- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.841
sağol canım iyi dileklerin için..bebek erken haftası dolayısıyla doktor kararıyla epidural sezeranla alındı.ciğerleri narkozdan etkilenmesin diye..çok güzel ve kısa bir ameliyattı. bebeği hemen gördüm sonra götürdüler.bende odaya çıktım yaklaşık 4 saat sonra bacaklarımı oynatmaya başladım ama hiç ağrı sızı filan yoktu zaten uyuşuktum..o esnada serum ve ağrı kesici veriliyor.
ameliyattan 6 sonra kaldırıp üzerimi giyindirdiler ve tuvalate yürümemi söylediler aynı oda içerisinde..kalkarken destek aldım ve ilk idrarı yaparken destek aldım başdönmesi vardı hafif onun dışında dayanılmaz bir ağrım yoktu.adet sancısı gibi arada gelen sancılar oldu.kendim tek başıma yatağımdan kalkıp koridorlarda gezebildim tuvalate gidebildim son 12 saattir hiç ğrı kesici almadığım halde çok şükür ağrım sızım yok.sadece kalkarken dikiş yerim ağrıyor ama dayanılmaz değil asla...tek olumsuzluk bebiş yanımda değil..inan o sağlıklı olsun yanında olsun ameliyatmış normal doğummuş vız gelir..Dilerim sağlıkla kavuşursun bebeğine
selam kızlar
ben 35+5 ile dün öğlen sezeran olmak zorunda kaldım
şimdi geldim eve bebek küvezde kalacak bir süre
selam kızlar
günaydın kızlarrr
gece bende pek uyuyamadım
bütün gün tansiyonum 9-6 ya düşmüştü
gecede düzelmedi ne içtiysem
oda baş ağrısı yapıyooo
sancılar yetmezmiş gb bide tansiyon çıktı
teker teker gelinnnnn
bugün son günümüz
yarına takvimizde kapanıcak:26:
40 haftayı devirmiş olcaz
bu oğlan gelmez gelmezzzz
adını Özgür koyucaz Allah nasip ederse
Özgür adın da oğlu olanlar sakın koyma çok özgürler başına buyruklar diooo
kociş diyo bizimki şimdiden başladı
selam kızlar
canım allaım meleğine sağlık sıhat wersin inş. tez zamanda çıkar hastaneden dualarımız seninle ve tüm ihtiyacı olan taze annelerleee.. ha bide bebeişini hala bekliyen hamişlereee...canım çok şükür ben beklediğimden daha iyiyim bebiş 2.450 gr doğdu. 2 defa gördüm dün ve bugün.her gün hastaneye gidip süt bırakacağım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
öncelikle herkese merhabalarr
ben bugünde doğuramadım
bunu her sabah yazmaktan sıkıldım yaaa
napallım yapacak bir şey yok şimdilk
eşim şehir dışında pazar sınavdan sonra gelecek
bu kadar bekledik bari bu hafta sonuda ben gelmesini
isemiyorum ailem yanımda ama eşimde olsun isterim...
doğum yapan arkadaşlara sormak istiyorum
sancı yada su gelmeden önce hamilelğin yaklaştğnı nasıl hissettiniz
yada h issettinizmiiii
ben hiçbirşey hissetmiyorum doğumun yaklaştğına dairrr
yani daha çok mu var demek oluyoooo???? offff
canım allaım meleğine sağlık sıhat wersin inş. tez zamanda çıkar hastaneden dualarımız seninle ve tüm ihtiyacı olan taze annelerleee.. ha bide bebeişini hala bekliyen hamişlereee...
artık işlerimi hızlandırmam lazım sanırım.
yapılacak şeyler...
1) evdeki ütüler
2) hastane için iç çamaşırı almak
3) hafta sonu aöf sınavları var, en azından çıkmış soruları çözmek
4) hastane çantasını hazırlamak
5) bebek kurabiyelerini yapmak
6) park yatağa yatak, oğlumun odasına halı almak
7) bebek şekerlerini almak( kocişi sanırım daha bi iteklemem lazım bu konuda, çünkü o siparişi verecek)
bu saydığım tüm işleri salı günü akşam 21.00 a kadar bitiricem, söz veriyorum
sonra da önümüzdeki cumaya falan temizlikçi ablayı çağırı son temziliğimi de yaptırıp, sonra oğlumu beklicem inşşş...
o zmana doğurmazsam tabi ki
cnm hemen soruna cevap vereyım malum bende hergun gırıp bugun dogurmadım dıyenlerdenım hıcte dogurmucak gıbıyım neyse
5 dak once bı arkadasım aradı lafladık bı kızı var sabah kalkmıs 6.30ta esıne kahvaltı hazırlamıs işe göndermıs ama dıyor ne agrı ne sızı ne sancı ınan bısı yoktu dıyor sonra bıraz tv ızlemıs sonra hadı yatayım yatagımda demıs uzanmamla işoyor gıbı suyum geldı ama durmadan aktı dıyor sonra hemen kocasını aramıs hemen hastaneye ama suyu azaldıgı ıcın sezeryan olmus
yanı agrı sızı beklıyoruz ama anıden oluyormus boyle seyler
kızlar yıne yoksunuz ortalıkta aa buarada gecen muhabbet vardıya suyunuzun gelmesı ıcın sıcak su tutmak gerekırmıs bele ve karna dun esımle konusurken laf arasında boylle boyle yapınca suyu gelıyormus ınsanın yapayım barı dedım bana bı kızdı sacma sapan seyler yapma dıe
sımdı dusa gırcem yapsammı dedım ama yapmıyım demı kızım ne zaman ısterse ozaman gelsın
biraz önce doktorum aradı.hayırdır dedım sancınıZ mı tuttuneyse çarşamba sabahı 8 deydı benım dğum.mıllet 06-06*2012 çılgınlığı yapmış sezeryan patlaması varmış o gun dedı.hastaneden aramışlar ılk doğuma gırın sız hengame olmadan demişler.uyar mı dıye aradı.e uyar dedım elım mahkum napayım.
sanada merhabaaaamerhaba herkesee
haziran 2 oldu bi an önce 28 olsuunn
akıllıbıdıktan haberi olan var mı?
biraz önce doktorum aradı.hayırdır dedım sancınıZ mı tuttuneyse çarşamba sabahı 8 deydı benım dğum.mıllet 06-06*2012 çılgınlığı yapmış sezeryan patlaması varmış o gun dedı.hastaneden aramışlar ılk doğuma gırın sız hengame olmadan demişler.uyar mı dıye aradı.e uyar dedım elım mahkum napayım.
dün kendime bu listeyi yapmıştım
ütülerimin hepsini yaptım
sınadan sonra kadıköy e gittim iç çamaşırı da aldım
bugünkü sınavı atlattık, darısı yarınkine
şimdi gelsin sıradakilerr
yaa kızlar ütopya nerdeeeeeee....
akşama doğru gelmezse bi msj atayım diyorum ben, sizce??
e kaçta giriceksin o zmn şimdi???
kısmetse sabah 7 de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?