2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bişey söylicem size saçma gelebilir ama söylemek zorundayım çünkü kimseye söyleyemiyorum çatlıycam.
kızımın agzı ve burnu kaynanama benziyor hatta esmerliğide, herkeste aynı seyi söylüyor ve ben bu duruma kıl oluyorum. bildiğiniz kadına trip yapıyorum evlerimiz yakın ilk torunda olunca 2 güne bir görmeye geliyor ama resmen gelsin istemiyorum. böyle kucağına almasını bile istemiyorum öpmesini söylemiyim dahi hani eskidende can ciğer olduğumuzu söyliyemem ama içime şeytan mı kaçtı nedir bu durum anlayabilmiş değilim kötü bişi yaptıklarıda yok bana ama ben niye böyle oldum çok mu kötüyüm neyimmmmmm

kızlar giremedim foruma ancak yazabiliyorum. pzt saat 10.30 da prensesimi kucağıma aldım. epidural sezeryan oldum. bebişim 3.690 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedi. sezeryan olmaktan korkmayın ben inanılmaz rahat ettim.6 saat sonra(uyuşma geçer geçmez) ayağa kalktım.her işimi kendim yaptım yapıyorum. çok memnun kaldım. anne olmak inanılmaz bir duygu ne desem nasıl anlatsam boş.yaşamadan anlayamıyor insan. kimler doğum yaptı bilmiyorum.geçmişe bakamadım. insallh hepiniz iyisinizdir.
bebişimi emdirdim.şimdi uyuyor. çok şükür hemen sütüm geldi bol bol emdirmeye çalışıyorum.
bu arada hastane için 15 bebek bezi götürmüştüm tam yetti.1 saat daha fazla kalsaydık yetmeyecekti ona göre fazla fazla alın.
hasta bezi hiç kullanmadım.hep ped kullandım kanama az oluyor.hasta bezine bence gerek yokmuş.hastanede hep pamuğa sargı bezi sarılmış ped verdi. gece pedine göre küçük boyuttaydı ama yetti. birde battaniyemizi çok kirlettik. bebişe battaniye mutlaka fazla alın. ben 2 penye 1 polar aldım evden 1 tane daha getirdik kirletti minnoşum. 2 gecelik kullandım. oda terlemişimdir diye kendim değiştirdim kirlenmiyor.
emzik,pompa,biberon hiç kullanmadım.ama bugün evde pompayı kullandım.göğüslerim çok gergindi fazla sütü sağınca rahatlattı.
aklıma geldikçe ve fırsat buldukça yazarım yine.hepinize bebişlerinize bizden kocaman sevgiler

ay cnm ya..
şahsen ben de uyuz olurum herhalde bnm ki kv ye benzerse
bnm abimin kızı da yengemin annesine benziyodu ilk doğduğunda ama nasıl.
kadın da iyidir ama azcık cinstir işte.
hatta ilk yürümeye başladı yürüyüşü bile o kadına benziyodu.
ama sonra tamamen değişti, şimdi her gören bana benzetiyor yiğenimi.
yani zaman geçtikçe değişiyo bebekler

gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebğini maşallah ikinizedeeeee

iyi akşamlar kızlar geçmişie henüz bakmadım direk dalıyorum kontrolden geldik
kızım 3 3buçuk arasıymış kilosu doğum kanalına girmişiz sonunda
nst de biraz sancı çıktı ebe bunların sinek sancıları oldğnu söyledi
sanırım doğumum yaklaşıyor
doktor 5 gün içinde yüzde 80 ihtimal olabilir dedi
benden haberler şimdilik bu kadar

Evt, ne gelirse Allahtan diyip sabir cekiyorum ve dediginiz gibi hayirlisi bu belki bnm icin diye dusunmeye basladim. Bgn doktordan cikinca cok kotu oldum, sinirlerim cok bozuldu. Ama sonradan dusununce doktorunda soylediklerini sanirim o da kendini garantiye almak istiyor. 

hastaneye cnm benimde oda yok kaynanamla oturuyom ben 4 oda var 1 oda olsaydı olurdu süsünü bende yatak odamın kapısına asıyorum

Cok rahatladim bunu okuduktan sonra.. dediginiz gibi yaklasimi doktorun sanirim. Cunku ben aglamaya baslayinca diger doktorlarlada tanistirdi bu kizimizi istemezse normale zorlamiyoruz eger ben burda olmazsam o gun falan dedi.
Evt karnim burnumda oyle seylerle ugrastim ki, anlatamam.. Dualariniz icin cok tesekkur ederim, Allah razi olsun..

allah sana sabır versin arkadaşım

cnm mrk ettim cevaplamak istemezsen cevaplama tabi ama...
peki bebk doğduktan sonra ne yapıcaksın, bakıcak durumun var mı?
çalışıyo musun, eşin mi destek olacak sana boşandıktan sonra da?

O_maygat, canim hatirladim seni, hikayen cok uzucu gercekten. Benim aklima soyle bir fikir geliyor ams yasal olarak mumkun mu bilmiyorum.
Dogumu haber verme kocana, hersey olup bittikten sonra gelsin. Zaten varligi seni daha cok sinirlendirir. Sezeryan olacagin icin nasilsa iki gun hastanede kalicaksin, ikinci gun haberi olsun mesela?
Parishilton, canim hayirli ugurlu olsun bebis, allah anali babali buyutsun. Darisi en kisa zamanda bizim basimiza
Sedaemin, yarin sezeryan olacakmis galiba, allah kolayliklar versin.
Tunababy, son haftalarda olcumler %15 hatali. Bebegin kilo verdigine pek inanmiyorum, bence yanlislik vardir.

sorma canım ya nasıl şok oldum anlatamam
ben 3 e yakınlaşmıştır diye beklerken
% 15 aşağıya olmaz inşallah canım

kızlar ben yarın knt gidicem kaç kişi var knt gidecek ben 4 günde 1 gidiyorum artık bide salı gidicem doğurmazsam haftaya cuma kesin doğumum var
inş herkes hayırlı haberlerle gelir

Dogum yapan anneler.Gozunuz aydin.Allah bebeginizi anali babali buyutsun
Tek tek alinti yapmadim.Cok üsengecim.Gecmisi bile okuyasim yok
Skldimda evde.Patladim boyle,temizlikde yapamiyorum
Tirnaklarimi ojeledim,cikardim. 3 kere tekrarlandi bu

Simdide uzandim. Son 1 saatin gecmesini bekliyorum. Esim isten cikinca haber verip disarda buluscez

O_Maygat; canim cok uzuldum durumuna.Allah yardimcin olsun

Doktora gidenler olmus bugun,ne guzel haberlerle donmussunuz. Dogurun artik

Bu arada
dogum yapan anneler su ara cok tembelim.Normalde burda gorduklerimi dogum listesine ekliyordum.
Ama dogum listesi topicine yazarsaniz benim icin cook kolay olur sizleri eklemek
Sonra neden eklenmedim denmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…