- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.441
keçi sütü varsa tabi ki en güzeli o olur
keçi koyun süt peynir falan tüketemiyorum ben
kokuyor gibi geliyor
birtek madodan keçisütü dondurması yiyorum keçiyle ilgili
sen şanslısın afiyet olsun bol bol yee
ben de aoç takılayım bari napayım
sanırım alışmakla alakalı..bizim süt-tereyağ hep köyden geldiği için koksa da normal geliyo
süt geldiğinde kaynatırken mutfak ahır gibi kokuyor resmen :)))
aoç nin keçi peyniri de güzel.. denemediysen tavsiye ederim
herkese slm kızlaaar sağlık ocağından geliyoruum tetanoz aşımızı olduuk:)
slm canım hoşgeldin ben tetanoz olmadım düşünmüyorumda nasıl acı ağrı falan hissettin mi?
herkese slm kızlaaar sağlık ocağından geliyoruum tetanoz aşımızı olduuk:)
hayırlı olsun bu gece zorlanabilirsin endişelenme :) bir iki gün içinde geçer canm
hadi yaaa...nese sen nassılsın iisin demi cnm[/QUO
bende öğlenden sonra bir gibi yaptırmıştım
benim kol ağrım akşam başlamıştı gecede tavan yapmıştı ama ertesi gün hızla geçti...
sağol canım bende çok şükür artık iyiyim kanamam ve k.rengi akıntılarım geçti çoook şükür günde normal yediğim içtğim dışında 3lt su içtim
onun etkisi çokmuş birde doktorum progestronla ilgil ibir iğne yazdı onun etkisi çok büyüktü tabii...
ama şimdi allahıma çok şükür çok iyiyim miniğimi bir hareketliki görme beni içten içe bir tekmeliyorki anlatamam gece uyutmuyor sabah uyandırıyor benim kiz çok yaramaz olacak galiba
canım bende hazır yoğurtları yerken kimyasal yiyorum gibi hissediyorum... önceleri çok severdim... Ama araştırıp okudukça soğudum iyice... Ev yoğurdu olmazsa tadıyla yiyemiyorum... Ev yoğurdu varsa kase kase yiyorum ama nam nam nam...
hadi yaaa...nese sen nassılsın iisin demi cnm[/QUO
bende öğlenden sonra bir gibi yaptırmıştım
benim kol ağrım akşam başlamıştı gecede tavan yapmıştı ama ertesi gün hızla geçti...
sağol canım bende çok şükür artık iyiyim kanamam ve k.rengi akıntılarım geçti çoook şükür günde normal yediğim içtğim dışında 3lt su içtim
onun etkisi çokmuş birde doktorum progestronla ilgil ibir iğne yazdı onun etkisi çok büyüktü tabii...
ama şimdi allahıma çok şükür çok iyiyim miniğimi bir hareketliki görme beni içten içe bir tekmeliyorki anlatamam gece uyutmuyor sabah uyandırıyor benim kiz çok yaramaz olacak galiba
aman maşaalaaah cnmm ozmn dikkat et genede kndine bebeğine
ben de her yemeğin yanında mutlaka yiyorum
zaten annem sağolsun salçalı yemekleri yedirirken hep yoğurtla yedirmiş küçükken
kendimi bildim bileli akşam yemeğini yoğurtla yerim..salata aramam ama yoğurt mutlaka
hamile kaldığımdan beri de peynir ve yoğurda çok fazla düşkünüm
aman maşaalaaah cnmm ozmn dikkat et genede kndine bebeğine
:) tamm canm dikkat ederim sende dikkat et akşam yemeğinide ağrın başlamadan yapıver bence sonra zor olabilir
yok cnmm acımadı ilacı werirken brz yandı okdr şimdide hiçbşy yok kolumda hiçbşy olmamış gibiyim umarım böle dwm eder
pınar doğal yoğurt yiyorum geleneksel ev yoğurdu yağlı ama yapacak bişey yok en doğalı bu.
:) tamm canm dikkat ederim sende dikkat et akşam yemeğinide ağrın başlamadan yapıver bence sonra zor olabilir
geçmiş olsun, aşı olduğun gün bişey olmuyor, ertesi gün kolumda hafif şişme ve kızarıklık olmustu bide biri dokunuca ya da ani harekette acıyordu, ertesi gün daha hafifliyo sonraki güne bişi kalmıyo anlıcan bugün rahatsın işlerin varsa hallet sonraki gün çıkıyor
hadi yaaa bnde hiç acımadı ağrım yok diye sewiniyoduk demek snrdan çıkacak acısı:) nese işlhh çok olmaz bide yrn bnm doğumgünüm yaaa....
Eki Görüntüle 335813 bu çantayı aldım oğluşuma sonunda ilk eşyası:)))
afiyet olsun bence en iyisini yapıyorsun açık yoğurt bulabilsem bende almak istiyorumkızlar ben zar zor bi sütçü buldum. her hafta 5 kilo alıp kaynatıyorum. yeni yeni yoğurt mayalamaya da başladım. çok iyi sayılmam ama yenmiycek gibi değil. hiç olmadı ayran yapıp içiyorum. daha önce. sek günlük süt içiyordum ve genelde tava yoğurdu tüketiyordum. tek sorunun sütü sade içemiyorum. nesquikle tüketiyorum.
hadi yaaa bnde hiç acımadı ağrım yok diye sewiniyoduk demek snrdan çıkacak acısı:) nese işlhh çok olmaz bide yrn bnm doğumgünüm yaaa....
şimdiden d.günün kutlu olsun canım :)
bende bu çantanın bej rengini bugün aldım limangodan.benimde aldığım ilk eşyası bebşimin:))
kızlar ben sabaha kadar rüyamda çeşit çeşit yemekler görüyorumyatarken aç yattığım falanda yok.sürekli iştahım açık.tartıldım sabah 3,5 kilo almışım bugüne kadar.59 la başladım 62.5kiloyum şuan.
aa ne güzel şimdiden doğum günün kutlu olsun, kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama ben hayatıma rahatca devam ettim hatta alışverişe falan gittim, sadece kimse çarpmasın bide üstüne yatınca ani harekette falan acıdı. sende hafif atlatırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?