2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

dr una guvenıosan bekle o zaman cnm hayırlısıyla normal dogurcaz ıns sende bende hep ıyıyı dusun ıyı olsun derler...
bızım dr da bekletıcek sanırım benı aayın 5 ınde gıdıcez eger sancım cıkmazsa bı hafta daha beklıcem

ayyy bende kıme sorsam kurufasulye yedım sancım tuuttu o gun dogurdum dıo acaba dıorum kurufasulye mı pısırsem:))))))))))))))))

neyse bende kendımı bı banyoya atıcam ama fırına kek attım onun pişmesını beklıorum..
gecen gun aannemle beraber cılek aldık kasayla recel yaptık sansımıza cılekler cok tatlıymıs recelde cok guzel tuttu sımdıden bızım bebıs ıcın dolaba cılek attım püre yapıp tattırcam aklınızda bulunsun cılek atın dolaba bebısler ıcın

bende cok sabırsızlanıorum bebısımı koklamak poposunu ısırmak ıcın helede burnuma bebıs kokuları gelıor bole dogum yapan arkılerın evıne gıdıp ısırasım gelıor onları :))))))))))))))
her gun bebısımın odasına gırıp elbıselerıne bakıp kokluyorum Allah ım yarabbım dıyorum bunları gıydırcekmıyım?
o yuzden sabırsızlanıorum hemen doguma gıtmek ıstıorum...
bekle cnm bekle normal dogumu bekle bak bızlerde beklıoruz hep beraber bekleselım bakalım bu mınnaklar ne zaman gelcek?

hadi bakalım hayırlısı olsunn

yaaaa kızlar dişim çok ağrıyooooo
sanırım çektiricem ben bu dişi, geçici dolgum düştü çok fenayım

benımde dişim agrıyor kanal tedavısı olcak ama dogumu beklıorum dogumdan sonra gıdıcem ınss dr a gecen aksam sızım sızım sızladı valla cok zor ((

kek ım pişti ben gıderrr bı banyoya gıreyım barıı her gun banyo yapar oldum belkı doguma gıderım mıs mıs gıdıyım dıe son dk suyum gelırse öle eteklerım tutusur benım gıremem vallaaa benım arkım suyu geldıgı halde ılk banyoya gırmıs sonrada kahvesını ıcmıs en son esını aramıs benı götur hastaneye doguruyorum demıs dedım cok rahatsın vallaa benım ıkı ayagım bı pabuca gırer degıl kahve ıcmeyı banyoya bıle gıremem vallaaa

canım ben hiçbirşey hissetmedim. aniden suyum geldi, zaten önümde 3,5 hafta var diye hiç düşünmemiştim bu kadar erken gelebileceğini ama kısmet işte. sen de çok düşünme, canları ne zaman isterse o zaman gelirler, yeter ki sağlıkla kavuşalım bebişlerimize...

nasıl geçti snavın canım
bu arada maşallah enerjine hayranım maşallahh
doğum listesine baktım 22 haziranmış senin beklenen dogum tarihin eşiminde dogum günü 22 haziran benım oğluşumunda 19 haziran beklenen tarihi :)

ben yarı 40 yani 20. gün çıkarım kısmet olursa zaten doğum sonrası 2 ayım var bebegimle geçireceğim onuda evde geçirmek istemem

kıscelerya bu anne karnında cok duran bebeklerın kakalarını yeme olayına ne dıyorsunuz
ayy esım kafayı yıcek her lafı ya kakasını yerse oluyor

kıscelerya bu anne karnında cok duran bebeklerın kakalarını yeme olayına ne dıyorsunuz
ayy esım kafayı yıcek her lafı ya kakasını yerse oluyor

eşimin teyzesinin bebegi 40 haftayı geçmişti ve bebek kakasını yapmıştı canım hemen sezeryanla aldılar bebegi çünkü ölüyormuş bebek.. doktor çok önemli işte bunu görmesi lazım ki hemen alsın bebegi

ay ne biliim , çalışmadan girdim..
zaten daha ilk senem, geçebildiğim kadarını geçeyim de gerisi büt e artık

evet dünle bugün bi enerji patlaması yaşıyorum

ee bunu nasıl anlıcak dr hafta 1 kere gıdıyoruz sınır oluyorum herseye yaaa
benım akrabamın kızı normal doguma 12 gun varken kakasını yemıstı sımdı sımdı ıyı ama uzuntusu yeter

bıde hareketlerını kontrol edın dıyor drlar zaten artık bebegın yerı daraldı hareket bıle etmıyolar arada bır ıtelerse okadar yanı

vallahı ne sıtrest dolu zaman lar

aynen canım yer yok ki hareket etsin bebiş valla allaha emanet yavrularımız olacağı varsa oluyor çok kafa yorup strese sokma kendini

ay ne biliim , çalışmadan girdim..
zaten daha ilk senem, geçebildiğim kadarını geçeyim de gerisi büt e artık

evet dünle bugün bi enerji patlaması yaşıyorum

Geçmiş yıllarda çıkmış sorulara çalış canım onlarla geçtim ben hep

doğumdan önce insana öle güç gelirmiş derler hep ama hayırlısı bakalım

bakalım hayırlısı bekleyeceğiz kuzularımızı

hmm anlıyrm canım haklısın canım sağol cewap yazdğn için merak iste bizdede beklerken aklımıza çeşit çeşit şey geliyor

off çok sıkıcı kimseninde yazmaya niyeti yok

canım ya bende sık sık yazamıyorum biz bilg. kasasını tv ye bağladık annemler falan da hep burdalar onlar mutfakta falan oldğu zaamanlar işteee fırsat oldukca açıveriyrorum ama uzun uzun kalamıyorum

bugün uyku içinde ter bungunluk basmış uyandım

birde vişne çürüğü sümük geldi nişanmıdır bu...???

çok hafif ağrı var tam ağrı da değilde buruyor gibi....

bir kaç gündür huzurlu değil vucudum zaten...

uzun zamandır gelemiyorum , geçmişi bilmiyorum şuandada ayak üstü yazıyorum

ay cnm böyle kötu dusuncelere gırme bence...rahat ol bısey olmaz dr lar anlarlar cnmcım zaten fazla beklemeyız 1 hafta beklerız oda dr un gözetımınde olur ıkı gunde bır cagırır merak etme...

cnm benım ılk dogumum fakat ablamın dedıgıne gore ondanda kan gelmıs vısne curugu gıbıydı sonrada hastaneye gıttıgımızde suyum bosaldı dedı nişandır buyuk ıhtımal hastaneye gıtmelısın bence hatta hıc durma gıt dr a görun ne olur ne olmaz..

kızlar annem geldi
camları siliyor şimdi
ben bişi yapamıyorum anca götür getri işi
inş bu ev bir daha batmadan bizim paşa gelir
size bi slm vereyim istedim

mucizelerim canım nişan olma olasılığı var gb
ama bilemiyorum benimde ilk hamileliğim eğer nişan yakınsa senin doğum 24 saat içinde başlayabilir
dikkatli ol tatlım

selam kızlar
ben 35+5 ile dün öğlen sezeran olmak zorunda kaldım
şimdi geldim eve bebek küvezde kalacak bir süre

canım gözün aydın Allah bağışlasın inş en kısa zamanda bebişini alıp gelirsin

Herkese selamlar ben utopya yi merak ettim diger topikten arkadasiyim sizler birbirinizin numarasini almistiniz ulastiniz mi ablasi geldigi icin mi gelmedi yoksa dogum falan mi yapti topikte merak ettim sizlere sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…