2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

saol cnm bnm cvp verdıgn için bebekler ii olsnda acı cekelm srndeıl korku ıste napym :) hiç kafna tkma en kısa surede mınıgın cıkıcak hyrlısyla içini ferh tut saol ii dileklern içinde çok öpüorum kndıne ıı bak tekradn gzn aydn gecmiş olsn

ayyy evet benim kardeşimin adıda özgür hakikaten fazla özgür...:))))

selam kızlar
ben 35+5 ile dün öğlen sezeran olmak zorunda kaldım
şimdi geldim eve bebek küvezde kalacak bir süre

Hayırlı olsun canım inş. en kısa zamanda bebeğin sağlığına kavuşacaktır,Allah yardımcın olsun,bebişine ve sana sağlık versin.inş. en kısa zamanda sağlıkla kucağında bebişinle hastaneden çıkarsın.

kızlar yıne yoksunuz ortalıkta aa buarada gecen muhabbet vardıya suyunuzun gelmesı ıcın sıcak su tutmak gerekırmıs bele ve karna dun esımle konusurken laf arasında boylle boyle yapınca suyu gelıyormus ınsanın yapayım barı dedım bana bı kızdı sacma sapan seyler yapma dıe
sımdı dusa gırcem yapsammı dedım ama yapmıyım demı kızım ne zaman ısterse ozaman gelsın

herkese tünaydınlarr
ben de ssınava gittim geldimm, kociş de kapıda bekledi
şimdi de dün akşamdan beri nele yapmışsınız ona baktım ama çok kaynatmamışsınız

bufi doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün cnmm

vizon cum doğum yaptığından hbrimiz vardı, bebeğini de yakında getirirsin inşş evine.
bnm yiğenim de 3700 doğmasına rağmen ciğerlerinde bi problem olmuştu 1 hafta kalmıştı küvez de.
sıkma sen de canını, herşey de vardır bi hayır, öyle düşün

öncelikle herkese merhabalarr
ben bugünde doğuramadım
bunu her sabah yazmaktan sıkıldım yaaa
napallım yapacak bir şey yok şimdilk
eşim şehir dışında pazar sınavdan sonra gelecek
bu kadar bekledik bari bu hafta sonuda ben gelmesini
isemiyorum ailem yanımda ama eşimde olsun isterim...

doğum yapan arkadaşlara sormak istiyorum
sancı yada su gelmeden önce hamilelğin yaklaştğnı nasıl hissettiniz
yada h issettinizmiiii
ben hiçbirşey hissetmiyorum doğumun yaklaştğına dairrr
yani daha çok mu var demek oluyoooo???? offff

canım allaım meleğine sağlık sıhat wersin inş. tez zamanda çıkar hastaneden dualarımız seninle ve tüm ihtiyacı olan taze annelerleee.. ha bide bebeişini hala bekliyen hamişlereee...

cnm hemen soruna cevap vereyım malum bende hergun gırıp bugun dogurmadım dıyenlerdenım hıcte dogurmucak gıbıyım neyse
5 dak once bı arkadasım aradı lafladık bı kızı var sabah kalkmıs 6.30ta esıne kahvaltı hazırlamıs işe göndermıs ama dıyor ne agrı ne sızı ne sancı ınan bısı yoktu dıyor sonra bıraz tv ızlemıs sonra hadı yatayım yatagımda demıs uzanmamla işoyor gıbı suyum geldı ama durmadan aktı dıyor sonra hemen kocasını aramıs hemen hastaneye ama suyu azaldıgı ıcın sezeryan olmus
yanı agrı sızı beklıyoruz ama anıden oluyormus boyle seyler

dün kendime bu listeyi yapmıştım
ütülerimin hepsini yaptım
sınadan sonra kadıköy e gittim iç çamaşırı da aldım
bugünkü sınavı atlattık, darısı yarınkine

şimdi gelsin sıradakilerr

yaa kızlar ütopya nerdeeeeeee....
akşama doğru gelmezse bi msj atayım diyorum ben, sizce??

yani normal doğumu isterim elbet ama ansızın mansızın sezeryan normal artık hiç düşünmüyorum inan minik prensesimi kollarımın arasına alma düşüncesi içimi ısıtıyor öyle ısıtıyor ki başka hiçbirşey düşünemiyorum karnıma tulumlarını koyuyorum onu giydirdğimi düşünüyorum alt bezlerini öpüyorum tototnu yicem kız senin diyorum ahhh ahh bak ezanda okunuyor allahım hepimize tez zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah...
ayy öyle ansızın sancılar giriverse nışanımız geliverseee nerdeeee...
gerçi benden k.rengi lekelenme olmuştu ama çok azdı dr.ma sordum yavaş yavaş atılmaya başlamış tıkacın dedi
başı geldi ama dewamı gelmedi nedense....

