- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.401
yok canım okadar kolay bişey değilmiş düşük,düşük olduğu zaman çok sancılı olurmuş düşürenler öyle der,ki zaten kese ordaysa bebekte ordadır canını sıkma kalp atışı içinse 8. haftaya kadar vaktin var hemen görünmeyedebilir.seni çok iyi anlıyorum kötü şeyler düşünme..
benim aslında sata göre 8 haftalık yumurtlama günüme göre altı hftalık oluyo[
doktorlar satı dikkate alıyor bildiğim kadarıyla,satıma göre 8 haftalıktı göründüğünde kalp atşı seninde tez zamanda görülür inşallah..
benim aslında sata göre 8 haftalık yumurtlama günüme göre altı hftalık oluyo[
doktorlar satı dikkate alıyor bildiğim kadarıyla,satıma göre 8 haftalıktı göründüğünde kalp atşı seninde tez zamanda görülür inşallah..
inşallah canım yarın kalp atışı için gidicem dua et bana
inşallah canım yarın kalp atışı için gidicem dua et bana
inşallah sorunsuz bi şekilde görür ve duyarsın bebeğini
eylül annelerine falan danışsan onlar yeni yeni kalp duyuyorlardır
ben şahsen çoğu şeyi unuttum:26:
ama hatırladığım kadarıyla ultrasonda kızımızın kalp atışını 5+5 te oğlanınkini 7+3 te duyduk
döllenme zamanıyla alakalı ama en geç 9 haftaya kadar duyulması lazım
maşallah güzel prenses
sağlıkla doğsun annesini daha çok sevindirsin inşallah
su içmeyi ihmal etme canım yanında ped şişide bulundur bardakla biraz zor geliyo insanın aklına. bizde kime benziyor diye bazen konuşuyoruz. ki bence bana benziyor kızım:))
12.haftadan beri bi prof dahil 3 doktor kız dedi,bu saatten sonra pipi çıkmaz heralde canım :)cinsiyetiniz belli mi peki tatlım,hayra yor hayır olsun derler......
ahahah totolar açıktamı kalıyo nedir,çok düşündüğümüzden heralde sürekli bebeklerle ilgili rüya görüyoruz ya.hayırlısıyla bi kucaklasak yavruları.puhahahahaha muayene usulünde meymenet yokmuş, söylediğine de itibar etme bence
ben de geçen (hayırdır inşallahh) 2 tane mavi beşik gördüm rüyamda, anne biri kız bunların niye ikisini de mavi yaptınız diyorum
yok kızım diyo erkek ikisi de diyo..bebeklerin ikisine de mavi giydirmişler..anne kızım kimlik bunalımı yaşıcak diyorum(aynan bu lafı rüyada söylüyorum)
annem kızım deyip durma erkek o diyo
ooohhh maşallah size,ben de cumayı iple çekiyorum kızımı detaylıda görmek için,inşallah bizde böyle keyifli döneriz hastaneden de sizlerle paylaşırız.herkese merhaba..
dün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık. kızımın tüm organları gayet iyi, her şey haftasıyla uyumlu ve olması gerektiği gibiymiş. tek uyarıyı biraz daha fazla su içmem gerektiği yönünde aldım, suyunda biraz azalma görüldü çünkü. risk teşkil etmiyormuş bebek gayet sağlıklı dediler ama son aylara kadar böyle devam ederse o zaman risk doğabilirmiş. günde 3 litre su içmeliymişim ki ben zaten 1.5-2 ltyi zor içiyordum.. 1 ay içinde suda artış olmazsa kan sulandırıcı hap desteğine başlayacak doktorum.
zar zor profil fotosunu çektik bi de :) elleriyle yüzünü kapadığı için baya bi uğraştırdı doktoru ama yüzü ortaya çıkmaya ve şimdiden kime benzediğiyle ilgili espriler dönmeye başladı ya, nasıl bir keyif anlatamam. resme baktıkça çok duygulanıyorum, kimbilir doğunca neler hissedeceğim.
öyle işte :)
üzülme canım erken daha,hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar,kucağına da alırsın inşallah.kızlar daha önce yazmıştım belki hatırlarsınız 6.5 haftalık hamileyim 5 haftalıkken kanamam oldu bir hafta sürdü yogun kanama oldugu gün doktora gittim düşmemeiş dedi 10 günlük bir igne yazdı...yarın bebegin kalp atışları için gidicem ama çok korkuyorum ..leke gibi bazen peçetey silince geliyo günde 3 kez filan sizce bu normalmi
ben sabahtan beri ağlıyorum ya,eltim haziranda evlendi ve benden 20 gün önde gebeliği,ben 5,5 yıllık evliyim tüp bebekle ancak hamile kaldım neyse görümcem olucak dana ne dese beğenirsiniz eltininki kız olucağı için üzülmemiş nasılsa devamı gelirmiş onların ama bizimki keşke erkek olsaymış ya bi daha olmazsaymış:84: hanımefendi çizgimi bozdurucak bana ya :)
ben sabahtan beri ağlıyorum ya,eltim haziranda evlendi ve benden 20 gün önde gebeliği,ben 5,5 yıllık evliyim tüp bebekle ancak hamile kaldım neyse görümcem olucak dana ne dese beğenirsiniz eltininki kız olucağı için üzülmemiş nasılsa devamı gelirmiş onların ama bizimki keşke erkek olsaymış ya bi daha olmazsaymış:84: hanımefendi çizgimi bozdurucak bana ya :)
valla 3 kişi olarak buradan görümcene
sesleniyoruz
....biiiiiiipp........ ............ .................
