- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
- 66
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.421
icimde de siyah camasir vardi beyazimsi gorunuyor ama sulu bi islaklik. kokuda yok. sanirim akinti falan. aklim cikacakti. sabaha kadar uyuyamam artik offf
günlük ped koyarak takip et
pembemsiydi benim suyum
tövbe estağfurullah,allahın verdiği canın uzunluğunu kısalığını o mu belirlermişayy şu eski insanlar moral bozunca ellerine ne geçiyor acaba,hiç olgunluk yok bunlarda..benim de kayınvalidem yanımda,korkmuyorum doğumdan allah nasıl yazdıysa öyle olacak falan diyorum,,a a diyo korkutmak gibi olmasın işte ben şöyle doğum yaptım diye anlatmaya başladı şurda 15-20 günüm kalmış ne diye aklıma karpuz kapuğu sokuyorsun be kadın.Allah böyle insanlardan uzak tutsun.bebişlerimize sağlık versin.
Ya kızlar demın hafıf bır su ve bıraz beyaz akıntı geldı. Daha once hıc olmamıstı. Akıntım bıle yoktu yanı. Ama cok fazla degıl sadece camasırımı ıslatacak kadar. Daha zamanım var suyum gelmemıstır degıl mı? Korktum yaa 2 gun daha sınavım var umarım devamı gelmezNe olur ıyı bıseyler soyleyın.
geçen çarşamba bebişim 3300 çıktı normal yani abartı bir kilosu yok.kayınvaldemle konuşuyoruz ona kilosunu söyledim daha fazla büyümesin artık çıkartamazsın benim ilk çocuğumda 21 ikincide 14 dikiş atıldı dedi.anne ne yapmaya çalışıyosun korkutmaya mı dedim artık şaka yollu.manyak mısın kadın ne 21 dikişi diyemedim
seviyorum ama tuhaflar vesselam
canım o akıntıdır her gün oluyor bende.normalde olmazdı hamilelikte son zamanlarda abardı iyice yatarken birden kalktığımda falan oluyor özellikle:44::44::44:
Selam anneler.Benim kızım nihayet doğdu.Cuma sabah 6.45 te suyumun gelmesiyle uyandım.Hemen hazırlanıp hastaneye gittik.2cm açıklık vardı.Akşam 8e kadar açıklık artmadı.Suni sancı verdiler yine değişme olmayınca sezaryene aldılar.Suyum geldiği için beklemek istemedi doktorum.1 haziran gece 11.25 te zeynep ela aramıza katıldı.Bebeğimi çıkarır çıkarmaz doktor kontrol etti ve benim yanıma getirip öptürdüler.Kızım odaya çıkarken benimde dikişlerim atıldı.Şimdi ikimizde çok iyiyiz.Darısı sizlere inşallah.
günaydıııınnn
bizde erkenden kalkanlardanız
hatta bir süredir zatenn uyumayan da diyebiliriz
öylee zombi gibi
neyse teyzoşlar biz akşam doktorumuza gittik
bebişto 3900 olmuş
hala sancı yada açılma falan da yok
kıpır kıpır paşacık : )))
ama gelesi yok
doktor irilik nedeni ile ctesi sezeryan ile almanın özellikle bebek için iyi olacağını söyledi
hatta dediki eğer sadece sen zorlanacak olsan hiiiiç düşünmeden normali bekleticem ama
bebek çok zorlanır dedi bu nedenlede sezeryankararı alındı
hakkımızda hayırlısı ne diyelim
evde olmıycaz yine artık doğumdan sonra yazarım ama
haberiniz olsun istedim
öpüyoruzzz sizlerii görüşüürrrzzz annişlerrr
Hayirlisi olsun hakkinizda cnm.
Cumartesi Rabbim saglikla kavustursun bebisinle seni ins.
Omrunun sonuna kadar surdurecegin hem kutsal ve hemde cok zevkli annelik gorevine sadece 4-5 gun kaldi:)))
kızlar ya sürekli alttan muayene oluyorsunuz ya hani bir haftadan sonra
kişisel temizlik nasıl yapıyorsunuz siz
ağda mı yaptırdınız
ben hiç ağda yaptırmadım hep jiletle alıyorum
ee malum göremiyorum çok zor oluyor
her kontrolden önce alıyorum ama daha alttan bakmadı hiç
pat diye doğurursam ne olacak bilemiyorum
ben kendim yapıyorum ağdayı kendime..
bi tane aynam var, alıyorum karşıma
ne yapayım, öyle alışmışım ben de
ben geldim. kızlar an itibariyle hızımı alamayıp 9 tane hurma yedim. ben bu hurma işine de pek inanmamaya başladım. 10 gündür yiyorum. ses yok.
günaydıııınnn
bizde erkenden kalkanlardanız
hatta bir süredir zatenn uyumayan da diyebiliriz
öylee zombi gibi
neyse teyzoşlar biz akşam doktorumuza gittik
bebişto 3900 olmuş
hala sancı yada açılma falan da yok
kıpır kıpır paşacık : )))
ama gelesi yok
doktor irilik nedeni ile ctesi sezeryan ile almanın özellikle bebek için iyi olacağını söyledi
hatta dediki eğer sadece sen zorlanacak olsan hiiiiç düşünmeden normali bekleticem ama
bebek çok zorlanır dedi bu nedenlede sezeryankararı alındı
hakkımızda hayırlısı ne diyelim
evde olmıycaz yine artık doğumdan sonra yazarım ama
haberiniz olsun istedim
öpüyoruzzz sizlerii görüşüürrrzzz annişlerrr
canım benimde dr 3 ila 3500 arası dedi biz hala normal için bekliyoruz dr bazen 4 kilo bebek bile uzun boylu yada çatısı normal olan bir kadın tarafından gayet kolay doğurulabilecğni ama minyon zayıf kadınların b azen 3 kiloyu bile doğururken zorlanabilecğni söylemişti demekki dr un seni ona göre değerlendirdi
eveettt bunu bilmek çok daha farklı hissettiriyor insana
Allahım isteyen gönlünden geçiren herkese nasip etsin inş.
yirim ben oğluştomu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?