- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.501
ben hiç alışveriş yapmadım oradan canım... sitedeki yorumları oku fikir edinirsin bolca...Kızlar Bebefix.com dan alışveriş yapan varmı. Bebek arabası ve park yatak almak istiyorum çokda uygun ve güzel görünüyor ama genede size sormadan almak istemedim. kalitesi nasıldır acaba.
Ben hala ayirt edemiyorum kizlar ya. Bebis mi diye. Afedersiniz ama gazim oldugunda fark ediyordum
Su sira yok
Ama seyirme oluyor. Bazende esim elini karnima koyunca daha sklikla oluyor. Ama dedigim gibi emin olamiyorum.
evt canım dr um kadıköyde ama yarın koşuyolu görüntüleme merkezine gidicem dr umu telefonla arayıp bilgilendiricem oraya gitmicem...inş güzel güzel gider geliriz canım...
ya bu arada medıcalpark 50 tl oldu musenin doğuma kadar 150 falan yaparlar bunlar...
Ben hala ayirt edemiyorum kizlar ya. Bebis mi diye. Afedersiniz ama gazim oldugunda fark ediyordum
Su sira yok
Ama seyirme oluyor. Bazende esim elini karnima koyunca daha sklikla oluyor. Ama dedigim gibi emin olamiyorum.
Kızlar Bebefix.com dan alışveriş yapan varmı. Bebek arabası ve park yatak almak istiyorum çokda uygun ve güzel görünüyor ama genede size sormadan almak istemedim. kalitesi nasıldır acaba.
aynen öyle oldu canım bayram zammı yılbaşı zammı derken 50 tl olduneyseki doğuma kadar bayram yılbaşı yok
her gittiğinde veriyorsan çok pahalıya geliyor o zaman... ben özel dr a 100 tl ödüyorum bir ay veriyorum bir ay vermiyorum 50 tl olmuş oluyor bu durumda size denk... çok garip bir uygulama neyse ilk ayları ucuza getirmiş oldunuz...
bu gidişle başarırsın merak etme
ben 20. haftadayım 6 kilo civarı aldım
senin yanında yuvarlanıyorum resmen
her gittiğinde veriyorsan çok pahalıya geliyor o zaman... ben özel dr a 100 tl ödüyorum bir ay veriyorum bir ay vermiyorum 50 tl olmuş oluyor bu durumda size denk... çok garip bir uygulama neyse ilk ayları ucuza getirmiş oldunuz...
ay ne güzellkızlar ekimde ve aralıkta doğum yapan iki arkadaşıma yaptığım monozebraları göndermiştim
biri viyak viyak ağlayan çocuk, tık diye kesiyo ağlamayı dedi
diğeri de ilgisini çekiyor dakikalarca bön bön bakıyo dedi
çok sevindim işe yaramasına
6 tane yaptım 1-2 tane daha yapıp buraya da eklicem
bu gazla bu akşam bitiririm ben
konu ile alakası yokmuş ama olsun paylaşayım dedim :)))
şuana kadar 6 kilo fazla değil bence normal.hamilelik bu son aylara doğru yuvarlanırız belki kilodan,doğumdan 4-5 ay sonra kimse anlamaz yeni doğum yaptığımızı falan .yani inşallah öyle ümit ediyorum
ay ne güzell
paylaşımcı arkadaşım bekliyoruz biz de pusuda
ne güzel bir hayal bu böyle
benim için hayal olarak kalacak muhtemelene
doğumdan sonra da yuvarlanacam gibime geliyor da
valla kızlar özele gidenler baya az veriyormuşsunuz
benim doktor 250ydi 300e çıkmış
o yüzden özele gitmekten vazgeçtim
kuzu kuzu hastane doktoruna gidiyorum
gerçi çok da memnunum
valla canım korkunun ecele faydası yok zatentimam canım mutlaka buraya da eklicem
hepimiz faydalanalım inşallahhh
en kolay verilen kio doğum kilosuymuş o yüzden ben bile korkmuyorum sen hiç korkma
yok canım işin ilginci prof falan da değilcanım seninki profesördür o yüzden ben de doktorumdan son derece memnunum kendi arıyo beni nasılsın nasıl gidiyo diye isim bulup bulmadığımı soruyo bayağ ilgili ve çok rahat bir doktor onun rahatlığı bana da yansıyor başka bir arkadaşım yine bu doktorda normal doğum yaptı o kadar rahattımki diyor doğum esnasında dedikodu bile yapmışlar :))
valla canım korkunun ecele faydası yok zaten
yok canım işin ilginci prof falan da değil
opr doktor sadece
o yüzden de o parayı vermeyi düşünmedim hiç
ablamın doktoruydu da seviyordum aslında
ama 300 tlye bana yeni bebek mi yapacak anlamadım
önemli olan doktoru sevmek bence, içimize sinsin rahat edelim de
ayy canım uçmuş o zaman o doktor, kağan kocatepenin bile muayenesi 200 tl dediğin doğru içimize sinsinde doktor nerde ve nasıl olduğu çokta önemli değil. ben medikal park bahçelievlere gittim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktora bişey soramıyosun resmen azar yiyosun bide kazıklamaya çalıştılar kesinlikle memnun kalmadım ve hiçkimseye önermiyorum o hastane ve doktoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?