2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ne hoş biyermiş orası öyle:))) temsili fiyatlarla... istanbulda değildir kesin. ne mutlu sana canım

sanırım hatay
istanbul ankara gibi şehirlerde öyle fiyatları duymak bile mucize
benim 1500 ama duyunca çok sevindim çok ucuz diye
ikili 3lüye 40ar tl ödedim
muayene 35 tl
ayrıntılıya da 150 tl vericem

takılma sen
herkes farklı zamanlarda hissediyor
zayıfsan eğer daha çabuk hissedermişin
sen de hissedersin yakında

evet banada ole dedıler bende zayıfım dıe sevınıodum oysakı ama halen tam hıssedemedım arada bısey ler oluo ama anlamıyorum bazen balık kayıyomus gıbı oluo ama bende genelde sey oluo karnımda acı hıssedıyorum bıseymı oluo acaba dıyorum bebegımın hareketı olsa acı vermez dımı agrı saplanıo sankı

ben aldım markası hauck
puseti arabaya takılan bişey arıyordum
travel sistem gibi değil de tek başına takılan
hafif olsun kolay katlansın falan diyordum
aradığımı bulabildim

Dogru gormustum seninkini :) Rengine ne kadar onem veriyorsunuz?

Acaba Türkiyede bedava hastane/ameliyatli zamanlar ne zaman gelcek .Veya gelirmi. Allah hepinize kolaylik versin cidden cok pahali bence.

acı verenin bebek olduğunu sanmam ama balık kayar gibi dediğin bebek hareketi olabilir

Dogru gormustum seninkini :) Rengine ne kadar onem veriyorsunuz?

Acaba Türkiyede bedava hastane/ameliyatli zamanlar ne zaman gelcek .Veya gelirmi. Allah hepinize kolaylik versin cidden cok pahali bence.
rengine baktım alırken ama benim için en son bakılacak şey rengi
dediğim gibi ağırlığı kolay katlanıp açılması sırt ünitesinin aşamalı yatıp kalkması falan çok çok daha önemli
Türkiyeye de öyle bişey gelmez bence hiç heveslenme

sen hangi bebek arabasını düşünüyorsun?

Sirf o yuzden Tr e de donmek istemiyorum desem yeridir.
Ben hollanda markasi var Mutsy diye. Burda cok pahali ama. 1,5 ile 3 bin lira arasi.
Simdi bi magza kapanmis kadin elindeki son bebk arabalarini satiyor ve benim istedigimde var 500 liraya geliyor. Resmen bedava

Sinekligi,yagmurlugu,cantasi filanda icinde. Bide resimdeki gibi iki sekle giriyor.

Eklentiler

• $1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 36

çok güzelmiş canım
çok da ucuz
güle güle kullan

kızlar merhaba ben geldim
alışverişegidiyorum demiştim ya, hiç bişi alamadım desem yeridir. ((
bi hamile eşorfmanı ve bi hamile çorabı aldım vbaşka da bişi bulmadım yaa.

bir de hastane fiyatlarından konuşmussunuz. ben istanbuldayım. göztepe medcalpark a gidiyorum ve her ay muayeneye 72 ödüyodum, yılbaşından sonra 80 tl oldu. bi kaç test haricinde diğerlerini hep ssk da yaptırdım. yoksa çok pahalıya gelicekti öyle. mesela ikili teste 260 mı ne istemişlerdi. sgk da bedavaya yaptırdım. ama doğumu medicalde yapıcam ksımetse. ne biliim biraz rahat olmak istiyorum, bi de drum girsin istiyorum doğuma.

