2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benim aslında sata göre 8 haftalık yumurtlama günüme göre altı hftalık oluyo

inşallah canım yarın kalp atışı için gidicem dua et bana

inşallah sorunsuz bi şekilde görür ve duyarsın bebeğini

eylül annelerine falan danışsan onlar yeni yeni kalp duyuyorlardır
ben şahsen çoğu şeyi unuttum:26:
ama hatırladığım kadarıyla ultrasonda kızımızın kalp atışını 5+5 te oğlanınkini 7+3 te duyduk
döllenme zamanıyla alakalı ama en geç 9 haftaya kadar duyulması lazım

tamam canım bakıcam keseyi 4 haftalıkken görmüştüm doktorum kalp atışı için erken demişti 2 hafta sonra gel dedi inşallah kalp atışınıda duyaım

slm anneciklerrr
12de anca kalkabildim yataktan geceleri uyuyamıyorum ben nedense
fatmacım bende merkezdeyim canım kalıcı konutlarda
akşama misafirim var evi temizlemem lazım başlamadan size bi bakiyim dedim çok öptüm sizi ve minik kuzucuklarınızıı

ben yokken fazla kaynatmayın sayfa takibi zor oluyo

maşallah güzel prenses
sağlıkla doğsun annesini daha çok sevindirsin inşallah

amin canım inşallah.. allah tüm bebekleri annelerine bağışlasın.. benden önce giren hastanın bebeğinin midesinde bi problem tespit edilmiş takibe almışlar. doktor "mideyle böbrek birleşir mi onu anlamaya çalışıyorum, birleşirse down sendromu riski artar" gibi bir şey söyledi ben tam odadan çıkarken, ben de bana söyledi sandım önce. o kızın olduğunu öğrenince çok üzüldüm, allah tüm annelere güzel haberler duymayı nasip etsin. inşallah onun bebeğinin de yoluna girer sağlığı..

su içmeyi ihmal etme canım yanında ped şişide bulundur bardakla biraz zor geliyo insanın aklına. bizde kime benziyor diye bazen konuşuyoruz. ki bence bana benziyor kızım:))

zaten içtiğim 1.5-2 lt de işyerinde içtiğim gulden, işten çıkınca su içmeyi unutuyorum resmen. işyerinde masamda duruyor da öyle zorluyorum kendimi..

cinsiyetiniz belli mi peki tatlım,hayra yor hayır olsun derler......
12.haftadan beri bi prof dahil 3 doktor kız dedi,bu saatten sonra pipi çıkmaz heralde canım :)
ahahah totolar açıktamı kalıyo nedir,çok düşündüğümüzden heralde sürekli bebeklerle ilgili rüya görüyoruz ya.hayırlısıyla bi kucaklasak yavruları.
ooohhh maşallah size,ben de cumayı iple çekiyorum kızımı detaylıda görmek için,inşallah bizde böyle keyifli döneriz hastaneden de sizlerle paylaşırız.
üzülme canım erken daha,hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar,kucağına da alırsın inşallah.

ben sabahtan beri ağlıyorum ya,eltim haziranda evlendi ve benden 20 gün önde gebeliği,ben 5,5 yıllık evliyim tüp bebekle ancak hamile kaldım neyse görümcem olucak dana ne dese beğenirsiniz eltininki kız olucağı için üzülmemiş nasılsa devamı gelirmiş onların ama bizimki keşke erkek olsaymış ya bi daha olmazsaymış:84: hanımefendi çizgimi bozdurucak bana ya :)

valla 3 kişi olarak buradan görümcene
sesleniyoruz
....biiiiiiipp........ ............ .................
............. .....biiiiiiiiipppp..... .................
.......biiippp.......... biiippp.................
..............

tövbe tövbeeeee valla daha doğmadan ikizlerime küfür ettirmeyi öğretecek böyle cinsolar

valla kız halaya oğlan dayıya derler ya
senin kız halasına çekerse önce ben pataklarım

hiiiç takma canım ya Allah ağız verdi diye futursuzca konuşuyo işte herkes
o öyle dedi ya gariban eltinin 2. olmıcak seninki olacak bak gör

hani deli kadınlar vardır ya böyle hüngür hüngür ağlarken birden kahkaha atmaya başlarlar senin mesajını okuyuncada öyle oldum, ay tövbe de kocama da dedim inşallah halaya çekmez kızım.küçük görümceme mesaj attım ablan niye böyle dedi beni bu halimle neden üzüyo diye,o ablasına giydirir nasılsa ben hiç muhattap olmıycam,ben şişiceme o şişsin

kız bebek gibisi var mı valla babaannemin 4 oğlu var (felçli yatıyor sürekli) hiç kızı yok
birinin kız olduğunu duyunca çok sevindi (ki eminim görümcenden daha ataerkil bir gelenekten geliyordur)
kız evlat öz evlat, ilerde hasta falan olursan utanmadan sıkılmadan şunu yap kızım dersin dedi
annenden Allah razı olsun o ayrı ama gelin gözü gözlemek kadar zor şey yok dedi ağlattı beni

şişsin çatlasın patlasın :) görümce örümcek hatta tarantulaaaa

Son düzenleme:
ben geldimm evim mis oldu sütümü kekimi aldım geçtim pc başına uzattım bacaklarımı ohh
görümcelere atarlanıyosunuz anlaşılan allahtan görümcem yok çok şükür

hiiiç takma canım ya Allah ağız verdi diye futursuzca konuşuyo işte herkes
o öyle dedi ya gariban eltinin 2. olmıcak seninki olacak bak gör
kızım hareket ettikçe şükrediyorum o yüzden çokta takmıyorum ama hamile duygusallığı var birde çektiğim onca ağrı stres sıkıntı aklıma gelince bu kadar acımasız olmasına kızıyorum.eltimin de olsun valla,çok gariban bişi yazık.beni seviyo sürekli abla abla diye saygı gösteriyo,o zaten istanbulda senede bir görüşürüz ancak.Allah isteyen herkese versin valla kimseye aratmasın,bilmeyen bilmez ne zordur evlat hasreti.
aynen katılıyorum babaannene,Allah hayırlı sağlıklı ömür versin ona da ne güzel söylemiş. kız evlat baba evinde olduğu sürecede,evlendikten sonrada evin direğidir bence.biz 6 kardeşiz benim annem babam hep derler iyiki 3 kızımız var,oğlanlar hayat gailesinde ayda bir seslerini duyuyoruz belki ama kzılarım hergün arayıp dualarımızı alıyolar derler hep.anneye dert ortağıdır,evin direğidir bence kız evlat.görümcemin 2 oğlu var ya madalya taktılar sanki kendisine.amaaan neyse be canımızı sıktığımıza değmez.sağol canım senin de kafanı şişirdim hakkını helal et nan

muhabbetiniz bol olsun kızlar az önce sağlık ocağından geldim tetanoz aşımın 1.doz oldum bide bebeğimın kalp atımını dinledik dk 147 atıyodu böyle atlılar kovalıyo gbi :) vuuv vuuv vuuv diye çok güzeldi paylaşıym dedim

ne demek olm
içersi dolu zaten bi de görümcenin patavatsızlıklarıyla şişmesin

ne zamandır hissediyosun hareketlerini
ben 2 tekme hissettim daha da bişey yok
hayır yerleri de dar insan bi bacağını kolunu uzatır bi gerinir falan büzüşük benim ikizlerim:26:

merhaba canım dünde bana aşı yaptılar.kaç haftalık hamilesin ??görümcem 20.haftada yapıyorlardı dedi ben 17+3 ken yaptırmış oldum o yüzden soruyorum böyle bişey var mı diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…