2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aynen canım bende 21.haftamdayım bu sabah felaket bir krampla uyandım geçmek bilmedi tam geçti bir daha girdi bende 6sında gideceğim hem ayrıntılı ultrason için o zaman doktora söyleyeceğim..

ankara maceram sona ermiş bulunmakta boluya evime döndüm
herkesciklere slmlarr
dün arabadayken bebişimin ilk defa kıpırtılarını hissettim kuzum benimm araba yolcuğunu sevdi galba
gece boyuncada kıpır kıpırdı elim göbüşte uyuyakalmışım :)

aynen canım bende 21.haftamdayım bu sabah felaket bir krampla uyandım geçmek bilmedi tam geçti bir daha girdi bende 6sında gideceğim hem ayrıntılı ultrason için o zaman doktora söyleyeceğim..

kramp sol baldırıma girmişti yoğun ağrı çok sürmedi ama kramp giren yerde hala ağrı var bende de...:2:
yarın ayrıntılı var demek ne güzeell
benim daha 10 gün var

evet canım inş yarın... ama 6 haftadır ayrıyım kuzumdan hayırlı haberlerle dönerim inş...çoook özledim 6 hafta sonunda güzel güzel izlerim inş...

kramp değilde kaburga altlarımda benimde batmalar oluyor,bir ara şikayetim üst safhadaydı ,şimdiden böyleysem son ayları hiç düşünemiyorum diyordum, ama bir şeyi fark ettim iç çamaşırımı oldukca bol kullanıyorum o ağrılar hafifledi biraz sanki..

canım doğru söylüyorsun bende geçen hafta rahat rahat giydiğim pijamaların bu hafta sıktığını farkettim sıkıntı onlardan da kaynaklanıyor olabiler... baktığımda hiç büyümüyor gibi karnım ama derinden ve sinsi ilerliyor sanırım...

nimessay canım yarın hayırlı haberlerle gelirsin inş..

inş öznur ama kar a baktıkça içim sıkılıyor inş yollar sıkıntılı değildir ne olurdu güneşli olsaydııı gidebilelim yaaa ne olur bir aksilik olmasın... haftasonu annemler gelecek onlarda haftaya ertele diyorlar zaten yaa ben çok sıkıltım hemen görmek istiyorum 6 haftadır bekliyorum zaten...

evet benimde sol bacağıma girdi ve hala çok hafif bendede acısı var.

gidersin inş. canım ana yollar açık oluyor aracın lastikleride iyiyse hiç korkma gidersin :) bu taraflarda pek bişi yok avrupa yakası çok kötüymüş senin dr kadıköyde diye hatırlıyorum öyleydi dimi..

hadi canımm gözün aydın hareketleri süper benimkide oynuyo şuan pıtır pıtır artık hareketleri ayırt edebiliyorum hıçkırıdığı zaman daha hafif eliyle vurduğu zaman biraz şiddetli ayağıyla vurduğu zaman en şiddetlisi oluyoo.

evt canım dr um kadıköyde ama yarın koşuyolu görüntüleme merkezine gidicem dr umu telefonla arayıp bilgilendiricem oraya gitmicem...inş güzel güzel gider geliriz canım...
ya bu arada medıcalpark 50 tl oldu mu senin doğuma kadar 150 falan yaparlar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…