- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.441
günaydıııınnn
bizde erkenden kalkanlardanız
hatta bir süredir zatenn uyumayan da diyebiliriz
öylee zombi gibi
neyse teyzoşlar biz akşam doktorumuza gittik
bebişto 3900 olmuş
hala sancı yada açılma falan da yok
kıpır kıpır paşacık : )))
ama gelesi yok
doktor irilik nedeni ile ctesi sezeryan ile almanın özellikle bebek için iyi olacağını söyledi
hatta dediki eğer sadece sen zorlanacak olsan hiiiiç düşünmeden normali bekleticem ama
bebek çok zorlanır dedi bu nedenlede sezeryankararı alındı
hakkımızda hayırlısı ne diyelim
evde olmıycaz yine artık doğumdan sonra yazarım ama
haberiniz olsun istedim
öpüyoruzzz sizlerii görüşüürrrzzz annişlerrr
günaydınlar hanımlarbu gece rüya mıydı neydi bilmiyorum ama 2 kez sancı hissettim aahh dediğimi hatırlıyorum,sonra bu ne şimdi dedim kendi kendime doğum sancısı böyleyse fenaa:18:dedim..ondan mıdır bilmem bu sabah içimde bir korku var doğumun d si bile beni titretiyor,korkmuyorum derken:18:ne oldu böyle:18:
çatı meselesinde de uzun boylu minyon falan değişmiyo demişlerdi,geniş kalçalıların çatısı genişmiş diye duymuştum,benim ki genişteherkes kolay doğurursun sen diodu bu arada minyon tipliyimm
Günaydın kızlar bizimde bugün kontrolümüz var geçen hafta dr.um olmadığından başka dr.a gitmiştim bakalım kendi dr.umda ölçüler falan nasıl çıkcak?
2 gündür bebişin aşırı tepinmeleri azaldı hafifledi ne durumda merak ediyorum.
Bugün bi kez daha sezeryan tarihini konuşuruz epidural istiyorum ama yapılmıyomuş diye duydum ne hikmetse ısrar edicem bakalım.
Nstye sokuyolarmı bilmiyorum cinsiyetide tekrar sorcam herkes erkekmi diyo kafayı yicem bu saatten sonra çok üzülürüm
günaydın canım. doktor benim çatı kontrolünde çok rahat normal doğurursun demişti. minyon tipliyım.boyum da kısa. ama son kontrelde bebek iri olabilir demeye başladı. çatının uygun olması da yeterli değil normal için. tüm şartlar aynı anda olmalı. ne zormuş normal doğurmak. eskiden herkes nasıl normal doğuruyomuş anlamadım.
günaydınlar hanımlarbu gece rüya mıydı neydi bilmiyorum ama 2 kez sancı hissettim aahh dediğimi hatırlıyorum,sonra bu ne şimdi dedim kendi kendime doğum sancısı böyleyse fenaa:18:dedim..ondan mıdır bilmem bu sabah içimde bir korku var doğumun d si bile beni titretiyor,korkmuyorum derken:18:ne oldu böyle:18:
çatı meselesinde de uzun boylu minyon falan değişmiyo demişlerdi,geniş kalçalıların çatısı genişmiş diye duymuştum,benim ki genişteherkes kolay doğurursun sen diodu bu arada minyon tipliyimm
tofitaaaaa, odaniz harika olmus. Gule gule buyutun kuzuyu yakisikli odasinda
kızlar miğdemi üşüttüm herhalde
akşamdan beri ishal kusma mafoldum
hamileyken ne kadar zor herşey
kızlar miğdemi üşüttüm herhalde
akşamdan beri ishal kusma mafoldum
hamileyken ne kadar zor herşey
Günaydın kızlar..
zor we sewimiz bi gece gecirdik biz..
cok sancım oldu yine Allahım noluyo erken mi gelicek bu oğlan anlamadım
bide dün gece bizim burdaki yürüyüş parkurunda hafif yürümüştük 1 saat eşimle.
o ara sol bacagıma we kalcama sancı girmişti, dinlenince gecmişti..
dün gece wc ye kalkarken az kalsın düşüyodum, ayağa kalkar kalkmaz resmen delindi bacagım..
böyle olan warmı kızlar aranızda, sebebi nedir ?
yürüyüşten desem hep yürüyodum sonucta niye ilk defa dün gece oldu :44:
canımcım ben son 1 haftadır hergece bağırıyorum öyle uuykumda sancılanıp, eşim uyandırıyo resmen iyimisin diye..
rüya değil yani :) korkma bence, ne güzel wücudumuz doğuma hazırlanıyo..
hiç sancımız olmamasından iyidir bence..
bende bu catı meselesinin bünyeyle alakalı olmadıgını düşünüyorum.
benim 2 tane minyon, küççücük arkadasım catır catır normal doğurdu...
yarın bu saatlerde kısmetse 2.kızım selın dunyaya gelmiş olacak.ben de 2.çocuk annesı olucam.düşününce çok duygulanıyorum hislerim çok garıp.gözlerım doluyo falan.bu gece çok zor geçecek
Günaydın kızlar..
zor we sewimiz bi gece gecirdik biz..
cok sancım oldu yine Allahım noluyo erken mi gelicek bu oğlan anlamadım
bide dün gece bizim burdaki yürüyüş parkurunda hafif yürümüştük 1 saat eşimle.
o ara sol bacagıma we kalcama sancı girmişti, dinlenince gecmişti..
dün gece wc ye kalkarken az kalsın düşüyodum, ayağa kalkar kalkmaz resmen delindi bacagım..
böyle olan warmı kızlar aranızda, sebebi nedir ?
yürüyüşten desem hep yürüyodum sonucta niye ilk defa dün gece oldu :44:
canımcım ben son 1 haftadır hergece bağırıyorum öyle uuykumda sancılanıp, eşim uyandırıyo resmen iyimisin diye..
rüya değil yani :) korkma bence, ne güzel wücudumuz doğuma hazırlanıyo..
hiç sancımız olmamasından iyidir bence..
bende bu catı meselesinin bünyeyle alakalı olmadıgını düşünüyorum.
benim 2 tane minyon, küççücük arkadasım catır catır normal doğurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?