2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amin canımm ama ben doktorun da doğumda ve gebelik boyunca en önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.

canım ilaç değil benim doktorum magnezyum verdi suda eritip içiyorsun bayağ etkili, bende çatlamadım ve lierac krem kullanıyorum 1 aydır.

Merhabalar Allah nasip ederse benimde oglum olacak amam isim konusunda kararsız kaldık.sizce "Karahan Sarp" nasıl?lütfen yardım edin,yorumlarınızı bekliyorum...

Merhabalar Allah nasip ederse benimde oglum olacak amam isim konusunda kararsız kaldık.sizce "Karahan Sarp" nasıl?lütfen yardım edin,yorumlarınızı bekliyorum...

karahan bana biraz ağır geldi ama sarp güzel bence
ismiyle yaşasın maşallah

bu arada ben de hala çatlamadım
ama kesin çatlarım ben

bu arada ben de hala çatlamadım
ama kesin çatlarım ben

bende de bişey yok daha ama kesin çatlarım
annem de çatlamış zaten lierac falan kullanmıyorum o yüzden
nasılsa çatlıcam lierac yerine bebişlere bişeyler alırım..dönüşümlü olarak bebeyağı ve zeytinyağı kullanıyorum

ben de senin gibi düşünenlerdenim
nasılsa çatlıcam o parayı kreme vermedim
ablam da çatladı ki benim geçmişten kalma çatlaklarım da var
napalım sağlık olsun
bebeyağı, vazelin ve aktardan yaptırdığım karışımı kullanıyorum ben de
ergeç çatlıcam da geciktiriyorum işte

mustela alırım bebişime lireac yerine

Biz her ay en az 100tl muayene ucreti oduyoruz. testlere de ciddi paralar oduyoruz. Dogumu kadikoy sifada yapicam kim bilir kac para isteyecekler? Gecen hafta arkadasim maslak acibademde normal dogum yapti ve 8.000 tl istediler. Bir de yenidogan bakimi fln da extra. Ayrica sunnetini yaptirdilar minigin, o da 1.500tl!!!

canım bende çatlıycağımı biliyorum doktorum mesela 10 tane çatlağın olacaksa krem kullanarak bunu ancak 5 e düşürebilirsin dedi kişinin yapısıyla alakalıymış ama bende çatlayacak yapı var.

bayanlar hastaneye ödediklerinizi görünce şok oldum ya ben de özel hastaneye gidiyorum doktorumdan ve hastaneden çok memnunum giriş ücreti olarak 25lira ödüyorum bukadar 18 şubatta 3 buyotluya girecem ona da 12lira ödicez 2yıl önce ablam orda doğum yaptı sezeryanla 1gece hastanede kaldı ve toplam 350 lira ödemişti

puuffff özel hastaneler işi baya abartmıs yaaaa 8.000 de nedir yahuuu o parayı bankaya koysan ilerde eğitimi içinnn süper olur ben o kadr vermem sahsen herhalukarda dogcak sonucda diye düşünmekdeyım bnde eltm bana thicbodn krem almıs catlamaya karsı onu suruyorum aklıma geldıkce

slm kızlar bişi sorucam sızlere bazen elım ayagım tıtrıyor bayılacak gıbı oluyorum seker yıyınce bı 15 dk ya kadarda gecıyor sızlerdede oluyormu?

Bende titreme degilde gozumun onu karariyor, tansiyonum dusuyor.

Bu arada hanimlar bebek arabalarina baktinizmi?Veya icinizde alan varmi? Nasil birsey dusunuyorsunuz?

valla canım ben de her ay veriyorum
seninki güzelmiş ama hiç seninki gibi olanı görmedim
şanslıymışsın

canım ben ilk evlendiğimden beri bu dr a gidiyorum 5 yıl boyunca bebiş aradık birlikte drumla... çok tontondur... benimle ağladı diyebilirim bu sürede... 100 değil 1000 de dese giderim o kadar önemli biri benim için... iki oğlu var o da kız hastası benim gibi... kızımız olur inş diye dualar ediyor:))) ben hiç dışarda teset bile yaptırmadım orada hemşiresi alıyor kanımı 150 tl ikili için verdim... birde ilk hamile olduğumda genel birsürü şeye bakıldı 100 tl de ona verdim... düşük tehlikem vardı o da onun için... gece gündüz arıyorum ne olursa olsun. kongrede falan olursa kapatıyor telefonu ama hemen msj atıyor müsait olduğu anda da dönüyor... diyorum ya ton ton drum o benim... tetenos dedim ne yaptırayım diye... aman kızım tarlada doğum yaptıracaksan yaptır dedi ne çok seviyormuşum çenem düştü...

ama paracı olmadığını şuradan biliyorum ilk tanıştığımda özel bir hastahane deydi ben muayehanenize geleyim demiştim... kızım buradada ben bakıyorum orada da , orada fazla para vermeye mi heveslisin demişti...

canım çenem düştü yukarda da bol bol anlattım ya... büyük şans benim için dr um... birde ben fmf hastasıyım gebelerde fmf tede uzman dr um onun içinde önemli benim için ona gitmek...

ya o ne oluyorki bıdık teyze biz cahil mi kalmışız... bitir gösterde hemen öğrenelim...

canım dr un rahatlığı çok önemli benim başlarda hep kanamam vardı ... bitmiş vaziyetteydim ama dr um bana çooook destek oldu...allah bize bu hediyeyi gönderdi almaz korkmaaa dedi hep... milletin dr u dan dan olumsuz birşey yoksa bile ihtimaller üzerinden üzüyor hastasını kıl oluyorum...

canım ilaç değil benim doktorum magnezyum verdi suda eritip içiyorsun bayağ etkili, bende çatlamadım ve lierac krem kullanıyorum 1 aydır.

kızlar çatlama genetik bir olay... ama yine de vazelinle falan yağlanmak iyi olur arada... tonla para vermektense...

hastahanenın ısmını yazarmısın canım ya merak ettım benım gıttıgım hastahanede 1250 sezaryan
canım bende çatlıycağımı biliyorum doktorum mesela 10 tane çatlağın olacaksa krem kullanarak bunu ancak 5 e düşürebilirsin dedi kişinin yapısıyla alakalıymış ama bende çatlayacak yapı var.

bende kullanmaya basladım ama krem almadım cok pahalılar sanırım bende arko nun vucut yagını aldım sabah suruyorum aksam hala nemlı duruo valla kokusunuda cok begendım gercekten tavsıye ederım arkadaslar

Bende titreme degilde gozumun onu karariyor, tansiyonum dusuyor.

Bu arada hanimlar bebek arabalarina baktinizmi?Veya icinizde alan varmi? Nasil birsey dusunuyorsunuz?

ben aldım markası hauck
puseti arabaya takılan bişey arıyordum
travel sistem gibi değil de tek başına takılan
hafif olsun kolay katlansın falan diyordum
aradığımı bulabildim

ne hoş biyermiş orası öyle:))) temsili fiyatlarla... istanbulda değildir kesin. ne mutlu sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…