- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.601
günaydın gzl anneleeeeeer bgn bnm doğumgünüüüm
Günaydiiin. Dogum günün kutlu olsun güzelim
Ailen ile ve bebisin ile nice saglikli uzun mutlu yillara
mutlu yıllar
eşin, bebeğin ve sevdiklerinle geçireceğin hayırlı güzel bir yaş olur inşalalh
kar artık en sevmediklerim arasında liste başıYaaaa bu bana yapılır mı kuzumu 6 haftadır görmüyorum randevu günüm istanbulun son 33 yılının en soğuk günü oluyor. Arabamız kar a gömülüyor... En yakın randevu haftaya salı Bir hafta daha bu baanaaaa yapılır mııı Evet kesin liste başısın kar sevmiyorum artık seni....
Hayirli olsun,gule gule kullanin
kar artık en sevmediklerim arasında liste başıyaaaa bu bana yapılır mı kuzumu 6 haftadır görmüyorum randevu günüm istanbulun son 33 yılının en soğuk günü oluyor. arabamız kar a gömülüyor... en yakın randevu haftaya salı bir hafta daha bu baanaaaa yapılır mııı evet kesin liste başısın kar sevmiyorum artık seni....
teşekkür ederim canım
sen de güle güle kullan
graco modeline bakmak istersen özelcan bebede indirimdeymiş
puset ve oto koltuğu 950tlye geliyor orda da
özelcanda hauck da var oraya da bak
tesekkurler kizlar. bugun tam 21+0 oldum. cmt detayli ultrason var, kendimi motive mi ediyorum napiyorum bilmiyorum. insallah bebisim iyidir de dogup babasinin paralarina pisler bol bolbu bebek bezi amma pahaliymis bu arada. gunde 8 kere altini degistirecekmisiz. hey masallah.
evet canım gidemiyorum...kırmızı alarm var istanbulda çıkmayın diyor tv bangır bangır... şartları zorlayıp çıkalım deriz şimdi allah korusun bişey olsa yerim kendimi... haftaya salıya kaldı...ne yani gidemiyor musun???????:26::26::26::26::26:
evet canım bugündüBugun mu gidecektin?
Ay ertelemek ne kotu. Bende en son 12 haftalik iken gordum.Veee buyuk gun yariin.Esim dun gece diyor seni simdiden heycan basmistir diye. Hem heycan hem korku basti beni haberi yok :18:
doğumgünün kutlu olsun sana çoook güzel geçsin inş..
kar artık en sevmediklerim arasında liste başıyaaaa bu bana yapılır mı kuzumu 6 haftadır görmüyorum randevu günüm istanbulun son 33 yılının en soğuk günü oluyor. arabamız kar a gömülüyor... en yakın randevu haftaya salı bir hafta daha bu baanaaaa yapılır mııı evet kesin liste başısın kar sevmiyorum artık seni....
evet canım gidemiyorum...kırmızı alarm var istanbulda çıkmayın diyor tv bangır bangır... şartları zorlayıp çıkalım deriz şimdi allah korusun bişey olsa yerim kendimi... Haftaya salıya kaldı...
Evet canım bugündüHayırlısı artık offffffffff:44:
uzulme canim, bebis gobiste zaten nolcak. kipir kipir ben burdayim diyo sana. haftaya daha da buyumus olur ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?