- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.481
canım o ağrıyı bilmiyorum ama kramplar için doktorunla konuş
magnezyum hapı veriyorlar krampları olanlara
evet canım birkaç kez daha tekrarlarsa arayacağım dr umu... ilk krampta ortalığı ayağa kaldırmayayım dedim...:2::2::2:
ama bence beklemene gerek yok
çünkü muhtemelen devam edecek
niye sıkıntı çekesinki al kullan işte
yarın ayrıntılıdan çıkınca sonuçlar için aradığımda söyleyeyim o zman... inş geçici bir durumdur...ilaç sevmiyorum bennn gerekirse mecbur kullanacaz ama...
kızlar sol kaburgamın alt kısmında bir yerler batıyor bugün nefes alırken bile acıyor( annemle görüştüm hamilelikte o da çok çekmiş bebeği beline yakın olanlar yaşarmış bu sıkıntıyı(o da ne demekse artık)... aynı sıkıntıyı yaşayan oluyor mu arada sırada...birde gece sol bacağıma öyle bir kramp girdi ki 1 dakika falan sürdü ama ölüyorum sandım... erken değil mi bu sıkıntılar için yafff...:44:
aynen canım bende 21.haftamdayım bu sabah felaket bir krampla uyandım geçmek bilmedi tam geçti bir daha girdi bende 6sında gideceğim hem ayrıntılı ultrason için o zaman doktora söyleyeceğim..
yarın ayrıntılı var demek ne güzeell
benim daha 10 gün var
kramp sol baldırıma girmişti yoğun ağrı çok sürmedi ama kramp giren yerde hala ağrı var bende de...:2:
kızlar sol kaburgamın alt kısmında bir yerler batıyor bugün nefes alırken bile acıyor( annemle görüştüm hamilelikte o da çok çekmiş bebeği beline yakın olanlar yaşarmış bu sıkıntıyı(o da ne demekse artık)... aynı sıkıntıyı yaşayan oluyor mu arada sırada...birde gece sol bacağıma öyle bir kramp girdi ki 1 dakika falan sürdü ama ölüyorum sandım... erken değil mi bu sıkıntılar için yafff...:44:
günde 1 adet muz ye mutlaka
doktorcuğumun önerisi
kramp değilde kaburga altlarımda benimde batmalar oluyor,bir ara şikayetim üst safhadaydı ,şimdiden böyleysem son ayları hiç düşünemiyorum diyordum, ama bir şeyi fark ettim iç çamaşırımı oldukca bol kullanıyorum o ağrılar hafifledi biraz sanki..
canım ben katkı payı 12 tl hastane muayne 35tl toplamda 50 tl ödüyorum..faturamdada 21,70 muayne , 13,49 diğer sağlık hizmetleri %8 KDV yazıyor..
nimessay canım yarın hayırlı haberlerle gelirsin inş..
kramp sol baldırıma girmişti yoğun ağrı çok sürmedi ama kramp giren yerde hala ağrı var bende de...:2:
Evet canım inş yarın... Ama 6 haftadır ayrıyım kuzumdan hayırlı haberlerle dönerim inş...çoook özledim 6 hafta sonunda güzel güzel izlerim inş...
ay canım bayıldım allah güle oynaya giydirmeni nasip etsin..
inş öznur ama kar a baktıkça içim sıkılıyor inş yollar sıkıntılı değildir ne olurdu güneşli olsaydıııgidebilelim yaaa ne olur bir aksilik olmasın... haftasonu annemler gelecek onlarda haftaya ertele diyorlar zaten yaa ben çok sıkıltım hemen görmek istiyorum 6 haftadır bekliyorum zaten...
ankara maceram sona ermiş bulunmakta boluya evime döndüm
herkesciklere slmlarr
dün arabadayken bebişimin ilk defa kıpırtılarını hissettim kuzum benimm araba yolcuğunu sevdi galba
gece boyuncada kıpır kıpırdı elim göbüşte uyuyakalmışım :)
gidersin inş. canım ana yollar açık oluyor aracın lastikleride iyiyse hiç korkma gidersin :) bu taraflarda pek bişi yok avrupa yakası çok kötüymüş senin dr kadıköyde diye hatırlıyorum öyleydi dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?