2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kizlar benim blr arkadasim 56 cm ve 5 kusur kiloda dogmus. 2 mt olcak herhalde demisler. Kendisi 1.80 boylarinda celimsiz bir adam oldu. Dogum boyu ve kilosu gelecekte ne olacagi hakkinda bir fikir vermiyor. Bosuna yipratmayin kendinizi.

Umarim su arabanin hakkini verir bizim minik. Bir de huysuzlanir binmezmis
Sagol adaercim, daha iyileri sizin olsun insallah.

teşekkür ederim cnm.....amin inşallah......

bu arada kızlar dr. bana sırt ağrılarım oluyor diye magnezyum ve kalsiyum verdi....
çok kg. yapar bunlar bana
decavit ve kan şurubu da kullanıyorum ((((

bu arada kızlar dr. bana sırt ağrılarım oluyor diye magnezyum ve kalsiyum verdi....
ben de hepsini kullanıyorum
kalsiyum ve omega da kullanıyorum
ondan topaç gibi oldum zaten

Ben sirf elevit icerek bile 5 kg aldim bugune kadar. Kilo almayanlara hayranim tabii ama cocugun ve senin saglikli olman daha onemli.

Selam annişler nasılsınız?. Dün gece ilk defa kızım tekme attı,geçen hafta balık kayması gibi hareketlerini hissediyordum ara ara ama dün gece tam uykuya dalacaktım üstüste 3 kez aynı yere tekme attı,güzel kızım iyi geceler dedi bana:)bugün de aynen 3 kere aynı yere tekme attı,bu aramızda şifre galiba ama şimdilik ne demek istediğini anlamıyorum:) gün içinde yine minik tekmecikler attı,çok güzel bi duygu bebişimi hissedebilmek,bu arada bugün 19+1 olduk.. 20.haftanın başında meraba dedi prensesim:)

haklısınız kızlar sağlık önemli tabi......
sırtım ağrımaya başladı ben çıkayım biraz dinleneyim.......
görüşürüz kızlar,iyi geceler.....

canım bizde arştırdık graco symbio ya karar verdik gidip mağazada gördüm beyendim de ama yinede karasızım :44: başka bi arabada beyenemiyorum neyse daha zaman var biraz daha bekleyelim bakalım

canım bizde arştırdık graco symbio ya karar verdik gidip mağazada gördüm beyendim de ama yinede karasızım :44: başka bi arabada beyenemiyorum neyse daha zaman var biraz daha bekleyelim bakalım

symbio çok zorlar seni çok büyük, bagajı fln kaplıyor. Arkadaşım büyüklüğünden şikayet ediyor hep
fusio ya bak aynı özellikleri ama çok compact

symbio çok zorlar seni çok büyük, bagajı fln kaplıyor. Arkadaşım büyüklüğünden şikayet ediyor hep
fusio ya bak aynı özellikleri ama çok compact

ikisininde videosunu izledim canım katlandığında hemen hemen aynı gb geldi bana en iyisi fusio da gidip yakından göreyim
symbio ile kafama takılan bir diğer konu ise bi arkadaş tam yatmadığından bahsetmiş böyle bi sorun duydunmu

biri beni durdursun!!! ebebekten 300 tl lik siparis verdim. prima bebek bezi, uni yenidogan islak mendil, arcelik bebek tartisi, 2adet avent gogus kalkani, sut artirici humana cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…