- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.461
bende bu çantanın bej rengini bugün aldım limangodan.benimde aldığım ilk eşyası bebşimin:))
kızlar ben sabaha kadar rüyamda çeşit çeşit yemekler görüyorumyatarken aç yattığım falanda yok.sürekli iştahım açık.tartıldım sabah 3,5 kilo almışım bugüne kadar.59 la başladım 62.5kiloyum şuan.
gayet normal görünüyorkızlar merhaba,bugun muayenem vardı 20+3 günlük hamileyim,kilosu 350 gr dedi normal demi kilosu.?? bende kilo almıyorum geçen ay 63 kiloydum bu ay 63,800.. bebiş alıyordur umarım:)
hoşgeldinben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
gayet normal görünüyor
kilo almasan da bebiş alıyordur
hoşgeldin
gayet iyi canım maşallah bebeğine..kızlar merhaba,bugun muayenem vardı 20+3 günlük hamileyim,kilosu 350 gr dedi normal demi kilosu.?? bende kilo almıyorum geçen ay 63 kiloydum bu ay 63,800.. bebiş alıyordur umarım:)
hoşgeldin canım nasılsın..ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim genetik galiba.yerim ama belli bir kiloyu hiç geçmedim.57 59 arasıydım hep hamilelikte böyle oldu.ilk üç ay hiç almadım zaten.bundan sonra alırım herhalde hedefim enfazla 12 -15 kilo arası alarak hamileliğimi bitirmekne kadar az almışsın maşallah
benim genetik galiba.yerim ama belli bir kiloyu hiç geçmedim.57 59 arasıydım hep hamilelikte böyle oldu.ilk üç ay hiç almadım zaten.bundan sonra alırım herhalde hedefim enfazla 12 -15 kilo arası alarak hamileliğimi bitirmek.başarırım inşallah
Merhaba hanımlar umarım herkeşler ve bebeler iyidir..
Benim haftasonum çok yoğun geçti. C.tesi iş çıkışı evimi temizledim ütümü yaptım..
Pazar kahvaltıya ve akşam yemeğine misafirim vardı gece 12 de anca işim bitti tabi benim de pilim bitmişti
Bugün de işteyim yeni aldığmız elemanı da çıkardık yine yoğun işler bana kaldı..
Anca yazabildim size..
bi arkadaşımın msjı büyük illerde olanlar için burda yokda;
kızlarrrr kanal d doktorum programı varrr ve müjdee eğer sezeryanla doğum yaptınız yada normal doğum yaptınız(özel bir hastanede) ve aldığınız faturayı kontrol edin ödediğiniz 2000 tl 1000 tl yada neyse bu ücretleri hastane alamazmış sgk ya ne kadar fatura kesiyorsa hastane sizdende o bedeli ve artı katkı payı buda max 35 tl imiş gelelim tahlillere eğer tahliller de sgkya kesilen faturayla örtüşüy...orsa tamam ama yok fazla aldı yada size verilen faturada kalem sayısı fazla ise bunun nedenini öğrenip paranızı geri alıyorsunuz... Şayet ödemeyiz derseler sgkya bir dilekçe yada ALO 170 şikayet hattıylaa hastaneye sizizn faturanızın 5 katı değerinde para ve sizede paranızı faiziyle geri ödeme işte bukadar.... bu sadece doğumla alakalı değil özel hastanedeki hertürlü hizmet için geçerli çünkü her hastane kafasına göre doğum yada ameliyat parası alıyor bu tek fiyatmış bu hastanenin bizde böle deme gibi bi hakkı yokmuşşşş
bi arkadaşımın msjı büyük illerde olanlar için burda yokda;
kızlarrrr kanal d doktorum programı varrr ve müjdee eğer sezeryanla doğum yaptınız yada normal doğum yaptınız(özel bir hastanede) ve aldığınız faturayı kontrol edin ödediğiniz 2000 tl 1000 tl yada neyse bu ücretleri hastane alamazmış sgk ya ne kadar fatura kesiyorsa hastane sizdende o bedeli ve artı katkı payı buda max 35 tl imiş gelelim tahlillere eğer tahliller de sgkya kesilen faturayla örtüşüy...orsa tamam ama yok fazla aldı yada size verilen faturada kalem sayısı fazla ise bunun nedenini öğrenip paranızı geri alıyorsunuz... Şayet ödemeyiz derseler sgkya bir dilekçe yada ALO 170 şikayet hattıylaa hastaneye sizizn faturanızın 5 katı değerinde para ve sizede paranızı faiziyle geri ödeme işte bukadar.... bu sadece doğumla alakalı değil özel hastanedeki hertürlü hizmet için geçerli çünkü her hastane kafasına göre doğum yada ameliyat parası alıyor bu tek fiyatmış bu hastanenin bizde böle deme gibi bi hakkı yokmuşşşş
canım ben katkı payı 12 tl hastane muayne 35tl toplamda 50 tl ödüyorum..faturamdada 21,70 muayne , 13,49 diğer sağlık hizmetleri %8 KDV yazıyor..
kızlar sol kaburgamın alt kısmında bir yerler batıyor bugün nefes alırken bile acıyor( annemle görüştüm hamilelikte o da çok çekmiş bebeği beline yakın olanlar yaşarmış bu sıkıntıyı(o da ne demekse artık)... aynı sıkıntıyı yaşayan oluyor mu arada sırada...birde gece sol bacağıma öyle bir kramp girdi ki 1 dakika falan sürdü ama ölüyorum sandım... erken değil mi bu sıkıntılar için yafff...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?