- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.641
kızlar ya 21. haftanın sonlarndayım iki gündür karnıım çok kaşınıyor kakao yağlı nemlendirici ve bebek yağı kullanıyorum karnım hep nemli kontrol ediyorum sürekli ama artık çok kaşınıyor büyüdüğündenmi yoksa çatlayacağındanmı çok merak ediyorum yaaaa.....
inş. çatlamaz
Evet canim karsida. Buyuk adada : )) Almanyanin ustundeki burnu varmis gibi olan ada. Shawarma mi acabaAklima baska dürüm gelmiyor.
Evet genelde öyle,cok skci bir ülke aslinda.Esim 2010 da geldi.Adam cok bunaliyor ama iste yasam sartlari iyi cocuk parasi,okul parasiydi bedava okul,hastane olunca insan birkez daha dusunuyor.
Kizz canim istedi simdi dürümden
günaydın gzl anneleeeeeer bgn bnm doğumgünüüüm
ahhh canımm işte ooo ye ye öyle güzel bir nimet yenmezmi benim yerimede yee nolur:)))) kesinlikle yaşam sartları dha iyi..neyse bende shawarma niyetine et dürüm yiyeyim barii:))
merhaba güzel anneler
benim doğum 23 mayıs görünüyor ama son gittiğimde doktor
hazirana sarkabilir dedi,haziran annesi olabilirim yani
herkesin hastanede yapılır ki sağlık ocagında bakılmaz glikoz tolerans testi ( şeker testi) ya hastanede yada halk sağlığı labr. yapılır. ilk önce aç karna bi kan evrirsiniz 50 grlık şekerli suyu içersiniz hastaneye giderken yanınıza eczaneden 50 gr glikoz alıp gidin şekerli suyu içtikten sonra hiç bişey yemiyorsunuz içtikten tam 1 saat sonra gidip tekrar kan veriyorsunuz. açken ve şeker içtikten sonra şeker değeriniz kaç çıkacak ona bakılıyo
Merhaba
Hayirlisi ile bebisin dunyaya gelsinde canim.
Arkadaşlar ben bugün 4 boyutluya gireceğim 15 30da..fakat kadın doğumcuda değil radyoloji uzmanı çekecek.sizce iyi olurmu cd de verecek inşallah ii olur..
Karnimdaki bebis hic bir sekilde et yememe izin vermiyor : )) Tiksinmedimde ama yiyemiyorum midem bulaniyor kusuyorum hemen.
Istanbulda misin sen? Dilini cat pat hatirliyormusun bari ? :)
canım zaten doğrusu o
radyolog çekmeli yani
güzel haberlerle dön inşallahh
herkeslere de günaydın
selamlar acaip uykum var yaaa...........:44:
Karnimdaki bebis hic bir sekilde et yememe izin vermiyor : )) Tiksinmedimde ama yiyemiyorum midem bulaniyor kusuyorum hemen.
kızlar kırmızı et mutlaka yemeye çalışın çok yararlı bebişler için
sanki aynı şey bana da oluyor tatlım....yani tiksinme değil evet ama ağzımda büyüyor resmen tercih etmiyorum bende((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?