- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.661
tatlım o gün yazmışsın ama hatırlayamadım((
zaten hamile kaldığımdan beridir epey unutkanım...
selamlar acaip uykum var yaaa...........:44:
kızlar geçmişi okumayan varsa ben dün gittim dr.a
ve % 80 kız olan cinsiyetimiz erkekmiş....
paşa geliyor yani.....
2 hafta sonrası için de ayrıntılı 4 boyutluya yönlendirdi bizi....
bakırköy de bir görüntüleme merkezine....biraz daha büyüsün diye sanırım 2 hafta sonrasına verdi tarihi.....14 şubata gidebiliriz belki....
paşa geliyor yani.....
bakırköy de bir görüntüleme merkezine....biraz daha büyüsün diye sanırım 2 hafta sonrasına verdi tarihi.....14 şubata gidebiliriz belki....
günaydın kızlar,ben çoook yorgunum,dün yemekli misafirim vardı akşama,ve de çok zahmetli bi yemekti,çok uğraştık,bugün her tarafım ağrıyor yorgunluktan.
size bi sorum var kızlar,sizlerinde rahminde ağrı oluyor mu bebek aşağı doğru tekme atınca felan.ben çok feci hissediyorum bazen.sanki ordan çıkacakmış gibi hissediyorum bazen,normalmi bu ?
canım tayinin çıkmış gözün aydın.yolculuk ne zaman?
günaydın kızlar,ben çoook yorgunum,dün yemekli misafirim vardı akşama,ve de çok zahmetli bi yemekti,çok uğraştık,bugün her tarafım ağrıyor yorgunluktan.
size bi sorum var kızlar,sizlerinde rahminde ağrı oluyor mu bebek aşağı doğru tekme atınca felan.ben çok feci hissediyorum bazen.sanki ordan çıkacakmış gibi hissediyorum bazen,normalmi bu ?
evdeysen, çalışmıyorsan yat uyu mis gibi:) ben akşamı beklemek zorundayım
Arkadaşlar ben bugün 4 boyutluya gireceğim 15 30da..fakat kadın doğumcuda değil radyoloji uzmanı çekecek.sizce iyi olurmu cd de verecek inşallah ii olur..
akıllıbıdık vera ve eymen ağzının tadını biliyorlar annesi :)))ne bilem zorlayarak yiyeceğiz bir şekilde artık....
hejarcım ok.hatırladım cnm.hayırlısı olsun demek sen de bebek bekliyorsun,cinsiyet belli mi???
paşa geliyor yani.....
SLM KIZLAR BEN aranıza yeni katıldım çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz faydalı bilgiler veriyorsunuz... bende birşey sormak istiyorum bende 10 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 3 kilo falan aldım ne yapmalıyım ?
mrb annişler nasılsınız ben bugün bi garibim ya üzerimde bi ağırlık var ve çok stresliyim ama sebebi yok hiçbişey yapmak gelmiyo içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?