- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.421
ben de 20. hafta diye biliyorum:26:
ne demek olm
içersi dolu zaten bi de görümcenin patavatsızlıklarıyla şişmesin
ne zamandır hissediyosun hareketlerini
ben 2 tekme hissettim daha da bişey yok
hayır yerleri de dar insan bi bacağını kolunu uzatır bi gerinir falan büzüşük benim ikizlerim:26:
bilmiyorum umarım bişey olmaz söyledikleri tarihte gittim işte
benimkide daha çok yeni 4-5 gündür hissediyorum:) seninkilerin yeri der yavrucum hem iki kardeş muhabbet etmekten hareket etmeye fırsat bulamıyolardır:13:
kendileri çağırdıysa olmaz bişey
kıskaanç kadınaralarına çanta koyacam böyle giderse
herkes kendi tekmesiyle ilgilensin
ya kızlar istanbul'da mobilya üzerine bir çarşı vardı ismini unuttum. hatırlayanınız varmı
merhaba canım dünde bana aşı yaptılar.kaç haftalık hamilesin ??görümcem 20.haftada yapıyorlardı dedi ben 17+3 ken yaptırmış oldum o yüzden soruyorum böyle bişey var mı diye ..
kıskaanç kadın
modoko'mu acaba canım.
bıdık seninkilerin hareket alanı yokki nereye tekme atcaklar
garibanlar yazık birbirlerini tekmeliyodur
ayzan sen o dengesiz görümceni hiç kafana takma
var böyle patavatsız insanlar etrafımızda
benim oğlum olacak, buna da çok sevindim tabi ki ilk çocuğum neticede
ama hamileliğimi öğrenmeden önce hep kız isterdim ben de
hamile kalınca hayırlısı dedim elbette
ama çok severim kız çocuklarını
bıdık seninkilerin hareket alanı yokki nereye tekme atcaklar
garibanlar yazık birbirlerini tekmeliyodur
ay bence de ya yazık oğlunakız kesin tekme manyağı yapmıştır oğlanı
hem büyük hem de üstte..poposuyla dövüyordur
yazık oğluma anne karnında kendinden büyük kardeşi ezsin, evlenince elin kızı ezsin
evet canım haklısınsağol canım.2 oğlu var kendisinin,kız çocuğun ne keyifli olduğunu bilmediğinden böyle konuşuyo diye düşünüyorum.onun tek derdi kardeşinin soyu yürüsün.ben öldükten sonra çokta derdim değil benim soyumun yürümesi,ayrıca benim kızımda benim soyum komşunun değil:) Allah hepimize hayırlı evlat versin cinsiyeti çokta önemli değil.
sağol canım.2 oğlu var kendisinin,kız çocuğun ne keyifli olduğunu bilmediğinden böyle konuşuyo diye düşünüyorum.onun tek derdi kardeşinin soyu yürüsün.ben öldükten sonra çokta derdim değil benim soyumun yürümesi,ayrıca benim kızımda benim soyum komşunun değil:) Allah hepimize hayırlı evlat versin cinsiyeti çokta önemli değil.
valla 3 kişi olarak buradan görümcene
sesleniyoruz
....biiiiiiipp........ ............ .................
............. .....biiiiiiiiipppp..... .................
.......biiippp.......... biiippp.................
..............
tövbe tövbeeeee valla daha doğmadan ikizlerime küfür ettirmeyi öğretecek böyle cinsolar
valla kız halaya oğlan dayıya derler ya
senin kız halasına çekerse önce ben pataklarım
sağol canım.2 oğlu var kendisinin,kız çocuğun ne keyifli olduğunu bilmediğinden böyle konuşuyo diye düşünüyorum.onun tek derdi kardeşinin soyu yürüsün.ben öldükten sonra çokta derdim değil benim soyumun yürümesi,ayrıca benim kızımda benim soyum komşunun değil:) Allah hepimize hayırlı evlat versin cinsiyeti çokta önemli değil.
ben bugün 21.haftaya grdim ama 3. Ay bittikten snra vurulmaya başlanıyo diye duydum nete yaz dr yorumları böle yazmıştı. Bence bi sorun yaratmaz 1 ay snra 2.dozu vurulcm.
senin görümce muhteşem yüzyılın etkisinde çok kalmış anlaşılan
Soy sadece erkekten mi yürür, hadi görümcenin oğulları Allah korusun kısır napacaz bitti soyu..
koskoca Peygamberimizin soyu kızlarından devam etti..
kız kesin tekme manyağı yapmıştır oğlanı
hem büyük hem de üstte..poposuyla dövüyordur
yazık oğluma anne karnında kendinden büyük kardeşi ezsin, evlenince elin kızı ezsin
ayzan canım akıllıbıdık gerekli cevabı vermiş görümcene bize pek laf kalmadı.2 kızım var 3. hamileliğim bu.kesinleşmedi ama bu da kız olacak herhalde.kız çocukları çok merhametlidir.şimdiden bile kızlarım benim arkadaşım gibi.biraz moralim falan bozuk olsa ne kadar belli etmemeye çalışsamda hemen ikiside anlarlar.annecim ne oldu diye peşimde dolanırlar.çok seviyorum yavrularım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?