............. .....biiiiiiiiipppp..... .................
.......biiippp.......... biiippp.................
..............
tövbe tövbeeeee valla daha doğmadan ikizlerime küfür ettirmeyi öğretecek böyle cinsolar
valla kız halaya oğlan dayıya derler ya
senin kız halasına çekerse önce ben pataklarım
hani deli kadınlar vardır ya böyle hüngür hüngür ağlarken birden kahkaha atmaya başlarlar senin mesajını okuyuncada öyle oldum,ay tövbe de kocama da dedim inşallah halaya çekmez kızım.küçük görümceme mesaj attım ablan niye böyle dedi beni bu halimle neden üzüyo diye,o ablasına giydirir nasılsa ben hiç muhattap olmıycam,ben şişiceme o şişsin
kızım hareket ettikçe şükrediyorum o yüzden çokta takmıyorum ama hamile duygusallığı var birde çektiğim onca ağrı stres sıkıntı aklıma gelince bu kadar acımasız olmasına kızıyorum.eltimin de olsun valla,çok gariban bişi yazık.beni seviyo sürekli abla abla diye saygı gösteriyo,o zaten istanbulda senede bir görüşürüz ancak.Allah isteyen herkese versin valla kimseye aratmasın,bilmeyen bilmez ne zordur evlat hasreti.hiiiç takma canım ya Allah ağız verdi diye futursuzca konuşuyo işte herkes
o öyle dedi ya gariban eltinin 2. olmıcak seninki olacak bak gör
aynen katılıyorum babaannene,Allah hayırlı sağlıklı ömür versin ona da ne güzel söylemiş. kız evlat baba evinde olduğu sürecede,evlendikten sonrada evin direğidir bence.biz 6 kardeşiz benim annem babam hep derler iyiki 3 kızımız var,oğlanlar hayat gailesinde ayda bir seslerini duyuyoruz belki ama kzılarım hergün arayıp dualarımızı alıyolar derler hep.anneye dert ortağıdır,evin direğidir bence kız evlat.görümcemin 2 oğlu var ya madalya taktılar sanki kendisine.amaaan neyse be canımızı sıktığımıza değmez.sağol canım senin de kafanı şişirdim hakkını helal et nankız bebek gibisi var mı valla babaannemin 4 oğlu var (felçli yatıyor sürekli) hiç kızı yok
birinin kız olduğunu duyunca çok sevindi (ki eminim görümcenden daha ataerkil bir gelenekten geliyordur)
kız evlat öz evlat, ilerde hasta falan olursan utanmadan sıkılmadan şunu yap kızım dersin dedi
annenden Allah razı olsun o ayrı ama gelin gözü gözlemek kadar zor şey yok dediağlattı beni
şişsin çatlasın patlasın :) görümce örümcek hatta tarantulaaaa
kızım hareket ettikçe şükrediyorum o yüzden çokta takmıyorum ama hamile duygusallığı var birde çektiğim onca ağrı stres sıkıntı aklıma gelince bu kadar acımasız olmasına kızıyorum.eltimin de olsun valla,çok gariban bişi yazık.beni seviyo sürekli abla abla diye saygı gösteriyo,o zaten istanbulda senede bir görüşürüz ancak.Allah isteyen herkese versin valla kimseye aratmasın,bilmeyen bilmez ne zordur evlat hasreti.
aynen katılıyorum babaannene,Allah hayırlı sağlıklı ömür versin ona da ne güzel söylemiş. kız evlat baba evinde olduğu sürecede,evlendikten sonrada evin direğidir bence.biz 6 kardeşiz benim annem babam hep derler iyiki 3 kızımız var,oğlanlar hayat gailesinde ayda bir seslerini duyuyoruz belki ama kzılarım hergün arayıp dualarımızı alıyolar derler hep.anneye dert ortağıdır,evin direğidir bence kız evlat.görümcemin 2 oğlu var ya madalya taktılar sanki kendisine.amaaan neyse be canımızı sıktığımıza değmez.sağol canım senin de kafanı şişirdim hakkını helal et nan
muhabbetiniz bol olsun kızlar az önce sağlık ocağından geldim tetanoz aşımın 1.doz oldum bide bebeğimın kalp atımını dinledik dk 147 atıyodu böyle atlılar kovalıyo gbi :) vuuv vuuv vuuv diye çok güzeldi paylaşıym dedim
merhaba canım dünde bana aşı yaptılar.kaç haftalık hamilesin ??görümcem 20.haftada yapıyorlardı dedi ben 17+3 ken yaptırmış oldum o yüzden soruyorum böyle bişey var mı diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?