2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cok guzel ıyı hos yazmıssın ama ben zaten bu velete hamıle kalmak ıcın 15 ay bekledım aradada bı tane kurtajım var yıprandım
konu bebegımın neden dogmadıgı deıl ben sabretmeyıde ogrendım ama hayatımda hep normal dogum yapmak ıstedım ve bu kızın kanala gırmemıs olması benı sezeryana dogru ıtmesı benım sıkıntım
sonucta elbet eryada gec kucagımıza alıcaz veletlerı ıns ama bu normal dogum ıle ılsun ıstıyorum kendımı kestırerek deıl
buarada benım kızım ıcerde mutsuz olmus olsa bence erken dogmak ısterdı demekkı onu kasmıyorum mutlu edıyorumkı yerınden memnun

kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...

ayyy dr cıktım ya bı aglıorum kı sormayın hem korkuyorum:18:
hemde sevınıorum duygular karıstı ya ben yarın napıcammmmmmmm
ayyy ben anne mı olucam????oğluşumu görunce napıcammmmmm ????????
ben sımdıden böleyım kızlarrrr yarın eteklerım tutusucakkkk

gözün aydın canım
sağlıkla al kucağına bebişini inşallah

minilyacım hayırlısı olsun hakkınızda tatlım...
Allah'ım bunlar ne güzel heyecanlar böyle ya çok şükür öyle böyle geldik bu zamana kadar haziran anneleri olarak...bundan sonrasında da bir avazda,bir göz açıp kapamada alalım yavruları kucaklarımıza inşallah...

olipsscim bilmiyorum cnm ya işte diyorum ya delimiyim neyim nelerini özlediysem veletlerin

ayyy ne guzelllll maşşallah almıssın kucagına kızını koklasın bakalımmm bızde ınss yarın kavusuruz oğluşumlaa

ne kadar güzel ya sağ salim kucağına alırsın yavrunu inşAllahh bizlerede dua et bol bol
rabbim kolay bir doğum nasip etsin..

ne güzel bi haber yaaa. insallah sağ salim al bebeğini kucagına..
hiç stres yapma, mutlu mutlu git gel. söylediklerini doktorundan duymak için deli olan bi dolu anne war burda, şanslısın..
dualarımız seninleeeeeeeeee..

ben de geldim muayeneden
oglum iyiymis ama az kilo almis 100 gram almis 3060 olmus
gerci 37+2yim bugun kilo da 37+1 haftasi ile uyumlu yani
doktor minyon bebek 3200 falan dogar dedi
benim icin 3-3,5 arasi ideal zaten
cok korktugum cati muayenesini oldum pek bisey hissetmedim
catin musait dedi
bebek de minyon rahat dogar dedi
nstde ilk hareketsiz cikti bebek sanci da yoktu
ikinci kez girdim
alttan muayeneden sonra bebek hareketlendi duzenli ama dusuk seviyede sancim basladi
tabi ben yine hissetmedim
bebek catiya girmemis daha
uyun yeter dedi olcmedi
gunde yarimsar saat iki defa tempolu yuruyus yap dedi
kafa 37+3 karin 37+0 bacak da 36+4 cikti
randevulari da benim istegim dogrultusunda ctesiye aldik
artik dogur dedi doktor
izin cikti da pasamin niyeti yok henuz
benden hbrler boyle

maşallah canım ne güzel
inan senin adına çok mutlu oldum
inş sağlıkla alırsın kollarına minnakını

valla bende bugun söledım epıdural dıe yapmam dedı ıkınamazsın dedı

cnm son haftada gırıyorlarmıs ıns senın bebıste kanala gırerde normal yaparsın ıns....

ayyyy dök ıcını dök ıster sacmala ıster zırvala valla ınsan konusmadan zırvalamadan rahatlayamıor sımdı bugunde ben zırvalıcam sanırım yarın doguma gırecem tırstım galıbaa :18::18:

gözün aydın canım
sağlıkla al kucağına bebişini inşallah

ne kadar güzel ya sağ salim kucağına alırsın yavrunu inşAllahh bizlerede dua et bol bol
rabbim kolay bir doğum nasip etsin..

maşallah canım ne güzel
inan senin adına çok mutlu oldum
inş sağlıkla alırsın kollarına minnakını

hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok cok tsk ederım becom cum tabıkıde delı oluyordum o gun gelsın dıodum sevınıorummm ben bugunu hep beklıodum ama o gun geldıgınde de ınsan ıster ıstemez ılk dogumun olunca bıraz tırsıyor ıns kolay olur dogumum

ay bu benım için çok guzel haber.bana da ısrarla herkes erkek dıyor ve karnım sıvrı sadece göbeğimden aldım kılo.ınşallah benımkı de öyle püf sıye söner yarın

Allah kolay doğumlar nasip etsin cnm..
bi sorun çıkmadan ızını kucağına alırsın inşş...
resimlerini de bekliyoruz bu arada minik prensesinn

amin canım sağolasın.

ayy senle aynıyız.benım de 3 yaşında bı kızım var ve ben de yarın sabah doğuma gırıyrum.kızıma bakıp bakıp ağlıyorum.ama yarın bebeklerimizi gördüğümüz an bıtecek emınım butun sorular..onlar da canımızdan can...

ay yıkama balkon falan.kayar düşersin allah korusun.

7de miii:27 ben de yarın sabah 7 de doğuma gırıcem kısmetse.allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…