2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cnm benim kan geldiğinde 5 saat sonra doğurmuştum git bi görün vakit kaybetmeden

selam kızlar izine çıktım gezenti bişi oldum her gören sokaklarda doğurcan diyo :) sizleride takip ediyorum ama yazamadım bi türlü bende tık yok hala bugün biraz belim sızlıyor artık benim vücut hazırlanıyor sanırsam akşam arkadaşımın düğünü var bide halay başı çekeyim belki ordanda doğuma giderim
selam kızlar
ben 35+5 ile dün öğlen sezeran olmak zorunda kaldım
şimdi geldim eve bebek küvezde kalacak bir süre

canım geçmiş olsun , gözün aydın bebişinede en kısa zamanda kavuşursun inş..

Allahdan daha çok sıcaga kalmadan gelicek miniklerimiz allahın izniyle yoksa sıcaktan patlardık

ay gerçekten.. düşünsene bütün yazı böyle karnımız burnumuzda geçirdiğimizi

Canım bende de oluyor.. Geceleri de aynen devam ediyor... Bu arada seninle doğum tarihimiz aynı. Doktorum bana 2-3 haftan daha var dedi. Çatı muayanesinide yapmadı. Sen de durumlar nasıl?

bana şu kadarın var demedi ama bu hafta gittiğimde bundan sonra bebek gelebilir dedi.
ama bence de 2-3 hafta var daha, bu günlerde geleceğini sanmam
çatı muayenesi de yapmadı, bahsetmedi bile.. ben bi kere sorayım dedim hiç oralı olmadı bile

ay bizim burda havalar sogudu yine
kapali hava,ruzgarli ve yagmurlu

Bizim bebis yazi göremicek herhalde

Ben hic ince hirka almadim.Acaba gereklimi bebege?
Burda yazlari genelde ilk bahar gibimi desem.Iste yagmurlu surekli.Ruzgarlida oluyor

Allah hayırlı doğumlar nasip eder inş. canım. Ben bütün hazırlıklarımı yaptım. Ne zaman gelmek isterse o zaman gelir benim güzel kızım... :)

evet kızlar 01 haziran 15:55 saati itibriyle kızım mihrimahı kollarıma aldım bugünde 1 de tburcu oldum. Zeynep kamil hastanesine normal doğum yaptım. Şimdi evimdeyim kızımla banyomuzu yaptık uzandık dinleniyoruz. Hikayemi ve neler yaşadığımızı müsait oldukça yazıcam. Hepinize dua ettim çok çok. Sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.

Gözün aydın olsun canım. Darısı başımıza :)

canım hemen bir sağlık ocağına yada doktoruna git bencce yada ara bir bilene sor bencede n ışanın olabilir
sanırım çıkmışsın olsun ben yinede yazayım

bnm gibi oturduğu yerden ter akıtan var mı yaaa
daha yeni çıktım banyodan
bennn
bende aynıyım canım yaa ama sürekli değil ara ara böyle bir sıkıntı basıyor ki off fıldır fıldır penyee bir gecelikle dolanıyorum ortalarda

ayy canım çok sewindim adrısı başımızaaa allahım sağlık sıhat versin ikinizedeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…