2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

büyük ihtimal açtlıyorsun canım

ahhh canımm işte ooo ye ye öyle güzel bir nimet yenmezmi benim yerimede yee nolur:)))) kesinlikle yaşam sartları dha iyi..neyse bende shawarma niyetine et dürüm yiyeyim barii:))

slm annecikler nasılsınız? şeker testi için beni sağlık ocağı çağırdı ama onlardan önce doktorumuzla randevumuz var orda yapılırsa sağlık ocağına gitmem

günaydın gzl anneleeeeeer bgn bnm doğumgünüüüm

nazcım ailenle sevdiklerinle bebişinle nice mutlu yıllaraaaa.... herşey gönlünce olsun canım

merhaba güzel anneler
benim doğum 23 mayıs görünüyor ama son gittiğimde doktor
hazirana sarkabilir dedi,haziran annesi olabilirim yani

ahhh canımm işte ooo ye ye öyle güzel bir nimet yenmezmi benim yerimede yee nolur:)))) kesinlikle yaşam sartları dha iyi..neyse bende shawarma niyetine et dürüm yiyeyim barii:))

Karnimdaki bebis hic bir sekilde et yememe izin vermiyor : )) Tiksinmedimde ama yiyemiyorum midem bulaniyor kusuyorum hemen.

Istanbulda misin sen? Dilini cat pat hatirliyormusun bari ? :)

saol cnm teşk ederim bilgi için

Arkadaşlar ben bugün 4 boyutluya gireceğim 15 30da..fakat kadın doğumcuda değil radyoloji uzmanı çekecek.sizce iyi olurmu cd de verecek inşallah ii olur..

Karnimdaki bebis hic bir sekilde et yememe izin vermiyor : )) Tiksinmedimde ama yiyemiyorum midem bulaniyor kusuyorum hemen.

Istanbulda misin sen? Dilini cat pat hatirliyormusun bari ? :)

hayır canım ankaradayım,evet o zaman iyi konuşuyordum şimdi çat pat olmuştur:)) geçen sene hatta set aldım danimarkacamı unutmayayım diye sonra hatta dil sınavına girdim kpds ye 50 aldım yarı yarıya kalmış bişeyler işte:)

kızlar kırmızı et mutlaka yemeye çalışın çok yararlı bebişler için

sanki aynı şey bana da oluyor tatlım....yani tiksinme değil evet ama ağzımda büyüyor resmen tercih etmiyorum bende ((((

bizim minişler de sebzeye yapıyorlar o muameleyi
hele ıspanak ve pırasa.. Ben yiyorum onlar çıkarıyor
varsa yoksa et süt ürünleri ve makarna:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…