- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.201
Selam kızlar.Dün 11:35'de spinal sezeryanla oğluma kavuştum.3540kg 51 cm. Bugün hastaneden çıktık ikimizde iyiyiz geçmişi okuyamadım umarım diğer doğuma giden arkadaşlarda bebeğine kavuşmuştur darısı bekleyenlerin başına.
Selam kızlar.Dün 11:35'de spinal sezeryanla oğluma kavuştum.3540kg 51 cm. Bugün hastaneden çıktık ikimizde iyiyiz geçmişi okuyamadım umarım diğer doğuma giden arkadaşlarda bebeğine kavuşmuştur darısı bekleyenlerin başına.
kızlar ıcımde bı degısık duygu var yarınkı kontrol benım ıcın cok onemlı haftaya gel dıcek halı yok yınehafta kalmadı nede olsa dımı
neyse sımdı bugun butun camlarımı sıldım ıkı odamın perdesını yıkadım astım evımı derleyıp toparladım buzdolabımın ıcını sıldım akstre urunlerımı parlattım mutfak dolaplarımı ustunden sıldırdım
sımdı hemen supurge tutucam vıledayla sılıcem ve banyolarımı ovucam
yarın sabahta dr gıtmeden bı guzel toz alırım bellımı olur belkı hadı doguruyorsun falam der aahhh ahhhben okdar sanslı deılım
suanda belım agrıyor ama umrum deıl evın heryerı dezenfekte edesım var bı enerjı geldı bana koca gobegımle balkonumu bıle ovdum 4 posta camasır yıkadım astım allahtan utum yok
hee bıde kızımın harektlerını kontrol edıyorum devamlı oda sakınde olsa yerınde
ayyy temızlık yapcak varmı yardıma geleyım ben
yarın kayınvalidenin günü var.
bi tepsi börek yapıcam,içini şimdiden mi yapsam sabah mı yapsam bilemedim.
şuan çok üşeniyorum, sabah yapsam yetiştirebilir miyim ki?
maşallah canım allah analı babalı büyütsünSelam kızlar.Dün 11:35'de spinal sezeryanla oğluma kavuştum.3540kg 51 cm. Bugün hastaneden çıktık ikimizde iyiyiz geçmişi okuyamadım umarım diğer doğuma giden arkadaşlarda bebeğine kavuşmuştur darısı bekleyenlerin başına.
Sen de farkettin degil mi, nasil bir sans bu anlamadim gitti?!sen ne zaman temizlik yaptırsan yağmur yağıyor zaten
saol canım senin kurabiyelerin fotosunuda bekliyorum nilonun kurabiyelerde çok güzel olmuştu..
bu arada Nilo nerdesin canım ?
saol canım becerdik işte bişiler çalışınca oluyor
kızlar bu arada eşime ygs de görev çıktı
daha doğrusu ben istemesini istemiştim
çünkü her görev 100 tl demek, 4 sınav çıktı 400 tl
sabah 8-9- gibi gidip 1 gibi gelecek
yalnız sorun şu ki tarihleri 16-17-23-24 haziran
yani benim doğumum için riskli tarihler
kocamsız doğurmak istemiyorum ama o zamana gelecek diye bişey de yok
ayrıca 400 tl de çok iyi para, çünkü hiçbişey yapmıcak gerçekten de, sadece gidip salonda başkanlık edicek
dün onaylayım mı diye bana sordu ben de onayla dedim
siz olsaydınız napardınız gönderir miydiniz eşinizi?
yanında cep telefonunu almıyorlar
fakat acil bir durum olursa okulun tlfnundan ulaşabilirim diye düşünüyorum
br de evde yalnız değilim, babam da bende kalıyor
babamla hemen taksiye atlar gideriz diyorum
bir de sizin fikirlerinizi alayım, siz olsanız napardınız?
kızlar geldim şimdi dr dan...
ama biraz cnm sıkıldı
bebeğin boynuna bi kere kordonu dolanmış.
gerçi ısrarla srdum normal doğuma engel mi diye ama dr da hayır şuanki haliyle engel değil dedi.
ama bebeğin hareketlerini çok iyi takip et dedi, aksi bi durumda gel hemen dedi.
annemde kafamı karıştırdı, sezaryana mı yönlendirmeye çalışıyo acaba die.
ama öyle olsa derdi ki normal doğum zor olur böyle derdi, aksine bmyle de normal doğurabilirsin dedi.
onun dışında bebeğin başı çok aşağıya düşmemiş daha, ama buna da güvenme.
birden aşağı inebilir dedi, sonuçta sancın ve kasılmana bağlı onun aşağı inmesi dedi.
kilomuz 3352gr mış, suyum çok iyiymiş, plesanta da öyle.
bu haftalarda karın ölçüsünü falan çok iyi alamıyoruz çünkü nefes hareketleri yapıyor dedi.
bi de tam usg deyken hıçkırıyodu bnm ki:)
haftaya da sabahtan gel çatı muayenesi yapıcam dedi
yani doğumda yapmışcakmış, ben yanlış anlamışım. gerçi haftaya 38+6 olucam, bdt çok yaklaşmış olucak.
o zamana kadar doğum da başlayabilir dedi.
