2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

elıfcım bulusuruz tabıykı neden olmasın baska topıkte arkadaslarım var onlarla gecen mart ayın ılk defa bır araya geldı ama gorustuk harıka bır gun gecırdık
bu topıktende bursalılarla bıar araya gelemk ısterım hepımız temmuz sonu ramazan gelmeden toparlanmıs oluruz ve bulusuruz cok ısterım kımse olmasada bız bulusuruz kız nedemek

ben geldim kizlar... gecmise bakamadim kim ne yapti???

benim kiz 2800 olmus boyu 49cm boya gitmis ya :26: iri bir bebek olmayacak dedi dr. bu arada bende milli oldum cati kontrolu yapti ama 1 dk surmedi heralde. biraz basiklik var ama normal dogurursun sorun olmaz dedi bebek baya asagida artik beklemeye basla 1 hafta daha doldurursan gelisimi tam olur sorunsuz dogurursun dedi insallah 1 hafta daha bekler daha da beklemesin zaten

ayy cnm benımya masalllah hakkaten benımkı gecen hafta 3450 ıdı sanırım sımdı en fazla 3550yada 3600 olmustur neyse cokta onemlı deıl tabıykıde ayy benım gıbı beklemedemısın yavrum sende kıyamamya cok sınır bozucu benım ıste ne sancım cıkıyordu ne bısı suyumda ıyı cıktı hep oyuzden bekledık

evet 40+1 oluyorum yarın bakalım ne dıcek ne olcak ıns pzt kadar beklemezsın sende bu gece doguru verırsın

Selam kızlar. Biraz yürüyüş yaptım geldim
Bugün evin heryerini ilaclandirdik. Ev göçüyor desem yeridir. Heryer dağınık ortada. Cumartesi beni temizlik bekliyor. Aksam 20 e bitiririm yavaş yavaş yaparsam diyorum. Heryer silinip,supurulecek. Camları silcem daha o gün.
Evdede yemek yapılacak yer yok
Esim dışlarda yeriz dedi. 2 gün yemek yapmicam diye seviniyorum valla

benimkide 15 gün önce 3400 gr dı bakalım yarın kaç olucazz..kesin 3 900 falan olmuşuzdur..

olur valla güzelde olur tunambaby bursada mesela o eşimle tanışıyor ama biz tanışmıyoruz.. çok iiyi olur bence

bizim bdt ler çok yakın. tırstım bak şimdi :) gerçi benim aşağı inmek şöyle dursun dönmedi bile kerata :) dr umuz poposuyla bakıo dünyaya dedi :) zaten sezeryan bu durumda mecbur ama pat die gitmek var bir de planlı gitmek var. neyse hayırlısı bakalım

eve yeni geldim...
annemdeyim ya bir çıkıyoruz o bu derken dışarıda işlerimizi halledip bu saatlerde dönüyoruz...
geçmişe bakıyordum bugün sabahtan yazılanlara tansel doğuma gitti diye düşündüm ama aşağıya baktım burada...
anacım doğurmadın değil mi???

merhaba kızlar bu arada

ayy aklıma ne geldı mayıs annelerıne bakıyordum daha mayıs ayında orka ıkı anne vardı bırının safak 1 bırının 2 ayy dıyordum hala dogurmamısslar nasıl beklıyolar resmen 9 ay 10 gunu doldurmuslar hatta gelıp bızım topıge yazmıstım bılmem hatırlayan varmı hala dogurmamıslar ayy ne zor dıe ahanda sımdı ben onlardan beter oldum yahu

inşallah yarın iyi haberler verirsin bize.
benim oğlan senin kız doğmadan gelmeyecekmiş. sıramızı bekliyoruz. ay artık doktora gitmek bile sıkıyor hayırlısıyla gelsinler.

dogurmadım anacım dogurmadım ahhh ahh bı dogursamda sızınde onunuz acılsa dımı

canımya sorma ne beklıyorsam yarın dananın kuyrugu kopuyor bakalım daha dr bekletcek halı yok ayy bı derse gıt eve pztsı salı gel dıe ozaman orda doguru verırım alın sıze pztsı derım

Son düzenleme:

sanırım aynı anda doktordaydık. randevun kaçtaydı. ben de akay daydım. 2:30 3:30 arası. ne güzel her şey yolundaymış. keşke benim oğlanın da kilosu az olsaydı biraz. 41 i beklerdim.

canim benimki biraz aceleci sanirim yoksa bizim daha gunumuz coook 32.haftada donmustu zaten. son 1 haftada baya asagi indi nst baglarken bile nerdeyse gobek deligimin biraz ustunden bagladi bugun. bi de dr. 5dk bir duzenli sancin, kanli akintin gelirse bebek hareketleri yavaslarsa hemen gel dedi ama aciklik yok sanirim onunla ilgili bisey demedi. gecen gittigimden 15 hazirandna sonra bekle demisti bugun artik hazirlikli ol dedi. gelecek de demedi ama hazirlikli ol ne demek

gerci bakarsin son gune kadarparmaginda oynatir bu kiz beni

Son düzenleme:

boşuna demiyorlar acıma acınacak hale düşersin diye temmuz anneleride belki seni görüp kendi topiklerinde konuşuyorlardır

inşallah yarın iyi haberler verirsin bize.
benim oğlan senin kız doğmadan gelmeyecekmiş. sıramızı bekliyoruz. ay artık doktora gitmek bile sıkıyor hayırlısıyla gelsinler.

ayy mıne yaa vallahı ne ınat velet bunlarya kız cekcegımız var bunlardan

9 ay 10 gun ne demek yaa ne sabır allahım ben 36 haftalık 2300gm dogmusum ve sımdıde sabırsız bıseyım

kaynanam kocamı hatırlamıyor oda benım tam tersım nasıl bır sabır var adamda anlatamam son dak kadar bekler

hatta ne dıcem sımdı otobuse bınıyoruz ben bı durak once hazırlıgımı yapıyorum hemen kapıya yaklasıyorum dugmeye basıyorum hazırlıklı beklıyorum elımde evın anahtarı

kocamda ıncegı duraga otobus yanasmak uzereyken dugmeye basar sonm sanıye otobus durunca poposunu kaldırır ıner kapının onune gelınce nahtarı cıkarır

ayy benım tam tersı bu kızda aynı babası ıste ne beklıyorumkı bende

ayy valla kocamla ben de aynı böyleyiz. o çok sakin. yetişiriz hallederiz modunda. ben panik atak. geciktik, yetiştiremiycez diye telaşlı hep. diyorumya bizimki babaya çekmiş. son anda dürtüklemeyle gelecekler. anam bi tane yeterdi ikinci uyuşuk geliyor. napcaz bilmem. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…