2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya kızlar bişey sorcam etraftaki büyükler kafamı karıştırıyolar biz 20 haftayı geçtik ya 5 aya girdim diyorum ben çevremdekilerde yok 5 bitti diyolar ya nasıl oluyo şimdi

tabi canım 5. ayın dolmuş altıncı aydan gün almışsın... ama soranlara 5 aylık diyeceksin tabi biten ay önemli...

ilk ayda almadım hatta 2 kilo verdim sonra 1 kilo aldım bu ay 3 kilo almış normali ayda 1 buçuk kilo alınması gerekiyomuş benim bu ay fazla oldu
canım bende 16 haftada 2 kilo aldım ama 20. hafta kontrolümde 3 kilo daha almışım yani şuan 20+6'yım toplamda 5 kilo aldım :) napayım bebeğim için yiyorum ilk zamanlar hiç bişe yiyememiştim artık kısmetse doğumdan sonra veririz..
ben şimdiden 9 kilo aldımmm
heytttt var mı benle yarışcak
maşallah sana boşver ye canım bebişinin peşinde koştururken verirsin..

öznurrr dr a gittin mi taze haberler var mı???? iyisinizdir inş...

canım kulvarlarımız aynı biz yarışabiliriz bence
1.68 boyum 65 le hamile kaldım 71 im şimdi

ben de 70 im şimdi işte, hadi bakalım rakiplerim varsa çıksın meydane

kızlar biz doğumdan sonra da kendimize bi diyet topic i açalım bence.
şimdi birlikte doğurcaz, o zamanda birlikte zayıflarız

aa evet süper olur bencede açalım bu arada benim içimden doğumum hep mayıs olacakmış gibi geçiyo ama bakalım hayırlısı artık

canım bence bizim topike ihtiyacımız olmayacak... bebeklerimiz sağlıklı doğacak inş ohhh birde yaz geliyor bebekti yazdı gezmeydi derken bir de bakmışız dal gibiyiz....

canım bence bizim topike ihtiyacımız olmayacak... bebeklerimiz sağlıklı doğacak inş ohhh birde yaz geliyor bebekti yazdı gezmeydi derken bir de bakmışız dal gibiyiz....

ayyyy inşşş kızzz, valla Allah mı söyleytiyo seni

aslında ben hamilelik öncesi değilde şöle 1 buçuk sene önceki kiloma dönmek istiyorum.
ahhhhh 55 sen nerelerdesin şimdiiiiiiiiiiii

ayrıntılı ultrasondan gelen arkadaşım gözün aydın
benimki daha 10 şubatta
zaman da geçmiyorkii

doktorum 10 şubata kadar 1 kilo daha almama izin vermişti
ama ben şimdiden 2 kilo aldım
toplamda da 6 kiloya yakın almış oldum
ben de hızlı gidenlerdenim
zayıflama topiğinde görüşürüz

ayyyy inşşş kızzz, valla Allah mı söyleytiyo seni

aslında ben hamilelik öncesi değilde şöle 1 buçuk sene önceki kiloma dönmek istiyorum.
ahhhhh 55 sen nerelerdesin şimdiiiiiiiiiiii

ya ben de 60 kiloda çok mutlu ve güzel hissediyorum kendimi... haydı bakalım gelsin sağlıklı tosuncuklarımız emsinler bizi bol bol birde yaz sebze meyveleri bereketli bereketli ohhh miiisss inş

en iyisi 5 ay bitti demek sanırım gerçi onlar benim yerime cevaplıyolar kendi aralarında

kızlar merhaba... 16 haftalıkken sağlık ocağına gittiğimde 6. ayda gelin süt alma hakkınız var demişlerdi sizede söylemiştim hatırlayanınız vardır... ben sonra birdaha gitmedim sağlık ocağına ... gidenlere tekrar hatırlatayım baya da çoktu net hatırlamıyorum şimdi ama... belki de alan da olmuştur... süt kuponu veriyorlarmış markete verip yerine süt alınıyormuş...

en iyisi 5 ay bitti demek sanırım gerçi onlar benim yerime cevaplıyolar kendi aralarında

aslında 5 aylık olmuyor 20. haftada
biz 4e bölerek hesaplıyoruz ama hiçbir ay 28 gün değil
şimdi biz tam yarıladık işte 20. haftada
4,5 aylık falan oluyor işte
o yüzden 5 diyip geçiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…