- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.521
evet bak o da çok önemli
soru sorabilmelisin mantıklı mantıksız demeden
hoş şimdiki doktorumda bişey sormama gerek kalmıyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
çıktığımda kafamda hiç soru işareti kalmıyor
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
doktor bahane
merhaba annişlerrr :)
birisi oğlusunun cicilerini paylasmısdı cok guzellerrr Rabbim sağlıkla içini doldurmayı nasip etsin minik oğluşunun :)
banada kramp gırıyo bazen muzda yıyemıyorum migrenımı tetıkledıgı içinnn ilaç alcam gal,ba :S
bnde daha catlamalar başlamadı inşlah da başlamaz :S
amin canımm ama ben doktorun da doğumda ve gebelik boyunca en önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
amin canımm ama ben doktorun da doğumda ve gebelik boyunca en önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
Merhabalar Allah nasip ederse benimde oglum olacak amam isim konusunda kararsız kaldık.sizce "Karahan Sarp" nasıl?lütfen yardım edin,yorumlarınızı bekliyorum...
bu arada ben de hala çatlamadım
ama kesin çatlarım ben
bende de bişey yok daha ama kesin çatlarım
annem de çatlamış zaten lierac falan kullanmıyorum o yüzden
nasılsa çatlıcam lierac yerine bebişlere bişeyler alırım..dönüşümlü olarak bebeyağı ve zeytinyağı kullanıyorum
bende de bişey yok daha ama kesin çatlarım
annem de çatlamış zaten lierac falan kullanmıyorum o yüzden
nasılsa çatlıcam lierac yerine bebişlere bişeyler alırım..dönüşümlü olarak bebeyağı ve zeytinyağı kullanıyorum
valla canım ben de her ay veriyorum
seninki güzelmiş ama hiç seninki gibi olanı görmedim
şanslıymışsın
canım çenem düştü yukarda da bol bol anlattım ya... büyük şans benim için dr um... birde ben fmf hastasıyım gebelerde fmf tede uzman dr um onun içinde önemli benim için ona gitmek...canım seninki ilginç bende özel muayenehaneye gidiyorum başta ayda iki kere gidiyodum bir kere ödeme yapıyodum 130tl şimdi ayda bir çağırıyor yine 130 tl veiyorum yani her ay vermiş oluyorum seninkinin uygulaması çok iyiymiş.
ya o ne oluyorki bıdık teyze biz cahil mi kalmışız... bitir gösterde hemen öğrenelim...kızlar ekimde ve aralıkta doğum yapan iki arkadaşıma yaptığım monozebraları göndermiştim
biri viyak viyak ağlayan çocuk, tık diye kesiyo ağlamayı dedi
diğeri de ilgisini çekiyor dakikalarca bön bön bakıyo dedi
çok sevindim işe yaramasına
6 tane yaptım 1-2 tane daha yapıp buraya da eklicem
bu gazla bu akşam bitiririm ben
konu ile alakası yokmuş ama olsun paylaşayım dedim :)))
canım dr un rahatlığı çok önemli benim başlarda hep kanamam vardı ... bitmiş vaziyetteydim ama dr um bana çooook destek oldu...allah bize bu hediyeyi gönderdi almaz korkmaaa dedi hep... milletin dr u dan dan olumsuz birşey yoksa bile ihtimaller üzerinden üzüyor hastasını kıl oluyorum...canım seninki profesördür o yüzden ben de doktorumdan son derece memnunum kendi arıyo beni nasılsın nasıl gidiyo diye isim bulup bulmadığımı soruyo bayağ ilgili ve çok rahat bir doktor onun rahatlığı bana da yansıyor başka bir arkadaşım yine bu doktorda normal doğum yaptı o kadar rahattımki diyor doğum esnasında dedikodu bile yapmışlar :))
canım ilaç değil benim doktorum magnezyum verdi suda eritip içiyorsun bayağ etkili, bende çatlamadım ve lierac krem kullanıyorum 1 aydır.
hastahanenın ısmını yazarmısın canım ya merak ettım benım gıttıgım hastahanede 1250 sezaryanbayanlar hastaneye ödediklerinizi görünce şok oldum ya ben de özel hastaneye gidiyorum doktorumdan ve hastaneden çok memnunum giriş ücreti olarak 25lira ödüyorum bukadar 18 şubatta 3 buyotluya girecem ona da 12lira ödicez 2yıl önce ablam orda doğum yaptı sezeryanla 1gece hastanede kaldı ve toplam 350 lira ödemişti
canım bende çatlıycağımı biliyorum doktorum mesela 10 tane çatlağın olacaksa krem kullanarak bunu ancak 5 e düşürebilirsin dedi kişinin yapısıyla alakalıymış ama bende çatlayacak yapı var.
Bende titreme degilde gozumun onu karariyor, tansiyonum dusuyor.
Bu arada hanimlar bebek arabalarina baktinizmi?Veya icinizde alan varmi? Nasil birsey dusunuyorsunuz?
bayanlar hastaneye ödediklerinizi görünce şok oldum ya ben de özel hastaneye gidiyorum doktorumdan ve hastaneden çok memnunum giriş ücreti olarak 25lira ödüyorum bukadar 18 şubatta 3 buyotluya girecem ona da 12lira ödicez 2yıl önce ablam orda doğum yaptı sezeryanla 1gece hastanede kaldı ve toplam 350 lira ödemişti
kızlar bebeklerınızı hıssettınızmı kacıncı haftalarda hıssettınız :) ben 18 deyım ama tık yok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?