Selam kizlar nezamandjir giremiyorum umarin herkesin bebisleri iyidir :) kizlar bebek arabasi olarak hauck almayi dusunduk aranizda bu markayi bilen varmi yada alan?

been
aldık biz hauck
malibu modelini aldık
siz hangisini düşünüyorsunuz

Canim gule güle kullanin biz de malibu düsünüyoruz ama ben hic gözümle gormedim nasil kunasi bilen ne dusunuyorsun begendin mi actiysan fotolarini cekip yollarmisin birde dusinceni soylersen cunku ben gormeden internetten alicam

baby2go 119 llira çift yönlü kullanılıyor daha bi çok öelliği var canım
güle güle kullanın canım

Canim gule güle kullanin biz de malibu düsünüyoruz ama ben hic gözümle gormedim nasil kunasi bilen ne dusunuyorsun begendin mi actiysan fotolarini cekip yollarmisin birde dusinceni soylersen cunku ben gormeden internetten alicam
canım açtık baktık tekrar kutulayıp kaldırdık
sana artı eksilerini söyleyim
artıları fazlaca:
birkere çok hafif emsallerine göre
çok kolay katlanıyor kolay açılıyor
sırt ünitesi istediğin kadar yatıyor kalkıyor
araba sağlam
görüntüsü şık
oto koltuğu tek takılabiliyor

eksileri:
çift yönlü değil (bence çok da gerekli değil)
oto koltuğu tek takıldığında ucundan bastırınca sallanıyor (bence bu da çok önemli değil)
oto

Kızlar

Esim cinstir çok araştırdı, testlerden en ii sonuç alan araba graco
ben de fusio sunu aldım oto koltuğu ile 900 TL ye geldi çok çok çok memnunum hafif ve çok şık
+ size doğru dönmesi çok önemli, kullanırken anlayacaksınız
Wenice lerde var Graco bakın derim deneyimlemiş biri olarak.
Almış arkadaşın hevesini kırmak istemem ama hauck bana hiç güven vermedi tangır tangır sallandı benim teşhirde baktığım araba

canım bence teşhiri çok hırpalamışlar ondan sallanıyordur
çünkü herhangi bir sallanma problemi yok
ki benim eşim de makina mühendisi
o da tüm mekanizmayı inceledi ve sağlam mı diye baktı
tabi fiyatına göre değerlendirmek lazım
ben ikisini 600e aldım daha çok para verecek olsam maxi cosi alırdım
siz de güle güle kullanın

Canim peki siz travel sistemini aldiniz yani hepsi bir arada mi kutudan hangi parcalar cikti birde nerden aldiniz fiyati nasil birde rengi ayy cok soru sordum ee gozle gormeyince :) kusuruma bakma ne olur. Durisu hakketten cok şik hem kaliteli diyorlar

evet canım travel aldık
ama ben ayrı ayrı aldım oto koltuğu ve pusetini
e-bebek sitesinden aldım, 550 tl puset, 250 tl oto koltuğu
100 tl de hediye çeki verdi 700e gelmiş oldu
ben mavili kahvelisini aldım
portbebesini almadık kullanacağımı düşünmediğim için

Son düzenleme:
crafty baktım arabaya gayet güzel
ağırlığı da çok iyi 6,5 kg
yalnız şeyi göremedim
puset bebek arabasına takılıyor mu?
takıldığında travel sistem gibi üstüste mi oluyor yoksa alt kısım komple sökülüyor mu?

yanlış yazmışım 700e gelmiş oldu
portbebeyi de kullanırım diyorsan 900tlye setler var
yine 100 tl hediye çekiyle 800e gelir
100 tl fazla verince portbebe ve çantayı da alabiliyorsun bilgin olsun
ama onun markası malibu değil hauck condor onu da ekleyim
ebebekte var yine bakarsan

Son düzenleme:

Canim cok guzel rengi usyelik cook uyguna almissin simdi ben bakiyorum e bebege daha pahali gercekten cok hosuma gitti canim cantasi bilen nasil cok kucuk diyolar sence nasil kumasi bilen birde canim sen ne zaman aldin bende bulursam 600 e hemen alicam linkini bulabilirmisin canim bana bari araba derdinden kurtulalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…