- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.621
kızlar şeker yüklemesi hastahanede mi yapılıyor yoksa tetenoz gibi sağlık ocağında mı bilen var mı?
n__a__z doğum günün kutlu olsun canımmm.... bebişinle ve ailenle nice nice mutlu yıllaraa.....
bu arada hepinize günaydın annişler, inş hepiniz iyisinizdir.
ya ben dün gece kötü bi rüya gördüm. afedersiniz ama rüyamda kanamam olduğunu gördüm, annemlere beni hastaneye götürün diye ağlıyodum.
sözde aqua parka gidip kaydıraktan kayınca öle olmuş.işte rüyanın bu kısmı gece üstümü açtığımı ve açık yattığımı gösteriyor
kızlar şeker yüklemesi hastahanede mi yapılıyor yoksa tetenoz gibi sağlık ocağında mı bilen var mı?
Kizlar ben usuttum mu bilmiyorum.
Kac gecedir terliyorum sabah uyandigimda vicik vicigim resmen ya:26:
Kizlar ben usuttum mu bilmiyorum.
Kac gecedir terliyorum sabah uyandigimda vicik vicigim resmen ya:26:
beni de bazen sıtma tutar geceleri. böyle titreme krizine girerim resmen. ama hamilelğimden önce de olurdu bu bazen bana.
gece eviniz sıcak oluyodur belki canım. ya da yorgana falan çok sarınıyosan ondan da olabilir.
aman hasta olma sakın bol bol vitamin al, meyve ye canım
canım üşütme belirtilerine benziyor,aman aman hasta ollma sakın bır grıbı 1 ayda atlattım ben Allah korusun bizi..
bu arada danimarkada oturan senmıydın canım??
Bende hastalandim mi atlatamam bir turlu.O yuzdende cok korkuyorum. Hani disari cikarkende kalin giyiniyorum. Alisveris disinda zaten cikmadim disari
Evet canim benim danimarkada oturan
beni hastanedende, sağlık ocağıdanda çağırdılar kimin dönerine katkıda bulunsam acaba:))
hastanede yapılıo..........
inş benimkide hastanede olur ya
geçmiş olsun diyelim o zaman
yorucu bir hafta sonundan sonra umarım yorucu bir hafta içi olmaz senin için
bi arkadaşımın msjı büyük illerde olanlar için burda yokda;
kızlarrrr kanal d doktorum programı varrr ve müjdee eğer sezeryanla doğum yaptınız yada normal doğum yaptınız(özel bir hastanede) ve aldığınız faturayı kontrol edin ödediğiniz 2000 tl 1000 tl yada neyse bu ücretleri hastane alamazmış sgk ya ne kadar fatura kesiyorsa hastane sizdende o bedeli ve artı katkı payı buda max 35 tl imiş gelelim tahlillere eğer tahliller de sgkya kesilen faturayla örtüşüy...orsa tamam ama yok fazla aldı yada size verilen faturada kalem sayısı fazla ise bunun nedenini öğrenip paranızı geri alıyorsunuz... Şayet ödemeyiz derseler sgkya bir dilekçe yada ALO 170 şikayet hattıylaa hastaneye sizizn faturanızın 5 katı değerinde para ve sizede paranızı faiziyle geri ödeme işte bukadar.... bu sadece doğumla alakalı değil özel hastanedeki hertürlü hizmet için geçerli çünkü her hastane kafasına göre doğum yada ameliyat parası alıyor bu tek fiyatmış bu hastanenin bizde böle deme gibi bi hakkı yokmuşşşş
ankara maceram sona ermiş bulunmakta boluya evime döndüm
herkesciklere slmlarr
dün arabadayken bebişimin ilk defa kıpırtılarını hissettim kuzum benimm araba yolcuğunu sevdi galba
gece boyuncada kıpır kıpırdı elim göbüşte uyuyakalmışım :)
valla kızlar özele gidenler baya az veriyormuşsunuz
benim doktor 250ydi 300e çıkmış
o yüzden özele gitmekten vazgeçtim
kuzu kuzu hastane doktoruna gidiyorum
gerçi çok da memnunum
kızlar ekimde ve aralıkta doğum yapan iki arkadaşıma yaptığım monozebraları göndermiştim
biri viyak viyak ağlayan çocuk, tık diye kesiyo ağlamayı dedi
diğeri de ilgisini çekiyor dakikalarca bön bön bakıyo dedi
çok sevindim işe yaramasına
6 tane yaptım 1-2 tane daha yapıp buraya da eklicem
bu gazla bu akşam bitiririm ben
konu ile alakası yokmuş ama olsun paylaşayım dedim :)))
Merhabalar Allah nasip ederse benimde oglum olacak amam isim konusunda kararsız kaldık.sizce "Karahan Sarp" nasıl?lütfen yardım edin,yorumlarınızı bekliyorum...
slm kızlar bişi sorucam sızlere bazen elım ayagım tıtrıyor bayılacak gıbı oluyorum seker yıyınce bı 15 dk ya kadarda gecıyor sızlerdede oluyormu?
günaydın gzl anneleeeeeer bgn bnm doğumgünüüüm
herkesin hastanede yapılır ki sağlık ocagında bakılmaz glikoz tolerans testi ( şeker testi) ya hastanede yada halk sağlığı labr. yapılır. ilk önce aç karna bi kan evrirsiniz 50 grlık şekerli suyu içersiniz hastaneye giderken yanınıza eczaneden 50 gr glikoz alıp gidin şekerli suyu içtikten sonra hiç bişey yemiyorsunuz içtikten tam 1 saat sonra gidip tekrar kan veriyorsunuz. açken ve şeker içtikten sonra şeker değeriniz kaç çıkacak ona bakılıyo
canım sağlık ocağıda bana biz yapalım gel 24.hafta dedi.onlarda zaten sonucu hastaneye gönderecek ,ama hastanede yaptırmak daha mantıklı tabi..
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş.
benim minişimde şimdi kıpır kpır :) ama hangisi el hanhisi ayak bilemiyorum ben orda birşeyler yapıyor ama ne :) dünde göbek deliği çevremi çok acıttı ne yaptı acaba?hadi canımm gözün aydın hareketleri süper benimkide oynuyo şuan pıtır pıtır artık hareketleri ayırt edebiliyorum hıçkırıdığı zaman daha hafif eliyle vurduğu zaman biraz şiddetli ayağıyla vurduğu zaman en şiddetlisi oluyoo.
merhaba canım nerelerdeydin sen :)Selam kizlar nezamandjir giremiyorum umarin herkesin bebisleri iyidir :) kizlar bebek arabasi olarak hauck almayi dusunduk aranizda bu markayi bilen varmi yada alan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?