2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benimkide daha çok yeni 4-5 gündür hissediyorum:) seninkilerin yeri der yavrucum hem iki kardeş muhabbet etmekten hareket etmeye fırsat bulamıyolardır:13:

ya kızlar istanbul'da mobilya üzerine bir çarşı vardı ismini unuttum. hatırlayanınız varmı

ayzan sen o dengesiz görümceni hiç kafana takma
var böyle patavatsız insanlar etrafımızda
benim oğlum olacak, buna da çok sevindim tabi ki ilk çocuğum neticede
ama hamileliğimi öğrenmeden önce hep kız isterdim ben de
hamile kalınca hayırlısı dedim elbette
ama çok severim kız çocuklarını

bıdık seninkilerin hareket alanı yokki nereye tekme atcaklar
garibanlar yazık birbirlerini tekmeliyodur

merhaba canım dünde bana aşı yaptılar.kaç haftalık hamilesin ??görümcem 20.haftada yapıyorlardı dedi ben 17+3 ken yaptırmış oldum o yüzden soruyorum böyle bişey var mı diye ..

ben bugün 21.haftaya grdim ama 3. Ay bittikten snra vurulmaya başlanıyo diye duydum nete yaz dr yorumları böle yazmıştı. Bence bi sorun yaratmaz 1 ay snra 2.dozu vurulcm.

bıdık seninkilerin hareket alanı yokki nereye tekme atcaklar
garibanlar yazık birbirlerini tekmeliyodur

kız kesin tekme manyağı yapmıştır oğlanı
hem büyük hem de üstte..poposuyla dövüyordur

yazık oğluma anne karnında kendinden büyük kardeşi ezsin, evlenince elin kızı ezsin

sağol canım.2 oğlu var kendisinin,kız çocuğun ne keyifli olduğunu bilmediğinden böyle konuşuyo diye düşünüyorum.onun tek derdi kardeşinin soyu yürüsün.ben öldükten sonra çokta derdim değil benim soyumun yürümesi,ayrıca benim kızımda benim soyum komşunun değil:) Allah hepimize hayırlı evlat versin cinsiyeti çokta önemli değil.

yazık oğluma anne karnında kendinden büyük kardeşi ezsin, evlenince elin kızı ezsin
ay bence de ya yazık oğluna

evet canım haklısın
hepsinin tadı başkadır mutlaka
ama eğer ikinci bir çocuğum olursa allahım inşallah bu sefer kız verir bana

canim bisey diycem sana (o gorumcene iki tane bippp ledikten sonra) tup bebek tedavisi olanlarin cogu ilaclarin etkisiyle 2. cocuga farkinda olmadan hamile kalabiliyor. tup bebegi dogduktan sonra nasil olsa olmuyor diye korunmayip hamile kalan cok arkadasim var. Allah sana hayirlisini versin o gorumceninde agzini kapatsin.

Son düzenleme:

ayzan canım akıllıbıdık gerekli cevabı vermiş görümcene bize pek laf kalmadı.2 kızım var 3. hamileliğim bu.kesinleşmedi ama bu da kız olacak herhalde.kız çocukları çok merhametlidir.şimdiden bile kızlarım benim arkadaşım gibi.biraz moralim falan bozuk olsa ne kadar belli etmemeye çalışsamda hemen ikiside anlarlar.annecim ne oldu diye peşimde dolanırlar.çok seviyorum yavrularım benim

Son düzenleme:

senin görümce muhteşem yüzyılın etkisinde çok kalmış anlaşılan
Soy sadece erkekten mi yürür, hadi görümcenin oğulları Allah korusun kısır napacaz bitti soyu..
koskoca Peygamberimizin soyu kızlarından devam etti..

ben bugün 21.haftaya grdim ama 3. Ay bittikten snra vurulmaya başlanıyo diye duydum nete yaz dr yorumları böle yazmıştı. Bence bi sorun yaratmaz 1 ay snra 2.dozu vurulcm.

teşekkürler canım umarım sorun olmaz doktorum dönüş yapacak bakalım hayırlısı

ilerde kızım olursa kızının ismini çalabilirim

erkek doğurmayan haseki sultan olamıyor haberiniz yok mu

maşaALLAH bebişlerıne benimde hayalim ikiz bebeğim olsun hemde bir erkek bir kız :) yerim ben onları benim 2. Gebeliğmde seninki gbi olsun inşaALLAH sağlıkla hayırlısıyla cümlemiz kucaklarımıza alalım..

valla eşimden biliyorum ben hatırlatmadıkça annesini ne arar, ne gideriz.
giderken ben bişey alalım markette dur dersem alırız demesem aklına bile gelmez

ama benim annemle zaten komşuyuz aynı zamanda, her akşam eşim gelmeden çıkarım hallerini hatırlarını sorarım,
misafir gelse çıkarım çayları verip bulaşığı yerleştirip inerim
o yüzden ikizlerim için hep iki kız diye düşünmüştüm ama çok şükür biri kız..hayırlı olsnlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…