- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.561
crafty baktım arabaya gayet güzel
ağırlığı da çok iyi 6,5 kg
yalnız şeyi göremedim
puset bebek arabasına takılıyor mu?
takıldığında travel sistem gibi üstüste mi oluyor yoksa alt kısım komple sökülüyor mu?
slm kızlar ve kaymak tadındaki bebişlerıniz, bişe sorcam çok kısa bugùn temizlik yaptım 6 saat falan sürdü otur kalk anca tabi ama belim ağrıdı malum. Bende duştan snra kas gevşetici krem dolgit vardı onu sürdüm belime biraz ama aklıma takıldı bebişime zarar verırmi bişe olurmu? Size danışıym dedim..
canım yanlış yazmışım zaten 600 değil 700e geliyor hediye çekiyleCanim cok guzel rengi usyelik cook uyguna almissin simdi ben bakiyorum e bebege daha pahali gercekten cok hosuma gitti canim cantasi bilen nasil cok kucuk diyolar sence nasil kumasi bilen birde canim sen ne zaman aldin bende bulursam 600 e hemen alicam linkini bulabilirmisin canim bana bari araba derdinden kurtulalim :)
çok güzel canım güle güle kullanınasıl olay o zaten :) Baston ağırlığında tek elle açılıp kapanıyor, çok aradım ben hafif olsun tek elle açılsın sağlam olsun maxi cosi kadar uçuk fiyatlı olmasın :)
ve en önemlisi puset arabaya takılmasın :) sökülüyor oto koltuğu takılıyor, bebek arabası olunca da çift yön kullanımı var
aborjinos
cnm nerdesin sen
ist da isen houck için saraçhaneye git derim
orada çok uygundu hem de peşin de çok ciddi pazarlık indirimi yapıolar
Graco da netten almayın wenice mağazasına gidin benim 900 e aldığım 1300 TL nette
canim evt baktim simdi haklisin ayni degil setle malibu daha hos duruyo bencede port bebeye gerek yok ilk 6-7 ay araba koltugu kullanilir zaten degmez onu almaya gercekten canim cok cok sagol artik gonul rahatligiylan alicam alinca eklerim bende fotolari gercekten cok sagol oglunla saglikla kullanin insallahcanım yanlış yazmışım zaten 600 değil 700e geliyor hediye çekiyle
550 puset 250 oto koltuğu 100 tl hediye çekiyle 700e geldi
ebebekten pusetler kısmından bulabilirsin ama bizimkinin renginden kalmamış kahve kremlisi var
bir de üstteki msjımda yazdım hauck graco travel sistem olarak set var o da 900 tl
ama arabası malibuyla aynı değil
portbebeyi kullancanı düşünüyorsan ondan alabilirsin
ben çantası ve portbebesini almadım canım
sadece puset ve oto koltuğu
çok güzel canım güle güle kullanın
özellikleri de iyiymiş
canim evt baktim simdi haklisin ayni degil setle malibu daha hos duruyo bencede port bebeye gerek yok ilk 6-7 ay araba koltugu kullanilir zaten degmez onu almaya gercekten canim cok cok sagol artik gonul rahatligiylan alicam alinca eklerim bende fotolari gercekten cok sagol oglunla saglikla kullanin insallah
iyi akşamlar kızlar.....nasılsınız,keyifleriniz iyidir inşallah.....
dışarıda acayip bir hava var..... İstanbul karlar altında,hala da kar yağıyor fena soğuk fena((((
bugün eşim evdeydi dışarı çıkalım faturamızı ve ev kredimizi ödeyelim dedik.....randevumuz yarınaydı
gitmişken dr.muza uğrayalım belki bizi arada alır dedik.....
boş ara varmış aldı bizi dr. amcamız baktı bize 25 cm 360 gr. olmuşuz.....17 haftalıkken %80 kız demişti bu sefer erkek dedi.....
tabi ben şaşkın ve kırgın eşim ise şaşkın ve mutlu bir şekilde hastaneden ayrıldık.....
hayırlısı olsun artık ne diyeyim evlat evlattır.....
maşallah canım
boyu baya uzun geldi bana
ya da benim bebişim kısa biraz
anne olarak kızı duyduktan sonra erkeğe dönmesi biraz zor olmuştur eminim ama hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değil
sağol cnm.....hayırlısı olsun haklısın....
boyu da uzun mu bilemedim şimdi sen deyince farkettim ben bakayım bir internetten araştıram ama dr. amcamız normal dedi......
Biz ebebekten concord neo aldik, 1.550tl odedik ama hediye cekleriyle de kraft park yatak bedavaya geldi, normalde 300mus. Fakat 1 haftayi gecti hala yollamadilar. Bu markayi kullananlar cok tavsiye etti. Bir fotosunu bulursam yollayacam birazdan.
benim bebiş kısa o zaman
18+1de 19 cmdi
2 haftada 6 cm uzayacağını sanmam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?