz vucut onu atar merak etme bisey yok. kanaman azaldigina gore bebek de iyidir. pozitif dusun.
canım kese duruyosa korkma
bebek de iyidir allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?