öyle olursa hemen gel dedi.
işte öyle, ben şimdi takıldım ama bu kordon dolanma işine
Kizlar benm kafam cok karisik, yorumlariniz rahatlaticak die umut ediyorum. Cunku gunluk tek eglencem kk / haziran anneleri.. Hatta muhabbet az olunca uzuluyorum nie yazmiyor bi kizlar die.. Daha once yazmistim ama gecmiste gormeyen olabilir, dualarinizi almistim. Ben bosanma asamasindayim , 38+2 gunlukte hamileyim. Donus olmayacak bi yerdeyiz. Dava acildi. Esimden uzun suredir sadece normal dogur, sezeryan dogurma gibi mailler aliyorum. Duygusal olarak nasilsin halin nicedir diye soran yok. Artik bunlarida beklemedigim icin uzulmuyorum ama sezaryan dogurma zart zurt diye mailler alinca cok bozuluyorum sanki kendi doguracak. Bu arada bosanma sebebimiz asiri derecede cimrililik, bilgisayar bagimliligi ve ailesinin tutumlari genel olarak.. Yani bnm sagligim icin normal tavsie edilmiyor.
Neyse bgn kontrolum vardi, gittim. Normal dogumdan cok korktugumu ve vucudumun bunu tolere edemeyecegini ama sezaryan icinde tarih almak istemedigimi isaret gelmesini beklemek istedigimi soyledim. Doktorumda sana zaten sezaryan tarihi veremem dedi. Esin sikayetci olabilcek bi tip dedi. Kizim 3600, haftaya cati kntrolunu yapariz dedi. Isaret gelince doguma aliriz , seni zorlamam eger istersen o gun sezeryana aliriz dedi..
Su an tek korkum, beni o an normale zorlarlar mi?? Zorunlu olmak istemiyorum, tek olayim bu.. Bu saatten sonra doktorda bulmaktan korkuyorum. Napcami biliyorum
Akliniza gelirsem nolur dua edin Bu kardesinize, cok zor durumlardayim
Ya bende anlamış değilim, ne yiyip ne içiyonuz bayanlarrr hamişken suyuma kadar kocam verirdi yemek ondandı temizliğe kadın geliyor şimdide annem sağolsun anladım ki ben hakketten tembelim hamile değilken bile haftasonları temizlik işkence gelirdi ayakta alkışlıyorum sizleriiiiikızlar nasıl enerjı var sizde valllaa maşallahhh benım gidip su içicek dermanım yok
içi hazır olsa daha rahat olur sanki senın için
Kizlar benm kafam cok karisik, yorumlariniz rahatlaticak die umut ediyorum. Cunku gunluk tek eglencem kk / haziran anneleri.. Hatta muhabbet az olunca uzuluyorum nie yazmiyor bi kizlar die.. Daha once yazmistim ama gecmiste gormeyen olabilir, dualarinizi almistim. Ben bosanma asamasindayim , 38+2 gunlukte hamileyim. Donus olmayacak bi yerdeyiz. Dava acildi. Esimden uzun suredir sadece normal dogur, sezeryan dogurma gibi mailler aliyorum. Duygusal olarak nasilsin halin nicedir diye soran yok. Artik bunlarida beklemedigim icin uzulmuyorum ama sezaryan dogurma zart zurt diye mailler alinca cok bozuluyorum sanki kendi doguracak. Bu arada bosanma sebebimiz asiri derecede cimrililik, bilgisayar bagimliligi ve ailesinin tutumlari genel olarak.. Yani bnm sagligim icin normal tavsie edilmiyor.
Neyse bgn kontrolum vardi, gittim. Normal dogumdan cok korktugumu ve vucudumun bunu tolere edemeyecegini ama sezaryan icinde tarih almak istemedigimi isaret gelmesini beklemek istedigimi soyledim. Doktorumda sana zaten sezaryan tarihi veremem dedi. Esin sikayetci olabilcek bi tip dedi. Kizim 3600, haftaya cati kntrolunu yapariz dedi. Isaret gelince doguma aliriz , seni zorlamam eger istersen o gun sezeryana aliriz dedi..
Su an tek korkum, beni o an normale zorlarlar mi?? Zorunlu olmak istemiyorum, tek olayim bu.. Bu saatten sonra doktorda bulmaktan korkuyorum. Napcami biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?