- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.421
kızlar merhaba... 16 haftalıkken sağlık ocağına gittiğimde 6. ayda gelin süt alma hakkınız var demişlerdi sizede söylemiştim hatırlayanınız vardır... ben sonra birdaha gitmedim sağlık ocağına ... gidenlere tekrar hatırlatayım baya da çoktu net hatırlamıyorum şimdi ama... belki de alan da olmuştur... süt kuponu veriyorlarmış markete verip yerine süt alınıyormuş...
kızlar merhaba... 16 haftalıkken sağlık ocağına gittiğimde 6. ayda gelin süt alma hakkınız var demişlerdi sizede söylemiştim hatırlayanınız vardır... ben sonra birdaha gitmedim sağlık ocağına ... gidenlere tekrar hatırlatayım baya da çoktu net hatırlamıyorum şimdi ama... belki de alan da olmuştur... süt kuponu veriyorlarmış markete verip yerine süt alınıyormuş...
aaaa hiç duymamıştım, bana hiç öle bişi demediler.
doğduktan sonra da kupon versinler markete gidip prima yeni doğan alalımn. o daha önemli bence
ben hiç duymadım
ama aldığımız süt uzun ömürlü süt mü acaba?
ben günlük süt içiyorum bu arada her gün bir bardak
sizler ne içiyorsunuz?
o da tam yağlı olduğundan kilo yapıyodur ama uzun ömürlü süt içmem
tabi canım 5. ayın dolmuş altıncı aydan gün almışsın... ama soranlara 5 aylık diyeceksin tabi biten ay önemli...
ben hiç duymadım
ama aldığımız süt uzun ömürlü süt mü acaba?
ben günlük süt içiyorum bu arada her gün bir bardak
sizler ne içiyorsunuz?
o da tam yağlı olduğundan kilo yapıyodur ama uzun ömürlü süt içmem
aaaa hiç duymamıştım, bana hiç öle bişi demediler.
doğduktan sonra da kupon versinler markete gidip prima yeni doğan alalımn. o daha önemli bence
bende sek in günlük sütünü içiyorum canım genelde 2 bardak sütlü yapıla şeyler içersem 3 4 bardağada çıkabiliyor:)
ama bence hata var
20x7: 140 gün
140/30: 4.66666
yani arkadaşımız 5 ayını bile doldurmamış
arz ederim efendim
2 bardak içemiyorum
büyük bardakla tek bardak içiyorum
yoğurt ayran peynir falan da tüketmeye çalışıyorum ama
yoğurdu ne yiyorsunuz peki?
sanki o hazır yoğurtların hiç faydası yokmuş gibi
ben marketten alıyorum da
hamile değilken mayalamayı denemiştim çok sulu olmuştu yememiştim
pınar doğal yoğurt yiyorum geleneksel ev yoğurdu yağlı ama yapacak bişey yok en doğalı bu.
pınar doğal yoğurt yiyorum geleneksel ev yoğurdu yağlı ama yapacak bişey yok en doğalı bu.
2 bardak içemiyorum
büyük bardakla tek bardak içiyorum
yoğurt ayran peynir falan da tüketmeye çalışıyorum ama
yoğurdu ne yiyorsunuz peki?
sanki o hazır yoğurtların hiç faydası yokmuş gibi
ben marketten alıyorum da
hamile değilken mayalamayı denemiştim çok sulu olmuştu yememiştim
ben evde yapıyorum canım ohhh missss..... szde yapın çok kolay biriki denemeden sonra taşlar yerine oturuyor...
canım o normal mayalanmışları yiyemiyorumyoğurt olarak annem herhafta köyden gelen sütü mayalıyor onu yiyorum ben
hatta süt olarak da geldiği günden itibaren 2-3 gün onu içiyorum, sonra günlük süte dönüyorum
ilk aylar keçi sütü içiyordum ama artık içim almıyo onu
peynir aşerme derecesinde çok yiyorum..
tava yoğurdunu dene bir nebze ev yoğurduna benziyor
denemiştim iki kezben evde yapıyorum canım ohhh missss..... szde yapın çok kolay biriki denemeden sonra taşlar yerine oturuyor...
anladım canım aklımda olsun
canım o normal mayalanmışları yiyemiyorum
uzun süredir yemeyince tadları çok tuhaf geliyor
ancak günlük sütten mayalarsam yerim belki
tava yoğurdunu yiyorum zaten
ama ankara için en iyisi aoç dir heralde sen ne dersin?
Bana da marketten aldığımız yoğurtlar tava yoğurtları dahil çok nötr geliyor
annemin teyzesi gönderiyor bize sütü, ilk 3 ayımda keçileri vardı keçi-inek karışık gönderiyorlardı, o yoğurt accayip bişey oluyor..
hele dışarda odun ateşi ile pişen süt hafif odun isi kokusu sinmiş..süper oluyordu
son 1 aydır keçileri yok
aoç bence de alternatiflerin içinde en iyisi..
Bana da marketten aldığımız yoğurtlar tava yoğurtları dahil çok nötr geliyor
annemin teyzesi gönderiyor bize sütü, ilk 3 ayımda keçileri vardı keçi-inek karışık gönderiyorlardı, o yoğurt accayip bişey oluyor..
hele dışarda odun ateşi ile pişen süt hafif odun isi kokusu sinmiş..süper oluyordu
son 1 aydır keçileri yok
aoç bence de alternatiflerin içinde en iyisi..
ben evde yapıyorum canım ohhh missss..... Szde yapın çok kolay biriki denemeden sonra taşlar yerine oturuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?