2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

n__a__z doğum günün kutlu olsun canımmm.... bebişinle ve ailenle nice nice mutlu yıllaraa.....

bu arada hepinize günaydın annişler, inş hepiniz iyisinizdir.

ya ben dün gece kötü bi rüya gördüm. afedersiniz ama rüyamda kanamam olduğunu gördüm, annemlere beni hastaneye götürün diye ağlıyodum.
sözde aqua parka gidip kaydıraktan kayınca öle olmuş. işte rüyanın bu kısmı gece üstümü açtığımı ve açık yattığımı gösteriyor

hayırdır inşallah
hamileyken çok görürmüşüz böyle rüyalar
özellikle son ay sürekli doğuma gittiğimizi görürmüşüz

Kizlar ben usuttum mu bilmiyorum.
Kac gecedir terliyorum sabah uyandigimda vicik vicigim resmen ya:26:

Kizlar ben usuttum mu bilmiyorum.
Kac gecedir terliyorum sabah uyandigimda vicik vicigim resmen ya:26:

beni de bazen sıtma tutar geceleri. böyle titreme krizine girerim resmen. ama hamilelğimden önce de olurdu bu bazen bana.

gece eviniz sıcak oluyodur belki canım. ya da yorgana falan çok sarınıyosan ondan da olabilir.
aman hasta olma sakın bol bol vitamin al, meyve ye canım

Gecen esimde öyle olmustu.Ama bulasici degildir dimi
Oda sicak,esim hala rahatsiz oldugu icin. Yorganada sarilma nerdee. Hem huyum degildir hemde esim sagolsun aliyor sariliyor tum yorgana.

canım üşütme belirtilerine benziyor,aman aman hasta ollma sakın bır grıbı 1 ayda atlattım ben Allah korusun bizi..
bu arada danimarkada oturan senmıydın canım??

Bende hastalandim mi atlatamam bir turlu.O yuzdende cok korkuyorum. Hani disari cikarkende kalin giyiniyorum. Alisveris disinda zaten cikmadim disari
Evet canim benim danimarkada oturan

Bende hastalandim mi atlatamam bir turlu.O yuzdende cok korkuyorum. Hani disari cikarkende kalin giyiniyorum. Alisveris disinda zaten cikmadim disari
Evet canim benim danimarkada oturan[/QUOTE]

canım bende danimarkada babamın işi nedeniyle 5 sene kaldık orta okulumu falan orda okumuştum o yuzden bir sıcaklık hissettim danimarkayı duyunca)hangi semtesiniz? biz kopenhagta kalmıştık:)

Evet canim benim danimarkada oturan

canım bende danimarkada babamın işi nedeniyle 5 sene kaldık orta okulumu falan orda okumuştum o yuzden bir sıcaklık hissettim danimarkayı duyunca)hangi semtesiniz? biz kopenhagta kalmıştık:)[/QUOTE]

Hadi ya :)) Hemserim benim Esim duysa der iste danimarkali diye
Ben Århusdayim canim. Burda dogdum buyudum ben. Ama Türkiyeye dönüs yapmayi cok istiyorum

inş benimkide hastanede olur ya

herkesin hastanede yapılır ki sağlık ocagında bakılmaz glikoz tolerans testi ( şeker testi) ya hastanede yada halk sağlığı labr. yapılır. ilk önce aç karna bi kan evrirsiniz 50 grlık şekerli suyu içersiniz hastaneye giderken yanınıza eczaneden 50 gr glikoz alıp gidin şekerli suyu içtikten sonra hiç bişey yemiyorsunuz içtikten tam 1 saat sonra gidip tekrar kan veriyorsunuz. açken ve şeker içtikten sonra şeker değeriniz kaç çıkacak ona bakılıyo

