2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya ne bileyim hamileliğin başından beri 3 kilo almışsın, 20. haftadasın bana hiçte çok gelmedide oyüzden şaşırdım. Bu arada bende 3 kilo aldım ama şu an üzülüyorum :)

ilk ayda almadım hatta 2 kilo verdim sonra 1 kilo aldım bu ay 3 kilo almış normali ayda 1 buçuk kilo alınması gerekiyomuş benim bu ay fazla oldu

evet ya çok heycanlanıyo insan evet 3 kilo almışm banada çok geldi doktorumada yanlız şöyle bi durum var ben zaten kilolu bir bayanım 79 kiloyla hamile kaldım oyüzden fazla geliyo

ya ne bileyim hamileliğin başından beri 3 kilo almışsın, 20. haftadasın bana hiçte çok gelmedide oyüzden şaşırdım. Bu arada bende 3 kilo aldım ama şu an üzülüyorum :)

evet canım nazlı olacak seninki o zaman benimkide çok kapadı kendini ama doktor en sonunda beni yan yatırdı ve odan yakaladı görüntüyü cd de görsen koluyla kapatıyo yüzünü gözünü buruşturuyo beni rahat bırakın der gibi nazlarını yiyim ben onların.

bende 3 kilo aldım hedefim 10 kiloyla bitirmek ama bakalım biraz zor gibime geliyo

bende 3 kilo aldım, ama benim hiç miğdem bulanmadı ilk üç ayı hiç sorunsuz geçirdim ama yinede fazla hareket etmedim 1.5 kilo ordan kaldı, ama bu ay yarım kilo almışım oda bebeişimdir belki 434 gr olmuş :)

evet canım bebişindir bende 21+2 gunlükken bebeğim o kadardı e bunun kan fazlalığı var amnıyo sıvısı rahım falan hepsi büyüyo ve vücutta ağırlık yapıyo benımde hiç mide bulantım olmadı çok rahattım düzenli 5 buçuk ayda 3 kilo aldım inşallah 10 kiloyla bitiririm.

benimki biraz large galiba ya :)))))heryerini gördüm; okadar hareketli ki ultrasonda 10 dak heryerini gösteriveriyo, amuda kalkıp totosunu izlettiği bile var, hele ayrıntılıda 20 dak. 6 videosu var hepsinde ayrı yeri gözüküyo ona rağmen 2 doktorda cinsiyetinde yanılırsa artık yapacak bişi yok. ayrıntılıda cinsiyet kesinleşince pembe dantelli ayakkabı aldım bile :)

hadi bakalım inş 10 kilo ile bitirebiliriz ama son 8-9. aylardan korkmuyo değilim hep böle gitse iyide

kızlar doktorum prog. daki kadın doğumcu sunucu adam vardı ya o online soruları cewaplıyor nete şimdi sorularınız varsa orda online soru yolluyorsunuz o da cevaplayabildğini cewaplayacakmış bende netten arayacağım şimdi kanald nin sitesinde önemli sorularınız varsa yollayın :) haberiniz olsun istedim

ya kızlar bişey sorcam etraftaki büyükler kafamı karıştırıyolar biz 20 haftayı geçtik ya 5 aya girdim diyorum ben çevremdekilerde yok 5 bitti diyolar ya nasıl oluyo şimdi

merhaba kızlaarrrr.... nasılsınız kuzularım nasıl iyiler mi?
ben hapşurmaktan öldüm grip olacam beceremiyorum sanırım elim ayağım kalkmıyor başım ağrıyor... :2:
ama beni yarının heyecanı sardıııı sonunnda 6 hafta bitti ve kuzumla buluşabileceğiz inş

ya sağlığı iyi çıksın bize güzel pozlar versin e birde kız mı erkek mi netleştirsin inş bir zahmet 22. haftasında

girdim canım saol sorumuda sordum bakalım cevap verecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…