2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

Selam kızlar.Dün 11:35'de spinal sezeryanla oğluma kavuştum.3540kg 51 cm. Bugün hastaneden çıktık ikimizde iyiyiz geçmişi okuyamadım umarım diğer doğuma giden arkadaşlarda bebeğine kavuşmuştur darısı bekleyenlerin başına.

hayırlı olsun, gözün aydın. Sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah.

hayirli olsun, saglikla buyut bebegini Allah anali babali buyutsun canim

hayırlı olsun canım sağlıklı uslu bir bebek olur inşallah. darısı bizlere. bende inşallah yarın doğmuş stresten kurtulmuş bir şekilde yazarım şu topiğe doğurdum diye.

ecem006 bebeğin hayırlı olsun cnmmm...

ay kızlar ben de bi uyumuşum, annem 3 kere aramış beni.
ama ben rüyamda minesualp beni arıyo diye görüyorum
öğlen randevu vardı diye öğle yemeği de güme gitti tabi, bi acıkmışım sormayın.
şimdi karnımı doyurdum ama sersem gibiyim.
sabah 6 buçuktan beri ayaktayım tabi, drdan önce biraz ev işi yapmıştım, yorgun düşmüşüm sanırım...

Bende camları sileyim dedim. Çok pisler. Ama beceremedim
Cumarteside kız kardesimi çağırdım ev temizliğine. Anamdan fayda yok,neysesi kız kardesim var

yarın kayınvalidenin günü var.
bi tepsi börek yapıcam,içini şimdiden mi yapsam sabah mı yapsam bilemedim.
şuan çok üşeniyorum, sabah yapsam yetiştirebilir miyim ki?

canım sana doğum enerjısı gelmiş ama enerjın üstünde olsun bu kadar yorma kendini normal yapıcaksın hayırlısıyla enerjını bebişine sakla

yarın kayınvalidenin günü var.
bi tepsi börek yapıcam,içini şimdiden mi yapsam sabah mı yapsam bilemedim.
şuan çok üşeniyorum, sabah yapsam yetiştirebilir miyim ki?

kızlar nasıl enerjı var sizde valllaa maşallahhh benım gidip su içicek dermanım yok
içi hazır olsa daha rahat olur sanki senın için

sen ne zaman temizlik yaptırsan yağmur yağıyor zaten
Sen de farkettin degil mi, nasil bir sans bu anlamadim gitti?!

saol canım senin kurabiyelerin fotosunuda bekliyorum nilonun kurabiyelerde çok güzel olmuştu..
bu arada Nilo nerdesin canım ?

saol canım becerdik işte bişiler çalışınca oluyor

Sagol canim, senin kurabiyelerde paketlenince daha bir baska guzel olmus. Ben bugun sabahtan nst'ye girdim. Tabii ki sanci cikmadi, zaten bebise bakmak icin cagiriyormus doktorumuz. Onun da keyfi yerinde, hiiiic cikasi yok! Sonra kocamla karsiya gectim, kuafore gittim manikur pedikur yaptirdim, sacimi kestirdim. Arkadasimla bulustum, dogum ve bebek disinda birseylerle gunumu gecirdim, iyi oldu. 16:30da kocam aldi beni, beraber geri geldik eve. Bir saat uyudum, biraz sonra yemegimizi yeriz.

Ben olsam yollardim, goruyorsun halimizi dogumun vakti saati belli olmuyor, 400 lira da az para degil. Kaldi ki dogum sancin baslasa bile en az 8 saat surecek, yetisir kocan her sekilde meraklanma

Masallah tospik pasaya tatlim hic dert etme kordon olayini, zaten riskli bir durum olsa soylerdi kadin.

Bu arada ben hala hastane cantasini kapamis degilim, bir de daha hastaneye gidecek susler pusler kurabiyeler falan da bir araya getirilemedi.
Benim kiz nasilsa daha icerde diye elim varmiyor canta toplamaya...

