- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.541
ne hoş biyermiş orası öyle:))) temsili fiyatlarla... istanbulda değildir kesin. ne mutlu sana canım
takılma sen
herkes farklı zamanlarda hissediyor
zayıfsan eğer daha çabuk hissedermişin
sen de hissedersin yakında
ben aldım markası hauck
puseti arabaya takılan bişey arıyordum
travel sistem gibi değil de tek başına takılan
hafif olsun kolay katlansın falan diyordum
aradığımı bulabildim
acı verenin bebek olduğunu sanmam ama balık kayar gibi dediğin bebek hareketi olabilirevet banada ole dedıler bende zayıfım dıe sevınıodum oysakı ama halen tam hıssedemedım arada bısey ler oluo ama anlamıyorum bazen balık kayıyomus gıbı oluo ama bende genelde sey oluo karnımda acı hıssedıyorum bıseymı oluo acaba dıyorum bebegımın hareketı olsa acı vermez dımı agrı saplanıo sankı
rengine baktım alırken ama benim için en son bakılacak şey rengiDogru gormustum seninkini :) Rengine ne kadar onem veriyorsunuz?
Acaba Türkiyede bedava hastane/ameliyatli zamanlar ne zaman gelcek .Veya gelirmi. Allah hepinize kolaylik versin cidden cok pahali bence.
acı verenin bebek olduğunu sanmam ama balık kayar gibi dediğin bebek hareketi olabilir
rengine baktım alırken ama benim için en son bakılacak şey rengi
dediğim gibi ağırlığı kolay katlanıp açılması sırt ünitesinin aşamalı yatıp kalkması falan çok çok daha önemli
Türkiyeye de öyle bişey gelmez bence hiç heveslenme
sen hangi bebek arabasını düşünüyorsun?
Sirf o yuzden Tr e de donmek istemiyorum desem yeridir.
Ben hollanda markasi var Mutsy diye. Burda cok pahali ama. 1,5 ile 3 bin lira arasi.
Simdi bi magza kapanmis kadin elindeki son bebk arabalarini satiyor ve benim istedigimde var 500 liraya geliyor. Resmen bedava
Sinekligi,yagmurlugu,cantasi filanda icinde. Bide resimdeki gibi iki sekle giriyor.
Selam kizlar nezamandjir giremiyorum umarin herkesin bebisleri iyidir :) kizlar bebek arabasi olarak hauck almayi dusunduk aranizda bu markayi bilen varmi yada alan?
hiç almadım ordan
ama şikayetvar.comdan bakabilirsin fikir edinmek için
hangi arabayı beğendin?
been
aldık biz hauck
malibu modelini aldık
siz hangisini düşünüyorsunuz
güle güle kullanın canımbaby2go 119 llira çift yönlü kullanılıyor daha bi çok öelliği var canım
canım açtık baktık tekrar kutulayıp kaldırdıkCanim gule güle kullanin biz de malibu düsünüyoruz ama ben hic gözümle gormedim nasil kunasi bilen ne dusunuyorsun begendin mi actiysan fotolarini cekip yollarmisin birde dusinceni soylersen cunku ben gormeden internetten alicam
sanırım hatay
istanbul ankara gibi şehirlerde öyle fiyatları duymak bile mucize
benim 1500 ama duyunca çok sevindim çok ucuz diye
ikili 3lüye 40ar tl ödedim
muayene 35 tl
ayrıntılıya da 150 tl vericem
Kızlar
Esim cinstir çok araştırdı, testlerden en ii sonuç alan araba graco
ben de fusio sunu aldım oto koltuğu ile 900 TL ye geldi çok çok çok memnunum hafif ve çok şık
+ size doğru dönmesi çok önemli, kullanırken anlayacaksınız
Wenice lerde var Graco bakın derim deneyimlemiş biri olarak.
Almış arkadaşın hevesini kırmak istemem ama hauck bana hiç güven vermedi tangır tangır sallandı benim teşhirde baktığım araba
Canim peki siz travel sistemini aldiniz yani hepsi bir arada mi kutudan hangi parcalar cikti birde nerden aldiniz fiyati nasil birde rengi ayy cok soru sordum ee gozle gormeyince :) kusuruma bakma ne olur. Durisu hakketten cok şik hem kaliteli diyorlargüle güle kullanın canım
canım açtık baktık tekrar kutulayıp kaldırdık
sana artı eksilerini söyleyim
artıları fazlaca:
birkere çok hafif emsallerine göre
çok kolay katlanıyor kolay açılıyor
sırt ünitesi istediğin kadar yatıyor kalkıyor
araba sağlam
görüntüsü şık
oto koltuğu tek takılabiliyor
eksileri:
çift yönlü değil (bence çok da gerekli değil)
oto koltuğu tek takıldığında ucundan bastırınca sallanıyor (bence bu da çok önemli değil)
oto
Canim peki siz travel sistemini aldiniz yani hepsi bir arada mi kutudan hangi parcalar cikti birde nerden aldiniz fiyati nasil birde rengi ayy cok soru sordum ee gozle gormeyince :) kusuruma bakma ne olur. Durisu hakketten cok şik hem kaliteli diyorlar
evet canım travel aldık
ama ben ayrı ayrı aldım oto koltuğu ve pusetini
e-bebek sitesinden aldım, 450 tl puset, 250 tl oto koltuğu
100 tl de hediye çeki verdi 600e gelmiş oldu
ben mavili kahvelisini aldım
portbebesini almadık kullanacağımı düşünmediğim için
Eki Görüntüle 336494
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?