minik minik zıplasak iniverirmi bebek aşağıyaaa ayy allahımkorusun birde kordona dolanırsa o zaman! neyse ben normal beklemeye dewam edeyim sadece

canım bence tutsanda tutmasan da olacağı varsa kızının vakti gelmişse olur,sıcak duş sadece vesile olur gibi geliyor.

biraz önce doktorum aradı.hayırdır dedım sancınıZ mı tuttu neyse çarşamba sabahı 8 deydı benım dğum.mıllet 06-06*2012 çılgınlığı yapmış sezeryan patlaması varmış o gun dedı.hastaneden aramışlar ılk doğuma gırın sız hengame olmadan demişler.uyar mı dıye aradı.e uyar dedım elım mahkum napayım.

e kaçta giriceksin o zmn şimdi???

merhaba herkesee
haziran 2 oldu bi an önce 28 olsuunn
akıllıbıdıktan haberi olan var mı?
sanada merhabaaaa

ay ewet bende hep duyuyorum onu 06 06 12 eşimde ısrar etti bana ama ben herşeyin doğal gelişmesini istiyorum

ohhh ne güzel işlerini bitiriyorsun canım sınavlarda başarılar benim kocişte sınavda geçersiniz inşallah mezun olursunuz bir an önce

İkizler burcu bebekleri zekalarını küçük yaşlarda ortaya koyarlar. Parlak gözleriyle kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. Çok hareketli ve meraklılardır. Dikkatini çeken yerlere, yükseklere bir şekilde ulaşıp, dokunmaktan çok hoşlanırlar. Daha bebekken beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneybilir, aman dikkat…Genelde az uyurlar. Konuşmayı erken yaşta öğrenirler.
Onların çift karakterli olduğu söylenir bu nedenle ebeveynleri onları anlamakta, tanımakta zorlanırlar.
İkizler burcunda doğan çocuk küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini de ortaya koyar. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun eder. Hassas ve duygusal bir yapıya sahiptir. Onu sevgi ve şefkatle yatıştırmak gerekir. Bu arada ikizler çocuğu, geniş hayali yüzünden abartıyı sever ve zaman zaman da yalan da söyleyebilir. Ona yalanın iyi bir şey olmadığını tatlılıkla anlatmalısınız.
Ayrıca o her şeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır. Fazla zeki olması diğer çocuklar gibi bir konuyu uzun uzun incelemesini engeller. Ona dikkatli olmasını öğretmeli ve sevdiği bir konuya ilgisini çekerek, yavaş yavaş sabretmesini de öğretmelisiniz.
Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Yeni kelimeleri büyük bir hızla hafızalarına yerleştirirler. Ikizler çocukları zeki ve kıskançtırlar. Hiç durmadan sorular sorarlar. Kendilerine bilgisayar ya da boyama gibi türlü uğraşlar edinirler. Genellikle sevgi dolu ve iyi huyludurlar ama disiplin gerektiği zaman bunun neden uygulandığını bilmeye ihtiyaçları vardır.

Büyük ve mutlu bir ailenin parçası olmaktan çok hoşlanırlar. Çok hareketli ama hassas Ikizler çocuklarının ailesinden beklediği, sürekli bir anlayış ve sevgidir. Ilgi alanları çabuk değişen bu çocukları oyalamak gerekir. Onlarla konuşmak, ruhlarının derinliğine inmek ve onları dinlemek hoşlarına gider. Tenkit yerine doğru yolu başka bir metot ile anlatmak daha iyi olacaktır. Eleştirilmekten çok sıkılan bu çocuklar dırdırcı ebeveyn karşısında ileride ailelerinden kopma eğilimi gösterebilirler. Eğlenceli ve destekleyici bir aile ortamı onlar için idealdir. Aile içinde hep onun sözü dinlensin, hep onun istedikleri yapılsın diye, ön plana atlarlar. Kalabalık bir aile toplantısında herkesin gözbebeği olmak isterler. Zeka yarışmaları ve çeşitli oyunlar oynamaktan hoşlanırlar. Iyi bir ruh halinde başarılı bir tartışmacıdırlar. Çünkü kelimelerle araları çok iyidir ve onlara istedikleri şekli rahatlıkla veririler. Doğal olarak çok sosyaldirler. Her zaman yeni arkadaşlar edinirler. Mutluluklarını kız kardeş veya erkek kardeşleri ile paylaşmaktan mutluluk duyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…