2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tatlım o gün yazmışsın ama hatırlayamadım ((
zaten hamile kaldığımdan beridir epey unutkanım...

evlilik hazırlığı yapıyorduk,tabi sen evlendiğin sıralarda ben asker yolu bekliyordum
eşim askerden geldi evlendik bebek bekliyoruz baya hızlı oldu ama belki böyle hatırlarsın
hatırlamasanda canın sağolsun canım

kızlar geçmişi okumayan varsa ben dün gittim dr.a
ve % 80 kız olan cinsiyetimiz erkekmiş....
paşa geliyor yani.....
2 hafta sonrası için de ayrıntılı 4 boyutluya yönlendirdi bizi....
bakırköy de bir görüntüleme merkezine....biraz daha büyüsün diye sanırım 2 hafta sonrasına verdi tarihi.....14 şubata gidebiliriz belki....

günaydın kızlar,ben çoook yorgunum,dün yemekli misafirim vardı akşama,ve de çok zahmetli bi yemekti,çok uğraştık,bugün her tarafım ağrıyor yorgunluktan.
size bi sorum var kızlar,sizlerinde rahminde ağrı oluyor mu bebek aşağı doğru tekme atınca felan.ben çok feci hissediyorum bazen.sanki ordan çıkacakmış gibi hissediyorum bazen,normalmi bu ?

selamlar acaip uykum var yaaa...........:44:

canım tayinin çıkmış gözün aydın.yolculuk ne zaman?

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi, 4 boyutluyu bende bakırköyde yaptırdım seni nereye yönlendirdi ismi ne?

canım bence alışveriş yapma 4boyutluya kadar, özellikle %80 kız tahminini 14. haftadan sonra yaptıysa
her ikisi de doğru olabilir.. kordonla karıştırmış olabilir..

akıllıbıdık vera ve eymen ağzının tadını biliyorlar annesi :)))ne bilem zorlayarak yiyeceğiz bir şekilde artık....

hejarcım ok.hatırladım cnm.hayırlısı olsun demek sen de bebek bekliyorsun,cinsiyet belli mi???

benim bu aralar sürekli oluyor canım. hatta resmen alt tarafta hissediyorum bazen ya tekme ya da el bilmiyorum. bi ara çok korktum. nasıl bişey bu diye karnımı tepiklediği yetmiyo da alttan mı tekmeliyo bi de diye bu aralar tekme yok ama bel ve kasık ağrım var sürekli. özellikle de çok yorulduğumda, ayakta durduğumda dayanılmaz oluyor.. ne yapalım katlancaz artık...

günaydın canım bende de bazen oluyo ama vurduğu zaman olmuyo ağrı o bebek hareketinden değildir rahim büyüdüğü için sancı olarak hissediyorsundur bana kalırsa, yine de bir doktoruna danış istersen.

Son düzenleme:
crafty bebek arabaları hakkında konuşmuşsunuz ben yokken
chicco i move hakkında ne düşünüyorsun????
benim koca hayran kaldı 2 set alacam diyor:26::26::26:

D&Rdan verdigim siparis 1gunde geldi. "bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler " kitabi normalde 50tl, bana 36,50 tlye geldi. indirimli aldigim icin cok sevindim. icimdeki alisveris canavari tatmin oldu

Arkadaşlar ben bugün 4 boyutluya gireceğim 15 30da..fakat kadın doğumcuda değil radyoloji uzmanı çekecek.sizce iyi olurmu cd de verecek inşallah ii olur..

cnm bana da doktorum radyolojiye gideceksin demişti sanırım normal..hayırlı haberlerle gel inş...

SLM KIZLAR BEN aranıza yeni katıldım çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz faydalı bilgiler veriyorsunuz... bende birşey sormak istiyorum bende 10 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 3 kilo falan aldım ne yapmalıyım ?

benimde oğlum olucak hayırlısıyla yarın tam 23 haftalık oluyoruz biz haftayada şeker yüklemem varsenin bebişte hayırlı olsun canım

mrb annişler nasılsınız ben bugün bi garibim ya üzerimde bi ağırlık var ve çok stresliyim ama sebebi yok hiçbişey yapmak gelmiyo içimden

cnm ben en son 17 haftamda gıttım 19 cm 234 gr dı ve doktorumuz erkek dedı..böylesı degısme durumları nasıl oluyor ayyy ben oğluşuma cok alıstım...pekı sen ne yaptın ılk duydugunda kız beklırduk demedın mı yanı ılk tepkını merak ettım de ınsan şok olur..

slm canım gözün aydın karbonhidrat ağırlıklı beslenme pirinç ekmek hamurişi yağlı kızartmaları tuz ve turşuyu aşırı tüketmekten kaçın derim ben doktorumun tavsiyeleri doğrultusunda söylüyorum bunu ama zayıf hamile kalanlar hemen kilo alır diyolar sen kaç kiloyla hamile kaldın o da önemli tabi?

bakırköy radyotom radyomar yazıyor kağıtta....
nasıldı 4 boyutlu anlatsana biraz neler yapıyorlar fiyat nedir???

akıllıbıdıkcım korkutma beni milli piyangoya döndü benim sıpa :)))

evt çıktı şükür.. yaa uzatabildiğim kadr uzatacagım eşimin burdakid ershane ile sözleşmesi haziran sonu dogumu falan burda yaparım... başlayışımı yapar geri dönerim yıllık izinlerim falan hepsi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…