- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.381
ya ne bileyim hamileliğin başından beri 3 kilo almışsın, 20. haftadasın bana hiçte çok gelmedide oyüzden şaşırdım. Bu arada bende 3 kilo aldım ama şu an üzülüyorum :)
canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
evet ya çok heycanlanıyo insan evet 3 kilo almışm banada çok geldi doktorumada yanlız şöyle bi durum var ben zaten kilolu bir bayanım 79 kiloyla hamile kaldım oyüzden fazla geliyo
benim kızın böyle yüzü açık bir foto vereceğini hiç sanmıyorum
minik oğlan verir de kızcık asla vermez..ne zaman kontrole gitsek ya bacaklar kapalı yada arkasını dönmüş vaziyette
naz küpüm benim
ilk ayda almadım hatta 2 kilo verdim sonra 1 kilo aldım bu ay 3 kilo almış normali ayda 1 buçuk kilo alınması gerekiyomuş benim bu ay fazla oldu
tamam cnm şimdi anladım bu ay için fazla almışsın, neyse önümüzdeki ay dengelersin:)
bende 3 kilo aldım hedefim 10 kiloyla bitirmek ama bakalım biraz zor gibime geliyo
bende 3 kilo aldım, ama benim hiç miğdem bulanmadı ilk üç ayı hiç sorunsuz geçirdim ama yinede fazla hareket etmedim 1.5 kilo ordan kaldı, ama bu ay yarım kilo almışım oda bebeişimdir belki 434 gr olmuş :)
bende 3 kilo aldım hedefim 10 kiloyla bitirmek ama bakalım biraz zor gibime geliyo
benim kızın böyle yüzü açık bir foto vereceğini hiç sanmıyorum
minik oğlan verir de kızcık asla vermez..ne zaman kontrole gitsek ya bacaklar kapalı yada arkasını dönmüş vaziyette
naz küpüm benim
evet canım bebişindir bende 21+2 gunlükken bebeğim o kadardı e bunun kan fazlalığı var amnıyo sıvısı rahım falan hepsi büyüyo ve vücutta ağırlık yapıyo benımde hiç mide bulantım olmadı çok rahattım düzenli 5 buçuk ayda 3 kilo aldım inşallah 10 kiloyla bitiririm.
ben şimdiden 9 kilo aldımmm
heytttt var mı benle yarışcak
:))) mümkünse bu alanda yarışmayalım:))) ama başlama kilon çok azsa belki ondandır kaç kiloyla hamile kaldın
kızlar doktorum prog. daki kadın doğumcu sunucu adam vardı ya o online soruları cewaplıyor nete şimdi sorularınız varsa orda online soru yolluyorsunuz o da cevaplayabildğini cewaplayacakmış bende netten arayacağım şimdi kanald nin sitesinde önemli sorularınız varsa yollayın :) haberiniz olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?