2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sanırım alışmakla alakalı..bizim süt-tereyağ hep köyden geldiği için koksa da normal geliyo
süt geldiğinde kaynatırken mutfak ahır gibi kokuyor resmen :)))

aoç nin keçi peyniri de güzel.. denemediysen tavsiye ederim

yiyemiyorumki canım ben keçi peyniri,kokuyor gibigeliyor işte
dondurmada kokmadığı için yiyebiliyorum

ben de her yemeğin yanında mutlaka yiyorum
zaten annem sağolsun salçalı yemekleri yedirirken hep yoğurtla yedirmiş küçükken
kendimi bildim bileli akşam yemeğini yoğurtla yerim..salata aramam ama yoğurt mutlaka

hamile kaldığımdan beri de peynir ve yoğurda çok fazla düşkünüm

afiyet olsun canım benim sen biras daha dikkat et bizden ye de tatlı yawyucuklayın beslensin

yok cnmm acımadı ilacı werirken brz yandı okdr şimdide hiçbşy yok kolumda hiçbşy olmamış gibiyim umarım böle dwm eder

geçmiş olsun, aşı olduğun gün bişey olmuyor, ertesi gün kolumda hafif şişme ve kızarıklık olmustu bide biri dokunuca ya da ani harekette acıyordu, ertesi gün daha hafifliyo sonraki güne bişi kalmıyo anlıcan bugün rahatsın işlerin varsa hallet sonraki gün çıkıyor

pınar doğal yoğurt yiyorum geleneksel ev yoğurdu yağlı ama yapacak bişey yok en doğalı bu.

bende kayınvalidemin yaptığı doğal ev yapımı yoğurt yiyorum :)) sütüde aklıma gelirse içiyorum aslında küçük kutu sü aldırmışım eşime ama içemiyorum

kızlar ben zar zor bi sütçü buldum. her hafta 5 kilo alıp kaynatıyorum. yeni yeni yoğurt mayalamaya da başladım. çok iyi sayılmam ama yenmiycek gibi değil. hiç olmadı ayran yapıp içiyorum. daha önce. sek günlük süt içiyordum ve genelde tava yoğurdu tüketiyordum. tek sorunun sütü sade içemiyorum. nesquikle tüketiyorum.

Eki Görüntüle 335813 bu çantayı aldım oğluşuma sonunda ilk eşyası:)))

bende bu çantanın bej rengini bugün aldım limangodan.benimde aldığım ilk eşyası bebşimin:))

kızlar ben sabaha kadar rüyamda çeşit çeşit yemekler görüyorumyatarken aç yattığım falanda yok.sürekli iştahım açık.tartıldım sabah 3,5 kilo almışım bugüne kadar.59 la başladım 62.5kiloyum şuan.

[
afiyet olsun bence en iyisini yapıyorsun açık yoğurt bulabilsem bende almak istiyorum

ayy hiç sorma bugün rüyamda bir yemek gördümkii ne sen sor ne ben söyleyim ondan bugün yapmak istiyorum ama becerebilirmiyim bilemiyorum
uyandğımda iki üç kere tekrar ettim yapılışını unutmamak için nam nam nammmmm
kaçıncı haftandasın sen o iştahı birdeee 19.haftadan ve sonrasında daaa 21. haftadan sonra görr ahh ahhhh
rüyalarıma giriyorlar artık tam anlamıyla aş ermeye başladım galibaaa

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…