Hadi ya :)) Hemserim benim Esim duysa der iste danimarkali diye
Ben Århusdayim canim. Burda dogdum buyudum ben. Ama Türkiyeye dönüs yapmayi cok istiyorum[/QUOTE]

arhus karşıdamıydı canım :) hala görüştüğüm arkadaşlarım var danmarkada,ara sıra gitmeyi çok istiyorum,genelde danımarkada yaşayanlarda türkiyeyey dönüş isteği çok fazladır.,ay canım ne istedi biliyormusun geçende danimarkada yapılan bir dürüm varya neydi onun adı tam hatırlamıyorum ondan ıstedı hatta eşimle geyik yaptık zengin olsak bır durum yer gelirdik diyee sırf onun için gelecem danimarkaya:))

herkese günaydın hanımlarrr
ben ağır bi gribe yakalandım...öksürüğüm fena.. burnum tıkalı...
off geçmez artık 1 ay boyunca bu illet...

geçmiş olsun diyelim o zaman
yorucu bir hafta sonundan sonra umarım yorucu bir hafta içi olmaz senin için

oldu bile cnm hastalandım sonunda..

bilgi için tşklerrrrr

maşallah güle güle giysin inş..

maşallah cnm bebişine...

valla kızlar özele gidenler baya az veriyormuşsunuz
benim doktor 250ydi 300e çıkmış
o yüzden özele gitmekten vazgeçtim
kuzu kuzu hastane doktoruna gidiyorum
gerçi çok da memnunum

o ne yaaaaa bende özel hastaneye gidiyorum her ay 12 tl ücret veriyorum tabi tahlil hariç..
şeker yüklemesi ya da 4 boyutlu da ne kadar para verdiniz?

cnm bekliyoruz güzel paylaşımını...

Merhabalar Allah nasip ederse benimde oglum olacak amam isim konusunda kararsız kaldık.sizce "Karahan Sarp" nasıl?lütfen yardım edin,yorumlarınızı bekliyorum...

karahan sarp 2 isim düşünmediğim için bana uzun geldi sarp daha güzel sanki..

slm kızlar bişi sorucam sızlere bazen elım ayagım tıtrıyor bayılacak gıbı oluyorum seker yıyınce bı 15 dk ya kadarda gecıyor sızlerdede oluyormu?

kan şekerin düşüyo heralde cnm..

günaydın gzl anneleeeeeer bgn bnm doğumgünüüüm

doğum günün kutlu olsun cnm...

canım sağlık ocağıda bana biz yapalım gel 24.hafta dedi.onlarda zaten sonucu hastaneye gönderecek ,ama hastanede yaptırmak daha mantıklı tabi..

Evet canim karsida. Buyuk adada : )) Almanyanin ustundeki burnu varmis gibi olan ada. Shawarma mi acaba Aklima baska dürüm gelmiyor.
Evet genelde öyle,cok skci bir ülke aslinda.Esim 2010 da geldi.Adam cok bunaliyor ama iste yasam sartlari iyi cocuk parasi,okul parasiydi bedava okul,hastane olunca insan birkez daha dusunuyor.

Kizz canim istedi simdi dürümden

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişi okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş.

benim minişimde şimdi kıpır kpır :) ama hangisi el hanhisi ayak bilemiyorum ben orda birşeyler yapıyor ama ne :) dünde göbek deliği çevremi çok acıttı ne yaptı acaba?

Selam kizlar nezamandjir giremiyorum umarin herkesin bebisleri iyidir :) kizlar bebek arabasi olarak hauck almayi dusunduk aranizda bu markayi bilen varmi yada alan?
merhaba canım nerelerdeydin sen :)

kızlar ya 21. haftanın sonlarndayım iki gündür karnıım çok kaşınıyor kakao yağlı nemlendirici ve bebek yağı kullanıyorum karnım hep nemli kontrol ediyorum sürekli ama artık çok kaşınıyor büyüdüğündenmi yoksa çatlayacağındanmı çok merak ediyorum yaaaa.....
inş. çatlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…