- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.401
ya kızlar bişey sorcam etraftaki büyükler kafamı karıştırıyolar biz 20 haftayı geçtik ya 5 aya girdim diyorum ben çevremdekilerde yok 5 bitti diyolar ya nasıl oluyo şimdi
canım bende 16 haftada 2 kilo aldım ama 20. hafta kontrolümde 3 kilo daha almışım yani şuan 20+6'yım toplamda 5 kilo aldım :) napayım bebeğim için yiyorum ilk zamanlar hiç bişe yiyememiştim artık kısmetse doğumdan sonra veririz..ilk ayda almadım hatta 2 kilo verdim sonra 1 kilo aldım bu ay 3 kilo almış normali ayda 1 buçuk kilo alınması gerekiyomuş benim bu ay fazla oldu
maşallah sana boşver ye canım bebişinin peşinde koştururken verirsin..ben şimdiden 9 kilo aldımmm
heytttt var mı benle yarışcak
heheh korktunuz di mi benden
61 kiloyla hamile kaldım canım, boyum da 167 cm.
çok zayıf değildim başlangıçta da yani
canım bende 16 haftada 2 kilo aldım ama 20. hafta kontrolümde 3 kilo daha almışım yani şuan 20+6'yım toplamda 5 kilo aldım :) napayım bebeğim için yiyorum ilk zamanlar hiç bişe yiyememiştim artık kısmetse doğumdan sonra veririz..
maşallah sana boşver ye canım bebişinin peşinde koştururken verirsin..
girdim canım saol sorumuda sordum bakalım cevap verecek mi?
canım bende 16 haftada 2 kilo aldım ama 20. hafta kontrolümde 3 kilo daha almışım yani şuan 20+6'yım toplamda 5 kilo aldım :) napayım bebeğim için yiyorum ilk zamanlar hiç bişe yiyememiştim artık kısmetse doğumdan sonra veririz..
bende 20+6 yım:.)bende toplamda 4 kilo almışım işte nebiliyimya zaten kiloluyum boyumda uzun dev gibi olup kalacam yaa
heheh korktunuz di mi benden
61 kiloyla hamile kaldım canım, boyum da 167 cm.
çok zayıf değildim başlangıçta da yani
canım kulvarlarımız aynı biz yarışabiliriz bence
1.68 boyum 65 le hamile kaldım 71 im şimdi
hadi bakalım inş 10 kilo ile bitirebiliriz ama son 8-9. aylardan korkmuyo değilim hep böle gitse iyide
ben de 70 im şimdi işte, hadi bakalım rakiplerim varsa çıksın meydane
kızlar biz doğumdan sonra da kendimize bi diyet topic i açalım bence.
şimdi birlikte doğurcaz, o zamanda birlikte zayıflarız
ben de 70 im şimdi işte, hadi bakalım rakiplerim varsa çıksın meydane
kızlar biz doğumdan sonra da kendimize bi diyet topic i açalım bence.
şimdi birlikte doğurcaz, o zamanda birlikte zayıflarız
ya kızlar bişey sorcam etraftaki büyükler kafamı karıştırıyolar biz 20 haftayı geçtik ya 5 aya girdim diyorum ben çevremdekilerde yok 5 bitti diyolar ya nasıl oluyo şimdi
canım bence bizim topike ihtiyacımız olmayacak... bebeklerimiz sağlıklı doğacak inş ohhh birde yaz geliyor bebekti yazdı gezmeydi derken bir de bakmışız dal gibiyiz....
5.ayını bitirmiş oluyorsun canım. 6.aya giriyorsun.
ayyyy inşşş kızzz, valla Allah mı söyleytiyo seni
aslında ben hamilelik öncesi değilde şöle 1 buçuk sene önceki kiloma dönmek istiyorum.
ahhhhh 55 sen nerelerdesin şimdiiiiiiiiiiii
evet canım altıya giriyorsun ama 6. ayıma girdim vs vs açıklamaktansa 5 ay bitti ya da 5 aylığız dersin geçesin yani... ama düşünsene 6. aya yeni girdiğin gün 6 aylığız desen daha farklı bir durum olur...
en iyisi 5 ay bitti demek sanırım gerçi onlar benim yerime cevaplıyolar kendi aralarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?