2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kar artık en sevmediklerim arasında liste başı yaaaa bu bana yapılır mı kuzumu 6 haftadır görmüyorum randevu günüm istanbulun son 33 yılının en soğuk günü oluyor. arabamız kar a gömülüyor... en yakın randevu haftaya salı bir hafta daha bu baanaaaa yapılır mııı evet kesin liste başısın kar sevmiyorum artık seni....

ne yani gidemiyor musun???????:26::26::26::26::26:

Hayirli olsun,gule gule kullanin

tesekkurler kizlar. bugun tam 21+0 oldum. cmt detayli ultrason var, kendimi motive mi ediyorum napiyorum bilmiyorum. insallah bebisim iyidir de dogup babasinin paralarina pisler bol bol bu bebek bezi amma pahaliymis bu arada. gunde 8 kere altini degistirecekmisiz. hey masallah.

Bugun mu gidecektin?
Ay ertelemek ne kotu. Bende en son 12 haftalik iken gordum.Veee buyuk gun yariin. Esim dun gece diyor seni simdiden heycan basmistir diye. Hem heycan hem korku basti beni haberi yok :18:

teşekkür ederim canım
sen de güle güle kullan
graco modeline bakmak istersen özelcan bebede indirimdeymiş
puset ve oto koltuğu 950tlye geliyor orda da
özelcanda hauck da var oraya da bak

geçen hafta özelcan bebe'den graco fusio modelini aldık biz, puset ve ana kucağı birlikte 800'e verdiler.. internet üzerinden almak yerine yüzyüze konuşunca pazarlık daha kolay oluyor.

Bende yarin alisveris manyagi olcam bebisim icin

ne yani gidemiyor musun???????:26::26::26::26::26:
evet canım gidemiyorum...kırmızı alarm var istanbulda çıkmayın diyor tv bangır bangır... şartları zorlayıp çıkalım deriz şimdi allah korusun bişey olsa yerim kendimi... haftaya salıya kaldı...
Bugun mu gidecektin?
Ay ertelemek ne kotu. Bende en son 12 haftalik iken gordum.Veee buyuk gun yariin. Esim dun gece diyor seni simdiden heycan basmistir diye. Hem heycan hem korku basti beni haberi yok :18:
evet canım bugündü hayırlısı artık offffffffff:44:

uzulme canim, bebis gobiste zaten nolcak. kipir kipir ben burdayim diyo sana. haftaya daha da buyumus olur ne guzel

vardır bir hayr canım
iyice kocaman olcak o zamana kadar senin sıpacan

Ya alttaki bıdık yüzünden sürekli karnım seyriyor
arkama yaslanıyorum yine seyriyor ayağa kalktım yine seyriyor
sanırım benim pozisyonumla değil üstündeki bıdığın pozisyonu ile ilgili bir sıkıntısı var

off ya oğlum şimdiden başladı kızların elinden çekmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…