2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar Bebefix.com dan alışveriş yapan varmı. Bebek arabası ve park yatak almak istiyorum çokda uygun ve güzel görünüyor ama genede size sormadan almak istemedim. kalitesi nasıldır acaba.

Ben hala ayirt edemiyorum kizlar ya. Bebis mi diye. Afedersiniz ama gazim oldugunda fark ediyordum
Su sira yok
Ama seyirme oluyor. Bazende esim elini karnima koyunca daha sklikla oluyor. Ama dedigim gibi emin olamiyorum.

Kızlar Bebefix.com dan alışveriş yapan varmı. Bebek arabası ve park yatak almak istiyorum çokda uygun ve güzel görünüyor ama genede size sormadan almak istemedim. kalitesi nasıldır acaba.
ben hiç alışveriş yapmadım oradan canım... sitedeki yorumları oku fikir edinirsin bolca...

Ben hala ayirt edemiyorum kizlar ya. Bebis mi diye. Afedersiniz ama gazim oldugunda fark ediyordum
Su sira yok
Ama seyirme oluyor. Bazende esim elini karnima koyunca daha sklikla oluyor. Ama dedigim gibi emin olamiyorum.

canım bende bu haftasanki daha net hissediyorum bişeyler ama babamız ne zamn gelse duruyor bizimki sende bir iki haftaya iyice ayırdedebilir hale gelirsin bence...

aynen öyle oldu canım bayram zammı yılbaşı zammı derken 50 tl oldu neyseki doğuma kadar bayram yılbaşı yok

Su sira yok

canım zaten seyirme gibi hareketleri yani hissettiğin gaz değil bebek ve elini üstüne koyduğum zaman ve konuştuğum zaman daha fazla oynuyo benimki.

hiç almadım ordan
ama şikayetvar.comdan bakabilirsin fikir edinmek için
hangi arabayı beğendin?

aynen öyle oldu canım bayram zammı yılbaşı zammı derken 50 tl oldu neyseki doğuma kadar bayram yılbaşı yok

her gittiğinde veriyorsan çok pahalıya geliyor o zaman... ben özel dr a 100 tl ödüyorum bir ay veriyorum bir ay vermiyorum 50 tl olmuş oluyor bu durumda size denk... çok garip bir uygulama neyse ilk ayları ucuza getirmiş oldunuz...

valla canım ben de her ay veriyorum
seninki güzelmiş ama hiç seninki gibi olanı görmedim
şanslıymışsın

bu gidişle başarırsın merak etme
ben 20. haftadayım 6 kilo civarı aldım
senin yanında yuvarlanıyorum resmen

şuana kadar 6 kilo fazla değil bence normal.hamilelik bu son aylara doğru yuvarlanırız belki kilodan,doğumdan 4-5 ay sonra kimse anlamaz yeni doğum yaptığımızı falan.yani inşallah öyle ümit ediyorum

canım seninki ilginç bende özel muayenehaneye gidiyorum başta ayda iki kere gidiyodum bir kere ödeme yapıyodum 130tl şimdi ayda bir çağırıyor yine 130 tl veiyorum yani her ay vermiş oluyorum seninkinin uygulaması çok iyiymiş.

Son düzenleme:
valla kızlar özele gidenler baya az veriyormuşsunuz
benim doktor 250ydi 300e çıkmış
o yüzden özele gitmekten vazgeçtim
kuzu kuzu hastane doktoruna gidiyorum
gerçi çok da memnunum

kızlar ekimde ve aralıkta doğum yapan iki arkadaşıma yaptığım monozebraları göndermiştim
biri viyak viyak ağlayan çocuk, tık diye kesiyo ağlamayı dedi
diğeri de ilgisini çekiyor dakikalarca bön bön bakıyo dedi
çok sevindim işe yaramasına

6 tane yaptım 1-2 tane daha yapıp buraya da eklicem
bu gazla bu akşam bitiririm ben

konu ile alakası yokmuş ama olsun paylaşayım dedim :)))

Son düzenleme:
ay ne güzell
paylaşımcı arkadaşım bekliyoruz biz de pusuda

şuana kadar 6 kilo fazla değil bence normal.hamilelik bu son aylara doğru yuvarlanırız belki kilodan,doğumdan 4-5 ay sonra kimse anlamaz yeni doğum yaptığımızı falan.yani inşallah öyle ümit ediyorum

ne güzel bir hayal bu böyle
benim için hayal olarak kalacak muhtemelene
doğumdan sonra da yuvarlanacam gibime geliyor da

ay ne güzell
paylaşımcı arkadaşım bekliyoruz biz de pusuda

timam canım mutlaka buraya da eklicem
hepimiz faydalanalım inşallahhh

ne güzel bir hayal bu böyle
benim için hayal olarak kalacak muhtemelene
doğumdan sonra da yuvarlanacam gibime geliyor da

en kolay verilen kio doğum kilosuymuş o yüzden ben bile korkmuyorum sen hiç korkma

valla kızlar özele gidenler baya az veriyormuşsunuz
benim doktor 250ydi 300e çıkmış
o yüzden özele gitmekten vazgeçtim
kuzu kuzu hastane doktoruna gidiyorum
gerçi çok da memnunum

canım seninki profesördür o yüzden ben de doktorumdan son derece memnunum kendi arıyo beni nasılsın nasıl gidiyo diye isim bulup bulmadığımı soruyo bayağ ilgili ve çok rahat bir doktor onun rahatlığı bana da yansıyor başka bir arkadaşım yine bu doktorda normal doğum yaptı o kadar rahattımki diyor doğum esnasında dedikodu bile yapmışlar :))

timam canım mutlaka buraya da eklicem
hepimiz faydalanalım inşallahhh

en kolay verilen kio doğum kilosuymuş o yüzden ben bile korkmuyorum sen hiç korkma
valla canım korkunun ecele faydası yok zaten

yok canım işin ilginci prof falan da değil
opr doktor sadece
o yüzden de o parayı vermeyi düşünmedim hiç
ablamın doktoruydu da seviyordum aslında
ama 300 tlye bana yeni bebek mi yapacak anlamadım
önemli olan doktoru sevmek bence, içimize sinsin rahat edelim de

ayy canım uçmuş o zaman o doktor, kağan kocatepenin bile muayenesi 200 tl dediğin doğru içimize sinsinde doktor nerde ve nasıl olduğu çokta önemli değil. ben medikal park bahçelievlere gittim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktora bişey soramıyosun resmen azar yiyosun bide kazıklamaya çalıştılar kesinlikle memnun kalmadım ve hiçkimseye önermiyorum o hastane ve doktoru.

evet bak o da çok önemli
soru sorabilmelisin mantıklı mantıksız demeden
hoş şimdiki doktorumda bişey sormama gerek kalmıyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
çıktığımda kafamda hiç soru işareti kalmıyor

Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
doktor bahane

merhaba annişlerrr :)
birisi oğlusunun cicilerini paylasmısdı cok guzellerrr Rabbim sağlıkla içini doldurmayı nasip etsin minik oğluşunun :)
banada kramp gırıyo bazen muzda yıyemıyorum migrenımı tetıkledıgı içinnn ilaç alcam gal,ba :S
bnde daha catlamalar başlamadı inşlah da başlamaz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…