2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben sipinal sezeryan oldum ne lavman ne de sonda yapılmadı

bana da herkes erkek mi diye soruyordu aynen ama kız oldu doktorun dediği gibi..ameliyatta bebekten sonra dikişlerim yapılırken konuşuyoru hemşireler aaa göbek dümdüz oldu gördünüz mü diye yani sivri göbeğin artısı işte

günaydın kızlar bi yaramazlık yok inşş.. sessiziz bu sabah yine..
birazdan nilgün gelicek ve bnm kurabiyeleri tamamlıcaz inşşş.. resimleri akşama.

ben çok sıcaklıyorum yaa, klimanın altına kamp kurdum resmen..
inşş üşütmem, ama başka türlü de dayanamıyorum sıcaklara

son sayfayı yine göremiyorum bn bu arada

21 dikiş mi
ne kadar büyükmüş öyle valla nasıl abartmış yaa
resmen korkutuyorlar böyle yaparak

aman gez gez hiç bişey olmaz:))
son gezmeler bunlar tek başına ama öğle saatlerinde dışarda olma emi..
çok sıcak valla, fenalık geçirirsin

maşallah paşaya
sağlıkla al kucağına inşş cnmmm

kızlar miğdemi üşüttüm herhalde
akşamdan beri ishal kusma mafoldum
hamileyken ne kadar zor herşey

çok geçmiş olsun cnmm

yarın bu saatlerde kısmetse 2.kızım selın dunyaya gelmiş olacak.ben de 2.çocuk annesı olucam.düşününce çok duygulanıyorum hislerim çok garıp.gözlerım doluyo falan.bu gece çok zor geçecek

Allah kolay doğumlar nasip etsin cnm..
bi sorun çıkmadan ızını kucağına alırsın inşş...
resimlerini de bekliyoruz bu arada minik prensesinn

Günaydın kızlar
Doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı dilerim. Darısı başıma
Bacağa ve kuyruk sokumu kemiği ne bıçak saplanması gibi olan ağrı bana da oluyor. doktor eklemlerin ve kemiklerin yumuşayıp doğuma hazırlanıyor demişti. vücutta ağırlaşınca tabi adım bile atmak zor oluyor. bende çok zorlanıyorum.ama iyi bir şey böyle olması.

merhaba güzel anneler,benim için yarın bu saatlerde rabbm nasip ederse 9 aylık yolculuğum bitecek ve kızım gelecek dünyama bir tane dünya tatlısı oğlum var 3 yaşında,o kadar değişik duygular içindeyim ki sürekli ağlıyorum eşimle konuştum şimdi sevgi paylaştıkça artan birşeydir ağlama dedi oğluma duyduğum sevgiyi kızıma henüz hissetmiyorum ama yarın kollarımdayken durum ne olacak bilmiyorum inşallah şu ilk günleri sorunsuz oğlum etkilenmeden geçiririz.....

eveeetttt şimdi gelelim yapılacaklar listemize.. bayağı uzun bugün bitmeyebilir ama azimliyim..
eczaneden ilaç, tamirciden tlf alınacak.
iki paket yufkadan iki çeşit börek sarılacak,dolaba atılacak
bezelye alınıp ayıklanıp dolaba atılacak
pazar alışverişi yapılacak
camlar son kez inş silinecek,balkonlar yıkanacak
mutfak dolapları bir kez daha silinip içine özel kağıt yapıştırılacak
organik bulaşık ve çamaşır deterjanı yapılacak
hoşaf,komposto vs içmelik birşeyler hazırlanacak...
vakit kalırsa ev silinip süpürülecek..

işler bunlar kızlar.. börekten başladım şimdi.. akşama kdr zor biter gb.. ara ara belim ağrıyo,pozisyon değiştirmek ya da dinlenmek zorunda kalıyorum.. ödüm de patlamıyo değil,her tarafı alt üst ettim kasık ağrım da var. işler bitmeden hastane yolunu tutmayayım da çok üzülürüm walla işler yarım kaldı diye..

hayırlı sabhlar canlarım
iyisinizdir inşallah
dun benimde ege üniversitesinde kontrolüm vardı
ultrason ve nst çekildi ve ayrıyetten doktora tahlil sonuçları gösterildi
ultrasonda doktor bebeğin kilosunu söyledi 3100 dedi maşallahı var bebeğimin
nst de de bir sorun çıkmadı
doktora sonuçları gösterirken ağrılarımın çok olduığumunu söyledim
oda alttan muayene edip açılma olup olmadığını kontrol etti çok hafifte olsa bir açılma olduğunu söyledi
şikayetlerim artarsa hemen bekle gel dedi böyle işte

iyi bişeyse çekmeye razıyım. en azından doğumu kolaylastırıcaksa..
bende niye ooldgunu merak ediyodum, heralde wücut ağırlaştıgı için diyodum ama wallla bazen adım atamıyorum, bıcak gibi..

bi gerginim, bi gerginimkiiii sormayın..
böyle elimde olsa bütün cılgınlıkları yapmak istiyorum enerjimi atmak icin..
yarın misafirim gelicek ew berbat, walla üstünden gecicem kimse kusura bakmasın..
büyük temizliğimizi annem, kayınwalidem, görümcem we kardesim gelcek pazar günü yapıcaz insallah..
bebişimin kıyafetleride hazır, bugün ütülerini yapıcaz.
yarına da hastane cantamı hazırlıycam..

üzerimdeki bu gergin we negatif enerjiyi doğru kullanmam lazım..
eğer kimseyle konusmaz, muhatap olmazsam bugün bi sürü iş yapabilirim..
ama aksam kaynanamlarla hasta görmeye gidicez tam zamanı..!

keske 2 güne bölerek yapsan canım benim, fazla yüklenme wücuduna
bebişini yorma annesiii

merhaba kızlar...
annemdeyim...ohhhh ne keyif dememi bekliyorsunuz değil mi... cıx değil (( okulu özledim,zil sesini özledim...evde bunalıyorum
delimiyim neyim hakkaten ya
birazdan annemin misafiri gelecek...tam ev hanımı moduna girdim ayol...haşhaşlı çarşaf böreği,kek,patates salatası yaptık...annem hala mutfakta ben de oturdum şimdi...
sizlerde ne var ne yok???
iyisiniz diye umuyorum...

geldi mi üst üste gelir her şey,bizde de var sorunlar artık oğlum gelsin diyorum yoksa bana geliyorlar

gunaydınnn safak olmus 2 bende hala tık yok kızlar
nasılsınız bakalım hemencık gecmıse dalıp cıkıyorum

ben çok özlemedim okulu yyaa,ev hanımlığı rahat geldi,zaten yemekti temzlikti derken dün bi baktım eşim geldi.benim ufaklıklara söz vermiştim ii olursam karne vermeye gelirim diye ama canım o kadar bile gitmek istemiyor,ki evim okulun dibinde

geçmiş olsun dilekleriniz için çoksağolun kılzlar
televizyonun karşısında uyukluyorum
kafam kalkmıyor
akşam bi gaz sancısı çektim düşman başına

günaydın kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür bebeğim dönmüş
ama bu kadar dönerse kordonu dolayabilirmiş
ufak bir bebek olacakmış
2850 gr kilosu

selam güzel anneler..
doktordAn geldim çatı muaynesi oldum çok şükür herşeyım normal hazırız oğlumun gelmesiini beklioruz.
çatı muaynesi olacaklar kendinizi sakın sıkmayın çok kısa sürüyor sıktıkça acıyor ben biraz sıktım kendimi biraz yanmam var şuan benim gibi olan oldumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…