- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.581
Biz ebebekten concord neo aldik, 1.550tl odedik ama hediye cekleriyle de kraft park yatak bedavaya geldi, normalde 300mus. Fakat 1 haftayi gecti hala yollamadilar. Bu markayi kullananlar cok tavsiye etti. Bir fotosunu bulursam yollayacam birazdan.
hayırlı olsun tatlım...güzel günlerde kullansın bebişin :))))
Umarim su arabanin hakkini verir bizim minik. Bir de huysuzlanir binmezmis
Sagol adaercim, daha iyileri sizin olsun insallah.
ben de hepsini kullanıyorumteşekkür ederim cnm.....amin inşallah......
bu arada kızlar dr. bana sırt ağrılarım oluyor diye magnezyum ve kalsiyum verdi....
çok kg. yapar bunlar bana
decavit ve kan şurubu da kullanıyorum((((
Ben sirf elevit icerek bile 5 kg aldim bugune kadar. Kilo almayanlara hayranim tabii ama cocugun ve senin saglikli olman daha onemli.teşekkür ederim cnm.....amin inşallah......
bu arada kızlar dr. bana sırt ağrılarım oluyor diye magnezyum ve kalsiyum verdi....
çok kg. yapar bunlar bana
decavit ve kan şurubu da kullanıyorum((((
Kızlar
Esim cinstir çok araştırdı, testlerden en ii sonuç alan araba graco
ben de fusio sunu aldım oto koltuğu ile 900 TL ye geldi çok çok çok memnunum hafif ve çok şık
+ size doğru dönmesi çok önemli, kullanırken anlayacaksınız
Wenice lerde var Graco bakın derim deneyimlemiş biri olarak.
Almış arkadaşın hevesini kırmak istemem ama hauck bana hiç güven vermedi tangır tangır sallandı benim teşhirde baktığım araba
canım bizde arştırdık graco symbio ya karar verdik gidip mağazada gördüm beyendim de ama yinede karasızım :44: başka bi arabada beyenemiyorum neyse daha zaman var biraz daha bekleyelim bakalım
symbio çok zorlar seni çok büyük, bagajı fln kaplıyor. Arkadaşım büyüklüğünden şikayet ediyor hep
fusio ya bak aynı özellikleri ama çok compact
Gunaydin anneler
biri beni durdursun!!! ebebekten 300 tl lik siparis verdim. prima bebek bezi, uni yenidogan islak mendil, arcelik bebek tartisi, 2adet avent gogus kalkani, sut artirici humana cay.
biri beni durdursun!!! ebebekten 300 tl lik siparis verdim. prima bebek bezi, uni yenidogan islak mendil, arcelik bebek tartisi, 2adet avent gogus kalkani, sut artirici humana cay.
günaydın gzl anneleeeeeer bgn bnm doğumgünüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?