- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.221
kızlar giremedim foruma ancak yazabiliyorum. pzt saat 10.30 da prensesimi kucağıma aldım. epidural sezeryan oldum. bebişim 3.690 gr 50 cmolarak dünyaya merhaba dedi. sezeryan olmaktan korkmayın ben inanılmaz rahat ettim.6 saat sonra(uyuşma geçer geçmez) ayağa kalktım.her işimi kendim yaptım yapıyorum. çok memnun kaldım. anne olmak inanılmaz bir duygu ne desem nasıl anlatsam boş.yaşamadan anlayamıyor insan. kimler doğum yaptı bilmiyorum.geçmişe bakamadım. insallh hepiniz iyisinizdir.
bebişimi emdirdim.şimdi uyuyor. çok şükür hemen sütüm geldibol bol emdirmeye çalışıyorum.
bu arada hastane için 15 bebek bezi götürmüştüm tam yetti.1 saat daha fazla kalsaydık yetmeyecekti ona göre fazla fazla alın.
hasta bezi hiç kullanmadım.hep ped kullandım kanama az oluyor.hasta bezine bence gerek yokmuş.hastanede hep pamuğa sargı bezi sarılmış ped verdi. gece pedine göre küçük boyuttaydı ama yetti. birde battaniyemizi çok kirlettik. bebişe battaniye mutlaka fazla alın. ben 2 penye 1 polar aldım evden 1 tane daha getirdik kirletti minnoşum. 2 gecelik kullandım. oda terlemişimdir diye kendim değiştirdim kirlenmiyor.
emzik,pompa,biberon hiç kullanmadım.ama bugün evde pompayı kullandım.göğüslerim çok gergindi fazla sütü sağınca rahatlattı.
aklıma geldikçe ve fırsat buldukça yazarım yine.hepinize bebişlerinize bizden kocaman sevgiler
cnm çok üzüldüm anlattıklarına, daha önceden de hatırladım seni. bahsetmiştin durumundan...
o anda sen istemezsen dr zorlamaz sanırım, hem emin ol dr un eşinin değil senin ve bebeğinin tarafında olacaktır.
eğer mecbur kalır sezaryan olursan da şikayet etse bile zorunlu olmuş olacaksın..
çok zor bir durum senin için şuan cnm. sen de çok bol dua et kendin için, belki de hayırlısı böyle senin içinde.
yeter de artar bile
evi mi süsleyeceksiniz hastane odasını mı?
ben hiçbişey almamıştım ama arkadaşım kapı süsü yapmış getirmiş sağolsun
onu yatak odamın kaısına asıcam
oğlumun odası yok çünkü
canım benim ya şu karnın burnunda halinle nelerle uğraşmak zorunda kalıyorsun:2::2:
doktorun seni zorla normal doğuma zorlamaz eşinin şikayet etmesinden korkup da emin ol.çünkü eşin dava açsa bile bilirkişi raporu istiyor mahkeme o bilirkişiler de yine kadın doğumculardan oluşuyor.birincisi kimse meslektaşını satmıyor bende diş hekimiyim arkadaşımı dava etti bir gerizekalı ama bilirkişi hekimi haklı buldu.ikincisi tıpta net olan bir şey yokki doktorun o an hastanın tansiyonu yükselmişti bebek strese giriyordu zorunlu sezeryana aldım dese kimse ispatlayamaz onu ki doktorun emin ol daha iyi biliyordur o çakallıkları
o yüzden sana önceden tarih verip onu ameliyathane defterine yazdırıp kayda geçiremez o riski almaz ama seni doğumda da zorlamaz rahat ol sen.çoookkk öpüyorum.dualarım seninle
Cok rahatladim bunu okuduktan sonra.. dediginiz gibi yaklasimi doktorun sanirim. Cunku ben aglamaya baslayinca diger doktorlarlada tanistirdi bu kizimizi istemezse normale zorlamiyoruz eger ben burda olmazsam o gun falan dedi.
Evt karnim burnumda oyle seylerle ugrastim ki, anlatamam.. Dualariniz icin cok tesekkur ederim, Allah razi olsun..
Cok rahatladim bunu okuduktan sonra.. dediginiz gibi yaklasimi doktorun sanirim. Cunku ben aglamaya baslayinca diger doktorlarlada tanistirdi bu kizimizi istemezse normale zorlamiyoruz eger ben burda olmazsam o gun falan dedi.
Evt karnim burnumda oyle seylerle ugrastim ki, anlatamam.. Dualariniz icin cok tesekkur ederim, Allah razi olsun..
O_maygat, canim hatirladim seni, hikayen cok uzucu gercekten. Benim aklima soyle bir fikir geliyor ams yasal olarak mumkun mu bilmiyorum.
Dogumu haber verme kocana, hersey olup bittikten sonra gelsin. Zaten varligi seni daha cok sinirlendirir. Sezeryan olacagin icin nasilsa iki gun hastanede kalicaksin, ikinci gun haberi olsun mesela?
Parishilton, canim hayirli ugurlu olsun bebis, allah anali babali buyutsun. Darisi en kisa zamanda bizim basimiza
Sedaemin, yarin sezeryan olacakmis galiba, allah kolayliklar versin.
Tunababy, son haftalarda olcumler %15 hatali. Bebegin kilo verdigine pek inanmiyorum, bence yanlislik vardir.
kızlar alakasız olucak ama
hastaneye evlilik cüzdanını götürüyormuyduk?
kızlar alakasız olucak ama
hastaneye evlilik cüzdanını götürüyormuyduk?
canım bir kaç kişiden duydum ben götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?