Kizlar benm kafam cok karisik, yorumlariniz rahatlaticak die umut ediyorum. Cunku gunluk tek eglencem kk / haziran anneleri.. Hatta muhabbet az olunca uzuluyorum nie yazmiyor bi kizlar die.. Daha once yazmistim ama gecmiste gormeyen olabilir, dualarinizi almistim. Ben bosanma asamasindayim , 38+2 gunlukte hamileyim. Donus olmayacak bi yerdeyiz. Dava acildi. Esimden uzun suredir sadece normal dogur, sezeryan dogurma gibi mailler aliyorum. Duygusal olarak nasilsin halin nicedir diye soran yok. Artik bunlarida beklemedigim icin uzulmuyorum ama sezaryan dogurma zart zurt diye mailler alinca cok bozuluyorum sanki kendi doguracak. Bu arada bosanma sebebimiz asiri derecede cimrililik, bilgisayar bagimliligi ve ailesinin tutumlari genel olarak.. Yani bnm sagligim icin normal tavsie edilmiyor.
Neyse bgn kontrolum vardi, gittim. Normal dogumdan cok korktugumu ve vucudumun bunu tolere edemeyecegini ama sezaryan icinde tarih almak istemedigimi isaret gelmesini beklemek istedigimi soyledim. Doktorumda sana zaten sezaryan tarihi veremem dedi. Esin sikayetci olabilcek bi tip dedi. Kizim 3600, haftaya cati kntrolunu yapariz dedi. Isaret gelince doguma aliriz , seni zorlamam eger istersen o gun sezeryana aliriz dedi..

Su an tek korkum, beni o an normale zorlarlar mi?? Zorunlu olmak istemiyorum, tek olayim bu.. Bu saatten sonra doktorda bulmaktan korkuyorum. Napcami biliyorum

Akliniza gelirsem nolur dua edin Bu kardesinize, cok zor durumlardayim

cnm çok üzüldüm anlattıklarına, daha önceden de hatırladım seni. bahsetmiştin durumundan...
o anda sen istemezsen dr zorlamaz sanırım, hem emin ol dr un eşinin değil senin ve bebeğinin tarafında olacaktır.
eğer mecbur kalır sezaryan olursan da şikayet etse bile zorunlu olmuş olacaksın..
çok zor bir durum senin için şuan cnm. sen de çok bol dua et kendin için, belki de hayırlısı böyle senin içinde.

kızlar doktordan geldim az önce
şoklar içindeyim şu anda
bebeğim geçen hafta 2850 ydi
bu hafta 2700 civarı dedi
suyunun azalması kilo almasını engellermiş
haftaya çarşamba tekrar çağırdı
eğer kilo almazsa alıcak herhalde

Son düzenleme:
kızlar nasıl enerjı var sizde valllaa maşallahhh benım gidip su içicek dermanım yok
içi hazır olsa daha rahat olur sanki senın için
Ya bende anlamış değilim, ne yiyip ne içiyonuz bayanlarrr hamişken suyuma kadar kocam verirdi yemek ondandı temizliğe kadın geliyor şimdide annem sağolsun anladım ki ben hakketten tembelim hamile değilken bile haftasonları temizlik işkence gelirdi ayakta alkışlıyorum sizleriiiii

Canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı. Allah yardımcın olsun kolay doğumlar versin sen istemedikten sonra kimse zorlamaz bence

canım benim ya şu karnın burnunda halinle nelerle uğraşmak zorunda kalıyorsun:2::2:
doktorun seni zorla normal doğuma zorlamaz eşinin şikayet etmesinden korkup da emin ol.çünkü eşin dava açsa bile bilirkişi raporu istiyor mahkeme o bilirkişiler de yine kadın doğumculardan oluşuyor.birincisi kimse meslektaşını satmıyor bende diş hekimiyim arkadaşımı dava etti bir gerizekalı ama bilirkişi hekimi haklı buldu.ikincisi tıpta net olan bir şey yokki doktorun o an hastanın tansiyonu yükselmişti bebek strese giriyordu zorunlu sezeryana aldım dese kimse ispatlayamaz onu ki doktorun emin ol daha iyi biliyordur o çakallıkları
o yüzden sana önceden tarih verip onu ameliyathane defterine yazdırıp kayda geçiremez o riski almaz ama seni doğumda da zorlamaz rahat ol sen.çoookkk öpüyorum.dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…